Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec jééééj, to fakt??? 😵 😵 😵 blahoželáme 😀 😉
@anjelicek26 mne robili vytery dnes - aj krv kvoli CRP a mm ide zajtra
baby, mna taaaaaaaaaaaaaaaak nasrala kozna ---- no ale strasne
krava jedna, tak najprv povie, ze nam ziadost na liecenie potvrdi, ze nema s tym problem a ked prislo k tomu, mali ste pocut, ake reci trusila - bol tam sice len mm, ale mala som dost, ked mi to hovoril .... az si sama volala do liecebne
som taka napalena, ze po lieceni beriem od nej kartu
a do liecebne som dnes volala aj ja-pre pokoj v dusi - nie ze sa stane ze tam dojdeem nabalene 3 baby a vratia nas spät
do riti aj s nasim zdravotnictvom .... hlavne ze reci ma vzdy ako koza bobkov, jedno vysetrenia trva aj hodinu a pol, lebo rozoberie vsetky chobotiny s pacientom o svojej nadhernej dcere, o neviek kom a com .... nahovno taki doktori 😠 😠 😠
och, ale som napalena ... prepacte, som sa tu vyburila ... ale asi mi uz vsetko komplet lezie hore krkom 🙄
@anjelicek26 som ti premenovala maxika na alexika.. 🙂 sorry 😉
@monky1 - no ale máš pravdu , je to na prd
ja mám ale dosť, moje dieťa neznáša papučky či topánočky , doteraz mala také mäkké navliekacie , tie v pohode, dnes som jej kúpila také pevnejšie - no aký rev - ako tur , aj o zem ich hodila , asi bude chodiť bosá 😒
a chcem sa vás opýtať , máte niekto dieťa, ktoré rado zapaľuje svetlo ? ja ke´d som učila malú znakovať svetlo, tak sme aj zapaľovali , znak sa naučila, ale teraz by len svetlá rozsvecovala , vždy ukáže znak svetlo a to už znamená , že dvíhajte ma k zapínaču idem šťukať a pozerať ako sa rozsvieti
@zojec - čítala som aj na fb o zube , tešíme sa s vami , už ťa bude hryzkať 😵
@miculienka hovoris mi z duse, ani Ela o topkach ani pocut ... ani papucky nechce . ked ju obujem, ani sa len nepostavi, len reve a reve
@monky1 - ako u nás , ja neviem čo budeme robiť , teraz som jej ich zas ukázala - len ukázala , a už spustila rev 😖
@miculienka moja zlata, ako to deti uz vedia, nie?? len tej nasej to akosi nedochadza - myslela som, ze po niekolkodnovom odsavani soplikov parkrat denne bude hystericky vrieskat len co zbada odsavacku a vysavac, ale nie, este sa s tym aj zahrat vie
boze, neznasam reklamu na liek Nalgesin S, ked tam vybruje telefon - stale vyskocim, ze mi zvoni mobil ... vy nie??? 😀 😀
ahojte, nestíham nič nič nič🙂 máme novú posteľ🙂 som nejaká dolámaná🙂
@mojalili - ja mám dosť 😠
@monky1 - tí malí sú špekulanti 😀
@miculienka nič si z toho nerob, náš Maximko vie úplne všetky vyzuť...a že najlepšie je chodiť max. v ponožkách🙂, kamoška má syna...on ani za svet nechcel nové to bol boj
@miculienka, pripajame sa k odporcom topánočiek, papučiek a ponožiek 😀 😀 a ešte aj čiapok a rukavičiek 😀
ahojjte 😉 nam idu asi zase zubky ☹ sme nervozny a stale slintame jak Dunco 😒 a zaspavame skoro 2 hodiny 😨
@chani Ja som si dnes vobec nepospala, tak taham uz druhy den, a vobec netusim, aka bude dnesna noc.
MM ide na sluzobnu cestu zajtra rano, Lili mam u babky, lebo strasne doma kasle, tam NIC, ja uz neviem....
Tak budem doma sama s Dankom zajtra.
Piatok nas caka kontrola v nemocnici na neurologii, od narodenia nas sleduju, co mal krvnu zrazeninu na hlavicke.
Esteze dnes ma potesila kadernicka, co ste kocky videli na facebooku 😉

@zojec este raz gratulacia 🙂