icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
18. mar 2011

@montinka - my sme davali kusky uz od 5 mesiacov, on je uz takmer profik v krmeni sa sam... od roka mu dam uz aj lyzicku... vtedy v tych 5 mesiacoch mu sli zuby a lyzicku ani vidiet...tak sme mali len moznost kusky, alebo teda nic... a to nic sa mi zdalo blba alternativa... tak sme s kuskami zacali... slo mu to pekne, ale tak jasne, vzdy pri nom sediet, ani sa nehnut a dozorovat... vzdy ked mu idu zuby, tak lyzicku ani za svet... teraz sa mu prerezali dolne dvojky a lyzicku zasa ani za svet... tak papa taketo veci teraz, co moze dzobat sam.

@jarus8 - a to v akom veku boze???

jarus8
18. mar 2011
montinka
18. mar 2011

@anjelicek26 no ja ho krmim lyzickou zase. ked nas maly ma zatial iba dva zuby tak asi mu este ani nemozem take dat. minule sa dusil s rozkom.

montinka
18. mar 2011

@jarus8 preboha strasne taky mlady clovek a ze infarkt

anjelicek26
18. mar 2011

@riska - aku sedacku ste nakoniec vybrali?

No my potrebujeme malu nevestu, Max bude krpec ak teda bude po svojich rodicoch 🙄

@montinka - takeho gumeneho skakacieho kona mame tiez, ale do hrene sme toto kupili teraz

http://www.toysrus.de/product/index.jsp?product...

jarus8
18. mar 2011

@montinka no, na FB sme z toho všetci spolužiaci vyklepaní 😖

anjelicek26
18. mar 2011

@montinka - my mame osem zubkov 🙂 Pekne vsetko pozuje...🙂

sofinka2009
18. mar 2011

@montinka my tiez chodime na neurologiu koli porodnej vahe nas maly sice stvornozkuje aj sa posadi aj sedi aj sa postavi akurat tatovi hovori mama a mne tata 😀 ale ked ideme na kontrolu na neuro tak za ten just nic neukazedoktorke iba si berie hracky.drzim vam palce urcite vsetko dobehnete 🙂

riska
18. mar 2011

@anjelicek26 http://www.babymarket.sk/sk/3525/19/kingplusgreta nakoniec sme ju kupili v auparku, ešte sme ho ukecali na zlavu, takže nás vyšla rovných 200€ 🙂

ellysa
18. mar 2011

@jarus8 strašné, mojej kolegyni tak zomrel 35 ročný muž, tiež dve deti, šiel si ľahnť a už sa nezobudil, že mal srdc opotrbované ako 80 ročný-advokát, to všetko stresy

montinka
18. mar 2011

@anjelicek26 wau ta je super.🙂
@jarus8 no veru hruza
@anjelicek26 tak vam sa uz dobre papa
@sofinka2009 no to aj ja ale som rada ze sa mu to zlepsilo lebo keby nie bola moznost ze by sme museli chodit na injekcie to som nechcela.🙂 tak aj vy ste sikulovia poriadni

mici111
18. mar 2011

@mojalili fuuha, a nebojis sa, ked ti v noci spinka v kociku, ze ti vypadne?? predsa len, ked sa zobudi, pomrvi alebo tak a sups ho..uz je vonku.. 😨 😨

anjelicek26
18. mar 2011

@montinka - on ma na vsetko cas, ziadne hr, ani pri papani, mozno preto sa nedrhne... ale zda sa mi v takychto veciach fakt sikovny, napriklad aj posledne dni, co sa tyka obliekanie, ked mu davam tricko, tak si automaticky prelozi hracku z jednej ruky do druhej, aby som mu mohla obliect rukav a aj polozi hracku na zem, ked prezliekame cez hlavicku, proste to vie, nenaznacim mu, ze co nasleduje dalej... Saska toto robila az hooodne neskor...

montinka
18. mar 2011

@anjelicek26 hmmm riadny sikulo.🙂

jarus8
18. mar 2011

ja sa radšej nevyjadrujem, čo všetko Branko dokáže- lenivec jeden. 😠
je možné, že keď mu tak dobre ide plazenie, že ani nebude štvornožkovať? Už som niečo o tom hľadala a našla som na mk, že jednej syn z plazenia sa hneď postavil a chodil.

mojalili
18. mar 2011

@mici111 Je priputany a ja spim vedla neho ☹ NIc ine mi nezostava, vazne... 😖

Tak kocky, dnes mam za sebou perny den. Bola som LILI kupit topanky, krasne adidasky som jej kupila a prechodnu naaadhernu bundicku. §)
Dorobila som tu tortu, no sak LILI sa pacila, zhodnotte.

ellysa
18. mar 2011

@dzovana, tento kočík tam mali za 40, podľa mňa by ešte zišli http://www.bombahracky.sk/kociky-pre-babiky/155...

ellysa
18. mar 2011

@mojalili kráááááááááááááááááááááááááááásnaaaaaaaaaaa

mici111
18. mar 2011

@riska a Ninke uz je dobra ta autosedacka?? lebo ja som Sari skusala asi 3 tyzdne dozadu a ten nakrcnik ci co to je, mala len do polky hlavy.. 🙄

desmodka
18. mar 2011

😀 😀 😀

On: - Prosím ťa neštvi ma, lebo vo mne prebudíš zviera! Ona: - Hádam si nemyslíš, že sa bojím somára?

@mojalili krasna je
@anjelicek26 frajer je max, kubo si strhava okuliare on ich neznese na ociach

dzovana
18. mar 2011

@ellysa kraaaasny ten kocik.. krajsi ako ma Lenka v skutocnosti 😎 Ale uz som jej kupila kocik na hranie.. Na rozbitie obycajnu malicku buginu 😀

ellysa
18. mar 2011

@desmodka kde na to chodíš 😀

mici111
18. mar 2011

@mojalili naaadherna torticka 🙂

@ellysa ja som dokoncila to tiramisu bez toho amareta..no hadam to bude jedle..a to tam v tom quelle mozes zjednavat ceny???

ellysa
18. mar 2011

@mici111 tak to vlastní nejaký chalan, asi pôvodom Maďar, lebo aj po Maďarsky hovoril, ja som tam bola s kamoškou, čo tam chodí často kupovať hračky, ona to potom predáva a tak si privyrába, takže možno aj preto dal zľavu, ale tie hračky sú už o polovicu tak či tak zlacnené,
ale keď soi berieš dve a viac vecí isto vždy dá zľavu

určite bude jedlé, neboj

sofinka2009
18. mar 2011

@montinka neboj chce to iba cas aj ja som sa uz bala ze nebude sediet aleo lozit a nakoniec sa naucil vsetko pekne sam postupne .urcite to dobre dopadne.my sa estetrochu trapime s oblickami ale to je uz o inom.drzim palce.

dzovana
18. mar 2011

@ellysa slovensky sa tam asi nedohovorim... a s mojou nemcinou ktoru neviem :D takze pouzijem ruky nohy :D

riska
18. mar 2011

@mojalili, wau, krasna, si šikovná 🙂 🙂

@mici111, ano, super jej sadne, v tej najnižšej polohe záhlavníka (tiež neviem, ako sa to volá).... aj tak je jej velká?

kuriatko33
18. mar 2011

@ellysa ahojček o akom sklade píses,čo tam je take zaujmavé? prečo je to talke lacné 🙂

montinka
18. mar 2011

@sofinka2009 a co mate s oblickami? hm maly uz vydrzi sam sediet ale nechcem ho moc davat lebo este nema uplne rovny chrbatik sa bolim ze sa mu pokrivi

dzovana
18. mar 2011

ozaj @mici111 je mozne ze som ta videla v utorok v ovsisti pri jednote? dost som vas citala ked som hladala inspiraciu na nakup kociku, takze teraz mam taku maniu v obzerani kocikov, vidim pekny Sí zdvihnem oci a podla fotky sa mi zdalo ze to ty si...