icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
3. apr 2011

@tibinka22
@jenie123 dakujem baby, ano ta trojkolka je super, tiez sme ju mali pozicanu a uz poskulujem po takej, len sa mi zda dost draha 😒 😠

angie267
3. apr 2011

@bealondyn to s tymi gulickami je paradne a aj pieskovisko je super 🙂

bealondyn
3. apr 2011

@angie267 dakujem aj malej sa paci 🙂

tibinka22
3. apr 2011

@angie267 je draha, ale co narobim... ale ja ju niekde najskor chcem vyskusat ci mi tam vobec bude chciet byt 🙂

ellysa
3. apr 2011

@bealondyn
@anjelicek26 baby krásne pieskoviská, ja sa už neviem dočkať budúceho roku keď sa sťahujeme do bytu s pidi záhradkou, ale presne také pieskovisko sa tam vtrepe 😀 a ešte kontaktný gril a stolička kde budem piť kávu a som naj happy na svete 😀

jenie123
3. apr 2011

@angie267 pozerala som tvoje fotky, vy chodievate na plavanie do Hodonina? Aj my tam chodime.. 🙂 Odkial si? Mimochodom mas krasne dcerky.. 🙂

angie267
3. apr 2011

@jenie123 ano chodime tam aj dnes sme boli 🙂 Som z jednej dedinky pri Malackach a dakujem a tiez mas nadhernu malu slecinku 😉

angie267
3. apr 2011

@tibinka22 no nasej sa v nej velmi pacilo, tak uz viem co na prve narodeninky 😉

jenie123
3. apr 2011

@angie267 my sme dnes neboli.. mala skoro rano vstavala a zaspala mi cestou na kupanie.. Tak mi jej bolo luto zobudit, ze sme nakoniec nesli.. Na kolku chodievate? Aj ste sa dnes fotili pod vodou..?

anjelicek26
3. apr 2011

Toto som dostala od rodinky na den maminiek 🙂 Od Sasky pohladnicu a od Maxika kvety 🙂

"For mummy. Happy mother´s day. I love you soo much. Sashi"

Uaaa som sa skoro roztopila, si to dam zaramovat 🙂

mape
3. apr 2011

@bealondyn dakujem za info. Urcite jej to kupim. Vyzera to dobre a cena je super 😵 Dala by som jej to na narodeniny ale asi nevydrzim dovtedy cakat 😀

basa23
3. apr 2011

@jenie123 to urcite casom pride ze sa niecoho bude bat.mala mala aj obdobie ze sa bala cudzich ludi a teraz nic hoc kto ju moze zobrat na ruky a ona nic 😉

basa23
3. apr 2011

@mici111 no aspon moje dieta nieje samo co sa boji travy 😀

mape
3. apr 2011

@anjelicek26 kraaaasne darceky 😵

jenie123
3. apr 2011

@anjelicek26 jeeee, krasne, aj ja by som sa roztopila.. 🙂

angie267
3. apr 2011

@jenie123 dnes bolo volne plavanie, dala som ju fotit, ale asi z toho nebude nic, lebo ponarala ju p. Zubalikova a ona cudzich neeee, takze rev strasny. Par zaberov je ale vela bubliniek bolo, tak vraj sa uvidi 😒 Chodime na deviatu, teraz koncime druhy kurz a rozhodujem sa ci zacat treti.........

tibinka22
3. apr 2011

@anjelicek26 kraaaasne 🙂 a jasne, ze to treba dat zaramovat 😵

angie267
3. apr 2011

@anjelicek26 no krasa az do placu od dojatia byva pri takychto chvilkach, teda aspon mne tak vzdy je 🙂

anjelicek26
3. apr 2011

Pojde do jej krabice, co mam z vecami od babatenka, taka upomienkova, od prvych dupaciek, cumla, otlacok nozicky, karticku z porodnice, prve obrazky, mam tam vsetko, aj jej prveho plysaka... pojde tam aj prva karticka ku dnu matiek. Aj tak len cumim, ako krasne vie pisat v 4 rockoch 😵 😵 😵

tibinka22
3. apr 2011

@anjelicek26 presne som sa chcela spytat na to, ze ci vie uz pisat, no sikovna je velmi... aj ja si take nieco chcem urobit... odlozit "prve" vecicky... 🙂

anjelicek26
3. apr 2011

@tibinka22 - pisat vie uz vsetky pismenka, citat nie - teda nepamäta si vsetky, väcsinu ano, ale niektore este pletie, v anglicku sa ucia citat inak - necitaju pismeno po pismene ale cele slova (co asi ma vyznam, kedze sa inak pise a inak cita), zacinaju teraz kratke slova citat, celkom jej to ide.

No a ta krabica s vecami je skvela vec a treba to od zaciatku zbierat, aby to cloveku potom nebolo luto (mne sa napriklad pri stahovani stratila obalka z jej prvymi babatkovskymi vlaskami, to som si odrevala ☹ ) Plus teda sa chystam uz sto rokov spravit detom foto albumy, ako vsetky fotky mam na 2x zalohovane, ale co ked ja neviem - vyhori dom - tak aj tie su v pazi. Chcem skutocne, vytlacene fotky v albume, co budem detom ukazovat, ako budu rast... Saska si velmi rada pozera fotky, ako bola ona malinka, v Maxovom veku, rozpravam jej, aka bola ona, co vtedy robila, co vtedy vedela (a co on napr. este nevie), veeelmi jej to robi dobre, sedi ako pena a pocuva 😉

tibinka22
3. apr 2011

@anjelicek26 mas sikovne dietatko 😉
a co sa tyka fotiek a albumov, urcite aj ja malej urobim albumy, lebo aj ja veeelmi rada pozeram fotky... to je ine ako v pocitaci... uz som nad tym rozmyslala, ze to vsetko si uz idem podavat do nejakej krabice, aby sa naozaj nic nestratilo... aj Maxovi uz robis?

jenie123
3. apr 2011

@angie267 tak to sa tam striedame, my chodime na pol 9. 🙂 Toto je nas prvy a budeme pokracovat, malej sa tam velmi paci.. Ponarali sme sa len par krat.. Neviem, ci som sa to rozpravala s tebou raz v saune, my sme tam boli prvy krat a rozpravali sme sa s parom od malaciek.. A tam asi vela ludi od MA nechodi.. 🙂

olo2003
3. apr 2011

@anjelicek26 máš úžasnú dcérku,
inak čo sa týka tej krabice, tak to odporúčam každému, je to super vec. ja mám tiež takú zbernú krabicu čo odkladám spomienkové veci pri staršom synovi, a teda poviem ti že ked som teraz pozerala, že čo tam je, aj som si poplakala, je to také smutno krásne, vidíš ako ti rýchlo vyrástli.

olo2003
3. apr 2011

a tých fotiek čo máme, asi fakt mali niečo do seba klasické filmové foťáky,skončil film, dala si vyvolať a mala pekne hned v albume, teraz máme fotiek stiahnutých v nb nekonečne, ale nemá ich kto dať spraviť-i ked to je jednoduchšie ako dakedy. a ondrejko si strašne rád pozerá svoje fotky ked bol malý.ale to asi všetky deti.

jenie123
4. apr 2011

Dobre ranko kocky.. tak tuto noc sa mi podarilo malu dva krat oklamat a zobrala si namiesto prska cumlik.. 🙂 Ale chudatko tak vecer plakala, kazdu chvilku sa budila s placom.. Neviem, ci prezivala denne zazitky ci ju trapili zubky, uz sa tesim az mi to raz povie, co ju trapi a ja jej budem vediet pomoct.. Potom som si ju zobrala do postele ku mne a bolo lepsie.. 🙂

basa23
4. apr 2011

@jenie123 dobre ranko.gratulujem k oklamaniu 😀 😀 moju by som takto neoklamala dudel je uz jej nepriatel.Skor myslim ze ju trapia zubky.ja som malu este ani raz nemala u mna v posteli,vsetci na okolo ze nech to nerobim ze si zvykne a nebude chcet byt v postielke uz potom.je to pravda?tvoja malinka ako je v pohode potom v postielke?

basa23
4. apr 2011

@jenie123 dobre ranko.gratulujem k oklamaniu 😀 😀 moju by som takto neoklamala dudel je uz jej nepriatel.Skor myslim ze ju trapia zubky.ja som malu este ani raz nemala u mna v posteli,vsetci na okolo ze nech to nerobim ze si zvykne a nebude chcet byt v postielke uz potom.je to pravda?tvoja malinka ako je v pohode potom v postielke?

mape
4. apr 2011

dobre raaanko

@jenie123 gratulujem, ze sa Ti malu podarilo takto okabatit 😅 Nasa s cumlom nevie co robit. Nikdy ho nechcela a ja som jej ho ani nedavala. U nas, ale asi svita na lepsie casy. Zacala sa budit iba dva krat za noc. Ak to vydrzi tak podla mna len pokial jej nepojdu dalsie zubky.
@basa23 ja nasu beriem k sebe do postele vzdy rano ked sa zobudi okolo siestej a este do siedmej sa tulkame v posteli. Ked bola mensia tak som si ju bravala k sebe casto. Vacsinou od pol noci do rana spala pri mne a nemam pocit zeby zacala odmietat postielku. Spinka teraz v postielke v pohode. Kazde dietatko je ale ine, ale u nas v pohode.

Babenky dnes idem prvy krat do prace 😝 mm bude s Elissou. Uz teraz mi je straaasne smutno ☹ , ze budem cely den bez nej.

basa23
4. apr 2011

@mape asi ano kazde dieta je ine.len co mam okolie kamaratky,tak potom im uz deticyk nechceli byt v postielke.jej to je super aspon na par noci si oddychnes.ja neviem kedy sa takej noci dockam 😀 a ty kojis?mozno si to uz pisala len nechce sa mi kuk dozadu 😉 neboj dobre bude,aspon si das taku maly oddych od vsedneho dna.a s muzom jej bude super 😀

jenie123
4. apr 2011

@basa23 @mape dakujem baby, snad sa mi to bude darit robit castejsie.. Malu mam dost casto u seba, neviem si predstavit ako by som ju stale prekladala z postele do postielky, ked byva tak casto hore.. Na prvy spanok ju necham v postielke a ked sa zobudi tak ide ku mne.. Neviem ci robim dobre alebo zle, ale ak nemam malu pri sebe, normalne mi je smutno.. 🙂 @mape ze do prace.. ☹ aj mne by bolo smutno.. si to neviem vobec predstavit..