icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
30. mar 2011

@zzz - no nas krpec vstava po novom o 07:30 a aj to ho musim budit, super to je... a odrazu spi dva denne spanky ... 9-11 a 13-15 hod.... teda ako 4 hodiny spaval aj predtym, len odrazu musime nejaky obed chystat, lebo ho neprespi 😅

Max spinuska od osmej, tak snad do jednej o nom nebudem vediet...on je v tomto fajn... dostal prso, lebo cely den nechcel, tak som mu nanutila 🤐

jenie123
31. mar 2011

Dobre ranko kocky.. Tak my sme sa konecne snad po mesiacoch vyspali, mala bola sice hore 6 krat, ale nastastie si len cucla prsko a spinkala dalej.. Inak byva hore aj 20 krat a 2 krat do tyzdna sa v noci zobudi a je hore 2,3 hodinky.. No na porazenie..
@anjelicek26 Stella chodieva spinkat medzi 8 - 9 vecer a nastastie sa zacala budit rano o 7, vdaka zmene casu.. 🙂 Teda nepocitam medziprestavky v noci 🙂 a cez den spinka tiez dva krat.. 9 - 12 a potom o 15 - 16, takze tiez v podstate 4 hodinky..

mape
31. mar 2011

Dobre rano. Konecne som nasla temu do ktorej patrime aj my. Ak nevadi rada by som sa k Vam pripojila.

jenie123
31. mar 2011

@mape ahoj, vitaj medzi nami.. 🙂

bealondyn
31. mar 2011

@mape ahoj, vitaj. kde v UK byvas? tvoja malinka ma krasne meno. 😵

anjelicek26
31. mar 2011

@mape - no z UK nas je tu viac, sranda 🙂

piacere
31. mar 2011

žienky pomoc... aj vaše deti sa tak neskutočne boja cudzích ľudí? My sme dnes mali poradňu a malý celý čas reval... nie plakal... reval ako tur... až mi dolu chrbtom tieklo.... on plače aj keď príde moja sesternica, či moja teta, ktorú vidí pomaly každý deň 😒 😠

jenie123
31. mar 2011

@piacere u nas je to opacne, mala sa usmieva na kazdeho.. Aj som sa cudovala, ona sa usmieva aj na skaredych, zarastenych chlapov.. 🙂

riska
31. mar 2011

@piacere aj moja malá minule vrešťala na poradni, len čo sa jej sestrička prihovorila a neprestala, kým sme nevyšli 😝 a pri cudzich plače tiež, čo predtým nerobila, našťastie sa dosť rýchlo "ozná" 😉

piacere
31. mar 2011

@jenie123 náš sa na každého usmieval, škeril, vždy sme sa smiali, že by šiel aj s cigánom.... ale teraz... tuším od 6. mesiaca to začalo a mám pocit, že je to stále horšie a horšie... ☹

mici111
31. mar 2011

@piacere teraz su v takom obdobi, ze sa cudzich ludi boja.. 🙂 aj moja ziape ked sme u lekarky akoby ju z koze drali..a to sa jej ani nechytia 🙂

piacere
31. mar 2011

@mici111 ja viem, ale aby ziapal na moju tetu, ktorá tu chodí takmer každý deň... čiže žiadny cudzí človek... ach ach... 🙂

mici111
31. mar 2011

@piacere tak sa mu asi teta nepaci 😀 😀 😀 😀

piacere
31. mar 2011

@riska ja som dnes myslela, že ho ani neoblečiem, tak vystrájal 😅 Sestrička mu dala do ruky takú hrkajúcu kocku a on ju s celou silou prehodil cez celú ordináciu 😅 strašný jedoch to je...

majuto
31. mar 2011

ahojte tak my sa hlasime po prespatej noci ale s neskiutočne zeleným soplom.hrozne ale co uz ochorel odo mna ale tomu nezabranim ked sme stale spolu

jenie123
31. mar 2011

@piacere 🙂 nasa ked sa jeduje tiez vsetko vyhadzuje.. a lukuje sa - tak hovorim, ked sa sponuje a zaklana dozadu.. 🙂 a pri obliekani ani nehovorim, nechce sa ani za svet obliect, opica jedna.. 🙂

bealondyn
31. mar 2011

moja mala nastastie pri cudzich neplace. zatial. 🙂 mala uz aj take obdobie, ze plakala ked som odisla z izby, aj ked pri nej boli znami ludia, ale uz aj to prestalo. tak dufam, ze sa jej to obdobie uzkosti nespusti naplno zrovna ked budem musiet ist naspat do prace. 😕

kika987
31. mar 2011

Ahojte no nas maly sa asi neboji nikoho, na kazdeho sa lem smeje a ked sme na prechadzke ked niekoho vidi zacne kricat a sa smiat ....no co uz 😎 😀 😀

tibinka22
31. mar 2011

moja mala sa druhych neboji, pokial ma vidi 🙂 ale nahodou ked niekde na chvilu "zmiznem" tak hned zacina plakat, vcera som si potrebovala odist na hodinku, musela zostat s mojou maminkou a celu hodinu jej prerevala, az sa zachadzala, a ona nie je pre nu cudzia, sme spolu dennodenne. Takze tak... aj ja sa desim, co bude ked pojdem do prace 😖 a to som chcela ist ked bude mat dva roky...

stelika
31. mar 2011

@piacere musela byť zabava naš najnovšie pri prebalovani zdrha s holou ritkou a ešte ma z toho srandu ked ho chytame 😀 a ked ho mame zabalit detto 😲

stelika
31. mar 2011

@piacere ani nas sa viacmenej neboji len ked je to naozaj cudzi clovek a sa mu nepaci a je s nim sam tak vtedy krik rev no .... 😎 ale ked je niekto cudzi a napr. ja tak je dobre potom sa skor skamarati s cudzou osobou 😎

puhinka
31. mar 2011

@julinka2787 a kde to je,ako sa tam dostanem,nestíham vás dočítať ☹

mape
31. mar 2011

@jenie123
@anjelicek26
@bealondyn Dakujem velmi pekne za privitanie.

mape
31. mar 2011

@bealondyn Byvame na severe anglicka. Medzi Liverpoolom a Manchestrom. V Haydocku patri to pod St Helens. Dakujem za pochvalu mena. Vyberal manzel. 🙂 Aj tvoja mala ma krasne meno. 😵 Tiez som nad nim uvazovala.
@anjelicek26 ani som necakala, ze tu najdem niekoho kto byva v anglicku. 😅

anjelicek26
31. mar 2011

@mape - sranda to je len 30-40 minut od nas autom 😵

Este @etuska od nas junoviek je z UK... je nas tam dost 😅

mape
31. mar 2011

Nasa sa ludi neboji ak sa k nej iba ozyvaju. Vtedy je v pohode. Ak ju chcu brat na ruky. To je potom iny rev. Bola som milule pozriet v robote a kolegyne ju chceli ponosit. Kdeze nehrozilo. Plakala len k nej ruky natiahli.

anjelicek26
31. mar 2011

@mape - nas zatial ide ku kazdemu, ale musi ma vidiet. Ak ma nevidi, hned hlada a ak nenajde, reeeev 😅 😅 Ale jednu kamosku tuto vyslovene zboznuje, tak ked musim nieco vybavit, tak ho vzdy necham u nej, funguje to super 😉

mape
31. mar 2011

@anjelicek26 hej sranda fakt to nie je daleko od nas 🙂

mape
31. mar 2011

@anjelicek26 to mas dobre, ze tu mas niekoho s kym mozes maleho nechat. Ja som ju este neskusala nechat niekomu. Vzdy je so mnou alebo mm. Musim vyskusat ale zatial nebolo treba.

anjelicek26
31. mar 2011

@mape - no k lekarovi ci ku kadernicke maleho neberiem, uz aj na svadbe sme boli - to som kamoske nechala zasa dcerku, spala u nej (ma rovnako staru dcerku), tak to bolo fajn. Len nemame moc detskych kamosov v nasom veku... vsetko su v Saskinom veku a ich maminy, no este uvidime... je tu fajn materske centrum, konecne by som sa tam mala vytrepat.

Moj drahy chodi s prace az o siedmej, do prace odchadza tiez o siedmej, inak by to ani neslo... uz chodit s dvoma detmi napriklad nakupit je zahul...