icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
26. mar 2011

dobre ranko prajem 🙂 @ellysa dkaujem krasne za odmeranie, som to odhadom aj ja tak urobila, moj ma 1m a sirku 50cm, zips tak isto cca 60 cm hore (v tom tvojom je zips dookola? ).. ale zda sa mi dost siroky.. aj mala sa z neho vytiahla.. opica 😒 no ale na prvy krat moze byt 😉 ak sa nastvem, tak ho zuzim, ale ked si predstavim nasivat zas ten zips.. 😖

ellysa
26. mar 2011

@zojec jeeeeeeeeeeeeeeej krasny, zips je dookoloa, teda neviem či náhodou aj dva nie sú-zdola od stredu

zojec
26. mar 2011

@ellysa 😀 😀 ja som tiez musela nasit dva, lebo taky dlhy na odopinanie som nezohnala.. cize ich zapinam od hora do stredu.. ked bude vacsia (ak bude vtedy este v kociku) tak sa da pekne rozopnut a mozu trcat zablatene topanky von.. 😉 strasne sa mi nic nechce 😒 leniva som ako vos , no ale musim sa ist hybat... tak peknu sobotu prajem

puhinka
26. mar 2011

@mici111 ,možno som nepojazdná,ale mám zopár ľudí,ktorý ma ochotne odvezú aj s malým...hehe 😀 😀 😀
alebo šlohnem mm skúter 🙂

puhinka
26. mar 2011

@weirdo ,jéééj,ty si si na mňa spomenula 🙂
no nestíham sem chodiť,začala som čítať super knihu a strašne sa na nej zabávam,k tomu práce v domácnosti a Igorko,ale teraz mám voľný week,Igorko je u babky a ja mám freeei ...hihi :D 😎

tintinka1
26. mar 2011

@weirdo prosím ťa odkiaľ si objednávala nunu? Ja som si povedala , že žiadny golfáč ale neodolala som. Ja by som chcela ten čierny a budem kombinovať podložky. Si s ním spokojná?

julinka2787
26. mar 2011

@tintinka1 myslím že ju kupovala priamo na predajni v prievidzi. a tá čierna, nie je čierna. je to skôr taká tmavá hnedá. viem že sa na to dosť báb "sťažovalo". ale aj tak pekná farba. 😉

ellysa
26. mar 2011

@tintinka1 teraz je už nová polohovacia kolekcia nuny, je fialová, sand-taká sivo strieborná (tá je krásna), licorice-tmavo hnedá, čierna, ale tú ešte nikto naživo nevidel, takže môže byť aj tmavo sivá a bude aj žltá

weirdo
26. mar 2011

@tintinka1 - ako pise @julinka2787, v Prievidzi na predajni. Inac bol s tym problem v niektorych obchodoch, distributor jez CR a na SK dal len do 2 obchodov, alebo 3, medzi nimi aj PD. Ten majitel tu mi vravel, ze mal 10 fialovych, a ze vsetky uz predane, ale to bol trosku zvast, bo este na predajni bola fialova 😉 . No ale idu ako horuce rozky, ale najma preto, ze ich je malo na SK. Inac sa daju kupit aj cez MMB, tam je ten predajca z PD (kocikybarbora tusim) a Alladin a aj Bambini ich ma. Ved ked tam das na MMB Nuna, vyhodi Ti to.
No ake su dojmy? Ja som mala predtym kocik s nafukovacimi kolesami, velkymi, cize tieto "prdince" su zmenou. Na fore tu na MK vypravaju baby, ze hrkaju. Akoze jasne, nejdu ticho, ale predstavovala som si ovela vacsi hrkot. A ktory golfac nehrka, ze jo. No prvykrat som zakopavala o podvozok, ale to sa da, uz si dam pozor a nerobim to. 3 polohy, dlhsia strieska ako na Nune 2010, strieska trosku nepevna vzadu, ale to neni take zle. Neskutocna manipulacia s nou. Jednou rukou ako po masle. SKladanie hracka a fakt maly po zlozeni. Relana vaha bez striesky 8,3kg, uvadzaju 7,9kg kopmlet, ratam tak 8,5kg. Material vyborny, akoby teflon ci co, cize da sa lahko utriet handrickou. Na obrubnikoch vyysich treba dat pozor, ale da sa prejst, niekedy mozes strajchnut spodok. Kosik dole celkom velky, len miesto, cez ktore tam davas veci, je dost uzke, takze tam nedas hocico. Ja nie som kocikova maniacka, ale je podla mna OK. A co je najlepsie, mala v nom dnes vydrzala 25 minut do nakupneho centra, potom sme ju zobrali a 25 minut
naspat, a bez reci! Co je teda rekord 😀. Ak mas nejake otazky este alebo by si nieco potrebovala nafotit, kludne daj vediet 🙂
@puhinka - ejha, tak to uz ano! Uzi si to 😉

mojalili
26. mar 2011

@puhinka Co je to frai??? to nepoznaaaaaam 😕 😕 😕 😕 Dnes som musela vyupratovat cely byt konecne, MM siel s malym von, a uz vazne nevladzem...

Vcera sa pri nocnom1. place MM podujal, ze ho uspi opet a ja som si mohla ist lahnut....za 3 minuty ma maly capka po tele....on ho nechal, ze nech sa vybeha..... 😠 😠 😠 slak ma siel trafit, 1hodinu som ho uspavala....
DNES uz vazne NEVLADZEM. ☹ ☹ ☹ ☹ som tak moc unavena, ale ako vidim, MM ma nechape v tomto 😖

@zojec - krasny fusak, to je taky prechodny, vsak? Kraaaaasny, hm,,, ze by som mala dalsiu motivaciu? 😕

anjelicek26
26. mar 2011

@mici111 - ja som Saske v 2 rokoch az kupila zappa a este ako 3,5 rocnu som ju tam mala, ked sme boli v meste na nakup a musela by moc behat... uplna pohoda... v Nemecku dlho vozia deti v kocikoch... inak normalne prechadzky a tak uz od tych dvoch bezkavala sama, ale ked sme sli niekam s casovym "rozvrhom", tak som brala aj kocar... bolo to fakt prakticke...

miculienka
26. mar 2011

he he , minule sedačka že maxi kozy a teraz kočík cap - ak sa to tak číta 😀 😀

weirdo
26. mar 2011

@mojalili - chlapi 😠 . Tak ale aspon s nim vybehol von. Mala si si oddychnut, nie glancovat byt do poslednej policky. A este chces sit fusak? Neeeeee eeeee eeeee, ten cas vyuzi radsej na oddych 😔

ellysa
26. mar 2011

@mojalili ty raz odpadneš a tri dni ťa nezobudia 😕
dnes sme sa zasa posekali s mm, tak ma zasa nasral, je to normálne??? 😠

mojalili
26. mar 2011

@weirdo asi uz nie, nebudem uz sit, nemam ani cas ani chut. 🙂
Zajtra balim deti muzovej rodine a ja mma poobede volno, sa tesiiiiim. Bud pojdem plavat alebo zalahnem a budem spat 🙂

riska
26. mar 2011

ahojte, zajtra si vas dočitam, mame na vikend navštevu, len posledne prispevky som kukla
@ellysa my sme sa včera taaaak pohadali s mm, že koniec 😝

ellysa
26. mar 2011

toto dnes OLiv dostala, je krásne, zatiaľ sa nevie odrážať ale vozím ju hore dole a ona hovorí "hmmmmmmmmmmmm na" -akože hoooooooooooooj da, no zlatá je
kto by chcel teraz ich majú u nás v akcii za 30 EUR-majú zajka, ovečku, tigríka a kravičku

http://www.matura-versand.de/product_info.php?i...

weirdo
26. mar 2011

@mojalili - super. Ale nech Ti ruky necuka, ze budes chciet nieco robit! Cajik si sprav, vyloz stolicku na balkon, vypi si v klude, horuca vana ... a dobra hudba 😵 . Uzi si to 🙂
@ellysa - zase? A co mal za problem? 😕

weirdo
26. mar 2011

@riska - dufam, ze nie ozajstny koniec 😲 😉 . A este viac dufam, ze on sa ospravedlni 🙂

ellysa
26. mar 2011

@weirdo ale našlo sme že máme prasknuté čelné sklo na aute, tak samozrejme som to zasa ja spravila, ch jo , strašne citlivučký na autá, som povedala, že už doň nikdy nesadnem

weirdo
26. mar 2011

@ellysa - jeeeeeeeeeeej paraaada. Mala musi byt zlata ... 30€??? Ved to je ako zadara! Kde to maju? Iba v AT niekde? 😖

weirdo
26. mar 2011

@ellysa - co su ti chlapi na tie auta taki haklivi? Preboha, ved to je len auto, pride odide ... a preco zrovna Ty? On na nom nejazdi? 😠

ameanda
26. mar 2011

@zojec
keby som ja taky spichla, tak som nesmierne spokojna 🙂
krasny fusak!

ellysa
26. mar 2011

@weirdo ja na ňom jazdím viac,ale ja som si nikdy nevšimla, že by mi niečo ťuklo do skla, práveže už je dosť puknuté , takže to už bolo dávnejšie, ale je to rovno tam kde je speťák, takže zdnuká to nevidno, ja si pamätám, že keď sme šli asi pre troma týždňami tak skalka oskočila, tak to bolo asi to, však už to priznal, len sú tu aj naši, tak tí sú z toho mimo

no len u nás ich majú,ak by si chcela môžem kúpiť a poslať, no problem, ak teda ešte sú, my sme to ráno kupovali-teda starkí

ameanda
26. mar 2011

@mojalili
u nas to byva podobne v noci, maly po mne lozi a nehrozi, aby som ho dala uspat drahemu, lebo to by sme boli hore uplne
ja sa aspon tvarim, ze spime a presviedcam maleho a po nejakom case asi zbada, ze nema na vyber, tak nejak zalahne

s tym oddychom ti zavidime 🙂 ja mam problem, ze ked sa mi to nahodou stane a maleho nemam nejekau hodku, tak zrazu neviem, co so sebou, s casom, domacnostou, aj spanok si naplanujem, ale nepride

zojec
26. mar 2011

@ellysa jeeeeeeej to je krasne 🙂 a ovecka ako vyzera?? ja by som hadam aj mala zaujem 😀 len ci na postovnom neprerobim viac :(

zojec
26. mar 2011

@ameanda dakujem za pochvalu 🙂

ellysa
26. mar 2011

@zojec však ja by som to poslala z BA, to tak max asi do 3 EUR stojí nie?

ellysa
26. mar 2011

@zojec http://www.matura-versand.de/index.php?cat=c626... tu sú všetky, ja som brala posledného zajka, ale možno ešte doložili, v pondelok by som šla kuk, zajtra je zavreté

weirdo
26. mar 2011

@ellysa - to ten Huyndai? Tak priznal chybu, ano? Lebo ved toto je taka vec, ze clovek nevie kedy sa take stane ☹. A Vasi su preco mimo, ze to s mm riesite?

Fuha, to by bolo super, ale nechcem Ta obtazovat 😕 . Ak by si mala cestu okolo a mali by, tak by ma to moc potesilo, ale urcite nie tak, ze budes kvoli mne niekde chodit ...