Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa typicky chlapske, na auto ani siahnut 😠 😠 😠 😠 😠 ved nedavno som ja zalomila kluc od auta a samozrejme, pokial on nenabural svoju Hondu, tak som to mla na tanieri kazdy den 😒 . My sa hadame len kvoli detom, klasika...
@weidro - neboj, dnes som vsetko vyluxovala, len navarim a mam fajront.
BABYYY ja som sa dala ostrihat, co ste videli na FB, lenze co ked to kadernicka krasne vyzehli, ale mne sa to po umyti toci ako oveckaaaaaa 😠 😠 😠 😠 😠 .pomooooooc
@ellysa - krasne odrazadla, nadherneeeeeee....no neukecala som MM, je tu vedla mna. Doma mam konika, ktory sa da aj na hojdanie, aj na odrazanie,
no cafte, cafte..tak my klasika, uz asi dva tyzdne sa slecna rozhodla, ze vstavame rano pred pol siestou 😠 to je na porazenie..este ked sme v noci hore tak 2 az 3x..ja sa chcem konecne aspon trochu vyspaaaaaaaaaaaaat 🙄
Ahojte kočky,ň
tak za nami NAJHORSIA NOC....../taka sa i da?) .....reval do 1.00 hod ako besny, ani nadychnut sa nemohol, spustili sa mu taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaake sople, no stale len place a place, na zuby ani siahnut...ale na ake? Ved ani neviem ktore mu teraz lez, zda sa mi, ze stolicky.. 😖 Do toho LILI kasel, zajtra chcem ist alergologicke s nou.....no fajne som sa vyspala.....budeme nakrucat MUMIA 3... 😀
Nic, o 13tej idu detusky ku svokrovcom na faru, tam sa vylietaju, a teraz ich MM zobral na preliezky...hahaha , aj Danka . Idem ja varit, spanielske vtaciky, kuraciu polievku a ryzu... 🙂
@mojalili u nas uplne uzasna noc klopklopklop zaspal 19:45 v klude pri mne na posteli, prvee zobudenie o 21 to ho isiel muz polozit lebo bol na 4 a reval ale vyzeralo to ze je namesacnik, leboo ho len ulozil na bok a spal dalej. potom sa zobudil na papanie 23:50 o 00:20 uz spal, druhe zobudenie o 3:55 o 4:15uz spal a to si ho brala svokra a spal do 6, vsetko stareeho casu, takze my s tatinkom sme potiahli do 7:30 stareho casu, rqano som bola v dobrom soku z takeho spanku, som zvedava ci to bola len nahodicka 🙂
ty by si mala dievca spat a nie varit ☹
@puhinka ja vieeeem, co to slovo znamena, len ten vyznam je pre mna tabu 😀 ale vlastne momentalne ho mam, tak kocky, idem si urobit manikuru, vlasy a do hajan 🙂
@chani - no asponze vy ste mali dobru noc a Petko nevystrajal. Danko je mrzuty aj cely den, stale place place place...vidiet, ake ma bolesti, tak som mu teraz supla Ibalgin....a zabralo. Ale tie sople tecu tecu tecu..
Ahoj po dlhšej dobe
vidím, že nás všetky trápia rovnaké veci :( tie noci sú naozaj hrôza. len či to bude tými zúbkami.
My sme prekonali 6 chorobu a odvtedy sme sa veľmi pokazili aj v papaní nechce nič okrem môjho mliečka... žiadna vodička, z fľašky ani pohárika a takmer žiadny príkrm za celý deň spapá polovicu výživky alebo banániku a večer kašu okrem toho len mliečko.... a ak mu nechcem dať tak sa jeduje jedna radosť.
kočky inak pozor s tými fľaškami so sosáčikmi , nie všetky sú vhodné na použitie , dostala som upozornenie od logopédky nech to radšej nekupujem , dieťa má inú polohu pusinky a jazýčka pri pití z takej fľašky a zle sa mu pusa vyvíja a potom bude nesprávne hovoriť , vravela, že lepšia je fľaša s cumľom alebo klasika pohárik , len niektoré druhy tých fliaš sú v poriadku , má mi poslať o tom článok , tak zatiaľ neviem ktoré to sú 😉
@miculienka tak potom das vediet, ktore nie su dobre? 😨

@ellysa
teraz dostanes objednavku na 10 kusov 😀