icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jarus8
24. mar 2011

Branko už 2 dni najradšej prelieza prekážky, hlavne dojčenský vankúš. myslíte, že sú to zárodky štvornožkovania?
Doteraz zadok zdvihnúť ani za svet, ale včera sa mu to zapáčilo a teraz len by všetko preliezal. tak sedím na zemi a on prelieza moje nohy 😉

paris0
24. mar 2011

Ahojte chcem sa opytat davate niekto polsky bebilon?

fatimuska
24. mar 2011

@jarus8 aj ja v to dúfam🙂))

fatimuska
24. mar 2011

desiata v tráve🙂

lenocka84
24. mar 2011

@fatimuska to vy uz takto normal ze jablcko do ruky a ides?? 😉

jarus8
24. mar 2011

@fatimuska ani Maxovi sa nechce loziť? Ale ako vidím, už sedí, ale Branko ani to 😒

ellysa
24. mar 2011

@riaska to s mici je mea culpa 😝 😀 😀
@desmodka S4 má krátky chrbátik, myslím, že je tak ledva do roka a pol a potom hlava v strieške ale je pekný, to už teutonia je lepšia

ellysa
24. mar 2011

@fatimuska títo naši dvaja vypadajú ako keby mali o pol roka viac, čím to je, ten výraz tváre už vôbec nie je bábätkovský 😀

miculienka
24. mar 2011

@paris0 - kamoška to dávala malému , prečo ??

paris0
24. mar 2011

neviem ako mam teraz prejst polsky bebilon 3 je az od 12 mesiacov ale ja mam pocit ze 2-kovy uz malej nestaci asi budem musiet kupovat nas nutrilon3 ten je od 10 mesiacov ale tej je dost drahy proti polskemu

monky1
24. mar 2011

@lenocka84 tak som skusila malej nakrajat masko a ...... dostala som kosom ... dve lyzicky a viac ani za svet 😠 😠 😠

matkaasebko
24. mar 2011

baby viete mi poradit nejaky krem s faktorom na tvaricku pre to moje dieta?bo normalne sa to slnko nezda ale ked sme na nom cely den tak aj opali....

fatimuska
24. mar 2011

@ellysa to je pravda..a to ho tá čiapočka tak ešte zdeculuje, bez nej mu hádajú viac🙂
@jarus8 sedí už veľmi dlho..a lezie asi štýl, že 10 cm a potom sa hodí na bruško a pláva🙂

miculienka
24. mar 2011

@paris0 - hmmm, tak to netuším , ale zajtra s ňou budem , tak ak nezabudnem, tak sa jej opýtam , že ako mu to ona dávala - myslím malému , a neviem kedy mu začala dávať UM , lebo dlho dojčila , napíšem ti ak niečo zistím - teda ak nezabudnem

lenocka84
24. mar 2011

@monky1 take rozmanzanca mas doma? 😀 😀 😀 no teeeeeda

mojalili
24. mar 2011

@jarus8 KEd citam o tvojich zarodkoch stvornozkovania, tak si spomeniem dnes na NEUROLOGICKU- pyta sa ma, ci stvornozkuje, povedala som, ze moze ist na preteky stvornozkovania, tak rychlo......pyta sa ma, ci chodi....hovorim postavi sa, ide popri nabytku....a ona do spravy-----UCIT CHODIT, ze by mal chodit....skoro ma slahlo....na necelych 10 mesiacov???? 😕 🙄 😕 dalsia moja svokra....

Este mi povedala, ze je velky......a co???? akoze mu nemam davat jest?

Dnes som mu kupila prechodnu bundu, no dobra mu bola na 1. rok....ale postastilo sa, lebo je mohutny a vsetko mu bolo na telicku uzke...

anjelicek26
24. mar 2011

@matkaasebko - Max mal dneska klobucik... opalovaci krem kupime neskor, nechcem na neho patlat nieco, pokial neni treba... a nosime slnecne okuliare 😅

@mojalili - no som sa nasmiala, ze UCIT chodit? A to ako, mas mu to ukazovat? No a ze je veliky je super, ja by som tych mojich spuntov mala tahat za usi 🙂

Inak ja mam problem zohnat prechodnu ciapku. Uz som na nervy 🙄 Pan ma velku hlavu :(

@jarus8 - ja neviem, Max sa najprv gulal, potom plazil, sadol si, stvornozkoval a az teraz zacina veci preliezat... doteraz to obliezal naokolo... najlepsie je, ked sa rano vyskajuc s radostou mamaaa priplazi a nacucne na prso 😕

mojalili
24. mar 2011

@anjelicek26 Dnes som mu krasnu kupila, je dvojito podsita, takze na tento cas super a je taka, ze sa mozno nenatiahne, pretoze predosla je taka, ze mu pada do ocicek. Takze maly bude fesaaaaak 🙂
TO UCIT CHODIT- no to som sa tiez pocudovala, ked som si to citala, co tam popisala. Lili mi zacala chodit tyzden pred 1: rokom, zato super stvornozkovala ako Danko.

jarus8
24. mar 2011

@mojalili no naša doktorka povedala, že ho mám častejšie dávať na bruško, aby začal štvornožkovať. Branko je okrem toho, že dva krát denne spí a raz je v stoličke na papanie, tak je stále na brušku, už neviem čo je to častejšie.... 😖

zojec
24. mar 2011

@mojalili neurologicka je uplne "super" moja este nestvorkuje.. co by napisala do spravy? ucit stvorkovat ?? 😀 😀 inak vy ste si dali spalnu robit v Javorine?? 🙂 lebo my mame presne taky isty nocny stolik 😀
@anjelicek26 ja som tiez mala problem s ciapkou, ale skor mi bolo vela dat za tenku ciapku 12€ 😕 😕 tak som dve usila 🙂

paris0
24. mar 2011

@miculienka ok dakujem

stelika
24. mar 2011

@jarus8 može byť, my sme sa začali vaľať po posteli a opierať sa o nas, potom si vynutil, že chodiť za ručky, no rýchlo zistil, že satakto sám bez pomoci nikam nedostane tak zacal lozit, no najprv sa stale dal len na styri a nechcel tak som bola vedla neho dala som sa na styri a ukazala som mu ze ma ist takto a pustil sa, prvy den stale som ho musela nejak nalakať aby šiel a každym dnom uz je vybitejší 😀 už si zájde aj do kupelne aj ked je tam tma a dobre že mi neroztrepe sklo na skrinke pod umyvadlom 😀

mojalili
24. mar 2011

@zojec je to čistý dub, tvrde drevo ale kvalitne, hm, ale kupovana je v TT v NATUR obchode, davno pradavno.🙂 Len svine rosty mame zle a vržu 😀 😀 😀 NO ta neurologicka - skoda reci, ked som jej pred 3. mesiacmi hvorila, ze ma Danko 2 zubky, dala so spravy, ze nema zub. DNes sa cudovala, ze ma 7...psycho

weirdo
24. mar 2011

@desmodka - ja som (ked sme vyberali kocik) tiez chcela PP GT3 a tiez sa nezmestil do vytahu, preto sme brali Jane Slalom Pro ... takze veru neporadim. Nemam skusenost inu.
@ameanda - dnes sme kupila Nuna Buggy 2011, ale este nie je oskusana. Klasika, vsetko ma pre, proti, ale je skladna a zaujimavy vzhlad ma 😕

mici111
24. mar 2011

@weirdo faaakt?? no rychlo si prosime fotkyyyy 😀 😀 😀 sup sup sup 😀 😀 😀

weirdo
24. mar 2011

@mici111 - jaaaaaaaaaaaj prepac 😀
Naaach sa paci 😉 (PS: bordel je trosku v buducej detskej izbe 😀) :

mici111
24. mar 2011

@weirdo kraaasny 😵 😵 😵 a co nanho Nelka hovori? ona, taky odporca kocikov???? 😀 😀 😀

weirdo
24. mar 2011

@mici111 - uz boli prve dotyky 😀 😀 😀 . Cez vikend otestujeme ... teda ak bude pekne 😉

ameanda
24. mar 2011

@weirdo
krasny je!
a co ma on konkretne proti? 🙂 aj @ellysa by sa mohla vyjadrit, tusim ma tiez nunu 🙂

ellysa
24. mar 2011

@weirdo kráááááááásny,a čo Nely 😀 ? bola to láska?