icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

sofinka2009
29. júl 2010

@leveretka gratulujem a ticho zavidim 🙂 neviete ake je dobre hupacie alebo vybracne kresielko?neviesm si vybrat 🙄

sofinka2009
29. júl 2010

my sme uz vyskusali to shantala vedierko a je super ja som spokojna.prvy kupel bez revu maly sa stastne clupkal 🙂

leveretka
29. júl 2010

@sofinka2009 ahoj sofi, dakujem...aj vam sa urcite podari...presne ked mala dva mesiace, tak sa zacala jedovat na klobuky a tak som to vyuzila a hned ponukla prsnik, sice sa tiez jedovala aj jeduje, ale uz jej to ide stale lepsie...netreba to vzdavat a iba skusat, ponukat a nic nesilit...Možno si to Maxik rozmysli a bude chciet tiez bez klobucikov 😉
my mame doma fisher price hojdacku. Na prvy pohlad sa mi zdalo, ze to na najslabsom hupe moc rychlo,a tak som to musela pribrzdovat o nieco, ale mala zacala plakat a chcela to tak rychlo..je to individualne, niektorym detickam sa paci to a inym zase nieco ine. Ja som najprv uvazovala, ze ho uz aj predam a kupim iba lehatko vibracne, ale fakt sa to teraz zacalo malej velmi pacit a dokonca mi tam zaspi dvakrat denne pocas toho hupania!
super, ze sa v kybliku paci, nasa sa rada kupka, v septembri ideme do bazenika,tak sa tesim 😵

anjelicek26
29. júl 2010

@sofinka2009 - my mame tuto

http://www.amazon.de/Fisher-Price-M6710-Baby-Ge...

ale nelubi sa mi to stale hojdanie, tak som objednala aj staticku, ta sa hybe maximalne pohybmi dietata, snad za par dni dorazi

http://www.boohoobaby.co.uk/prod_show.asp?prodi...

weirdo
29. júl 2010

@sofinka2009 - ja mam toto:
http://www.enikibeniki.sk/shop/components/com_v...

vyhoda je, ze je aj hupacie aj staticke, to sa tam iba da hore taka guma a da sa hojdat ...

weirdo
29. júl 2010

@leveretka - gratulujeeeeeem, sikulky ste obe 😵 😵 😵

etuska
29. júl 2010

@jarus8
no ja davam Šimimu aj vecicky na 6-9mesiacov niektore kedze tiez latkujeme a lepsie sa mi pozdavaju vacsie 🙂
Bambusove plienocky su super-napr.Little Lamb,ale uzasne su aj Bumgenius Flip Stay Dry-prave dnes mi prisli 3 "vkladacky"-takze to akoby som mala 3 dalsie plienky za super cenu 🙂

deniskateniska
29. júl 2010

babky ja chcem uz net.inak vidim ze niesme sami co nespavame,zaspavame o jednej,niekedy vobec celu noc,skusali sme kupavat skor,nepomohlo.tak sme zase presli na 21hod.inak mame 5650g.ze vraj moc priberame,ale nijak to doky zatial neriesila.

jenie123
30. júl 2010

@katka512 ahoj, ja som bola spokojna.. vsetci boli super, co sa tyka sestriciek aj lekarov, samozrejme nasli sa aj vynimky.. 🙂 aj ty si rodila v Skalici alebo si to radsej neriskovala.. 🙂 ? praveze sa mi zda, ze zo skalickej nemocnice je na tom najlepsie porodnica..

mojalili
30. júl 2010

@jenie123 KAtka rodila na MYjave...

Ahojte kocky, tak u nas klasika....o 2 hod, o 4.30 hod a do rana bol so mnou....je to maly vymyselnik......zaspi mi po kojeni na rukach a ked ho spnem do postielky, tak sa zacne natahovat.....ked ho dam k sebe a opre si tvar o moje prso, tak je spokojny a zaspi, ani sa nehne... 🙂

Kocky, opet sme od nedele nekakali, rano stonal, tlacil a nic....tak som mu dala 1/4 glycerinoveho cipku, do 2 minut šX PRDOL A bolo to vonku....taky spokojny, opet velka varka...tak ze ho idem po 5 min prebvalit, nadvihla som nohy, maly prdol ako stary chlap a ja cela okakana, koberec okakany 😀
Ale hlavne, ze sa mu ulavilo🙂 Napapal sa a spi🙂

bealondyn
30. júl 2010

ahojte dievcata, tak my uz mame konecne net v novom bytiku, tesim sa. stahovanie bola katastrofa, aj malinka z toho bola mimo a casto plackala, ale v noci potiahne 6-7 hodin, tak sa tesim, snad jej to vydrzi. 🙂 este stale papa cca kazde 2 hodky, snad sa to coskoro upravi na 3.
v utorok mame prve ockovanie v 8mich tyzdnoch, uvidime ako to zvladne a aj ja!

weirdo
30. júl 2010

@mojalili - chudiatko malinke, po takom dlhom nekakani sa ani nedivim ... ale hlavne, ze sa mu ulavilo 😵
@bealondyn - super, tak vitaj v novom byte 🙂 . Juj, no nasa mala papa dajako casto aj kazdu hodinu aj kazde 2 aj kazdu pol hodinu, toz, nejaky rezim si veru este nenasla ... snad coskoro 🙂

mirka12011
30. júl 2010

@mojalili my nekakame 4den timka nervozna tlaci a nejde nic len prdka tak jej idem kupit tu rektelnu rurku....dufam,ze pomoze...
a tie cipky su na predpis? ci ich kupim bez predpisu....?

bakatuska
30. júl 2010

ahojte
tak mi mame za sebou hroznu noc maly reval ako keby som ho rezala a ani grgnut a ani prdnut no nic 😢 ,potom nejako zaspal a rano sa vykakal tak asi preto plackal ze mu to neslo. Zvadsa kaka raz za den a vcera nic.
Tento tyzden sme boli na porani a mame 56cm a 4800g
a este som chcela uz ste boli na kontrole u svojho gynekologa?
joj a premyslam co dnes podnikneme ked je zase take hnusne pocasie -uz mi to doma lezie na nerv

mojalili
30. júl 2010

@mirka12011 Nie su na predpis, daju sa normalne kupit. Dala som len 1/4, iba tu spicku a zabralo super.....ja sa tej rurky bojim☹ LEkar mi toto odporucil a zabralo, som velmi rada...

mojalili
30. júl 2010

@bakatuska Veru pekne u nas prsi, vsak? Este som nebola na kontrole u gynekologa a hanbim sa 😀 vyhovaram sa, ze je na dovolenke Stastny, ked nevidim jeho auto pred domom, to ma uspokojuje ze nerobi....ale mala by som ist🙂

Moja LILI sa zavrela v izbe a pocujem len, ako trieskaju kone o seba....drezuruje ich..krici, hra sa sama.... 😉 Spon mame klud, doobeda som ju cesala. MAly mi zachrunal v autosedacke, tak cakam na hlbky spanok, aby som ho preniesla na rovne...

mirka12011
30. júl 2010

@mojalili cize kludne mozem ist do lekarne a pytat glycerinove cipky a predaju mi hej?
kolko ich je v baleni? a cenovo? ja kupim aj tu rurky ale mi prdkame normalne a to na prdky je ale pre istotu....

mojalili
30. júl 2010

Hej, staci pytat glycerinove cipky, stoja 2,15 € a nezlakni sa, ked budes citat, ze az od 10 rokov....lekar mi to dovolil...samozrejme znizit davku 😉 Je ich tam 10 v baleni.. ale pre male babo cize 40🙂

trillianka
30. júl 2010

@bealondyn tak to je super, ze uz matye za tym 🙂 som na teba aj myslela, ze ked vas ten debil tak vystrnadil aj s babom 😠 ale uz je dobre ked ste na novom.... 😎

@bakatuska no ja som uz bola.... a pohoda 🙂 vsetko ok tak mi iba zobrala krv a predpisala dalsie zelezo 😅

ludia a ja som teraz u nasich na navsteve a mamina mi skonfiskovala dieta aj psa 😅 normalne ju dostanem len na kojenie... esteze kojim 😀 😀 😀 ale musim uznat, ze je to fakt oddych 🤐 a musim aj uzant, ze to s detmi vie.... sak sme styri sestry 😝 tak odkukavam co sa da 😉 ale ona zase cumela, co s nou dokaze satka, tak mam aspon v niecom narch 😀

mirka12011
30. júl 2010

@mojalili no super snad pomozu aj nam 😒 aj ked pediater povie ze u kojenych deti je normalne nekakat aj tt no nech oni "neseru" tt akoby sa citili 😉

mojalili
30. júl 2010

Presne, lekar mi poradil ten cipok a Sab SIm plex - ten som nedala, .....a povedal, ze ked nepomoze uz toto, mam prist, pomozeme mu rurkou - on sam vraj to urobi.....ale pomohlo 😉

pozor, kakal tak 10 minut, myslela som,z e uz je to a predsa sa na zaver vykakal na mna potom este aj do dalsej plienky... 😉

mirka12011
30. júl 2010

@mojalili aspon si sa umyla 😀 niezeby si smrdela 😀 to bolo pre usmev....
vidis danko vie co robi ked uz kaka tak poriadne a nech vies ze kaka okakal aj teba 😀 ale si sa musela smiat z toho 😅

mojalili
30. júl 2010

@mirka12011 jasne, ze som mu nenadavala, len muzovi, ten sa chytal za brucho vedla mna, co sa rehotal....som bola rada, ze sa konecne vykakal a jemu sa ulavilo.
LEn frflem mu teraz, zahladam mu na pravu stranu zrolovanu plienku, aby nedaval hlavu stale do jednej strany a on to pretlaci a da si hlavu tak ako on c´hce.. 😠

mirka12011
30. júl 2010

@mojalili aj my mame radsej pravu stranu 😀 ale ja ju davam na lavo pozlosti sa da si hlavku ju na pravo a tak zisti ze lezi tak ze musi tak ci tam ju dat na lavo a nic ine jej neostane ale v poslednom case rada spinka na chrbatiku a hlavku si dava raz tam raz tam 😅 prisla nato ze na oboch stranach sa dobre hajka.....
😀 to muselo byt smiechu doma to aj u nas by tak bolo 😅

cmuky82
30. júl 2010

Ahojte, tak my sme dnes boli na ortopedii a mame vsetko v poriadku 🙂 .
Nepoznate nahodou nejaky sportovy kociar, kde by som mohla dat uz 2-3 mesacne babatko? Potrebujeme ho, lebo dost cestujeme autom a ten hlboky co mame to je katastrofa 😒

niga
30. júl 2010

Ahojte, ked citam vase problemy s vyprazdnovanim, chcem sa opytat ci nie je problem aj ked je to opacne. Moj maly ma kazdu plienku pokakanu. Nevadi to?

weirdo
30. júl 2010

No a moja mala sa zo dna na den rozhodla, ze nebude cez den spavat ☹ . Doteraz od tej 7:00 do 20:00 aj 6 hodin a teraz 2x pol hodinka a mozem byt stastna ... ach jo, najhorsie je, ze ked je hore, len by papala ... nejake rady?

niga
30. júl 2010

@sofinka2009 Uvazujem o tomto vibracnom kresle, ale neviem ci mi bude vyhovovat, nevidela som ho priamo.
http://www.poruke.sk/produkt/stolicky_a_lehatka...

flamenga
30. júl 2010

ahojte... mám otázočku... dvíhajú už vaše bábätká hlavičku, keď sú na brušku? Ak áno, v ktorom týždni začali?

flamenga
30. júl 2010

@weirdo náš keď je cez deň hore, tak buď mi visí na cicke alebo plače, lebo chce cicku 😅 začínam byť z toho zúfalá... vie sa aj zabaviť, pozerať na kolotoč, spievame, rozprávame sa, ale fakt má dni, keď nezaberá nič... buď cicka alebo plač.... napr. dnes 😠 ☹