icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
25. mar 2011

@monky1 - paraaada! 😵 😵 😵

mojalili
25. mar 2011

@chani Petko je zlatunky, Danko je des nevrly aj cez den jak svina....Dnes som si polozila recnicku otazku "Kedy sa ja konecne vyspim? Dokedy to takto vydrzim den noc den noc....! " VIete, co mi ten moj odpovedal???? Ze v dochodku... 😠 😠 😠

@monky1 GRATULUJUEM, KRASNA SPRAVA!!!

weirdo
25. mar 2011

@mojalili - hruza, fakt, dokedy to bude trvat 😒

Baby, nedavno sme objednavali z pinkie.cz podlozky, tak ja tu svoju predavam 😀. Len rozbalena, ani raz nepouzita, neprestrihnute diery na popruhy ... do Nuny mi nepasuje a kocik, na ktory to bolo kupovane, sa zatial nechystame pouzivat, tak ak by niekto chcel, nech da vediet 😉
http://www.pinkie.cz/podlozka-do-kocarku-orange...

mici111
25. mar 2011

@weirdo 😀 😀 😀 😀 uz posuvas dalej?? ale fakt su krasne tie podlozky..
baby otazka skor na tie, ktore uz mate deticky @babulina @mojalili @anjelicek26 @monky1 dokedy asi sa deti vozia v kocikoch?? do dvoch rokov? do troch rokov??? ci je to indi - vindi? ja len kvoli tomu, ze zasa blaznim s novym kocikom, ci sa mi to oplati este..hm??? 😕

weirdo
25. mar 2011

@mici111 - no co uz, Nuna bola vymysel len tak 😀. Ak nik nekupi, tak niekde vyuzijem ... raz 😀.
Beeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeeee plus? 😉
Inac myslim, ze je to indi vindi ...

chani
25. mar 2011

@mojalili mna sa dnes svokor pytal ked prisiel, ci uz maly spava, tak vravim, ze ani nahodou a on na to, ze ak bude maly po otcovi, tak sa najblizsie vyspime o 5 rokov, no nebolo mi do smiechu eeee ☹

monky1
25. mar 2011

@weirdo @mojalili neviete si predstavit, aky som dnes kvoli tomu mala kraaaaasny den 😵 😵 😵 😵 😵 😵

@weirdo skoda, nepasuje mi farba 😒

@mici111 hanka s kocikom skoncila ked mala rok aj 11 mesiacov .... ale poznam mamicky, co vyvazali aj 3 a pol rocne dieta 🤐

zzz
25. mar 2011

Ahojte...
prisla som vas kuk, dnes som vynimocne nezaspala s patkom, a co to vidim @weirdo kraaaasny kociar 😵 😵 😵 😵
jaaaj pre baby su take krasne farby......fialova je uzasna...fakt nadherny, hadam nelku ocari... 🙂
@mici111 danka som vozila asi tak do roka a pol 😒 , potom na spanie dlhsie, asi do 2 rokov aj kusok,kedze v posteli cez den by nezaspal...esteze mame teutoniu, ta je obrovska....

niga
25. mar 2011

Caute, srdecne pozdravujem...nejako som vas zanedbavala, ale uz vas idem docitat.
U mojho vela noveho nie je - vie sa posadit z lahu, hupe sa na styroch, pa-pa ani ako sa ma nehrozi (naozaj neviem ci nie je chyba v mojich pedagogickych schopnostiach ☹ ), stale sa pyta na nocnik kakat - od 6.1. nebola pokakana plienka. Strasne pekne papa, to by som zo zaciatku necakala. Nevadi, ze davam na miesto rastlinneho zivocisne maslo? Dufam, ze pri citani naberiem inspiraciu co mu davat jest.
@hori Strasne moc gratulujem, nevidim najmensi dovod preco by si to nezvladla, len sa tes a spomen si na take ako ja napr. ze ti aj trosku zavidim, ze sa da aj tak lahko otehotniet. Hlavne budte zdravi!
Pridavam foto po prvej navsteve kadernictva.

monky1
25. mar 2011

baby, mate niektora skusenosti so servitkovou technikou??? ja som sa dnes pokusila o prvotinu, len to este musim raz natriet lepidlom 😀

weirdo
25. mar 2011

@zzz - ano ano, je to tam. Uz Ta nebudem otravovat v septembri 😀
Ako sa dari? Stihas vsetko?

weirdo
25. mar 2011

@niga - fesak 🙂
Som sa informovala a mozes aj zivocisne, popripade striedat 😉

zzz
25. mar 2011

@mojalili este stale nespavate???? hroza, nepomaha ani UM... mozno blba otazka ale co na to lekar? kolega ma babo, co podobne nespava, tak sa ma pytal,ci nemaju ist k lekarke, ale zda sa mu to blbe, ....ty si urcite uz vsetko poskusala...mali ste aj homeo? pytal sa ma ja na to, ja nemam skusenosti, nevies, ci pomahaju?

zzz
25. mar 2011

@weirdo uz mate vybratu dovcu?

niga
25. mar 2011

Baby, este chcem poradit, ci uz mam vymenit vajicko za autosedacku, Max ma 77 cm.
Pridavam nazornu ukazku

mici111
25. mar 2011

@weirdo presne tak beeeeeeeeeeeeeeeeeee alebo beeeeeeeeeeeee plus to je otazka 😀 😀 😀 😀 alebo sa na to vykaslem..no neviem..

mici111
25. mar 2011

@niga ja si myslim, ze netreba este, ak ti pekne vydrzi vo vajci..hlavicka mu nepretrca este..a vajicko je bezpecnejsie ako velka autosedacka..

zzz
25. mar 2011

@weirdo mame sa celkom fajn, od kedy patovi vysiel 6.zub, choroby presli, aj danko sa drzi, po skolke sme stale vonku,v tomto krasnom pocasi, je to teraz uplne skvele....
uz chodime aj plavat, tak je celkom zabava, vecer som taka odpalena,ze ani neviem ako zaspim...

zzz
25. mar 2011

@niga jaky fesacisko 🙂

zzz
25. mar 2011

baby, ako casto sa vam budia deti? mne pato o pol 8 zaspal a uz bol raz hore.....hroza.... 😖

mojalili
25. mar 2011

@niga ja som uz vymenila a DAnkovi sa veeeeelmi paci... 😵 😵 😵

@mici111 Je to naozaj indi vindi, a dokonca budu obdobia, kedy ho schovas, ale aj obdobia, kedy ti nebude chciet chodit pesi ani za svet.
Napr. Lili zacala chodit do skolky, ked mala 2,5 roka, vozila som ju, bolo to daleko, nevedela by so si rano predstavit tahat ju cca 1 km pesi.. veru my sme to vyuzili do pomaly 3.rokoch . Rano ospala, zababusena v jeseni a v zime, tak jej tam bolo dobre. Nemala som auto vtedy, teraz je to ine...... Mala som JANE POWERTRACK na zimu a obycajnu bugynu na leto...A veru este teraz by to menila s Dankom 😀 😀 😀

weirdo
25. mar 2011

@zzz - uz davno je vybrata 😀. Turecko. Tak snad sa tam nebudu burit typkovia 😀
A kam chodievate? A ked ste vonku, prechadzate sa v kociku ci uz sa nejako s Patkom a Dankom hras inac?
Co sa tyka vstavania, tak mala zaspi tak o 19:15 cca a niekedy sa do 23 hod, kedy ideme spat, zobudi aj 4x, inokedy len raz. Ale spravidla je hore do 45 minut od uspania ... super, ze je to uz OK s chorobami u vas, klop klop klop
@mici111 - nevykasles 😝 😀

bealondyn
25. mar 2011

caute zienky,
prisla som vas pozdravit! 😀 moja mala uz je nastastie zdrava, tak si uzivame jar, kazdy den mi spava 2 hodky v zahrade, sa tesiiiim! 😵 uz robi kopec novych veci, napodobnuje hlavne draheho ako papagaj, zlata je... najlepsia je, ked sa robi ze kasle. 😀 inak naucila sa robit "nie nie" hlavkou a obcas k tomu aj povie "ne ne" (ako mama blavacka 😀 ), napr. ked nechce papat, ale vtedy aj pluje, tak to take vtipne nie je. 🙄
tiez sa strasne prehyba dozadu, ked sa jeduje a nieco sa jej nepaci, napr. ked ju chcem dat do stolicky, kocika alebo posadit na zem a ona nechce. 😠 robia to aj vase deti? vtedy som z nej na nervy...

a este sa chcem opytat, ako im cistite zubky?? lebo mala uz ma 6 vonku a pekne si vzdy vecer obhryzala zubnu kefku, ale uz nechce a nechce mi ani dovolit jej ich utriet handrickou. 😒 ako na nu?

zzz
25. mar 2011

@weirdo chodime najviac tu pred nas dom, kedze je vedla skolka, vsetky deti zo skolky koncia u nas na ihrisku, a je to skvele ich sledovat, su to uz veeeelky kamosi....takze danka nemusim vobec riesit, a nosim pata, kedze v kociari, ktory stoji sediet nebude....alebo ho postavim k lavicke a behal okolo....akurat ze dnes dosiel na to ze sa mu lubi piesok, takze uz sa nepostavi a chce sa hrat v piesku a nervaci, ked ho nechcem tam pustit (dnes uz mal plne usta piesku 😅 )....tak uvidim co bude dalej....

turecko tak to si uzijete-bazeny, krasne more...super....my sme zavrhli pre tento rok all inclusive...bojim sa trochu stravy, ako by to pato zvladal...my kukame palmovu riveru-taliansko...je to sice daleko, ale je tam krasne....

uz chodite aj na prechadzky?

zzz
25. mar 2011

@bealondyn prehnutie dozadu...pomoooooc..aj u nas...doverne poznam-----poraza ma z toho.... u nas hlavne pri obliekani, vyzliekani

desmodka
25. mar 2011

😀 😀 😀

V aute idú pohádaní manželia a vidia chliev so sviňami. Manžel hovorí manželke: ,,príbuzní?" ,,ano svokrovci," odvrkne manželka

weirdo
25. mar 2011

@bealondyn - ahoj. Dalsia stastna zena, ktorej dietatko zacalo dlhsie spavat 😀. Ale doprajem 😉 . Mne sa zatial mala neprehyba, ale je to len otazka casu. Zubky este necistim, lebo odjakziva ma tam nechce pustit do pusy 😕
@zzz - no my mame AI, ale tak ved jej dam len to, co budem povazovat za vhodne ... neviem si to este vela predstavit, ale to je este casu, ideme az v septebmri a to bude mat uz rok aj 3 mesiace ... fiha, ta vasa destinacia znie fajnovo 😵 . Ved mm nema problem soferovat, tak si to uzijete 🙂.
No a Patko uz takto loptosi? Super. Onedlho uz sa hadam aj na nohy pusti 😉

weirdo
25. mar 2011

@desmodka - 😀 😀 😀

bealondyn
25. mar 2011

@zzz no pekne vedia dat najavo svoj nazor!
a prebalovanie plienok je tiez kapitola, to mi vzdy zdrha, uz sa chystam kupovat len tie plienky, co sa natahuju ako nohavicky.

weirdo
25. mar 2011

@bealondyn - tak utek pri prebalovani poznam aj ja 😝 . A ked idem vysypat kopku z nocnika, tak este to len hadzem do wecka a uz je s tou holou ritou pri mne 😀. A teda ukaznit ju pri prebalovani, horor 😠 . Chvilku zabera dat plienku, tu mi aspon rozbali a potom uz len pevne nervy 😀

bealondyn
25. mar 2011

@weirdo dakujem 😉 naozaj sa jej dost polepsil ten denny spanok, klop klop...a rano vstava v celkom rozumnu hodinu, okolo 6.30-7, to si mozem gratulovat, ze? 😀 snad sa to teraz nepokazi, ked som ju tu zase pochvalila... 😕 inak aj ja sa pripajam k nazoru, ze ma Nelka krasnu farbu kocika, nech sa jej v nom paci! 🙂
@desmodka 😀 😀 😀