Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte, citam, ze ste opat preberali ockovanie MMR vakcinou, tak zopar infosiek pre tie, co vedia po anglicky. 😉
http://www.microbiologybytes.com/virology/mmr.html
dobre ranko baby, mala mi teraz zaspinkala.. Mali sme tazku noc.. Stellka mi tak krasne zaspinkala v postielke bez placu o 20 a o 23 sa zobudila. zobrala som ju k nam, dala prsko a zaspinkala. Od pol noci bola snad kazdu hodinku alebo aj polhodinku hore a len mrndzala a plakala a hnevala sa, no katastrofa.. ☹ Nad ranom este zaspinkala a o 7 uz bola hore.. Co by som dala za jednu prespanu noc.. 🙂 🙂
@basa23 no skoda.. Dufala som, ze v tvojom pripade to pomoze.. Chudacik tvoj chrbat, aj si zohnala ten pas? kamoska stale koji svoju 2 rocnu dceru a je hore kazdu hodinku.. Lekarka jej radila, aby dala malu k svokre na jednu, dve noci.. Svokra sa sice nevyspi, ale ta mala sa cucanie odnauci.. 🙂 🙂
Dobre ranko 🙂 tak mne teraz mala zaspala, bola hore od 8. V noci bola hore len 2x, az sa cudujem 😎
@jenie123 @basa23 kdesi som citala, ze nech skusi mama odist vecer, ocko ulozi malu, bude ju v noci on utisovat a rano, ked vstanu, tak ma prist maminka. Takto par dni a malo by sa dietatko odnaucit vstavat v noci. No neviem, ci to ucinkuje. Mozno na tom bude nieco, lebo mna ked mala pocuje, ale nepridem k nej v noci, ze iba manzel tak place dokym ju nevezmem 🙂
@jenie123 jej tak dlho koji ja take tak dlho neplanujem a ani asi neuvladzem.to su tie kojene deti fakt maloktore spi celu noc.fu ale to odstavenie si neviem predstavit 😒
nie nebola som lebo som bola trochu nachladnuta tak som bola len doma zajtra planujem ist lekarke uvidim co mi povie a skusim kuk aj v zdravotnych.mam dilemu neviem kedy ma Vivien meniny.v kazdom kalendari je inak.zevraj ju tento rok pridali do slov .kalendara.ale ja ju v kalendari nemam,u 3 kamaratiek je 25.5. a u jednej je 2.12.ja tomu uz nechapem.nepozrete doma kalendar? 😀 staci tie 2 datumy dakujem 😀
@borci aj ja som uz tuto metodu pocula no budeme aplikovat ked dokojim,no ale neviem si to predstavit.co mam kamaratku tak ona odnaucila svoji dcerku tak ze si davala na bradavky horcicu a potom uz dcera nechcela ze fuuj hovorila.najprv chodila za nou ze mama umy si,a potom vsade rozpravala ze mama mame smrdia prsia 😀 😀
@basa23 tak my mame kalendare dva a ani v jednom nie je.... ale nasla som toto : http://sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_Slovensku
@basa23 Ahoj. Kedysi bol centralny kalendar a ten bol jednotny,ale teraz kazdy,kto vydava kalendar,pridava tieto novsie mena ako chce,takze to je rozdielne. Ja by som si proste niektory datum z tych co si nasla vybrala,podla toho ktory sa ti viac paci,oznamila to rodinke a hotovo 🙂
@basa23 ja som nasu malu nasla jedine tu http://calendar.zoznam.sk/
dnes sme mali uz 3 hoznu noc 😖 zobudime sa v noci s velkym placom a nie a nie sa utisit...hroza ☹
tých tém je tu toľko, že už ani neviem kam písať:(
@julianka777 a co to?co vas zubky trapia?
@basa23 no vobec neviem 😖 mame 4zubky ale o tych sme ani nevedeli,slintame stale aj okusujeme vsetko....ale asi to budu zubky
@julianka777 to budu zubky.mi sme tiez prve 4 zubky v pohode,ale tieto posledne 2 co vysli tie dali zabrat 😒
@basa23 a to sme sa tesili ze to vsetko pojde takto pekne po tichu 😀

ja davam malej uz ochuteny jogut a dost jej to chuti.. 🙂 este som ani cibulku ani porik nedavala, mala by som zacat.. co take robievate drobcom na obed..? ako si mi dochadzaju napady a chcela by som malej ozivit jedalnicok, zda sa mi, ze papa stale to iste..