icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
22. mar 2011

@mici111 k tej hojdacke, ono to nie je tak tazke vyrobit, mozno keby si oslovila nejakeho stolara.. ale asi nie v BA, lebo by si sa asi nedoplatila.. ja tiez chcem dat malej spravit hojdacku a dreveny domcek, poviem nasim, ze to by som si zelala pre malu k 1. narodeninam.. 😉

mojalili
22. mar 2011

@mici111 Ja mam presne toto iste doma, teda podobne, Lili sa na tom hojdala do 3. rokoch...🙂

mojalili
22. mar 2011

@zojec Ja uz mam plany a ideme robit detom na zahradu taketo nieco..

hori
22. mar 2011

@zojec no dalsie budu tak zaciatkom aprila... vsak este ste v klube, ci? 🙂 este nas bolo sest... 😉
inak neviem, kolko my budeme... mala ako sto certov, vcera sme boli u dokiny a len tak mimochodom jej pozerala usta, tak ze prava jednotka uz bude, jaaj, len kedy, este nie je nic vidno... 😉

zojec
22. mar 2011

@hori no to mne tiez dokina povedala xi xi.. a este furt nic. ma to navrete, ale este sa nic nederie..

jarus8
22. mar 2011

mňa porazí, dostali sme od švagrinej krásne nohavičky na leto po jej synovcovi. Myslela som si, že ich používali, strčila som ich do práčky spolu s ostatnými vecami a teraz som vybrala prádlo neurčitej farby, tie nohavičky boli oranžové a teraz je všetko nejaké cukríkové!!!
Síce tam boli len veci na doma, ale aj tak ma to mrzí. Myslíte, že po častejšom praní veci vyblednú? Sú tam aj krásne pyžamká z Anglicka a tak. Ide ma poraziť 🙄

jarus8
22. mar 2011

neviem prečo, ale som strašne háklivá na Brankove veci, vyvádzam aj kvôli teplákom. Keby sa to stalo s mojimi alebo mm vecami, sa len pousmejem a idem ďalej, ale teraz mi je normálne do revu. ☹

mici111
22. mar 2011

@zojec vyrabat urcite nebudem, lebo nie je iste, ci zahrada bude aj buduci rok..tak nechcem do toho nejako vela investovat...

ellysa
22. mar 2011

@jarus8 no blbé, nejaký odfarbovač možno kúpiť
@mici111 a môžeme sa prísť pohojdať 😀
ďakujem za pochvaly, Oli je naozaj nejaká väčšia, každý to hovorí, že vypadá na rok aj už nemá to také bäbätkovské v tváričke fňuk
@mojalili neboj za chvíľu sa rozbehne aj s chodítkom, aj našej to chvíľu trvalo
😀

zojec
22. mar 2011

@jarus8 castym pranim ti to vybledne spat 😉 a daj vysusit na slnko, trosku tu farbu vytaha 😉 uplne ta chapen, ja som alergicka na vsetko oblecenie. ked som si nie ista ci bude pustat, tak radsej periem zvlast

mici111
22. mar 2011

@ellysa ale jasneeee, ze mozete 🙂 aj okupat 🙂

miculienka
22. mar 2011

ahojte , nemám čas vás ani čítať - ide nám ´další zub a dieťa je nervné ale stráááášne 😖 , chúďatko moje , niečo nie je tak akoby chcela a už sa nerváči a reve , normálne trieska rukami , snaží sa loziť a aj to jej ide len dozadu - zas sa rozčúli ale inak by bolo ok

vidím, že riešite hojdačky do záhrad, mm už tiež špekuluje ako a čo vyrobí , už má veľké plány , som zvedavá čo vymyslí 😵

ameanda
22. mar 2011

@ellysa
jeej, strasne je zlata Olivuska 🙂

ja sa pridavam k poslednym prebdenym dvom nociam
a vraj je po splne! 😒
a pre zmenu sa nam upravuje rezim, uz nevstavame o 6tej, ale o 5tej +/- 10 min 😔

piacere
22. mar 2011

ahojte 🙂

tak my máme na ceste 3 zuby, z toho horné dvojky sa mu prerezávajú od Vianoc 😲 😠 😠 😠 Takže je to na ňom aj vidno. Úplne zlostne všetko hryzie...

A spln potrápil aj nás... prvýkrát od narodenia 😕 😅 sa mu stalo, že sa o 1.00 zobudil a nie a nie zaspať... do 2.15 sme sa trápili 😔 Ale našťastie to bol asi len ten spln, lebo už zase spí celú noc 😅

piacere
22. mar 2011

@ellysa malá je krásna 🙂 a má neskutočné vlasy 😵 naše tri chlpy zatiaľ nezhustli a ani nejako extrémne nerastú 😀

julinka2787
22. mar 2011

Cigán kradne na strome broskyne. Príde k nemu bača s brokovnicou a pýta sa ho:
- Čo to robíš, Cigán?
- Chytám bronz.
- Poď dole, lebo chytíš železo!
😀 😀

miculienka
22. mar 2011

@julinka2787 😀 😀

tak dieťa nechce spať, hlavne , že si šúcha oči a vyzivuje

mm chce vyrobiť takého panáka do záhrady pre malú , videl to raz v tv , bol to taký panák z polienok a pospájaný lanom , neviete , kde by som našla niečo podobné na obrázku, už sme hľadali ale márne 😖

ellysa
22. mar 2011

@mojalili super hojada, aj našej sa v hojdačkách páči, len už by sme to nemali kam dať

dzovana
22. mar 2011

kto ide s nami voooon ? sa nam nechce osamote 🙂

ellysa
22. mar 2011

😎 @dzovana ja už som bolaaaaaaaaaa ale určite sa niekedy môžeme dohodnúť
a moje dieťa si už chodí jedna radosť, nie dlhé úseky ale už ju nebaví byť na 4

dzovana
22. mar 2011

@ellysa ja tak obdivujem tu tvoju malu.. no ona je neuveritlne zlate dieta a sikovne to uz ani nehovorim 🙂 take katalogove dietko 🙂 My sme este stale doma.. Mala zaspala v postielke, tak ked sa zobudi vyrazime aspon na chvilu.

ellysa
22. mar 2011

@dzovana ďakujem dobre sa to číta 😀 😀

riska
22. mar 2011

@dzovana, a keby si ešte videla, aká je oliv heeerečka, že @ellysa ? 😀 😀
inak aj mne ninka dnes spravila sama 1 krok...sice iba 1, ale zopakovala to dvakrát 😀 😀

ellysa
22. mar 2011

@riska super , no veru je herečka, už stačí na ňu len zvýšiť hlas keď vymýšľa a spustí to čo včera pred vami 🙄

riska
22. mar 2011

@ellysa fakt?? sranda, že sa vie tak polutovať, kde sa to mohla naučiť? prinajhoršom pokukáš nejake herecké kurzy pre deti 😀 😎

riska
22. mar 2011

inak, ked sa nam pomaly blíži leto 😅, mate nejaké dobre tipy na opalovacie kremy pre deti? daylong či niečo ine?

dzovana
22. mar 2011

@riska @ellysa @mici111 no snad sa nam podari coskoro sa stretnut a uvidim vase herecky 😉

mici111
22. mar 2011

@dzovana @riska @ellysa my sme sa predbezne dohodli s @riska na utorok alebo stvrtok, je nam to jedno, tak ak chcete ist, tak dajte vediet, ktory den vam lepsie vyhovuje..poobede..ale myslim, ze @ellysa tu bude mat asi rodicov, Leni aj buduci tyzden su este tu? pojdes s nami?

mici111
22. mar 2011

my sme dnes boli na partizanskej luke a zeleznej studnicke..bolo uuplne skvele 🙂 hehe a zazitok dnesneho dna..ideme si s kamoskou, kecame a oproti nam dve mamicky, jedna tlaci taku tu trojkolku, co sme chceli objednat, tak reku, ze spytam sa jej ako je s nou spokojna..tak kecame, kecame s tou mamickou, a mne sa to hned nezdalo, ako zacala rozpravat..ze ja ta odniekial poznam si hovorim..a potom mi docvaklo, ze sag to je maria cirova 😀 a ta kocka druha co bola s nou, moja spoluziacka zo strednej 🙂 tak sme si vymenili skusenosti, porozpravali ako dietky spia a tak 😀 😀 😀 no sranda 🙂

ellysa
22. mar 2011

@mici111 no teda, tu takto s VIP sa stretávaš, no a čo trojkolka
budúci týždeň už nie sú a kam by sme šli?