icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
18. mar 2011

baby odkedy bude baby zaujímať kuchynka, majú teraz u nás takú krásnu tefalovskú zo 60 na 30 EUR zlacnenú, tak rozmýšľam, či už nekúpim a neodložime jej ju

puhinka
18. mar 2011

@anjelicek26 ,presne toto som povedala doktorke,že čo tam píšu a ona,že hej,ale aktívia je jediný jogurt,do kotrého neprídávajú žiadne arómy a neviem čo ešte,takto mi to povedala...
a ja mu dám tú aktíviu,do mňa mama pchala bárs čo a som tu,zdravá a živá,bez žiadneho zdravotného problému a bez jedinej alergie...klop-klop-klop

montinka
18. mar 2011

@majjka0806 ahoj ja davam malemu vacsinou iba biele aj doktorky som sa pytala a ze ovocne este nemam davat. a vyberiem ho asi pol hodku pred papanim to sa ako tak zohreje alebo ho strcim nachvilku do radiatora nech sa zohreje.

puhinka
18. mar 2011

jediné,čo mi vadí je soľ,pak ma bolia ladviny...moja mama hrozne solí a dochucuje všetko

puhinka
18. mar 2011

no a dnes malému žiadny jogurt nedám,bo tu v tom mini zaprášenom obchode nič nemajú...už by ho mali zavreť... 😠

montinka
18. mar 2011

@ellysa ahoj tak nas maly má okolo 5:00 - 6:00 210 ml mlieka , o 9:00 -9:30 ovocie , o 12:00 obed, o 15:00 olovrant-jogurt,alebo zase ovocie,alebo nejaku kasu. o 18:00 mlieko 210 ml a este o 22:00 zase 210 ml mlieka

montinka
18. mar 2011

@ellysa ahoj nasa bude mat v juli 3 roky a kuchynku este doma nemame. u nas fici momentalne kocik a staranie sa o babiku asi vdaka prichodu Filipka 🙂

zojec
18. mar 2011

@ellysa myslim, ze papa tak v pohode 😉 moja tiez tak podobne, ale tanierik tak pre liliputa.. dnes som jej skusila dat polievku co som varila nezjedla, tak isla spat hladna.. pomedzi jedla sem tam schrumne nejakeho cerva, naviac jej asi chutia pohankove.. alebo rozok.. od kedy som ich zacala piect, tak idu poriadne na odbyt.. aj mala aj muz sa za nimi idu potrhat 😀

puhinka
18. mar 2011

@ellysa ,no napríklad včera...
raňajky-210 ml mlieka,desiata-jogurt,obed-190 g zeleninového príkrmu,asi dva piškóty,koštovka z dnešného obeda(jeho),olovrant-výživa s piškótami,1 večera 210 ml mlieka a 2 večera 210 ml jablkovej kaše... 😀

puhinka
18. mar 2011

@zojec ,mne malý polievky nezje...vôbec...

zojec
18. mar 2011

@puhinka ktovie ci za tou doktorkou nebol nejaky danone distriutor a za reklamu jej nedava nejake aktivie tyzdenne.. vobec by som sa necudovala 😠 staci citat na kelimkoch co ma ake zlozenie.. krava.. taketo doktorky ma vedia poriadne vytocit .. a este tie co kazu davat detom maso 6x tyzdenne. 😠 😠

montinka
18. mar 2011

@zojec hm ako mne vcera ked som bola s malym u doktorky lebo je uplne zachripnuty skoro bez hlasu,ziaden sirup nic iba mi poradila davat mu chleba s malom a medom a natierat mu hrud mastou.dobre mozno nechce hned davat malemu dietatu lieky ale takto sa toho budeme kolko zbavovat

ellysa
18. mar 2011

@zojec
@puhinka ja dúfam, že Oliv to všetko vybehá, ona len teraz asi týždeň dozasu začala tak veľa jesť
@montinka tak ešte počkáme s kuchynkou

zojec
18. mar 2011

@montinka no med tiez nie je bohvieco.. ved je to alergen.. co sa tyka neliekovania, ja som za.. nech sa z toho pokial je to mozne dostane telo same.. treba cvicit imunitu 😉

montinka
18. mar 2011

@zojec ved ja viem ja mu ten med ani nedavam. vsak hej no je lepsie nepchat do nich lieky ale mne ho je tak luto ked place chudak a nemoze vydat skoro ani hlasok.

montinka
18. mar 2011

inak baby co vsetko uz robia vasi drobci?

matkaasebko
18. mar 2011

@montinka my vieme akurat tak zlotu robit...povedat vie len havo(ale konecne sa aj naucil co to znamena) nic ine nehrozi, postavi sa o moje ruky, o nabytok nehrozi otoci sa na mna a mama pomoz mi, lozit nelozime ale kniseme sa na 4, vieme tapi tapi ale iba o moju ruku so svojimi to nevie, ukazujeme spravne zvieratka v knizke ale to musime mat naladu, papa nevieme stale a to ho to ucim uz vyse mesiaca a sem tam ked mu poviem kde je tato tak ho hlada ale ked sa opytam kde je žiža tak to nie...booože ved ked to citam tak mi skoro nic nevieme...teraz neviem ci mam dieta "teliatko"alebo som matka ktora ho nic nevie naučit...

dzovana
18. mar 2011

@ellysa ja si myslim ze ta kuchynka je dobra cena.. Mozno by som ju vzala a odlozila a ked bude nejaky sviatok/vianoce mas darcek porieseny ;)
@montinka nasa sa konecne rozlozila, stavia sa popri ohradke a vie robit take tie detske zalezitosti (tlieskat,ukazuje aka velka narastie, ako sa ma, naucila som ju urobit tuk tuk na celo, ako robia indiani a tiez varila mysicka kasicu 🙂 ...

dzovana
18. mar 2011

@matkaasebko isto nie si zla mama.. ja som moju ucila dlllho papa a ani za svet ukazat. a zrazu z jedneho dna na druhy vsetko ukazovala.. Este aj ked som jej v knizke ukazovala ze baba papa (akoze je) tak zacala kyvat 😀

montinka
18. mar 2011

@matkaasebko ty ze mas teliatko. tak citam. nas sa vie akurat prevracat, sediet sa sam neposadim ale ked ho dam do sedu tak uz vydrzi chvilku sediet,ked ho postavim na nohy tak stoji ale drzim ho a tiez iba tap tap o moje ruky sem tam sa zadari a povie mama a tata ale malokedy a to je vsetko. stvornozkovat to nehrozi este neprisiel na ten princip dat sa na styri,ale uz sa pomaly snazi ked je na bruchu zabori hlavu do posteli vystrci ritku nooo len kedy mu dojde ze aj tu hlavu treba drzat hore....☹

ellysa
18. mar 2011

@matkaasebko čo si, šikovné máš bábo, už vie ukázať zvieratká aj ťapi ťapi, také hlúposti nech ťa ani nenapadnú
@dzovana no my tu poblízku máme taký sklad, kde bývajú hračky z quelle, také, čo majú poškodené krabice, alebo obal, ale hračky sú ok, kamoška mi volala, že im prišiel tovar, že majú aj takú kuchynku, ona ju tam kúpila tiež aj že kopu iných hračiek, tak sa zajtra pôjdeme pozrieť, možno malej niečo vyberieme

matkaasebko
18. mar 2011

@dzovana ale normalne si tak zacinam pripadat, este aj ked citam co vsetko vie tvoja mala...tak ako my sme uplne niekde inde...len keby toho mojho certa aj bavilo sa nieco ucit, jeho vsetko bavi asik tak minutu, jedine co vydrzi je byt v bezke a hryzt poharik a samozrejme stahovat vsetko naokolo...

ellysa
18. mar 2011

@montinka baby prestante s takýmito rečami, všetky bába sú úžasné a šikovné, jedno vie to, druhé zasa iné, nemôžu byť ako cez kopirák a v živote nič neznamená kedy urobí papa,alebo si sadne, to sú len také blbosti,l čo sa my pochválime

dzovana
18. mar 2011

@montinka nasa je o nejaky mesiac starsia a lozit zacala az pred tyzdnom.. takze casu mate dost, neboj 😉

mojalili
18. mar 2011

@desmodka super vtip 😀 😀 😀 😀 😀 😀 len pekne prispievaj, nech sa pobavime......ale niekedy je to aj pravda, vsak? No ja som si svojho muza vybrala sama 🙂

montinka
18. mar 2011

@ellysa ved ja na neho nevravim nic zle, na to ze sme zacali v decembri cvicit a ze vtedy ani hlavku na brusku nedvihal tak si myslim ze spravil a aj robi dost dobre pokroky to ja len tak ze matkaasebko nema doma teliatko. a ja by som ani nevyzvedala len ked na tych cviceniach stale ci uz stvornozi a ze je trochu pozadu a tak som chcela vediet ze ci je to naozaj az take hrozne

montinka
18. mar 2011

ale ste ma ukludnili co sa tyka stvornozenia.🙂

dzovana
18. mar 2011

@matkaasebko ani ju to nebavi,ucit sa. len si to raz zapamatala ako som to vkuse do nej hucala a teraz to vie vyuzit, hlavne ked sa mi vtiera.. Normalne uz vie ako na mna 🙂 Ale ked to chcem vyuzit ja, ze nech sa pochvali, mas ju vidiet.. tssss 🙂 Len mu to dokola opakuj a uspech sa dostavi 🙂 On si to dobre pamata a raz ta prekvapi, uvidis...

riska
18. mar 2011

@ellysa, dobrá blbosť, my do hainburgu chodieme už bežne na nakupy, aj dnes sa chystame....sa mi zda, že tie potraviny su nieken lacnejšie, ale aj kvalitnejšie 😖 🙂

dzovana
18. mar 2011

@montinka ja som malu do nicoho nenutila.. len som ju motivovala (najlespie dialkovym ovladanim.. to je pre nu velke lakadlo) najprv sa len mesiac plazila a potom sa postupne zacala dvihat na kolienka. A teraz ako sa jej paci, obcas postvornozkuje, obcas poplazi...