Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mirka12011 myslim, ze ked zajdes do predajni, oni to poradia. JA som mala Jane powertrack a boli sme v nom od 4. mesiaca.
Maly skoro zaspal vedla mna v posteli, keby nebolo mojej malej vyridilky, ktora chce by vsade....preco s nou sa nehrajem??? Hruuuuza
MOj dava hore hlavicku, ale DR: vravela, ze malo...myslim, ze na 2 mesacne babo dost, Lili davala v 3. mesiacoch tak raidne hore hlavu.
FOTO _ mava ju vyssie, len uz nevladal po 5: minutach 😉 kym mama najde fotak, uz sa mi nechce🙂)))
@mata0312 aj maly sa krasne hojda, ale len v autosedacke, my mame take menej hojdave kreslo☹ ale co uz, nemozem uz vymyslat. Toto je krasne🙂
Ved musime zacat cvicit Vojtovu metodu, dava hlavicku viac na jednu stranu.AJ sa snazim mu ju prekladat,stale ju tam da kde nema. AJ podkladam, nic nepomaha....toci s nou dobre, len nevydrzi ju mat do tej strany... 😒
NO, dnes som mala premieru opet v hre na akordeon, maly pekne buvinkal popri tom a moja LILI spievala a tancovala....a zistila som, ze ten moj syndrom karpalneho tunelu ruk mam stale, opet mi strnuli a boleli.
Nehrala som na harmonike od maja...lebo som sa nedala za nu🙂
Ahojte, dnešná poradňa dopadla super. Malý má 60 cm a 5300g / pri narodení 51 cm a 3650g/. Sama som prekvapená koľko pribral keďže máme reflux a už dosť silný. Ale papá aj každú hodinu, ale vidím, že sa vyplatilo. 😉
Na nádchu nám dala vincentku a Euphorbium a na reflux nutriton. Nemá s ním niekto skúsenosti?
@zojec nie, mám dojčiť normálne, len pred papaním mu mám dať nutriton, aby zahustil moje mlieko v jeho brušku, aby tak negrcal.
Mne ani nevadí, že si grcne, periem plienky, toľko vyperiem aj jeho veci, skôr mi začína prekážať to prechádzanie sa s ním, kým si aspoň 3-4 krát odgrgne, niekedy tak chodím aj 40 minút a už ma bolia ruky.
A manducu alebo šatku myslím, že nevyužijem, lebo nosím ho len po papaní, inak buď sedí v lehátku, alebo leží na posteli, ale sa vozí v kočíku.
@anjelicek26 Ahoj.
Dnes som bola v BA v H&M a musim uznat strasne krasnu maju novu kolekciu,ze som nevedela vybrat co kupit aj v Zare mali strasne pekne oblecenie a celkom aj v Nexte...druhy raz ked pojdem musim ist sama lebo priatel brblal,ze kolko mu chcem toho kupovat aj tak to nevynosi...sice ma pravdu .... ale...... 😵
@bakatuska Ahoj ako sa mas?
Tusim si pisala ze maly dost placka uz sa to zlepsilo?
Pred 3 tyzdnami alebo tak nejako Laco hovoril ze muza s malym stretol v Hornbachu v BA co ste boli nakupovat?
Tadeasko musim povedat ze zatial poslucha len dufam ze sa mu po 3mesiacoch nepretoci rezim..ako sa niektorim zvykne...
@katka512 - no veru, ja tam nechavam strasne peniazky v HM-ku, hlavne pre Sasku, chlapcenske veci radsej kupujem z nextu, HM maju dost tmave farby...
Moj drahy uz nastastie nebrblal, lebo si vsetky ulety - ako Sasenkinych 30 parov topanok 😅 - platim z mojho platu a teraz budem mat z nemecka aj dva roky slusnu matersku+rodicak...takze to vooobec neriesi, lebo nema ani paru, co nas to mesacne stoji 😀 Nastastie 😀
@anjelicek26 Tak ja mat tvoju matersku tak takto 😀 😀 ......predtim si pisala kolko mas matersku ked som to videla tak sa mi oci pretocili a radsej som to rychlo prebehla...tu na SK je to strasne ,ze sa nehanbia 😠 😠 a potom sa tu cuduju ze ludia radsej odchadzaju do zahranicia......
Tebe co sa viac uvas oplati kupit to priamo v obchode alebo cez internet??
A otych dievcenskych veciach ani nehovorim....neviem ci je to len moj pocit ale pre dievcata je vacsi vyber ci oblecenia alebo farebne......
@jenie123 Ano ako mojalili napisala rodila som na MY.
Ja som praxovala v Skalici v nemocnici a asi aj preto som tam nesla lebo som to poznala...... 😉 😉 ale myslim ze Myjava je na takej istej urovni aj personal ako ktora sestricka.....najlepsie su na novorodeneckom...
A mala kolko vazila a merala ked sa narodila??
Pozerala som fotky a mas tam celkom take male brusko ale mozno sa mi to zda fotky niekedy klamu...
@katka512 - no v DE byvaju aj v obchodoch velke zlavy - vzdy prvy julovy tyzden a zaciatkom januara. Online cca o dva tyzdne skorej. A urcite sa oplati - rifle na Sasku z 19 na 12 €, kabaty a bundy 50% dolu... to vzdy kupim na dalsiu sezonu 😎 Maju online toho kopu, poslala som si domov tri baliky, drahy ide na vikend autom do DE, tak mi to dovezie, Sa tesiiiim... Hlavnecna tie moje kojacie podprdy 😅
@anjelicek26 No nadherne kolaze tych fotiek si si spravila....to ako si robila?
@katka512 - stiahni si picasa ;) Je to az moooc jednoduche...
http://www.chip.de/downloads/Picasa_13013772.html
aj filmcok sa s tym da spravit kuk
https://www.youtube.com/watch?v=UoNefiz_mE8A dakujeeeem za pochvalu 😵

ahojte baby chcem sa opytat či niektora davate malym infacol, a že či pred kazdym kojenim......