icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
22. mar 2011

@ellysa ale to bola vies aka nahoda?? keby ze viem, ze je to maria cirova, tak ma ani nenapadne ju oslovit a spytat sa na tu trojkolku, ja som ju nespoznala 😀 😀 😀 praveze dobre vyzerala..ta trojkolka 😀 😀 teraz mam fakt dilemu, ci trojkolku alebo puky.. no a sli by sme len okolo Zuzky, tam pri chorvatskom kanali ci ako sa to tam vola..tam maju aj ihrisko, tak by sme mohli krpane pohojdat a potom prechadzka..

mici111
22. mar 2011

sari dnes na hojdacke 🙂

dzovana
22. mar 2011

@mici111 mne je v podstate jedno kedy... my sme take prisposobive 😎

riska
22. mar 2011

@mici111, jeeej, svetová sarinka 🙂 🙂 a na tej partizanskej luke je dobre? ja som tam tuším nikdy nebola 😝

ellysa
22. mar 2011

@mici111 xexe a tam sa dostanem? 😀 😀

riska
22. mar 2011

@ellysa, však je to kúsok od cvičenia, pri kauflande 🙂

mici111
22. mar 2011

@riska svetovo tam je..niekedy tam vytiahni muza .-) skoda, ze nie si pojazdnaaa ☹

@ellysa ale jasne, ze dostanes, vysvetlime neboooj 🙂

riska
22. mar 2011

@mici111, ved preto sa pýtam, išli by sme sa niekedy vyvetrať...aj ihrisko tam je?

anjelicek26
22. mar 2011

@mici111 - Max je nadhernucka 😵 😵

Nas Maxik na zebre 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=RjrsSaXA5M8
anjelicek26
22. mar 2011

@mici111 - Sari je nadhernucka 😕 Nas krpec len tak v tom visi, co ja viem, este to nema moc rad... ale miluje smyklavku, teda ked sa smyka zo seeegrou 😅

julinka2787
22. mar 2011

Muž mal už po krk stáleho komandovania od manželky, tak zašiel k psychiatrovi, že čo s tým. Psychiater mu poradil, ako si budovať sebavedomie a dal mu knihu o asertivite. Chlap ju v autobuse cestou domov celú prečítal. Príde domov, vrazí do dverí, pristúpi k manželke, ukáže na ňu prstom a hovorí:
- "Odteraz chcem, aby si vedela, že ja ......som pán v tomto dome a moje slovo je zákon! Chcem, aby si mi teraz pripravila dobré jedlo a keď ho zjem, očakávam bohatý dezert. Po večeri mi pripravíš kúpeľ, aby som si mohol oddýchnuť. A po kúpeli, hádaj, kto ma oblečie a učeše!?"
- "Asi niekto z pohrebného ústavu," hovorí žena..
😀 😀 😀

miculienka
22. mar 2011

@julinka2787 😀 😀 😀

konečne to tu funguje , len škoda, že sa už chystám spať

ellysa
23. mar 2011

@anjelicek26 perfektnýýýýýýýýýýýý 😀 😀 😀

mici111
23. mar 2011

@riska jasne, aj ihrisko, teda ihriska, hojdacky, jazero, vselico 🙂 len cez vikend velky problem zaparkovat..no skoda, ze nemam vacsie auto, ze by som ta zviezla a sli by sme spolu..

babulina
23. mar 2011

@riska - tebe inak ide uplne suprovo na zeleznu studienku 83, to ta priamo dopravi, ja som takto chodievala ked som bola este nepojazdna, inak mohli by sme to dat ako dalsie miesto stretnutia co poviete? my tam inak tiez velmi radi chodime

mici111
23. mar 2011

@babulina dobry napad, len co tie kocky co su nepojazdne??

lenocka84
23. mar 2011

@mici111 a kam chcete chodit?

mne inak Patko zacina bojkotovat kocik, staci ze ho dam na chvilocku chodit a potom je uz rev

riska
23. mar 2011

dobre ranko 🙂
@mici111 , čo tu strašíš? 😀 😀 zasa ste skoro hore? my klasika pred 6 🙂

ellysa
23. mar 2011
babulina
23. mar 2011

@mici111 je este niekto okrem risky nepojazdny? a to bol len napad, kludne ved aj ina destinacia, aupark a tak podobne 😀
@riska inak aj my uz mame ranny budicek 5.40 asi tyzden 🙄

ellysa
23. mar 2011

@lenocka84 no to teraz budú asi všetky, kým nebude chodenie samozrejmosť

ellysa
23. mar 2011

@riska my o 5.55

babulina
23. mar 2011

@riska - posledna sanca na nase golfky, dneska poobede by si mal pre ne jeden otecko prijst 😉

riska
23. mar 2011

@mici111, a kludne si dajte stretko, kde chce väčšina, ked sa mi bude dať dopraviť, pridem, a ked nie, tak nepridem 🙂

lenocka84
23. mar 2011

@ellysa sak to je ze desneeeeee

mici111
23. mar 2011

@riska no moja, my sme dnes vstavali 5.45.. 😠

mici111
23. mar 2011

@babulina no napr. @puhinka @dzovana tak narychlo co ma napadli..

chani
23. mar 2011

my sme dnes hore od 5:15 ostatne ako skoro kazde raaaano, ja nechapem ze sa mu nechce chrniet ked celu noc riadne nespi.
my sa dopravime kamkolvek ked tam trafim, lebo napr na zeleznu neviem ani bohovi ako sa dostat 🙂 ale ked mi to dakto vysvetli a pojde predo mnoutak neni pb 🙂 my mame pomerne velky voz, ja viem vziat 1 osobu s kocikom 🙂

bzucinka2
23. mar 2011

@chani akoby si hovorila o mojom, aj my sme vstali 5,20 a noc iez nic moc a teraz chrni ako polienko a to ho budem musiet zobudit, lebo ideme plavat 🙂

monky1
23. mar 2011

dievcata, chcela by som vstavat hoc aj o 4h a mat zdrave deti ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

Hanka ma hnusneho zakerneho bacila, ked jej nezaberu ATB, hrozi jej nemocnica 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
ja nebudem moct s nou ist, jedine manzel ..... a vlastne vobec neviem, ci doprovod rodica nie je len do troch rokov ☹ ☹ ☹ ... ak, tak ona to nerozdycha - je v tych veciach velmi citliva 😢 😢
ako je na tom Eliska budem vediet v piatok - mozno
doma mam blazinec 😒