Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@angie267 - to znie super, ze sa to lepsi, len to nechaj poriadne zahojit, hned to prvy den neprezen 😵
My sme spinkali ukazkovo 22:30 - 03:00 -07:30 a od desiatej uz zasa viac-menej spi - teda spi tak, ze ked opustim miestnost, hned je hore - "mzoura" na mna jednym vocickom 😅
Idem nieco navarit, drahy dojde na obed, zabudol mi vylozit kocik z auta a ja chcem ist do mesta, tak musi dobehnut... este ani neviem, co navarim... ale asi zemiakovu kasu s niecim 😝
ahojte babeny
my sme sa vrátili s nákupov, malá celý čas pekne spala, ocino nám má dnes narodky tak niečo preňho a samozrejme som neodolala a nakúpila pre malú, sebe ako vždy nič 😝
no s tým spaním, ja práve čítam knihu, Každé dieťa sa naučí spať a všetko čo robím je zle 😅 , tak to chcem začať skúšať podľa nej a uvidíme
prvá chyba na ktorú som prišla, že malá mi spí aj okolo šiestej a potom mi večer nechce zaspať, takže po šiestej ju skúsim nejak nasilu držať hore aby zaspala skôrtú knihu mám stiahnutú z netu, ak má niekto záujem pošlem
@ellysa ja by som poprosila ulbricht.eva@gmail.com
Ahojte babulky 🙂
v žiadosti o príplatok a príspevok pri narodení ste vyplnovali aj to čestné prehlásenie?
@anjelicek26 ťažký štramák 🙂
@anjelicek26 no uz je z neho poriadny chlap 🙂
my sme boli na prechadzke, mala spala 3 hodiny v kuse, co nechapem. co zase bude v noci 🙄
po tvari sa jej vyhadzali potnicky, tak jej to cistim prevarenou vodou viackrat denne. Ma niekto lepsi recept? 😕
ahojte dievcata
chcem sa opytat ci vasim babatkam este mokva pupcek, moja lucka ho ma stale lepkavy, po kupani jej to raz denne potieram liehom ale nelepsi sa to. neviete nieco poradit?
kakali smééé
@ellysa - ta kniha je v mnohych bodoch dost kruta, jasne, ze sa tak dieta nauci spat, ale nie v prvych tyzdnoch, ono to dieta neplace z trucu - ale ze skutocne nieco potrebuje, aj ked je to napriklad len tulkat a to sa v tomto veku nema dietatu upierat...
@fatimuska - supis, fotodokumentaciuuuu 😅
@anjelicek26 no jasné, že malú nenechám trápiť sa ale je dobré si ju prečítať vo veľa veciach som sa naozaj našla kamaráti podľa nej naučili svoje deti krásne spať aj cez deň, ja sa chcem aspoň pokúsiť 😀
baby naša dnes zasa kakala úplne tmavo zeleno, sa bojim čo to je 😕
@fatimuska gratulujem, tak ako my??? 😉
Kocky, Danko je dnes taky nevrly....spi par minut, obudi sa a opet reve, reve a reve....ruky, kolisanie, hojdanie, lezanie, nic nezabera...davam cecek castejsie - pije, ked nie, tak ho vypluje, zaspi na par minut a potom opet reve....masirujeme, cvicime nozickami, dala som aj Espumisan....no zatial v autosedacke spi par minut ale nekludne.....som zvedaba, aka bude noc.... ☹
@ellysa mohla by som ta poprosit, tu knihu mi poslat? Dakujem moc.... Hana.kalamenova@gmail.com Dakujem este raz
@anjelicek26 NO je z neho riadny chlap 😉 KEd sme boli na vysetreni klbikov, doktor bral po 2 deti....tak sme na jeden pult rozbalili obe syncekov...novorodenec a my.....a vtedy som videla veeeelky rozdiel, aky sme strasne velky, ze uz naozaj sme DOJCA🙂
Zacala som Dankovi podkladat hlavu zmotanou plienkou, aby ju nemal len na jednu stranu, ach jaj, musime vydrzat.... 😒 😉

@angie267 tak sa teším s Tebou🙂