icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

leveretka
28. mar 2011

@lenocka84 zijem 😅 vidim, ze aj ty 😉

lenocka84
28. mar 2011

@leveretka tak ja som tu denne, ty sa neukazes, neozves
ako vyzera tvoja slecna tusim nikto nevie

zojec
28. mar 2011

@anjelicek26 jeminenku.. 😀 maly bude ale frajer 😀 😀 inak ja som zistila, ze pre malu tocim dookola stale tie iste veci.. robila som akurat vcera poriadky a zo 74 ma par veci co mala na sebe asi tak raz alebo ani raz a uz je to male..
tak som si povedala, ze nebudem vela nakupovat.. somzvedava ako dlho mi to vydrzi 😀 😀 inak pozeram ze si kupila overaly.. ja to vobec nevyuzivam.. a uz ani nekupujem.. maxik v nich spava, alebo nosi normalne?
@leveretka ja som chcela ze dam malej k 1. rociku :D ale asi nevydrzim 😀

lenocka84
28. mar 2011

fuuu baby mate casu do 1.roka, a my len 3tt a ja furt nic 😅 😅 😅
nejako to vooobec neriesim

leveretka
28. mar 2011

@lenocka84 nemam moc casu sem chodit. Mala spinka iba raz za den, tak to som rada, ked si stihnem doma nieco porobit, obed uvarit a trochu oddychnut. Miery nasej kočky dodam vo stvrtok alebo v piatok, ideme do poradne a na posledne ockovanie. Ja fotky nezverejnujem, tak preto nikto nevie ako vyzera 😅
Chodime plavat, cvicit, do materskeho centra, no mame dost aktivit...a vy sa mate ako? Musim teraz letiet, lebo Zoi uz placka. Tak zatial ahojte

anjelicek26
28. mar 2011

@zojec - to su normalne pyzamka, on v tom spi, nespi vo vaku na spanie... väcsinou je odkopany spod paplonika a ponozky by si dal dolu... takze pyzamko to isti 🙂

Ja dost prestriedavam, ale definitivne mi vyrastol zo 74-ky, aj z H&M-kovej 74-ky a to je uz co povedat, takze museli sme dokupit, ale nohavice su mu dobre este vsetky, nohy mu akosi nerastu 😅 Aj mikiny, bundy, pohoda... len tricka, body, pyzamka... tie su male odrazu vsetky.

leveretka
28. mar 2011

@zojec u nas taky isty problem s oblecenim...ked raz za cas vyradujem, tak zistim, ze sme niektore veci nemali ani raz oblecene alebo max. iba raz...tiez som si povedala, ze to nema vyznam kupovat v takom pocte...doma ma svoje oblubene a par kuskov, ked niekam ideme a staci 🙂 aj tak tiez stale tocime dokola par veci az dokym z nich nevyrastie. No ja tiez uvidim, ze ako vydrzime. Uz taky hraci stolcek sme jej chceli dat k 1.roku, ale nejako sme jej to ukazali a uz to zostalo vybalene a hra sa s tym 😅 tak letiiiim

anjelicek26
28. mar 2011

@lenocka84 - nas maly dostane pieskovisko, viac neriesim... aj ked drahy vcera nieco splietal, nech ho kupime hned, nech z toho deti nieco maju, ze by ich to uz bavilo... no asi ma pravdu, tak mi nasadil chrobaka do hlavy 😕 Ved uvidime...

lenocka84
28. mar 2011

@anjelicek26 moj muz splieta ze tatrovku, maly sa rad hra s atuami, ho to chytilo, dokonca aj zvuky pri tom vydava
tak uvidime

monky1
28. mar 2011

caves, baby

ja vas zase zanedbavam ... stale mam doma obe dievcata, som na ne sama, mm odisiel na sluzobku - dojde v stredu, takze pernooo 🙄

niekedy si nestiham ani prdnut, nieto este k netu prist 😀 😀 😀 ... vecer som zase mrtva - aj vcera som zalomila na gauci uz o 20.15
a do toho este Elin JEDEN spanok ... uf, dnes bojkotuje aj ten 🙄 🙄 🙄 .... snad sa zadari neskor

@ellysa tie odrazadla su kraaaaaaaasne 😵 😵 😵
pises, ze olivia vydrzi hore aj 5 hodin - u nas bezne 7h a uz aj 9 vydrzala, ale to bol extreeeem ... nevedela zaspat ... fuj, ani nespominam 😀
dnes taha 5 a pol a po spanku ani chyru ani slychu 😒

@mojalili jaaj, obcas bodne cez den si pospat, ze?? u mna nehrozi, ale ja som sa v sobotu doobedu urvala na 3 hodky a smykla som SAMAAAAAA do mesta a prechadzala som sa ako bludna ovca cim dlhsie, nech si to drahy uzije, lebo min. tyzden ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak napalil, ze som vzala elu, zvrtla sa na opatku a tresla dvermi 😀

@tintinka1 myslim na teba uz asi 4 dni, ze ti napisem IP, ale neviem sa k tomu dokopat .... snad dnes vecer 😉

no a kym som toto napisala, ele sa podarilo spadnut, hanka vysmiata, sak ju nic neboli 😠 😠 😠 ... asi sa naklonujem, nech som v kazdej izbe

fatimuska
28. mar 2011

@monky1 ja mám nespavé dieťa, na net idem na 10 minút denne, viem o čom píšeš🙂

fatimuska
28. mar 2011

@anjelicek26 krásne vecičky

hori
28. mar 2011

babenky, ZUB, ZUB!!! 😀 😀 😀 Luci ma prvu ciarocku vpravo dole! cmuk! kto bude teraz viest statistiky? ci uz sme aj tak boli posledni??? 😉

@anjelicek26 my tiez v noci ficime na overalikoch... a este ju davam aj do spacieho vaku... jeeejky, ale ten next obchod tak zaaaavidiiiim! ja som tu odkazama len na net bazare... 😒

tintinka1
28. mar 2011

@anjelicek26 krásne vecičky si pokúpila . Ja som minule vybehla do Bratislavy a odviazala som sa v Zare baby. Ja fakt minimálne malému kupujem , však všetko dedíme po segriných dvojičkách takže mám plné skrine , ale tak neodolala som 🙂
@monky1 kľudne napíš , už minule som na teba myslela , že či si zabudla alebo si zohnala niekde inde.
@hori gratulujem k zubčeku
@leveretka jéééj , ty si tu strašne dlho nebola. Zoi už musí byt kočka 🙂 Ešte chodíte plávať ? Lebo ja som rozmýšlala , že sa znova zapíšem , ale veď neni ani čas , každý druhý deň som v robote a malý je u maminy. Inak Alex začal chodievať cez víkendy k svokre na Klokočinu, tak možno ste sa aj stretli, lebo svokra s ním býva skoro stále vonku.

lenocka84
28. mar 2011

@hori no gratulka ku zubku
a ty ako? citis sa ok? nejake fotecku fazulky, ze si zaspominame 😉

ellysa
28. mar 2011

@zojec
@leveretka @weirdo 😀 ahojte prišli sme z ba, tak dočítam neskôr, ale všimla som si, že ste si už podelili zvery,tak prosím babule adresy, aj tie čo už niekde mám, nechce sa mi hľadať plíííííííííííííís

stálo 29,90 ale netuším aké bude poštovné,tak potom mi zaplatíte, pošlem to cez víkend jo? dám to určite poistiť a chcete to aj prvou triedou, alebo doporučene, napíšte...

@monky1 akurát dnes bola odrovnaná vždy po dvoch hodinách, musím sa častejšie posťažovať 😀

zojec
28. mar 2011

@ellysa supeeeeeeeeeeeeeeer 😀 pisem IP dakujeme kraaaaaaaaasne

paris0
28. mar 2011

caaukoo kakavko🙂)) mam otazku zeny bozie....idete v roku strihat svoje babatka?? mne je to luto ostrihat a ze vraj to ani moc nepomoze genetika je genetika..je to pravda

fatimuska
28. mar 2011

@paris0 no ja som už Maximkovi zastrihávla 2x ofinku, už nevidel, strihanie nepomáha hustote, to je len očný klam keď sú všetky vlásky rovnaké🙂

fatimuska
28. mar 2011

@hori gratulujem k zúbku

paris0
28. mar 2011

@fatimuska ja som lilke uz musela asi 5 krat ostrihat vlasky ale nahovaraju ma aby som ju dala v roku uplne , ze vraj to pomoze hustote ...stare mamy hovoria xi xi

fatimuska
28. mar 2011

@lianka22 no v noci sa dojčíme aj 6x, tak cez deň spí asi tak do 2 hodín od ranného zobudenia, potom okolo obeda na hodinku,,a ešte okolo 4 niekedy🙂

mojalili
28. mar 2011

@paris0 NEPOMOZE. Mozno tie prve chlpky, ak ma take paperovite vlasky, ale STRIHANIE NEPOMAHA HUSTOTE....mam to na mojej LILI odskusane, Do 1,5 roka nemala vlasky, potom jemne a teraz ma take plsiky stale.....a to som ju davala (musela, lebo ked objavila aj detske noniznice tak sa otrihala 3x) strihat.

@hori GRATULUJEM K ZUUUBKU 😵 😵 😵

NO, okna umyte, navarene spagety Bollonese aj na zajtra, tak budem mat frei, @puhunka 😀 Pojdeme s Danko sa flakat na vychadzku 🙂

mojalili
28. mar 2011

@anjelicek26 Krásne veci a hlavne pestreee na leto. My tiez spinkame v overaloch. 😵 😵 😵

@monky1 - aj ostatne kocky, idem piect KINDER BUENO....toto... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38092 mnam 😵 aj ked mi netreba

anjelicek26
28. mar 2011

@mojalili - recept radsej ani nekukam, tlsta som ze az, o mesiac svadba, musim zo sebou nieco robit 😨

@hori - gratulujem k prvemu zubocku! Nam sa nalievaju horne stvorky 😕

@paris0 - my sme Sasku strihali kazdych 6 tyzdnov do dvoch rokov a PRT to pomahalo, stale mala jemne vlasky - take ma dodnes, len ich ma viacej, zhustli jej okolo troch rockov... ako u väcsiny deti...

Maxovi sa chystam podstrihnut nad usami tych par chlpov, lebo to blbo vyzera, inak nic, vlasmi neoplyvame 😅

paris0
28. mar 2011

@anjelicek26 takze nazor nestrihat ?

zojec
28. mar 2011

@mojalili uffff to je ale riadna kaloricka bomba 😀 😀
@hori gratulujeeeeeeeem k zubu 🙂 podla mna tu uz asi nikto bezzuby nie je 😉

anjelicek26
28. mar 2011

@paris0 - urcite nestrihat, ked jej v rocku spravis prvy copicek, budes stastna ako leco, je jedno ci bude z 5 ci 10 chlpov 😵 Vlasky hustnu vekom, je to aj geneticky dane, zo strihanim to nema nic 😉

Tu je Sasenka v rocku, tiez tych vlasov vela nemala... a teraz ma na blondynku dost 🙂

paris0
28. mar 2011

@anjelicek26 krasna je ...robim jej copiky uz davno len si nechce dat xi xi

anjelicek26
28. mar 2011

@paris0 - to je dobre, len skusaj, aj ked len chvilku vydrzi... ja som Saske robila od roka, v 1,5 rocku uz bola na to super zvyknuta, nechala si na hlave vsetko, doteraz pri cesani ani nepipne a to uz ma vlasky teda riadne dlhe... je to vec zvyku... mam kamosky, co zacali az v obdobi vzdoru a juuuuj, deti nechceli nic, tak na kratko, a to je u dievcatiek skoda 😵