Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mici111 - Max je nadhernucka 😵 😵
Nas Maxik na zebre 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=RjrsSaXA5M8@mici111 - Sari je nadhernucka 😕 Nas krpec len tak v tom visi, co ja viem, este to nema moc rad... ale miluje smyklavku, teda ked sa smyka zo seeegrou 😅
Muž mal už po krk stáleho komandovania od manželky, tak zašiel k psychiatrovi, že čo s tým. Psychiater mu poradil, ako si budovať sebavedomie a dal mu knihu o asertivite. Chlap ju v autobuse cestou domov celú prečítal. Príde domov, vrazí do dverí, pristúpi k manželke, ukáže na ňu prstom a hovorí:
- "Odteraz chcem, aby si vedela, že ja ......som pán v tomto dome a moje slovo je zákon! Chcem, aby si mi teraz pripravila dobré jedlo a keď ho zjem, očakávam bohatý dezert. Po večeri mi pripravíš kúpeľ, aby som si mohol oddýchnuť. A po kúpeli, hádaj, kto ma oblečie a učeše!?"
- "Asi niekto z pohrebného ústavu," hovorí žena..
😀 😀 😀
@julinka2787 😀 😀 😀
konečne to tu funguje , len škoda, že sa už chystám spať
@anjelicek26 perfektnýýýýýýýýýýýý 😀 😀 😀
my sme dnes hore od 5:15 ostatne ako skoro kazde raaaano, ja nechapem ze sa mu nechce chrniet ked celu noc riadne nespi.
my sa dopravime kamkolvek ked tam trafim, lebo napr na zeleznu neviem ani bohovi ako sa dostat 🙂 ale ked mi to dakto vysvetli a pojde predo mnoutak neni pb 🙂 my mame pomerne velky voz, ja viem vziat 1 osobu s kocikom 🙂
dievcata, chcela by som vstavat hoc aj o 4h a mat zdrave deti ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Hanka ma hnusneho zakerneho bacila, ked jej nezaberu ATB, hrozi jej nemocnica 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
ja nebudem moct s nou ist, jedine manzel ..... a vlastne vobec neviem, ci doprovod rodica nie je len do troch rokov ☹ ☹ ☹ ... ak, tak ona to nerozdycha - je v tych veciach velmi citliva 😢 😢
ako je na tom Eliska budem vediet v piatok - mozno
doma mam blazinec 😒

@ellysa ale to bola vies aka nahoda?? keby ze viem, ze je to maria cirova, tak ma ani nenapadne ju oslovit a spytat sa na tu trojkolku, ja som ju nespoznala 😀 😀 😀 praveze dobre vyzerala..ta trojkolka 😀 😀 teraz mam fakt dilemu, ci trojkolku alebo puky.. no a sli by sme len okolo Zuzky, tam pri chorvatskom kanali ci ako sa to tam vola..tam maju aj ihrisko, tak by sme mohli krpane pohojdat a potom prechadzka..