Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Dobre ranko kocky.. Tak my sme sa konecne snad po mesiacoch vyspali, mala bola sice hore 6 krat, ale nastastie si len cucla prsko a spinkala dalej.. Inak byva hore aj 20 krat a 2 krat do tyzdna sa v noci zobudi a je hore 2,3 hodinky.. No na porazenie..
@anjelicek26 Stella chodieva spinkat medzi 8 - 9 vecer a nastastie sa zacala budit rano o 7, vdaka zmene casu.. 🙂 Teda nepocitam medziprestavky v noci 🙂 a cez den spinka tiez dva krat.. 9 - 12 a potom o 15 - 16, takze tiez v podstate 4 hodinky..
Dobre rano. Konecne som nasla temu do ktorej patrime aj my. Ak nevadi rada by som sa k Vam pripojila.
@mape - no z UK nas je tu viac, sranda 🙂
žienky pomoc... aj vaše deti sa tak neskutočne boja cudzích ľudí? My sme dnes mali poradňu a malý celý čas reval... nie plakal... reval ako tur... až mi dolu chrbtom tieklo.... on plače aj keď príde moja sesternica, či moja teta, ktorú vidí pomaly každý deň 😒 😠
ahojte tak my sa hlasime po prespatej noci ale s neskiutočne zeleným soplom.hrozne ale co uz ochorel odo mna ale tomu nezabranim ked sme stale spolu
moja mala nastastie pri cudzich neplace. zatial. 🙂 mala uz aj take obdobie, ze plakala ked som odisla z izby, aj ked pri nej boli znami ludia, ale uz aj to prestalo. tak dufam, ze sa jej to obdobie uzkosti nespusti naplno zrovna ked budem musiet ist naspat do prace. 😕
Ahojte no nas maly sa asi neboji nikoho, na kazdeho sa lem smeje a ked sme na prechadzke ked niekoho vidi zacne kricat a sa smiat ....no co uz 😎 😀 😀
moja mala sa druhych neboji, pokial ma vidi 🙂 ale nahodou ked niekde na chvilu "zmiznem" tak hned zacina plakat, vcera som si potrebovala odist na hodinku, musela zostat s mojou maminkou a celu hodinu jej prerevala, az sa zachadzala, a ona nie je pre nu cudzia, sme spolu dennodenne. Takze tak... aj ja sa desim, co bude ked pojdem do prace 😖 a to som chcela ist ked bude mat dva roky...
@julinka2787 a kde to je,ako sa tam dostanem,nestíham vás dočítať ☹
@jenie123
@anjelicek26
@bealondyn Dakujem velmi pekne za privitanie.
@bealondyn Byvame na severe anglicka. Medzi Liverpoolom a Manchestrom. V Haydocku patri to pod St Helens. Dakujem za pochvalu mena. Vyberal manzel. 🙂 Aj tvoja mala ma krasne meno. 😵 Tiez som nad nim uvazovala.
@anjelicek26 ani som necakala, ze tu najdem niekoho kto byva v anglicku. 😅
Nasa sa ludi neboji ak sa k nej iba ozyvaju. Vtedy je v pohode. Ak ju chcu brat na ruky. To je potom iny rev. Bola som milule pozriet v robote a kolegyne ju chceli ponosit. Kdeze nehrozilo. Plakala len k nej ruky natiahli.
@mape - nas zatial ide ku kazdemu, ale musi ma vidiet. Ak ma nevidi, hned hlada a ak nenajde, reeeev 😅 😅 Ale jednu kamosku tuto vyslovene zboznuje, tak ked musim nieco vybavit, tak ho vzdy necham u nej, funguje to super 😉
@anjelicek26 hej sranda fakt to nie je daleko od nas 🙂
@anjelicek26 to mas dobre, ze tu mas niekoho s kym mozes maleho nechat. Ja som ju este neskusala nechat niekomu. Vzdy je so mnou alebo mm. Musim vyskusat ale zatial nebolo treba.
@mape - no k lekarovi ci ku kadernicke maleho neberiem, uz aj na svadbe sme boli - to som kamoske nechala zasa dcerku, spala u nej (ma rovnako staru dcerku), tak to bolo fajn. Len nemame moc detskych kamosov v nasom veku... vsetko su v Saskinom veku a ich maminy, no este uvidime... je tu fajn materske centrum, konecne by som sa tam mala vytrepat.
Moj drahy chodi s prace az o siedmej, do prace odchadza tiez o siedmej, inak by to ani neslo... uz chodit s dvoma detmi napriklad nakupit je zahul...

@zzz - no nas krpec vstava po novom o 07:30 a aj to ho musim budit, super to je... a odrazu spi dva denne spanky ... 9-11 a 13-15 hod.... teda ako 4 hodiny spaval aj predtym, len odrazu musime nejaky obed chystat, lebo ho neprespi 😅
Max spinuska od osmej, tak snad do jednej o nom nebudem vediet...on je v tomto fajn... dostal prso, lebo cely den nechcel, tak som mu nanutila 🤐