icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
5. apr 2011

ja davam malej uz ochuteny jogut a dost jej to chuti.. 🙂 este som ani cibulku ani porik nedavala, mala by som zacat.. co take robievate drobcom na obed..? ako si mi dochadzaju napady a chcela by som malej ozivit jedalnicok, zda sa mi, ze papa stale to iste..

bealondyn
5. apr 2011

ahojte, citam, ze ste opat preberali ockovanie MMR vakcinou, tak zopar infosiek pre tie, co vedia po anglicky. 😉
http://www.microbiologybytes.com/virology/mmr.html

jenie123
6. apr 2011

dobre ranko baby, mala mi teraz zaspinkala.. Mali sme tazku noc.. Stellka mi tak krasne zaspinkala v postielke bez placu o 20 a o 23 sa zobudila. zobrala som ju k nam, dala prsko a zaspinkala. Od pol noci bola snad kazdu hodinku alebo aj polhodinku hore a len mrndzala a plakala a hnevala sa, no katastrofa.. ☹ Nad ranom este zaspinkala a o 7 uz bola hore.. Co by som dala za jednu prespanu noc.. 🙂 🙂

basa23
6. apr 2011

@jenie123 dobre ranko prajem.no ja som ju tuto noc skusila dat ku mne do postele.no a ziadny zmena tak pekne bude dalej v postielke 😉 asi ju trapia zubky chudatko.prespanu noc fuuu to si este asi pockame,kojene deti je fakt maaalo vynimiek ktore prespia celu noc 😒

jenie123
6. apr 2011

@basa23 no skoda.. Dufala som, ze v tvojom pripade to pomoze.. Chudacik tvoj chrbat, aj si zohnala ten pas? kamoska stale koji svoju 2 rocnu dceru a je hore kazdu hodinku.. Lekarka jej radila, aby dala malu k svokre na jednu, dve noci.. Svokra sa sice nevyspi, ale ta mala sa cucanie odnauci.. 🙂 🙂

borci
6. apr 2011

Dobre ranko 🙂 tak mne teraz mala zaspala, bola hore od 8. V noci bola hore len 2x, az sa cudujem 😎

@jenie123 @basa23 kdesi som citala, ze nech skusi mama odist vecer, ocko ulozi malu, bude ju v noci on utisovat a rano, ked vstanu, tak ma prist maminka. Takto par dni a malo by sa dietatko odnaucit vstavat v noci. No neviem, ci to ucinkuje. Mozno na tom bude nieco, lebo mna ked mala pocuje, ale nepridem k nej v noci, ze iba manzel tak place dokym ju nevezmem 🙂

jenie123
6. apr 2011

@borci krasna noc.. 🙂 asi treba vyskusat vsetko.. Nieco na tom asi bude, takto nebudu citit maminu ani mliecko.. 🙂 Pockame si na vikend a vyskusame.. Som zvedava, co na to manzel.. 🙂

basa23
6. apr 2011

@jenie123 jej tak dlho koji ja take tak dlho neplanujem a ani asi neuvladzem.to su tie kojene deti fakt maloktore spi celu noc.fu ale to odstavenie si neviem predstavit 😒
nie nebola som lebo som bola trochu nachladnuta tak som bola len doma zajtra planujem ist lekarke uvidim co mi povie a skusim kuk aj v zdravotnych.mam dilemu neviem kedy ma Vivien meniny.v kazdom kalendari je inak.zevraj ju tento rok pridali do slov .kalendara.ale ja ju v kalendari nemam,u 3 kamaratiek je 25.5. a u jednej je 2.12.ja tomu uz nechapem.nepozrete doma kalendar? 😀 staci tie 2 datumy dakujem 😀

basa23
6. apr 2011

@borci aj ja som uz tuto metodu pocula no budeme aplikovat ked dokojim,no ale neviem si to predstavit.co mam kamaratku tak ona odnaucila svoji dcerku tak ze si davala na bradavky horcicu a potom uz dcera nechcela ze fuuj hovorila.najprv chodila za nou ze mama umy si,a potom vsade rozpravala ze mama mame smrdia prsia 😀 😀

tibinka22
6. apr 2011

@basa23 tak my mame kalendare dva a ani v jednom nie je.... ale nasla som toto : http://sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_Slovensku

basa23
6. apr 2011

@tibinka22 no ved to v niektorych neni vobec a v niektorych je. a ked je tak vzdy raz ten raz ten datum.nechapem.a najlepsie je ze v niektorych kalendaroch je 25.5.Urban,Vivien a inde je 25.5.Urban,Vivien

tibinka22
6. apr 2011

@basa23 ale som ho tak prebehla a podla tohto by to sedelo na 2.12. , aj ked je tam obdoba Viviana

basa23
6. apr 2011

@tibinka22 aach ja neviem dnes na behnem do tesca a idem studovat vsetky kalendare 😀

tibinka22
6. apr 2011

@basa23 😀

gilmorka
6. apr 2011

@basa23 Ahoj. Kedysi bol centralny kalendar a ten bol jednotny,ale teraz kazdy,kto vydava kalendar,pridava tieto novsie mena ako chce,takze to je rozdielne. Ja by som si proste niektory datum z tych co si nasla vybrala,podla toho ktory sa ti viac paci,oznamila to rodinke a hotovo 🙂

marcovka
6. apr 2011

@basa23 ja som pozerala tak toho 25.5 urban a vivien a 2.12 je len bibiána tak si musiš vybrat 😀

basa23
6. apr 2011

@marcovka
@gilmorka jaaaj no tak si vyberiem ten 25.5. a oznamim rodinke a je to 😉 nabuduce musime zvolit viac slovenske meno 😀 daaakujem za ochotu

znamia
6. apr 2011

@basa23 ja som nasu malu nasla jedine tu http://calendar.zoznam.sk/

basa23
6. apr 2011

@znamia dakujem pozrem 😉

palculka
6. apr 2011

@ludka_r tak ja som si robila dnes a tiež negatívne, už druhý týžden mi mešká ☹

borci
6. apr 2011

@basa23 Jaaj ale som sa zasmiala 😀 ze horcica.... kde zobrala taky napad 😀

basa23
6. apr 2011

@borci to jej poradila kamaratka.ale inak uz od vela ludi som pocula tuto radu sa siri ta metoda 😀 a je ucinna 😀

borci
6. apr 2011

@basa23 tak to by ma teda nenapadlo. Ale take co chcu skoncit kojit tak mozno skusaju uz kadeco 😀
no idem ja spat. mala mi spi uz od osmej. Prajem vsetkym mamickam a detickam co najviac spanku 🙂 dobru noc

basa23
7. apr 2011

@borci presne hoc co skusaju uz rozne cudne metody som pocula 😉
Dobre ranko.no mi klasika 5 krat hore.moje dieta spava 9 hodin len.nieje to malo?kolko vam spia deticky?

julianka777
7. apr 2011

dnes sme mali uz 3 hoznu noc 😖 zobudime sa v noci s velkym placom a nie a nie sa utisit...hroza ☹

fatimuska
7. apr 2011

tých tém je tu toľko, že už ani neviem kam písať:(

basa23
7. apr 2011

@julianka777 a co to?co vas zubky trapia?

julianka777
7. apr 2011

@basa23 no vobec neviem 😖 mame 4zubky ale o tych sme ani nevedeli,slintame stale aj okusujeme vsetko....ale asi to budu zubky

basa23
7. apr 2011

@julianka777 to budu zubky.mi sme tiez prve 4 zubky v pohode,ale tieto posledne 2 co vysli tie dali zabrat 😒

julianka777
7. apr 2011

@basa23 a to sme sa tesili ze to vsetko pojde takto pekne po tichu 😀