Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 no ja ho krmim lyzickou zase. ked nas maly ma zatial iba dva zuby tak asi mu este ani nemozem take dat. minule sa dusil s rozkom.
@montinka my tiez chodime na neurologiu koli porodnej vahe nas maly sice stvornozkuje aj sa posadi aj sedi aj sa postavi akurat tatovi hovori mama a mne tata 😀 ale ked ideme na kontrolu na neuro tak za ten just nic neukazedoktorke iba si berie hracky.drzim vam palce urcite vsetko dobehnete 🙂
@anjelicek26 http://www.babymarket.sk/sk/3525/19/kingplusgreta nakoniec sme ju kupili v auparku, ešte sme ho ukecali na zlavu, takže nás vyšla rovných 200€ 🙂
@anjelicek26 wau ta je super.🙂
@jarus8 no veru hruza
@anjelicek26 tak vam sa uz dobre papa
@sofinka2009 no to aj ja ale som rada ze sa mu to zlepsilo lebo keby nie bola moznost ze by sme museli chodit na injekcie to som nechcela.🙂 tak aj vy ste sikulovia poriadni
@montinka - on ma na vsetko cas, ziadne hr, ani pri papani, mozno preto sa nedrhne... ale zda sa mi v takychto veciach fakt sikovny, napriklad aj posledne dni, co sa tyka obliekanie, ked mu davam tricko, tak si automaticky prelozi hracku z jednej ruky do druhej, aby som mu mohla obliect rukav a aj polozi hracku na zem, ked prezliekame cez hlavicku, proste to vie, nenaznacim mu, ze co nasleduje dalej... Saska toto robila az hooodne neskor...
ja sa radšej nevyjadrujem, čo všetko Branko dokáže- lenivec jeden. 😠
je možné, že keď mu tak dobre ide plazenie, že ani nebude štvornožkovať? Už som niečo o tom hľadala a našla som na mk, že jednej syn z plazenia sa hneď postavil a chodil.
@dzovana, tento kočík tam mali za 40, podľa mňa by ešte zišli http://www.bombahracky.sk/kociky-pre-babiky/155...
😀 😀 😀
On: - Prosím ťa neštvi ma, lebo vo mne prebudíš zviera! Ona: - Hádam si nemyslíš, že sa bojím somára?
@mojalili krasna je
@anjelicek26 frajer je max, kubo si strhava okuliare on ich neznese na ociach
@mici111 tak to vlastní nejaký chalan, asi pôvodom Maďar, lebo aj po Maďarsky hovoril, ja som tam bola s kamoškou, čo tam chodí často kupovať hračky, ona to potom predáva a tak si privyrába, takže možno aj preto dal zľavu, ale tie hračky sú už o polovicu tak či tak zlacnené,
ale keď soi berieš dve a viac vecí isto vždy dá zľavu
určite bude jedlé, neboj
@montinka neboj chce to iba cas aj ja som sa uz bala ze nebude sediet aleo lozit a nakoniec sa naucil vsetko pekne sam postupne .urcite to dobre dopadne.my sa estetrochu trapime s oblickami ale to je uz o inom.drzim palce.
@ellysa ahojček o akom sklade píses,čo tam je take zaujmavé? prečo je to talke lacné 🙂
@sofinka2009 a co mate s oblickami? hm maly uz vydrzi sam sediet ale nechcem ho moc davat lebo este nema uplne rovny chrbatik sa bolim ze sa mu pokrivi

@montinka - my sme davali kusky uz od 5 mesiacov, on je uz takmer profik v krmeni sa sam... od roka mu dam uz aj lyzicku... vtedy v tych 5 mesiacoch mu sli zuby a lyzicku ani vidiet...tak sme mali len moznost kusky, alebo teda nic... a to nic sa mi zdalo blba alternativa... tak sme s kuskami zacali... slo mu to pekne, ale tak jasne, vzdy pri nom sediet, ani sa nehnut a dozorovat... vzdy ked mu idu zuby, tak lyzicku ani za svet... teraz sa mu prerezali dolne dvojky a lyzicku zasa ani za svet... tak papa taketo veci teraz, co moze dzobat sam.
@jarus8 - a to v akom veku boze???