icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
26. mar 2011

@ellysa
teraz dostanes objednavku na 10 kusov 😀

zojec
26. mar 2011

@ellysa krasne su vsetky 🙂 xi xi neviem vybrat.. muz hovori ze krava, ja, ze ovecka .. 🙂 a bola by si taka zlata, kupila a poslala? mas ucet na slovensku?

ellysa
26. mar 2011

@weirdo hej na hyundai a ktoré by si chcela?

ellysa
26. mar 2011

@zojec mne sa viac tá kravka páči, mám účet ale najskôr zistím v pondelok, či ešte sú, však ak kúpim pošleš, to isté aj pre oli platí

weirdo
26. mar 2011

@ellysa - no v poradi krava, ovecka, tiger ... nie vsetky 3 😀. Ale ak by nemali kravu, tak ovcu, ak nie, tak tigra ... kujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😵

zojec
26. mar 2011

@ellysa oki doki :D tak daj v pondelok vediet.. aj tigrik je pekny.. co bude, to zober 😉 dakujem zatial

ellysa
26. mar 2011

@zojec
@weirdo platí v pondelok dám vedieť

inak som netušila, že normálne je to také drahé, koliečka sú parádne gumové, kvalitné drevo...no spokojná som

weirdo
26. mar 2011

@ellysa - super, dakujem moc. Vyzera to kvalitne! A ozaj, ocino sa ma ako? Lepsie?

ellysa
26. mar 2011

@weirdo ale hej, len teraz je z nás trochu smutný 🙄

weirdo
26. mar 2011

@ellysa - preco??? Ved ma krasnu vnucku, ked za nim pride, musi byt v 7.nebi ...

mojalili
26. mar 2011

@ellysa typicky chlapske, na auto ani siahnut 😠 😠 😠 😠 😠 ved nedavno som ja zalomila kluc od auta a samozrejme, pokial on nenabural svoju Hondu, tak som to mla na tanieri kazdy den 😒 . My sa hadame len kvoli detom, klasika...

@weidro - neboj, dnes som vsetko vyluxovala, len navarim a mam fajront.

BABYYY ja som sa dala ostrihat, co ste videli na FB, lenze co ked to kadernicka krasne vyzehli, ale mne sa to po umyti toci ako oveckaaaaaa 😠 😠 😠 😠 😠 .pomooooooc

@ellysa - krasne odrazadla, nadherneeeeeee....no neukecala som MM, je tu vedla mna. Doma mam konika, ktory sa da aj na hojdanie, aj na odrazanie,

weirdo
26. mar 2011

@mojalili - ale varenie len ze sackova polievka a kolienka s vajcom dufam 😀
To mas pravdu s tymi vlasmi, ono to je ine, ked vyjdes zo salonu, ale potom to nejako ukocirovat na hlave 😠 .

ellysa
26. mar 2011

@mojalili nevadí s odrážadlom , ak bude tretie, posuniem ti 😀

zojec
26. mar 2011

@ellysa dakujem kraaaaaaasne 🙂

mici111
27. mar 2011

no cafte, cafte..tak my klasika, uz asi dva tyzdne sa slecna rozhodla, ze vstavame rano pred pol siestou 😠 to je na porazenie..este ked sme v noci hore tak 2 az 3x..ja sa chcem konecne aspon trochu vyspaaaaaaaaaaaaat 🙄

mici111
27. mar 2011

@ellysa ozaj, musela som kupit vcera v brendone tiez flasku tommy tippee, ci ako sa to pise 😀 @chani aj nam nakoniec ten avent poharik tiekkol...nechapem tomu, ze preco, ked na zaciatku netiekol..

ellysa
27. mar 2011

@mici111 do kelu aj s aventom 🙄 , tan tomee je fajn, len tiež musím najprv vzduch povytláčať z vrchnáčika aby to nepretekalo po bokoch

mici111
27. mar 2011

@ellysa no tak to musim asi aj spravit, lebo som teraz herecku musela prezliekat, co mala cele body mokre.. 😠 😠 😠

mojalili
27. mar 2011

Ahojte kočky,ň
tak za nami NAJHORSIA NOC....../taka sa i da?) .....reval do 1.00 hod ako besny, ani nadychnut sa nemohol, spustili sa mu taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaake sople, no stale len place a place, na zuby ani siahnut...ale na ake? Ved ani neviem ktore mu teraz lez, zda sa mi, ze stolicky.. 😖 Do toho LILI kasel, zajtra chcem ist alergologicke s nou.....no fajne som sa vyspala.....budeme nakrucat MUMIA 3... 😀

Nic, o 13tej idu detusky ku svokrovcom na faru, tam sa vylietaju, a teraz ich MM zobral na preliezky...hahaha , aj Danka . Idem ja varit, spanielske vtaciky, kuraciu polievku a ryzu... 🙂

chani
27. mar 2011

@mici111 ja som nakoniec kupila nahradny naustok s tesnim a ten netecie, tak uvidime ci nezacne casom hm

chani
27. mar 2011

@mojalili u nas uplne uzasna noc klopklopklop zaspal 19:45 v klude pri mne na posteli, prvee zobudenie o 21 to ho isiel muz polozit lebo bol na 4 a reval ale vyzeralo to ze je namesacnik, leboo ho len ulozil na bok a spal dalej. potom sa zobudil na papanie 23:50 o 00:20 uz spal, druhe zobudenie o 3:55 o 4:15uz spal a to si ho brala svokra a spal do 6, vsetko stareeho casu, takze my s tatinkom sme potiahli do 7:30 stareho casu, rqano som bola v dobrom soku z takeho spanku, som zvedava ci to bola len nahodicka 🙂

ty by si mala dievca spat a nie varit ☹

puhinka
27. mar 2011

@weirdo ,ďakujem,mala som week ako za mojich pubertálnych liet...no nič sa nevyrovná môjmu synovi,už sa ho neviem dočkať,do hodky by mal byť domko 🙂 🙂 🙂
@mojalili ,frei... 😀 😀 😀

mojalili
27. mar 2011

@puhinka ja vieeeem, co to slovo znamena, len ten vyznam je pre mna tabu 😀 ale vlastne momentalne ho mam, tak kocky, idem si urobit manikuru, vlasy a do hajan 🙂
@chani - no asponze vy ste mali dobru noc a Petko nevystrajal. Danko je mrzuty aj cely den, stale place place place...vidiet, ake ma bolesti, tak som mu teraz supla Ibalgin....a zabralo. Ale tie sople tecu tecu tecu..

weirdo
27. mar 2011

@puhinka - jj, sranda, ako sa nam menia priority 😉
@mojalili - 😲 . Tak nech uz mu narastu vsetky zubaky, lebo takto je to horor poriadny 😖 . Tak pekne oddychuuuuj!

lianka22
27. mar 2011

Ahoj po dlhšej dobe
vidím, že nás všetky trápia rovnaké veci :( tie noci sú naozaj hrôza. len či to bude tými zúbkami.

My sme prekonali 6 chorobu a odvtedy sme sa veľmi pokazili aj v papaní nechce nič okrem môjho mliečka... žiadna vodička, z fľašky ani pohárika a takmer žiadny príkrm za celý deň spapá polovicu výživky alebo banániku a večer kašu okrem toho len mliečko.... a ak mu nechcem dať tak sa jeduje jedna radosť.

mici111
27. mar 2011

@babulina no musim sa pochvalit..romerka uz je v aute 😀 😀 ani to tak nebolelo..sikovna som jednoducho 😀 😀 😀 😀 sklopila som zadne sedadla a ten isofix je ako pre blbych 😵 😵 😵 no som zvedava ci sa bude sari pacit..

miculienka
27. mar 2011

kočky inak pozor s tými fľaškami so sosáčikmi , nie všetky sú vhodné na použitie , dostala som upozornenie od logopédky nech to radšej nekupujem , dieťa má inú polohu pusinky a jazýčka pri pití z takej fľašky a zle sa mu pusa vyvíja a potom bude nesprávne hovoriť , vravela, že lepšia je fľaša s cumľom alebo klasika pohárik , len niektoré druhy tých fliaš sú v poriadku , má mi poslať o tom článok , tak zatiaľ neviem ktoré to sú 😉

mici111
27. mar 2011

@miculienka tak potom das vediet, ktore nie su dobre? 😨

ellysa
27. mar 2011

ahojte aký bol víkend? naši už odišli, tak zasa od rána do večera sama ☹
dnes sme malej kúpili hojdačku,to je radosti,tak pozývam na pohojdanie 😀 dám aj foto, nerozmazaná sa nepodarila

a dieťa už spíííííííííííííííí .klop,klop,klop

mici111
27. mar 2011

@ellysa jeeeeej super, tak sa pridime pohupat aj my 😀 😀 😀 ako ste to uchytili????