Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 - 😀 😀 - som sa práve pobavila na tej horčici 😀 - čítam spätne , len akosi nestíham písať , stále mám kopu roboty a len večer sem nabehnem aj to unavená ako mulica , našťastie krpatá chodí už skôr spávať až na to budenie sa v noci 😒
dobre ranko 😉
@jenie123 no ja som ju naucila ako tak pit vodicku ale tak 40 ml denne co nieje nic moc.trvalo mi to 4 mas ju to naucit 😒 no dnesna noc asi 5-6 krat hore.dnes v noci som ale uz isla z poslednych sil,ja som mala problemy so sedacim nervom pred porodom take bodave bolesti som mala na jednej strrane v zadku 😀 ze som ani chodit nemohla a opät sa mi to prejavuje a k tomu chrbat.musim ist tej lekarke kvoli tomu pasu ale stale nieco neviem sa tam dostat 😠 a vy aka noc?
@miculienka cudne ale funguje vcera som sa akurat bavila s kamoskou a vravela ze jej 3 kamaratky to vyskusali a uspesne 😀
dobre ranko 😀 tato noc bola na pocudovanie celkom kludna,az na to stale budenie na cajik,ale to sa asi uz nezmeni 😖 vcera sme pre istotu kupili nurofen,ale dufam ze ho nebudeme potrebovat,nerada davam malej nejake lieky,alebo sirupy 😖 inak uz sa nam aj stihla opalit,chudatko ma pod lickamy opalene,aj na nosteku ☹ mama mi poradila kupit opalovaci krem s nejavyssim faktorom,tak sme kupili 50-ku.Inak akurat ked vam to pisem nam princezna zaspava v choditku 😀 ved uz je od pol 6 hore 😒
to bol do rána ale vetrisko
este som sa vas chcela opytat,ked ma moja mala sopliky a steka jej to do hrdla,mam s nou utekat ku doktorke alebo jej mam len kupit nejake kvapky alebo nieco take?nema tepltu ani nic take,dakujem 😀
Dobre ranko kocky,
@basa23 mala by si skocit k lekarke, chudatko vobec ti nezavidim.. ani si to neviem predstavit, ako ta to musi boliet..tak noc dost zla, mala mi odmietala cumlik, takze jej cumlik som bola ja a ked som sa od nej odtrhla tak len plakala a plakala.. Takze to vyzeralo, ze bola celu noc na mne nacucnuta.. 🙂 a ked nebola tak revala.. ani neviem kolko som spala.. ☹ dufam, ze to su len tie zubky, lebo ak by toto malo byt kazdu noc, tak neviem.. a sme hore od 6:45.. o 9 pojde spinkat nanovo.. 🙂
@julianka777 aj nasa je opalena, ma take pekne cervene licka.. 🙂 ja som bola v lekarni a tam mi ponukli krem pre deti v faktorom 30 a 50.. Su to specialne na citlivu detsku pokozku, ale teraz si vobec nespomeniem ako sa vola..
@jenie123 ahoj,ja som tiez v lekarny kupovala a je to od Bubchen
@julianka777 lekarka mi hovorila, ze mam dat malej nejake kvapky do nosika a stale odsavat.., nemusim k nej chodit.. mam doma olynth (alebo ako sa to pise 🙂 )
@jenie123 no tie mam doma aj ja,len minule jej to nepomohlo,odsavame stale,chuda ked vidi vysavac tak ju ide porazit 😖
@julianka777 to si viem predstavit, nasa sa zacala jedovat uz len ked som si s nou sadla k vysavacu.. 🙂 tak skus ist do lekarne, nech ti daju nejake ine.. inak niektore sopliky trvaju aj10 dni..
@jenie123 no budem musiet sa uz dostat tej doktorke.neak si to s manzelom zaraiadit lebo mam ja stale doktorku este mimo BA.no to mi je luto,viem co je to nevyspat sa budem drzat palceky aby ste to mali len teraz take obdobie.tie zubky su svine,keby tak vysli naraz a je pokoj 😉 mi sme dnes na pocudovanie o pol 7.varim malej brokolicovu polievku ja osobne brokolicu nelubim ale mnaam hned by som ju zjedla ako voni 😀
@jenie123 no pojdem sa prejst aj tak mi treba ist este do obchodu 🙂 my sme nastastie este neboli chory,iba pred par mesiacmi sme mali sopliky,a tie trvali hadam aj viac ako dva tyzdne 😒
@julianka777 moja mala minule sopliky vyse 2 tyzdnov.som isla doktorke a ona ze to su zubky,solny roztok a odsavat.jej to neprechadzalo som jej volala a ona ze to nic niektore deticky maju aj 2 mes sopliky,a stale dokola odsavat kvapky 😉
@basa23 boze chuda to dietatko ☹ tie zuby su take zlobyclovek si mysli ze ked prve 4 vidu ekne potichu ze to bude stale.teraz nam to dava pekne zabrat
@julianka777 vidis to som zabudla, ze som pred odsavanim davala solny roztok, vtedy sa sopliky spustia.. 🙂
@jenie123 no,aj basa mi pisala ze solny roztok,vyskusame ten...inak ako citam aj vy to mate v noci vesele,ja nekojim,ale mala sa mi od 4 mesiacov ako jej vysiel prvy zub stale v noci budi ☹
@julianka777 vesele noci mame.. ale s tym asi uz nic nespravim, niektore deti prespia celu noc, ine sa budia.. tak to uz je, ale dufam, ze sa aj ja raz vyspim.. 🙂 ako casto sa ti v noci budi? ci len na mliecko?
@jenie123 no aj 7-8 krat sa zobudi,papat mi uz v noci nechce,len sa napije trochu cajiku,otoci sa na bok a chrape dalej 😀
@julianka777 no to je tiez dost, ked nechce papat.. no asi mas smadne dietatko.. 🙂 alebo sa potrebuje uistit, ci si pri nej a zapije to cajikom.. 🙂
@julianka777 no to bude este veselo s tymi zubkami 😒 hlavne ked pojdu ocaky a stolicky,mam susedku mala ma rok a pol fuuu ty mali noci nebudem ale strasit kazde dieta je ine 😉
@jenie123 mam taku knihu s receptami.a tam je.uvaris 1 zemiak,3 ruzicky brokolice,kusok mrkvy(to spolu uvaris) + trosku rasce pridas a ked sa to uvari rozmixujes na polievku je taka jemna jak kremova.na konci pridas trosku oliv oleja a petrzlenovej vnatky.mnam uz je hotova som okostovala 😀 ja jej dnes ale do toho dam zltko tento tyzden este nemala zltkovu davku 😉
@jenie123 mam pocit ze sa to naucila u svokry v Bj,ked sme tam boli v naposledy v zime,tak ked spala s babkou davaka jej len cajik,lebo raz nechcela mliecko..asi si na to navykla a odvtedy len cajik v noci 😉
@basa23 aj moja kamaratka ma malu,neviem kolko ma presne ci viac ako rok a ked jej isi stolicky,tak bola doslova agresivny,kusala ju kopala 🙂 tak ta polievocka vyzera fajne,opisem si to a zajtra sa moze vyvarat 😉
@julianka777 uvidiem ako nase budu dalej zvladat zubky 😉 je dobra ta polievocka malej chuti som jej dala okostovat lyzicku 😉
@basa23 nasa mala ma tiez rada brokolicu,a nastastie vsetku zeleninu,som sa aj obavala ze jej nebude chutit,lebo sme zacinali ovocnymi vyzivamy...ale nastastie vsetko spapa,len mliecko jej uz prestava chutit
@julianka777 nasa zasa je viac maniak na mlieko,ona spapa obed sice malo a zachvilu pyta mlieko 😉 este som neskusala tekvicu a zelene fazulky,musim vyskusat ci jej bude chutit 😉 to si mala staste ze ti chcela po tom zeleninku po ovoc.vyzivach vela deticiek si zvykne na sladke a potom nechcu, sladke je najlepsie 😀
@basa23 no super, kupim brokolicku a mozme uvarit.. vidis mala tiez uz nemala dlho zltko, mala by som jej dat.. este rozmyslam co chlapovi navarit.. 🙂
@julianka777 aj my sme zacali ovocim a bala som sa, ze nebude chciet zeleninku, ale v pohodicke.. jej chuti vsetko, teraz sice pomenej, ale zubky vyjdu a bude opat dobre.. nasej teraz nechutia kase, ale mliecko z prska moze staaaaale a non stop.. 🙂

@basa23 tak sa mam na co tesit.. 🙂 au au.. 🙂 mala spi cez den stale vonku v kociku. ale doobeda na balkone, kde ma klud a spinka 2-3 hodinky, ale ked sme na prechazke v meste, spi ledva hodinku.. tak uvazujem, ze aj na ten druhy spanok ju necham doma a az potom pojdeme von. a tie teploty, neviem ako to prezijeme.. chudatko deti, musim tu moju opicu naucit vodicku pit.. 🙂