Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec no dalsie budu tak zaciatkom aprila... vsak este ste v klube, ci? 🙂 este nas bolo sest... 😉
inak neviem, kolko my budeme... mala ako sto certov, vcera sme boli u dokiny a len tak mimochodom jej pozerala usta, tak ze prava jednotka uz bude, jaaj, len kedy, este nie je nic vidno... 😉
mňa porazí, dostali sme od švagrinej krásne nohavičky na leto po jej synovcovi. Myslela som si, že ich používali, strčila som ich do práčky spolu s ostatnými vecami a teraz som vybrala prádlo neurčitej farby, tie nohavičky boli oranžové a teraz je všetko nejaké cukríkové!!!
Síce tam boli len veci na doma, ale aj tak ma to mrzí. Myslíte, že po častejšom praní veci vyblednú? Sú tam aj krásne pyžamká z Anglicka a tak. Ide ma poraziť 🙄
neviem prečo, ale som strašne háklivá na Brankove veci, vyvádzam aj kvôli teplákom. Keby sa to stalo s mojimi alebo mm vecami, sa len pousmejem a idem ďalej, ale teraz mi je normálne do revu. ☹
ahojte , nemám čas vás ani čítať - ide nám ´další zub a dieťa je nervné ale stráááášne 😖 , chúďatko moje , niečo nie je tak akoby chcela a už sa nerváči a reve , normálne trieska rukami , snaží sa loziť a aj to jej ide len dozadu - zas sa rozčúli ale inak by bolo ok
vidím, že riešite hojdačky do záhrad, mm už tiež špekuluje ako a čo vyrobí , už má veľké plány , som zvedavá čo vymyslí 😵
ahojte 🙂
tak my máme na ceste 3 zuby, z toho horné dvojky sa mu prerezávajú od Vianoc 😲 😠 😠 😠 Takže je to na ňom aj vidno. Úplne zlostne všetko hryzie...
A spln potrápil aj nás... prvýkrát od narodenia 😕 😅 sa mu stalo, že sa o 1.00 zobudil a nie a nie zaspať... do 2.15 sme sa trápili 😔 Ale našťastie to bol asi len ten spln, lebo už zase spí celú noc 😅
Cigán kradne na strome broskyne. Príde k nemu bača s brokovnicou a pýta sa ho:
- Čo to robíš, Cigán?
- Chytám bronz.
- Poď dole, lebo chytíš železo!
😀 😀
@julinka2787 😀 😀
tak dieťa nechce spať, hlavne , že si šúcha oči a vyzivuje
mm chce vyrobiť takého panáka do záhrady pre malú , videl to raz v tv , bol to taký panák z polienok a pospájaný lanom , neviete , kde by som našla niečo podobné na obrázku, už sme hľadali ale márne 😖
kto ide s nami voooon ? sa nam nechce osamote 🙂
inak, ked sa nam pomaly blíži leto 😅, mate nejaké dobre tipy na opalovacie kremy pre deti? daylong či niečo ine?
my sme dnes boli na partizanskej luke a zeleznej studnicke..bolo uuplne skvele 🙂 hehe a zazitok dnesneho dna..ideme si s kamoskou, kecame a oproti nam dve mamicky, jedna tlaci taku tu trojkolku, co sme chceli objednat, tak reku, ze spytam sa jej ako je s nou spokojna..tak kecame, kecame s tou mamickou, a mne sa to hned nezdalo, ako zacala rozpravat..ze ja ta odniekial poznam si hovorim..a potom mi docvaklo, ze sag to je maria cirova 😀 a ta kocka druha co bola s nou, moja spoluziacka zo strednej 🙂 tak sme si vymenili skusenosti, porozpravali ako dietky spia a tak 😀 😀 😀 no sranda 🙂

@mici111 k tej hojdacke, ono to nie je tak tazke vyrobit, mozno keby si oslovila nejakeho stolara.. ale asi nie v BA, lebo by si sa asi nedoplatila.. ja tiez chcem dat malej spravit hojdacku a dreveny domcek, poviem nasim, ze to by som si zelala pre malu k 1. narodeninam.. 😉