icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

fatimuska
27. júl 2010

@angie267 tak sa teším s Tebou🙂

anjelicek26
27. júl 2010

@angie267 - to znie super, ze sa to lepsi, len to nechaj poriadne zahojit, hned to prvy den neprezen 😵

My sme spinkali ukazkovo 22:30 - 03:00 -07:30 a od desiatej uz zasa viac-menej spi - teda spi tak, ze ked opustim miestnost, hned je hore - "mzoura" na mna jednym vocickom 😅

Idem nieco navarit, drahy dojde na obed, zabudol mi vylozit kocik z auta a ja chcem ist do mesta, tak musi dobehnut... este ani neviem, co navarim... ale asi zemiakovu kasu s niecim 😝

angie267
27. júl 2010

@weirdo aspon viem ze kolko asi mala vypije a hlavne ze ho mam dost 🙂 🙂 🙂 🙂 boli ale da sa to prezit no je to kazdym prilozenim lepsie 😀

weirdo
27. júl 2010

@angie267 - 😵

anjelicek26
27. júl 2010

My mame dnes uz 7 tyzdnov, strasne to leti, on uz akosi ani nevyzera ako novorodenec, ale ako mimco 😔

ellysa
27. júl 2010

ahojte babeny
my sme sa vrátili s nákupov, malá celý čas pekne spala, ocino nám má dnes narodky tak niečo preňho a samozrejme som neodolala a nakúpila pre malú, sebe ako vždy nič 😝
no s tým spaním, ja práve čítam knihu, Každé dieťa sa naučí spať a všetko čo robím je zle 😅 , tak to chcem začať skúšať podľa nej a uvidíme
prvá chyba na ktorú som prišla, že malá mi spí aj okolo šiestej a potom mi večer nechce zaspať, takže po šiestej ju skúsim nejak nasilu držať hore aby zaspala skôrtú knihu mám stiahnutú z netu, ak má niekto záujem pošlem

weirdo
27. júl 2010

@ellysa - o tej knihe som pocula, ale ze sa ma praktizovat az o 6 mesiacov tusim, ci?

fatimuska
27. júl 2010

@ellysa ja by som poprosila ulbricht.eva@gmail.com

takyna
27. júl 2010

Ahojte babulky 🙂
v žiadosti o príplatok a príspevok pri narodení ste vyplnovali aj to čestné prehlásenie?

takyna
27. júl 2010

@anjelicek26 ťažký štramák 🙂

fatimuska
27. júl 2010

@takyna ano, teda myslím, ja som to už aj minula🙂)

fatimuska
27. júl 2010

už prešli horúčavy, takto sme spali🙂

takyna
27. júl 2010

@fatimuska 🙂 , ja som to ešte nestihla nejako vybaviť, ešte gyndoš mi chýba 😒

takyna
27. júl 2010

@fatimuska malý vegeťák 🙂

borci
27. júl 2010

@anjelicek26 no uz je z neho poriadny chlap 🙂

borci
27. júl 2010

@fatimuska aky je zlaty v tom tielocku 🙂

borci
27. júl 2010

my sme boli na prechadzke, mala spala 3 hodiny v kuse, co nechapem. co zase bude v noci 🙄
po tvari sa jej vyhadzali potnicky, tak jej to cistim prevarenou vodou viackrat denne. Ma niekto lepsi recept? 😕

kucina1
27. júl 2010

ahojte dievcata
chcem sa opytat ci vasim babatkam este mokva pupcek, moja lucka ho ma stale lepkavy, po kupani jej to raz denne potieram liehom ale nelepsi sa to. neviete nieco poradit?

zojec
27. júl 2010

@borci to je najlepsi recept.. a vecer tie s bielym navrchu som potrela liehom... ale dala som ho len na vatovu tycinku a tak... a najlepsi recept je aj tak ochladenie.. po 3 dnoch ked nepecie a nie je ako v saune ma mala tvaricku este krajsiu ako prdelku 😀

borci
27. júl 2010

@zojec haha no tak u nas teraz prdelka vyhrava. 😀
niekedy sa mi zda, ze ma tych potnickov este viac a nie menej. Ale to vzdy ked vecer zaspava, tak sa hneva a spoti sa. tak necudo 🙂

fatimuska
27. júl 2010

kakali smééé

anjelicek26
27. júl 2010

@ellysa - ta kniha je v mnohych bodoch dost kruta, jasne, ze sa tak dieta nauci spat, ale nie v prvych tyzdnoch, ono to dieta neplace z trucu - ale ze skutocne nieco potrebuje, aj ked je to napriklad len tulkat a to sa v tomto veku nema dietatu upierat...

anjelicek26
27. júl 2010

@fatimuska - supis, fotodokumentaciuuuu 😅

ellysa
27. júl 2010

@anjelicek26 no jasné, že malú nenechám trápiť sa ale je dobré si ju prečítať vo veľa veciach som sa naozaj našla kamaráti podľa nej naučili svoje deti krásne spať aj cez deň, ja sa chcem aspoň pokúsiť 😀

ellysa
27. júl 2010

baby naša dnes zasa kakala úplne tmavo zeleno, sa bojim čo to je 😕

tibinka22
27. júl 2010

@ellysa
uz si nepamatam, ty kojis, alebo ste na UM? Lebo my sme na UM a viac menej mame stale tmavozelene a dr. mi povedal,ze je to ok, ze to je zo zeleza, ktore obsahuje UM...

mojalili
27. júl 2010

@fatimuska gratulujem, tak ako my??? 😉

Kocky, Danko je dnes taky nevrly....spi par minut, obudi sa a opet reve, reve a reve....ruky, kolisanie, hojdanie, lezanie, nic nezabera...davam cecek castejsie - pije, ked nie, tak ho vypluje, zaspi na par minut a potom opet reve....masirujeme, cvicime nozickami, dala som aj Espumisan....no zatial v autosedacke spi par minut ale nekludne.....som zvedaba, aka bude noc.... ☹

mojalili
27. júl 2010

@ellysa mohla by som ta poprosit, tu knihu mi poslat? Dakujem moc.... Hana.kalamenova@gmail.com Dakujem este raz

mojalili
27. júl 2010

@anjelicek26 NO je z neho riadny chlap 😉 KEd sme boli na vysetreni klbikov, doktor bral po 2 deti....tak sme na jeden pult rozbalili obe syncekov...novorodenec a my.....a vtedy som videla veeeelky rozdiel, aky sme strasne velky, ze uz naozaj sme DOJCA🙂

Zacala som Dankovi podkladat hlavu zmotanou plienkou, aby ju nemal len na jednu stranu, ach jaj, musime vydrzat.... 😒 😉

angie267
27. júl 2010

@fatimuska dakujem ti velmi 🙂 🙂 🙂 🙂