icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
22. mar 2011

@desmodka chod si ho skusit do toho brendonu..ale podla mna je tiez skvely..alebo si najde diskusiu tu na konovi a precitaj alebo sa spytaj tam..tie baby co ho maju ti najlepsie poradia.. 😉

chani
22. mar 2011

@anjelicek26 ja si to hovorim kazde rano po prebdenej noci, ze mu to musim zrusit, len som este nenabrala silu na take riesenie ☹

chani
22. mar 2011

@mojalili akom vasa noc?

mici111
22. mar 2011

a u nas noc tiez strasna, furt sa mrvila v postielke, mrncala, presuvala..ja som uplne vyblita.. 😠

ellysa
22. mar 2011

@mici111 kukáme spievankovo, už sme pri rafaele a zatiaľ sa nepohla, som ťa včera zavádzala 😀

mici111
22. mar 2011

@ellysa hehe sledujes ju? 😀 😀 😀 u nas pride spievankovo na rad zachvilu..uz obsmrdala okolo dvd, tak som ju vyhnala odtiall...

ellysa
22. mar 2011

@mici111 má bolestné, ráno som jej privrzla palček do skrine 🙄

mici111
22. mar 2011

@ellysa ale boze chudatko 🙂 kedy ste vstavalli?? my o 6.. 🙄

ellysa
22. mar 2011

@mici111 5.55 😀

mici111
22. mar 2011

@ellysa no tak my asi o 10 minut neskor 🙂 ale za to v noci mala diskoteku v postielke..uz druhu noc sa furt mrvi mrnci, neviem co jej je.. 🙄

ellysa
22. mar 2011

@mici111 možno zasa zub, či? ja už prestávam dúfať, že to po roku prejde, mama mi hovorí, že ja som od narodenia spala celú noc, ja sa toho asi nedožijem

mici111
22. mar 2011

@ellysa no netusim, ale ja sa chcem uz konecne vyspaaaaaaaaaaaaat ☹
jeej, do malej hucim uz dlho, ze kde ma babo ako babika ocko, nos, pusu a dnes mi to konecne ukazala .. 😵 😵 huraaaaaaaaa

chani
22. mar 2011

@ellysa @mici111 ten nas duracel bol hore o 5:50 a predtym od 3 do 4:30 ja nechapem kde berie tu energiu, este ze nas tato bol vynimocne vyspaty a o 6 ho vzal do 7:20 bo potom sa uz chystal do prace inak by som skolabovala lebo ani pred tou 3 tomu spanku moc nedal ☹

ellysa
22. mar 2011

@chani ja som bola tiež mŕtva v noci som k nej nevládala vstať, tak tiež muž ťahal a to bol v robote od 7.00-20.00 chudák

mojalili
22. mar 2011

@chani Neuveris, ale DOBRAAAAA. Zaspal cca 21 hod, spal , obudil sa ca 2x, od 1.20 spal do 5.30 v postielke....nejedol, nepil....no budila ho LILI, strasne strasne mi kasle v noci, aj muza obudila aj mna, tak DANKO SPAL ale JA NIE, lebo som lietala okolo LIli.... ☹

Aj som sa bala, ked mi zaspal o 17.tej, spal 30 minut, no ze ten nebude spat, ale spal ako zabity...🙂

lenocka84
22. mar 2011

cafte

aj moje ukazkove dieta, je len dieta
dnes bol hore 3x, 3x som dala caj, 1x gel a spal do 7mej
ale 2 zobudenia z 3 rovno na nohy

anjelicek26
22. mar 2011

@chani - ja som tiez pri Saske dlho nenabrala odvahu jej to zrusit. Ale kym mala MM v noci - proste nespala. Ona potrebovala byt nacucnuta 🙄

Mne maly uz cez den nechce MM, tak som mala v noci prsnik ako svet, som ho o jedenastej musela vytiahnut, aby to odsal a spal potom az do rana... tak aj tak fajn...

zojec
22. mar 2011

hello.. 🙂 z barbory sa stava ranne vtaca.. 😠 dnes o 5,30 😕 😕 ale o 7,30 uz drichmala a drichme stale 😉
@bealondyn, @esterka a neviem kto este sa chysta do prace.. ved nemusite odstavit drobatko.. ved dojcit sa da rano, vecer, cez noc 😉 cez den su uz prikrmy voda, caj, mlieko sa tak nastavi a aj dietatko si zvykne.. vsak
@anjelicek26 ? 😉

jarus8
22. mar 2011

ahojte, u nás je všetko ako z knižky, teda až na pitie vodičky a štvornožkovanie, ale pred 5 dňami sa v noci zobudil asi na pol hodinu, len si tam mrmlal a tak zaspal. Mali ste vidieť potom môjho mm, bol z toho tak rozhodený, že na druhý deň sa s ním ani rozprávať nedalo. Stále len opakoval, že čo sa stalo v noci a prečo nespal a ako sa on zľakol a už nevedel zaspať. Tak som si spomenula na vás, čo máte prebdené noci pár mesiacov. Myslím, že by si vás mal niekedy prečítať, aby vedel ako sa dá fungovať. 😉

zojec
22. mar 2011

@jarus8 😀 😀 😀 ze pozdravujem muza.. :D u nas to nie je take zle.zobudi sa aj 3x, ale pocucka a zaspi, este zatial po mne v noci nelozi 😀 😀

ellysa
22. mar 2011

@jarus8 xixi pošli muža k nám na prázdniny 😀
my sme inak včera boli na prvej party, tak takto bola vyčančaná a ešte fotka obľúbenej činnosti

ellysa
22. mar 2011

@mici111 dobráááááááááá naša zvláda ešte len očko, sem tam nos

mici111
22. mar 2011

@ellysa kraasna fesanda 🙂 no ved aj moja len ocko a nos.. 🙂

mojalili
22. mar 2011

@jarus8 To ano, posli ho k nam na jednu noc a bude stastny, ake ma doma dieta 😀

@ellysa - Oliv je krasna, sikulka. ja som normalne nestastna, ze som kupila to nove choditko V.tech a Danko sa vobec nechyta ☹

jarus8
22. mar 2011

@ellysa malá je neuveriteľmá, malá slečna a keď pozriem na zem na toho malého lenivca, sa mi ani veriť nechce, že sú narodení v jednom roku 😀

jarus8
22. mar 2011

@mojalili presne som myslela na teba a @chani, kľudne by si ho mohla uložiť vedľa postieľky, alebo kočíka 😀

mici111
22. mar 2011

@mojalili vyydrrrrrrrz, on na to pride 🙂 a bude na nom lietat ako sarkan...kocky nemate tip na nejaku hojdacku? chcela by som malej do zahrady, len problem je, ze ceresnu nam minuly rok zasiahol blesk a zlomil ju, tak tam nie je strom, na ktoru by sa dala hojdacka upevnit..tak hladam nieco taketo ..
http://www.bertoni-sk.sk/index.php?art=60

riska
22. mar 2011

ahojte, my dnes do 6:15 jupiiiii 😵
@jarus8, som sa pobavila na tvojom mužovi 😀 😀 my mrnčime po nociach od 6. mesiaca, tak raz to snad prejde 😉
máte dokonalé dieťa 🙂 😉
@ellysa, jéééj, boli ste na oslave? 🙂
@mici111, šikulka, ja to tiež ninuš dookola ukazujem, raz mi to ukáže dobre, a potom zasa naopak, má to na háku 😅 teraz je jej oblubená činnosť brnkanie po ústach 😀
@mojalili, neboj, daj mu pár dni, určite ho to bude baviť 😉

anjelicek26
22. mar 2011

@mici111 - ak mozem to - hlasujem za drevenu hojdacku do zahrady, vyjde to mozno trochu viac, ale aj lepsie posluzi, tu mozes dat len tu babatkovsku a co o dva rocky? kupovat dalsiu hojdacku? My mame tu 3-hojdacku s plastovymi sedankami a je to vyblite od slnka a to nema ani rok, skoda hovorit :( V DE mame drevenu este po draheho dcekrach, takze ma skoro 15 rokov a stale 100% stav, su tam dve hojdacky, jedna babatkovska pre Maxa a jedna normalna pre Sasku...

Aj to akosi lepsie vyzera, lepsie tam zapadne... no a ja som si uzivala, ze a tiez mozem pohojdat xixi vecer 🙂 Alebo s malou na kolenach....

http://www.kids.edingershops.de/Schnaeppcheneck...

napr. zas take drahe to neni..

zojec
22. mar 2011

@ellysa panecku.. xi xi olivka je uz velka slecna 😀 😀 to barbora porpi nej vyzera ako babatko bezvlasove , bezzube.. @hori ako statistiky??
barbora vie tiez ukazat ocko, ale len ked sa jej chce.. ale uz ked kyva papa tak aj so zvukovm doprovodom, ze pa pa.. ale ked je poviem pod ideme papat, tak mi zakyva ze pa pa 😀 teliatko moje ..