Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
😀 😀 😀
"Mýliť sa je ľudské": povedal ježko a zliezol z kefy
inak este by ma veru zaujimalo, aky je rozdiel medzi nimi dvoma..lebo na obrazku su skoro identicke..
@mici111 - urcite podla vysky... puky wutsch je od vysky 80 cm...ak bude mat v roku 77-78 cm tak uz kup puky wutsch... ak nie, tak pukylino... mne Sasenka vtedy mala len 72cm v roku, takze my sme mali to mensie 🙂 No a jazdila s tym aj po dome, aj vonku... pochopila to behom par dni... ako sa s tym ma odrazat...
@takyna - no vsak to, my tiaz ficime prsnik a flasa momentalne 🤐 Po obednom spanku ma prso (ked ma len falsu spi dve hodky, preberie sa, da si preso a spi dalsie dve), takze 4 hodky obedny spanok.... No a v noci po nocnej flaske okolo druhej a o siestej rano... takze sa este 3x do dna kojime... nechapem, ze to staci a mlieko sa tvori pekne... neviem, ci mu to mam zrusit, alebo nie... nechybalo by mu to...ale mne asi hej (?)
@mici111 ja tiež ešte neviem ktorý, myslím, že na puky sa ešte dá dvíhať do výšky tá rúčka, tak je to aj pre väčšie deti, pukolino neviem, my budeme musiť ísť niekam vyskúšať, ak jej už bude puky tak ten-myslím, že 80 do roka bude mať, ak nie tak menší, lebo tiež už isto v lete chceme používať a samo, že ružový
to bude potom trojka NInka, Sari,oliv na ružových Pukoch 😀 😀 😀
Nejako je tu dnes ticho, ale tak jasne, vikend... ja mam draheho v nemecku, jeho mamina ma narodky, tak si gazdujeme sami, je to ok, deti zlate, ale tak... s nimi si moc nepokecam, ze ano 😉 Malinky dal vecer 120 kase a za tym hned 170 ml mlieka, no kukala som ako puk... posledne dni je vecer taaaak vela... a cez den ako vrabec... no co uz s nim... aj mi zacal priberat, rastie posledne dni, dohana, co minuly mesiac nepribral ani gram... som zvedava, kolko to bude tento mesiac...teraz za desat dni ma +160g... tesim tesim 🙂
a mam po dovolenke 😠 nejaky strasny dobry tvor vymyslel, ze na firemnu chatu mojho mm nemuzu ubytovat deti mladsie ako 3roky, lebo ze je to obtazujuce pre ostatnych 😠 😠 😠 slak ma trafi a to aby som zacala hladat nieco nove i tak asi vsetko dobre uz bude rozpredane, nemate niekto dobry tip na dovolenku na SVK?
@babulina - no to potesi 😠
Inac vela moznosti je zrejme, ale ... moji 2 kolegovia boli tu a nevedia si vynachvalit. Ale obaja bezdetni, takze zrejme nemali take potreby ako vy. Ale ubytko super, blizko je nejake kupalisko a sauny, neviem presne, ktore stredisko. A super na turistiku ...
http://www.michal.sk/
Dobre ranko.
Nerada fusujem @desmodka do remesla, ale 😀
Muž se ženou jedou tábořit. Postaví stan a večer se uloží ke spánku.
Po nějaké době se muž vzbudí, probudí manželku a říká:
"Podívej se na nebe a řekni mi, co vidíš?"
Žena: "Vidím miliony hvězd."
Muž: "A co na to říkáš?"
Žena chvíli přemýšlí a pak řekne: "Viděno z hlediska astronomie, jsou
to miliony galaxií a biliony možných planet. Astrologie mi říká, že
Saturn leží v konjunkci se Lvem. Co se času týče, usuzuji, že máme 3 hodiny
a
pár minut. Teologicky, že náš Pán je všemohoucí a my všichni jsme jen
nicotně malí. Meteorologicky mi to říká, že budeme mít zítra krásný den.
No a co to říká tobě?" zeptá se ona.
Muž: "Prakticky viděno, někdo nám ukradl stan."
@mici111 - diky. A tento ma dostal tak, ze som sa 5 minut rehotala jak pubertacka ... (trocha drasticky, ale ved to je vtip, nie realita 😀)
Američan, Angličan a Soviet súťažia, že kto prinúti mačku zjesť pikantnú horčicu.
Prvý je na rade Američan. Chytí mačku a palcom do nej natlačí horčicu.
- To je násilie! - protestuje soviet.
Angličan dá horčicu medzi kolieska klobásky a mačka to s chuťou zje.
- To je obyčajný podvod! - protestuje Soviet.
Keď je na rade, natrie mačke horčicou riť. Tá si z nej horčicu za sústavného mravčania a kvílenia vylíže.
- Vidíte, súdruhovia! Dobrovoľne a s piesňou na perách!
babenky, ktore si vypisujete danove priznanie, prosim poradte... znizenie zakladu dane na danovnika sa ma pisat cela suma za cely rok alebo to ma byt len alikvotna cast za obdobie, ktore ste pred materskou odrobili? lebo z roboty, co mi poslali potvrdenie o prijmoch, tak tam mi samozrejme vyratali len tu alikvotnu cast...
ahojte ja budem mat drobca teraz v juni.chcela som sa vas opytat ake oblecenie ste vyuzili,potrebovali ste aj viac teplejsich veci,alebo nie,?je to moje prve babo takze vobec neviem.mam kupenu aj zavinovacku vyuzijem ju na leto?
@kukujka zavinovacku urcite vyuzijes my sme striedali s perinkou, keby som mala dve tri tak ich striedam zaradom 😉 a ked bude take horuce leto ako bolo tak som maleho obliekala len do tielko, ponozticky, ciapka a samozrekme plienka 😀 zo dva body s dlhym rukavom, ale skor som pouzila hruby svetrik ked bolo chladnejsie, nohavice teplakove a rto bolo asi tak vsetko...
@babulina a kolko vas chce ist na dovolenku? len vy s detmi alebo viaceri? Lebo mam tip, ale je to cca pre 8-10 ludi... www.brotnica.sk
@kukujka
my ked sme sli z porodnice bolo akurat take "chladnejsie" obdobie
tak bol lepsie obleceny
inac potom prisli horucavy a doki povedala obliekat tak ako seba
prikryvat len plienockou
takze sme chodili von kratke body, ponozticky, ciapocka tenka (kvoli vetru, fukaniu do usiek), plienka ako prikryvka
a pod nim sme mali zlozenu zavinovacku 😉
a mala som nakupenych x zbytocnych veci, ktore clovek kvoli pocku nakoniec ani nevyuzije, ale po 1ks-2ks urcite treba mat z roznych druhov pre pripadne zmeny pocasia

@mojalili dakujem za rady, asi budem musiet postupne ist na to, lebo ma prsia nenormalne bolia, musela som malu prilozit a ulavilo sa mi, inak je rozkosna, cicik stale by chcela, ale koli zdravotnym mojim problemom , budem musiet postupne ukoncit kojenie ☹ , ked sme s kojenim zacinali, tak som hresila a chcela som to skoncovat, kopec problemov, potom sa to pekne rozbehlo , nasli sme si system, a zacali sme si to obe uzivat , a teraz zase .....
pekny vikendik vsetkym 😵