Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko.. tak ja nevyspata, totalne... ☹ ide byt spln tak nas maly zase vyvadza ☹ joj ☹
@chani to je dobre, ze ti ma kto pomoct takto v noci.....ja teraz robim tortu, moja mama prisla zavarovat Danka az ked som uz mala korpus v trube, Danko pri mn e reval 30 minut, co som nemohla nechat cesto tak a venovat sa mu 😖 skoda reci....
NO cesto zatial vyzera pekne, idem na plnku 😵 😵 😵
prave pozeram bez servitky a vravia, ze tento spln ma byt strasne silny 🙂
ale hlavne idealny na mnozenie sa 🙂
čaká tu niekto mimi?🙂)
@fatimuska ale čaká naša hori je už tehuľka opäť. 😉
@ellysa my máme staručký tlakový hrniec. naši ho dostali ako svadobný dar, sú spolu už skoro 27 rokov a stále slúži. našťastie nemáme skúsenosť s výbuchom. zatiaľ. ja to nepoužívam, lebo nevarím také veci, ja len rýchlovky. ale mamča ho má vytiahnutý takmer stále. 🙂
@mojalili nech sa tortička vydarí a potom chceme fotoooo 😵
@deniskateniska na moje dieťatko spln zatiaľ nepôsobí, tak dúfam ani nebude. aj keď je pravda, že túto noc spala dosť nepokojne. ale spala. 😒
@julinka2787 aj my sme spali, ale kazdu chvilku sa vrtel, mrvil, mrnkal, ale spal.. som musela mat celu noc zasvietenu nocnu lampu bo by som stukala furt.. hrozneeee.. ☹
@ellysa nasi si kupili v tescu ked bol v akcii za par supov, a mama si len pochvaluje, kuracia polievka za 45 min 🙂
@puhinka jeeeeeeeeej ale rastiete 😉
@deniskateniska no tak nejak aj moja. 😀 len nemrnkala ale vzdychala akoby drevo rúbala. 😀 😀 😀 ale to som len omrkla ako leží či nie je nejaká pričapená na tyčkách a šla som spať. potom už neviem, len ráno, keď ma budila... 😅 😝
baby, dajte tip co varit
dnes som fakt v koncoch, ziadna idea....
ani jest sa mi nechce 🙂
ahojte... @ellysa my sme kupili minuly rok mame na vianoce sadu hrncov Tefal Clipso Modulo ... Mama si ich nevie vynachvalit 🙂 Su to dva hrne (mensi, vacsi), jedna "tlakova" pokrievka, jedna obyc pokrievka a este je tam taky kosik na naparovanie 🙂 Maju sklapacie usi, co je vraj super do chladnicky , usetri trochu miesta. Ja mam Tescoma.. tiez su ok, ale tie tefal su praktickejsie
my varíme toto http://www.hellmanns.sk/kuchyna-recept-stavnate... k tomu varené zemiaky s masielkom. tiež tak menej zdravo 😀
tak ja nemám z čoho variť lebo je vinku hnusne a nejdem do obchodu, takže ja si urobím jedine cestoviny s vajcom, a muž večer objedná pizzu a vybavené

@mojalili potom sa pochváľ fotočkami, držím place nech sa podarí
no ja rizmýšľam nad tefal sadou, stojí cca 200 EUR ale tak asi to investícia na dlhšie