Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@deniskateniska to fakt? ale to by nemohli predavat, keby to obsahovalo tolko zlych latok 😠 no tak jej budem teda davat vodu z vodovodu a lucku minieme na kase..ta sa musi prevarit..
@mici111 tam ani nejde o vodu ako o tú plastovú fľašu, naozaj stačí, že na to svieti slnko a je tam toľko sajrajtu, naozaj bohvie ako to skladujú a prevážajú...
ja budem kupovať takúto kojeneckú vodu možno v lete ak mi niekde vonku dôjdú zásoby...inak nie, my ani žiadne balené vody nekupujeme, len ak je nejaká oslava alebo návšteva
a ja tu vypisujem a moje dieťa si samo chodí po izbe, som ostala v šoku, normálne už asi 15 krokov prešla
@mici111 my davame od zaciatku vodu z vodovodu, ved aj my sme boli tak odchovane a sme tu akurat co by som mozno este urobila, tak by som kupila tu filtracnu konvicu dostat ju kupit zhruba za 20-30 eciek, lebo aspon tu v PP je veľmi tvrda voda.... a keď sa kupe tak tam nieje predsa prevarená voda a malý ju chlípe aj s tým oilatom prípadne s repíkom alebo detským šampónom 😀
@ellysa no super takze si uz sama vykracuje myslím, že tie naše júnavčatká sú veľmi šikovné deťúrence 🙂 náš sa už púšťa chce sám stáť a včera za ruky takééé fofry nabral, že babka netsíhala a to sa ponáhľal k svojmu chodítku aby si ho mohol tlačiť 😀 okolo nabytku, prípadne steny už prejde sám kúsok 😀
@mici111 no aspoň nenapchaš vrecká niekomu kto chce na tom zarobiť ja osobne pijem lucku vodu, ale tu zelenu bo mi fest chutí je super a ked som kojila tak som ju pila len tak hucalo som mala aspon mlieko 😀 ale napr. ked som pila tu dojcensku ruzovu som s mliekom ani nepipla sami zacalo stracat 😠
@mici111 ako neviem presne coho to tolko obsahuje, chcela som to najst kde mi to kamoska pisala, ale nemozem to najst tak uz neviem presne, len ide o to ze u nas mas kvalitnu vodu tak naco kupovat, ale ak chces mozes aj prevarit vodovodnu vodu 🙂
@anjelicek26 spominam si, ako si riesila tie mliecka, ze Maxovi nesadol aptamil. ☹ ale Isabella ho pila ked bola malicka, ked som si liecila krvacajuce bradavky 😔 alebo ked sme boli vonku a nemohli sa kojit. a nemala ziadny problem. potom ked mala 3,5 mesiaca sme isli na SK, tam som jej nedavala nic a po 3 tyzdnoch po navrate domov uz odmietala aj umele aj flasku a odvtedy nic. 😒
@deniskateniska este kojim, ale uz chcem odstavit, len sa nam akosi nedari. 😕 teraz je mala prechladnuta, tak skusim potom, ked sa vylieci. a nase noci su fajn, viem, ze by to mohlo byt aj horsie, ale ja musim ist coskoro naspat do prace a neviem neviem aky vykon by som podala po takychto prerusovanych nociach, ved som uz ako mechom udreta. 😀
inak tato noc bola desna, mala ma take sople, ze az na bradu jej tecu a kycha a kycha, tak bola kazdu hodku hore, chudatko. a dychala len cez usta, takze aj kojenie bolo veeelmi komplikovane. 🙄
@fatimuska vsetko najlepsie Maximkovi
@ellysa ta tvoja mala je strasne sikovna, coskoro ti urcite v tom krbe aj zakuri a spokojne odkraca prec. 😀
Dobre ranko baby,
@anjelicek26 prosim ta, aku to mate flasku, ja mam doma snad 5 a rozne cumliky a nastavce a nechce ziadne.. Chcem vyskusat este Tommee Tippee.. Alebo mate tuto flasku niekto?
@jenie123 - my sme mali aj tommee tippie a nist, vobec sa mu nelubila... ale to je asi fakt veelmi individualne... my mame tuto
@anjelicek26 dakujem za tip, uz som mrkla, ci ju maju aj na slovensku a maju, tak ju vyskusame.. Nakoniec budeme mat kopu flasiek a budeme pit z poharika.. 🙂
baby aha www.pretekylezunov.sk len v BA budú až 4.6. tak neviem, či sa prihlásiť, to už asi Oliv loziť nebude chcieť 😀

@deniskateniska
@deniskateniska no však ten spánok je po cca mesiaci konečne aspoň jednu noc normálny
@lenocka84 nové asi nič, len že sa mi dnes nič nechce, ale už mám v práčke a povysávané...