Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@kuriatko33 veru neviem, ešte som o ňom nepočula 😕
@desmodka - hartan alebo teutoniu, chces aj model? Odmenu navysit na dva vtipy 😅
@ellysa pekny ukazala som ho drahemu a ze ked predam stary tak mi ho kupi 😀
@mici111 to mne neva ze hebedo, maly mam hauck malibu a http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/8419 no nekup to 😀
@kuriatko33 - Saska s bobby car nevedela jazdit, neskor mala bobby scooty v ruzovej, s tym jej to slo paradne...
aj tento vikend sutazia lezuni:
http://www.bratislavamarathon.com/?k=61&PHPSESS...
kto by chcel
@anjelicek26 aj modely poprosim 🙂 budu aj dva 🙂
prvy 😀 😀 😀
Mozog zvolal na zasadnutie všetky orgány tela a hovorí:Je kríza, musíme niečo zlikvidovať kvôli šetreniu...Zlikvidujeme pľúca, lebo sú dve.Ale fajčiar hovorí NIE!Tak možno ľadviny, lebo sú dve...NIE, hovorí pijan - mne sú potrebné obidve.Vstane penis a hovorí: no, ak je už taká kríza, možno ja by som sa moholobetovať.A mozog na to:Ty si ľahni, lebo keď stojíš, nemôžem myslieť...!
Hartan je dobry pre dieta do 3 rokov v pohode, kamoska 6 rocnu dceru v nom par tyzdnov vozila, v pohode, dokonca s fusakom!!! Mala zlomenu nohu vtedy...
V DE z druhej ruky ale aj ako sportak ta vyjde nie az tolko, mas na vyber MILION designov, skus poklikat, vyber model a motom dessin si vyber, nech vidis farby...
http://www.hartan.de/produkte/produkte.php
Mne sa najviac pozdava sky, kedysi pri Saske sme mali racer, uzasny, otocitelna sedanka, kopuuuu vychytavok, lahko skladny a taky tazky zas nebol... ja som chodila s nim korculovat... paradne perovanie... kolecka nemozu dostat defekt... potah sa da dat lahko dolu... super kvalita... no proste ja som bola max. spokojna vtedy...
@anjelicek26 hartan nie, nepaci sa mi 😅
@desmodka - teutonku ti kuknem, len dam krpca spat...aj ked ony su typovo velmi podobne...
@desmodka - ani mne - ale ostatne veci su 100% co sa tyka tvojich poziadaviek. Treba to zvazit... nazivo neni taky zly... a veeelmi kvalitne potahy atp.
No a jane slalom je vnutorna cast mensia a aj nizsia, ako je hartan. No idem ja uz...
@ellysa made in germany,a v baby one ho predávali,ale nechce sa mi tam ist,ked neviem aký zrovna maju na predajni ☹
pozri si ich stránku
@jenie123 no a co chodim na rehabku s rukou tak tam mi sestricvka povedala, že dieta ma stvornozkovat, ze je to najlepsie pre to dieta a nie rovno chodit ked este ani poriadne sa posadit nevie...my sme zacali stvornozkovat az potom co sme narobili nejake metre po dvoch :D tak musim davat bacha aby som ho nepristupila 😎
@desmodka -
teutonia mistral alebo teutonia spirit S3
Emmaljunga Edge Duo Pro - ta sa ale neda kupit online, musi ti ju obchod objednat
Jane nomad a maxi cosi mura su tiez celkom velke, ale nie az tak... a hartan sa ti nepaci... ine ma nenapadaju
😉
dakujem baby, asi by som jej mala dat vase prispevky precitat 🙂 inak co sa tyka chodenia v 7 mesiacoch, ani ja tomu nechcem verit, len vzdy musim prekusnut otazku: este nechodite? aj keby zacala po roku, uslo by jej nieco.. 🙂
caute zeny.. ja zas len na skok.. 🙂
@ellysa alebo pre kohokolvek z vas.. https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zojec/clanok... 😉 idem vas trosku pocitat..
@anjelicek26 jaaaaj nemozes mi davat tolko moznosti, sak ja som potom totalne zmätena 😀 😀 musim to preluskat 🙂
a druhy slubeny 😀 😀 😀
"Láska nikdy nie je bez bolesti " - povedal zajac a objal ježka
Ahojte baby,pár dní som sa tu neukázala,nabitý víkend a aj som potrebovala si aj oddýchnuť roška,ne len vysedaávať pri koníkovi 😀 😀 😀
no a dnes sme boli v Eurovei so švagrinou kúpiť môjmu drahému synovi tenisky,samozrejme 20 veľ,sme ani nenatiahli,21 horko ťažko a až 22,5 sme obuli...on má vysoký nárt,tak to preto,ale niesú mu moc veľké,niaky necelý cm a rastie,kým bude behať,budú akurát 🙂
takže môj tip na darček k meninám padol,teraz uvažujem...čo by ste kúpili vy? 10.4. má meniny..
@bealondyn drzim palce nech to zvladnete, ja keby som mala pracu a ma mi kto maleho na chvilku postrazit isla by som, len z dovodu financii.. aj ked som doteraz bola ineho nazoru peniazky by sa hodili ako sol 🙂

aj ja jeden pridám
Ide snehulienka,Herkules a Quasimodo na zápis do Guinessovej knihy rekordov.Na úrade z dverí vyjde natešená Snehulienka a vraví:,,Huráá som najkrašia na svete.''Z druhých vyjde Herkules:,,Super som najsilnejší na svete'' A z tretích vyjde nahnevaný Quasimodo:,,Do prdele,kto je Martinka z Turca?