icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

palculka
18. mar 2011

@riska to zatial chvalabohu nerobí ale z dohladu by som ho tam nenechala,lebo sa tam vrtí jak mucha , nohy prekladá z lava doprava. Samko tiež papá dobre, maškrty priam vynikajúco, zeleninku - masko radšej pomlčím 😠

palculka
18. mar 2011

@kuriatko33 my sme tak kúpili vibračne kresielko od FP , boli sme na návšteve tam sme ho vyskúšali, vyše pol hodiny sme nevedeli že tam máme syna, tak celý nadržaný sme to objednali na nete, myslíte že v tom chce byt? Figu 😠

anjelicek26
18. mar 2011

@kuriatko33 - to na ich stranke som prave kukla, to smoovy je uplne kopia puky wusch... Hm a dolamat, my sme nosili helmu a bolo to ok, zrubala sa jasne par krat, ale ktore dieta nie... ona sa slecna musela furt pustat dolu kopcom a my mame pred domom rovno kopec, tak to tazko jej zakazat

🙄 😝

My sme od roka mali toto

http://www.puky.de/homepage/produkte/myfirstpuk...

Od 1,5 roka

http://www.amazon.de/dp/B0017VHEXW/ref=asc_df_B...

Od 2,5 toto

http://www.amazon.de/Kettler-8718-200-Laufrad-S...

Od 4 mame toto

http://www.amazon.de/gp/product/B001GH9HDC/ref=...

A teraz jej idem objednat toto

http://www.amazon.de/Puky-Kinder-Roller-Lovely-...

chani
19. mar 2011

@mojalili paradna torta mnamka mnam 🙂

mojalili
19. mar 2011

Dobré ránko kočky.
Naša bilancia - 22 - 6= za 8 hodin spanku 9x hore......to jest každú hodinu aj navyše ☹
Snazila som sa ho vzdy dat do postielky, no aspon hodinu vydrzal v nej ...

NO a dnes si Danko za kakanie vypýtal 1€ - hm, žeby bol z neho ekonom po tatkovi??? 😕 😕 😕

palculka
19. mar 2011

no práve náš Samko prišiel na to že v postielke sa dá aj postavit, takže rošt musí už íst dolu.Ale taaak sa tešil z toho 😅

mojalili
19. mar 2011

@riska Lili dostala a Vianoce pokladnu, pipa, nahadzuje, normalne Eura su tam. Dnes dostane potraviny, aby mohla nakupovat. JE to veeeeeelmi vdacna hracka. Vzdy Lili ide za predavackou ked vazi alebo kraja salamy a spehuje 😀 😀 😀

Baby, ja mam ist s obomi detmi o 3 hodiny na zabijacku, no poviem vam, nechce sa mi do tej zimy. Navyse ze sa tam oslavia muzove narodky a aj Lili, no to ma vobec netesi...

Inak viete, aku radost mal MM u tych obrazov? Este aj v posteli to spominal, ze sa mu to velmi paci, viac ako videokamera od rodicov 😵 😵 😵 😵 😵
No a dalsi darcek pre neho....tricka

takyna
19. mar 2011

Ahojte babule 🙂
Nebola som tu dlhšiu dobu, ale poctivo som si vás prečítala 🙂
Začala som malú odstavovať, ale je to ťažšie ako som si myslela 😒 , psychicky ma to dosť ubíja, a prsia sa nalievajú ako besné 😖 , dúfam, že nechytím nejaký zapal lebo ma porazí ☹

takyna
19. mar 2011

@mojalili podarený sú tý tvoji chlapi v tých tričkám 🙂

mojalili
19. mar 2011

@takyna ODstrekuj pravidelne po malych davkach, rano, naobed vecer....potom postupne uberaj. Prsia si na noc vyvazuj, stiahnu elastickym obvazom, nenaleju sa tak. Ale ked postupne odstavujes, asi kojis vecer, vsak? To je udel postupneho odstavovania, je to velmi zle.
My sme 2 mesiace po jednotnom odstaveni a dnes som zistila, ze sa mi konecne prsia zmensili trosku a prestali nalievat. Este by som vytlacila nieco, ale vcera ma dost boleli a dnes SIMSALABIM...a je koniec.....drzim palce.. 😉

mojalili
19. mar 2011

@takyna Dakujem za chlapov. Chcela som nieco pre celu rodinu, aj pre Lili aj mna, ale na tej stranke take nemaju. Navyse by sa hodilo skor Mama a syn, poradia si so vsetkym...ten otec mi tam nepasuje 😀 😀 😀 😀 (teda otec je spravny, len mama si poradi so vsetkym)

mici111
19. mar 2011

@riska no my sme na nahlavnik ci nakrcnik ci ako sa to vola este hlavickou nedociahli, mala ju tak do pol usiek..len viem, ze on sa da nejako posuvat hore dole, len som este nedosla na to ako.. 😠

mici111
19. mar 2011

@dzovana no je to viac ako pravdepodobne, lebo v Ovsisti byvam, kusok od Jednoty 😀 😀 😀 no skoda, ze ty tu nemas fotku, aby som ta mohla spoznat..byvas tu niekde blizko???? 😉

jenie123
19. mar 2011

@mici111 Inak aj ja som byvala v Ovstisti skoro 6 rokov.. Najprv na Medvedovej a potom na Gwerkovej.. 🙂 A veeeelmi sa mi tam pacilo.. Ani som sa odtial nechcela odstahovat.. ☹

mici111
19. mar 2011

@jenie123 hehe, ja byvam na Medvedovej 19..ty si kde tu byvala?? inak si mi nejaka povedoma podla fotky 🙂

mici111
19. mar 2011

@ellysa juuuj ta kuchynka hello kitty je kraasna, to by bolo nieco pre nas..no skoda, sama tam nepojdem ☹ hned by som to Sare kupila 😵 😵 😵

dzovana
19. mar 2011

@mici111 na Furdekovej.. pri DMke ;) tak to si fakt na skok 🙂 Bola som kupit malej jogurty biele.. lebo nastal akutny nedostatok v chladnicke. A som bola prekvapena, ze jednota uz neni jednota.. Ale nevadi, nasla som ine 🙂 hladala som ich jednotacke .. idem si hodit foto 🙂

mici111
19. mar 2011

@dzovana jeej, tak to si fakt blizko 🙂 niekedy by sme mohli dat kocikovanie..inak blizko teba chodime aj s @ellysa a @riska cvicit s kockami nasimi do etnodance..poznas to? no hod foto, kuknem 🙂 no a co sa tyka jogurtov, tak ja som mala problem vybrat..ake si nakoniec u nas v jednote teda kupila???

dzovana
19. mar 2011

@mici111 ano kupila TAMI a ten CBA.. podla % tuku som hladala ... A s kocikovanim suhlasiiim 🙂 poznam ten etnodance, ale len z webu.. tu na Haanovej, ze? 🙂

chani
19. mar 2011

baby tak u nas sokujuca noc, zaspal 19:45 prve zobudenie 23:40 najedol sa o polnoci uz spal, druhe zobudenie 3:40 najedol sa a do 20, o 5 sa sice kusok prebral sadol si ale hned kvacol o 6 bol hore, vzala ho svokra a maminka spala do 9:15 klopklopklop 🙂 a teraaz ho sa plavat 🙂 2 kojenia za noc to tu teda daaavno nebolo, zlate dieta 🙂

mici111
19. mar 2011

@dzovana hej, hej 🙂 na haanovej je to..mavame to pondelky ale od aprila nam to presunuli na stvrtky..oka, tak si mozeme napisat tu na konika a dohodneme sa s kocikovanim 😀 tesim 😀

jenie123
19. mar 2011

@mici111 teraz uz neviem cislo, ale bol to ten posledny cinziak.. tusim to bola tiez 19, pod nami byval Martin Kelecsenyi 🙂 Ale uz su to 4 roky co som z Blavy odisla..

dzovana
19. mar 2011

@mici111 tesiim sa aj ja 🙂 Videla som ze ste mali stretko v hopsasa.. nabuduce sa pridame aj my 🙂

mici111
19. mar 2011

@jenie123 jeeejda, tak to si byvala v tom istom dome co ja 😀 😀 😀 jo Martin byval tu, ale uz sa odstahoval.. 😀

@dzovana super, tak nabuduce ta davame tiez do rozdelovniku do hopsasa 🙂 inak uz sme davno neboli, mohli by sme zopakovat..

dzovana
19. mar 2011

@mici111 no uz aby bolo bez dazda... uz sme 3 dni nevytiahli paty z domu 🙄

jenie123
19. mar 2011

@mici111 tak to je dobre.. 🙂 aky je svet malicky.. 🙂

mici111
19. mar 2011

@dzovana ja som bola vcera na prechadzke aj v takom dazdi..mala tiez nebola asi dva dni vonku, tak reku idem..
inak sme sa bavili, ked je tak pekne, teda ked bude tak pekne, ze by sme sli do sadu janka krala..si pojazdna? sla by si aj tam?

@jenie123 no teda, fakt 🙂

dzovana
19. mar 2011

@mici111 pojazdna nie som ☹ ale nemam problem tam prist ... ked aj pesi 😉

mici111
19. mar 2011

@anjelicek26 @ellysa vy ste take odbornicky v tych puky odrazadlach..tak som sa rozhodla, ze asi to dostane na prve narodeniny..len teraz mam dilemu, ci kupit pukylino - to je od roka alebo ten puky wutsch co je od 1,5 roka..aspon tak pisu ..hmmm??? Marti, myslis, ze nase deturence od toho roka ak zacnu pomaly chodit, uz dokazu na tom odrazadle aj jazdit vonku?? ci to nie je zbytocne este teraz kupovat..ja by som to chcela na von na leto..

lenocka84
19. mar 2011

halooo haloooo
ako sa tu mate?