icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
18. mar 2011

@mojalili potom sa pochváľ fotočkami, držím place nech sa podarí

no ja rizmýšľam nad tefal sadou, stojí cca 200 EUR ale tak asi to investícia na dlhšie

mojalili
18. mar 2011

@ellysa Hej, oplati sa urcite. Ja mam odlozene Tefal komplet panvice do noveho domceka 😵 😵 😵 NO idem na to

chani
18. mar 2011

@mojalili u nas tiez noc bez komentara ble ale dnes ideme ku svokrovcom, tak si v noci oddychnem ked bude treba, svokra potiahne nocnu a aj tu dalsiu noc, mam rada vikendy 🙂

deniskateniska
18. mar 2011

dobre ranko.. tak ja nevyspata, totalne... ☹ ide byt spln tak nas maly zase vyvadza ☹ joj ☹

mojalili
18. mar 2011

@chani to je dobre, ze ti ma kto pomoct takto v noci.....ja teraz robim tortu, moja mama prisla zavarovat Danka az ked som uz mala korpus v trube, Danko pri mn e reval 30 minut, co som nemohla nechat cesto tak a venovat sa mu 😖 skoda reci....

NO cesto zatial vyzera pekne, idem na plnku 😵 😵 😵

ameanda
18. mar 2011

prave pozeram bez servitky a vravia, ze tento spln ma byt strasne silny 🙂
ale hlavne idealny na mnozenie sa 🙂

bakatuska
18. mar 2011

caute

@ellysa ja patrim k tym co im ten tlakovy hrniec vybuchol tak ja sa bojim ale mozno tieto nove su dobre. Ja som mala ten stary a ked mi buchol tak nam vytlkol okna, sporak vytrhol ze unikal plyn a z celej linky vypadali taniere,pohare atd....

mici111
18. mar 2011

@bakatuska fuuuha, ze aky zazitok..no to by som sa veru bala aj ja..ale hlavne ze sa vam nic nestalo..

ellysa
18. mar 2011

@bakatuska no teda, tieto nové majú už aj nejaké bezpečnostné zámky, tak hádam to zvládnem, mňa hlavne tá rýchlosť láka, musím variť každý deň-muž nemá možnosť v práci jesť, tak si nosí a nestíham stáť pri hrncoch

ellysa
18. mar 2011

@ameanda no tak aby sme sa po víkende k @hori nepridali

fatimuska
18. mar 2011

čaká tu niekto mimi?🙂)

lenocka84
18. mar 2011

@ellysa je taky predpoklad?? aspon by @hori mala sparingpartnerku 😉

monky1
18. mar 2011

@mojalili jaaaaj a ja ti pisem do IP este nejake vychytavky ku korpusu a ty uz ho mas v rure 😠 😠 😠 😀 😀 😀 😀
a asi uz aj upecenyyyy

ellysa
18. mar 2011

@fatimuska áno @hori 😀

ellysa
18. mar 2011

@lenocka84 nieeee, jedine, že by sa šmyklo

fatimuska
18. mar 2011

@ellysa téééda, gratulujem

julinka2787
18. mar 2011

@fatimuska ale čaká naša hori je už tehuľka opäť. 😉

@ellysa my máme staručký tlakový hrniec. naši ho dostali ako svadobný dar, sú spolu už skoro 27 rokov a stále slúži. našťastie nemáme skúsenosť s výbuchom. zatiaľ. ja to nepoužívam, lebo nevarím také veci, ja len rýchlovky. ale mamča ho má vytiahnutý takmer stále. 🙂
@mojalili nech sa tortička vydarí a potom chceme fotoooo 😵
@deniskateniska na moje dieťatko spln zatiaľ nepôsobí, tak dúfam ani nebude. aj keď je pravda, že túto noc spala dosť nepokojne. ale spala. 😒

deniskateniska
18. mar 2011

@julinka2787 aj my sme spali, ale kazdu chvilku sa vrtel, mrvil, mrnkal, ale spal.. som musela mat celu noc zasvietenu nocnu lampu bo by som stukala furt.. hrozneeee.. ☹

deniskateniska
18. mar 2011

@ellysa nasi si kupili v tescu ked bol v akcii za par supov, a mama si len pochvaluje, kuracia polievka za 45 min 🙂

deniskateniska
18. mar 2011

@puhinka jeeeeeeeeej ale rastiete 😉

ameanda
18. mar 2011

@ellysa
🙂 este asi nie

julinka2787
18. mar 2011

@deniskateniska no tak nejak aj moja. 😀 len nemrnkala ale vzdychala akoby drevo rúbala. 😀 😀 😀 ale to som len omrkla ako leží či nie je nejaká pričapená na tyčkách a šla som spať. potom už neviem, len ráno, keď ma budila... 😅 😝

hori
18. mar 2011

@ameanda @ellysa no podte, podte, mam volne miesta v partii... 😀 😀 😀

ameanda
18. mar 2011

@hori
🙂
neboj coskoro, ked ty budes mat pomaly pred porodom

ameanda
18. mar 2011

baby, dajte tip co varit
dnes som fakt v koncoch, ziadna idea....
ani jest sa mi nechce 🙂

dzovana
18. mar 2011

ahojte... @ellysa my sme kupili minuly rok mame na vianoce sadu hrncov Tefal Clipso Modulo ... Mama si ich nevie vynachvalit 🙂 Su to dva hrne (mensi, vacsi), jedna "tlakova" pokrievka, jedna obyc pokrievka a este je tam taky kosik na naparovanie 🙂 Maju sklapacie usi, co je vraj super do chladnicky , usetri trochu miesta. Ja mam Tescoma.. tiez su ok, ale tie tefal su praktickejsie

zojec
18. mar 2011

@ameanda varim kuskus so zeleninou a tofu syrom, k tomu nejaku rychlovku polievku a prave som zamiesila na rozky 🙂
@ellysa ja mam tescomu hrnce a som spokojna, ale tlakovy nemam.. a nejak ani neuvazujem, ja som tiez minutkova 🙂 a ci je ryza za 15 alebo pol hodku na tom az tak nezalezi 😉

lenocka84
18. mar 2011

@ameanda vsetci take zdrave 😉 my mame pacovane bravcove kusky, tie opeciem, a zemiakova kasa k tomu
mnamky 😀

julinka2787
18. mar 2011

my varíme toto http://www.hellmanns.sk/kuchyna-recept-stavnate... k tomu varené zemiaky s masielkom. tiež tak menej zdravo 😀

ellysa
18. mar 2011

tak ja nemám z čoho variť lebo je vinku hnusne a nejdem do obchodu, takže ja si urobím jedine cestoviny s vajcom, a muž večer objedná pizzu a vybavené