icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
11. apr 2011

@jenie123 mala ma dnes este slepaciu polieku tak na zajtra musim vymysliet co uvarit uz mi dochadza fantazia 😉
@matkaasebko krasna noc nech mate vsetky noci take.jaaaj ja pocit vyspatia uz dlho nepoznam 😀 jaaj zavidim aj ja bysom prijala tak oddych len moja je stale nacucnuta na cecku od nej ani odist nemozem nadlho 😒
nepocuvaj take reci ani ja malej nic take nedavama ani neplanujem.take starsie lubia byt velmi mudre.

jenie123
11. apr 2011

@matkaasebko ako keby som citala Stellu.. 😀 ako ma vidi za notebookom, hned sa vrhne nan a tuka a tuka.. 🙂 uz spinka.. 🙂 jeeee, korculovanie, ja ho tam milujem, minuly rok som nekorculovala.. ale teraz to musim nejako vymysliet a urcite pojdem aj ja.. tak ti teraz zavidiiiim.. 😝

jenie123
11. apr 2011

@basa23 ved aj mne.. vobec neviem co varit.. 🙂 ale asi uvarim pre nas zemiakovy privarok a malej urobim zemiakovu kasu s kukuricou a so zltkom.. 🙂 raz sa vyspime.. 🙂

basa23
11. apr 2011

@jenie123 davas uz kukuricu?ja som este nedavala som sa bala ci ju nebude nadduvat.no musim zaviest a poslat muza kupit mrazenu kukurku 😀
jeej no mne mala na notebook odtrhla 2 tlacidka a ani za svet nejde uz naspät tak uz ma zakaz 😀

miculienka
11. apr 2011

@melkina 😀 😀 , u nás sa tiež chodí po štyroch , malá aj kuká , ale akosi nič , no neva, však to príde samo , sestrin syn tiež až v 10. mesiaci začal , všetko pekne dobehol a teraz nemôžu dobehnúť jeho , čo je taký rýchly 😀

znamia
11. apr 2011

@basa23
@jenie123
ak neviete co varit, tak tu najdete zopar super receptov: http://www.annabelkarmel.com/recipes/babies-9-1...
vsetky su lahke a aj mne chutia 😉 dajte do prekladaca a mate. ja odporucam fish pie, rybaci nakyp (zemiakove pyre a treska s lososom v syrovej omacke), ja to varim pre nas vsetkych.
na lavej liste najdete este kopec receptov. ja varim pre nas vsetko tak, aby to mohla aj mala. potom jej odoberiem a nam zvysok dochutim. samozrejme, su jedla co este nemoze...
ak chcete este nejake, tak vam poslem(prelozene), mam jej knihu receptov pre babatka a batolata 🙂 .

basa23
11. apr 2011

@znamia jeej dakujem 😀 idem hned kuk a aj vyskusam lebo uz fakt mi dochadzaju napady ja tiez mam knihu ale inu ale tam toho neni tak vela a je tam vela sladkych jedal co mam knihu a tie este nerobim.
jeej budes zlata ked posles 😉

fatimuska
11. apr 2011

tak sme sa boli opäť kupkať, opäť sa mu to páčilo, tak som rada🙂

jenie123
11. apr 2011

@basa23 davam kukuricu uz dlhsie, ale nie vela, po troskach. tiez som sa bala, aby ju nenaduvalo, ale znasa to dobre.. 🙂 aj drahemu vylupla tlacitko z notebooku, nastastie to vratil naspat..
@znamia jeeee, dakujem.. mozme varit a varit.. super..
@fatimuska aj nam sa paci.. 🙂 chodite na kurz ci len tak?

julianka777
11. apr 2011

@jenie123
@basa23 no veru niektore sestricky nie su normalne...dnes konecne adka sama od seba ukazala ako sa ma 😀 a uz si vie ruckou vypytat ked nieco chce 😀 sa nejako teraz rozbehla,lebo doteraz sa jej moc nechcelo 😉

jenie123
11. apr 2011

@miculienka krasne 10 vymesacie prajeeeem.. 🙂 🙂 🙂
@julianka777 jeee zlata a sikovna.. 🙂 ono sa to rozbehne zo dna na den.. nasa tiez nic nechcela ukazovat a potom hop sup, vsetko naraz.. len aby to nezabudla.. 🙂

julianka777
11. apr 2011

@jenie123 my sme sa aj smiali,ze si to vsetko pamäta co ju ucim a potom ked si ona zmysli ze hadam to teraz vsetkym ukazem,tak aha 😀 😀

znamia
11. apr 2011

@julianka777
@jenie123
aj vy ucite znakovat? nam sa tiez nejako zacina darit... ale len trosku. skor mi na zvieratka vydava zvuky. ale pasivne to ovlada, len okrem 2,3 znakov neukaze nic.

matkaasebko
11. apr 2011

@basa23 ako ved ja som sa zasmiala a bolo...ale najlepsie je ze sa pak so mnou bavia ako keby nic...najradsej by som im pak splechla nieco do tvare, ale zas by sa nebavila cela ulica s nami, a to nemôžem svokre spravit... 🙂 aj ked mne by to nevadilo....
veru veru paradny oddych aj noc aj dnesny den...ako krpan ked ma nema tak cecok nechyba iba ked som s nim vtedy by ho stel najlepsie furt...ale tak nasi sa s nim hraju a prechadzaju tak si ani nevsimne ze mama tam neni...ale tak to zas nebolo tak dlho, hodku a po co som korculovala a pak hodku co som u nich zaspala...ale bolo to neuveritelne...tak to mohlo ze az...a viem ze na nasich sa môžem spolahnut takze som tak kludne spala...a nech si aj krpan odvyka odomna sak tam bude predsa na prazdniny chodit 🙂

@jenie123 je to uplny relax, aj korculovanie aj bez krpateho...vrelo odporucam..to mi bolo fakt co inak zavidiet vzdy ked obujem korcule zajde slnko a schyti sa vietor...ani pocasie mi nepraje...a to uz 3x takto.... 😒
@julianka777 presne tak je to aj u nas...urobi vsetko len ked chce on..niekto mu povie urob papa kuka nanho ako na tela ze co ty chces a pak ked odide tak kyva ako dabel.... 🙂

inak dnes sme jedli dobru mamu jahodovu spraskal mi celu a pak este pytal tak som mu otvorila lesne ovocie a polku z toho este zjedol, a pak si tak fajn grgol az mu vygrclo...ale hlavne ze nam chutilo...museli sme dohnat prijem mlieka co sme mali za den zameskany....

julianka777
11. apr 2011

@znamia no mame doma tu knizku,ale nemala som ani cas sa do nej zakusnut 😖 to sama od seba zacala,akurat sme ju ucili to ako sa mas 😀

julianka777
11. apr 2011

@matkaasebko presne ako aj u nas 😀 tie nase poklady su prefikane 😉

fatimuska
11. apr 2011

@jenie123 len tak zatiaľ🙂

znamia
11. apr 2011

@matkaasebko tak to ma krpec dobry apetit! 😀

matkaasebko
11. apr 2011

@julianka777 sak ano ved nech maminky vyzeraju ako telce ze ich nic neucia.... 🙂 urcite im ide len o to...dobre sa pak na nas deturence v hlavickach bavia... 😝 ale tak co uz s nimi...raz pride cas ked nas aj posluchat zacnu...mozno dufam...aj maly mi tu teraz kyva papa...inak ako sa ukazuje ako sa mas?

znamia
11. apr 2011

@julianka777 ja som ju ako prve naucila 'este' a 'uz nie je' (pri jedle) a teraz to druhe napriklad ked tato, macka odide alebo prideme k nasim a nik nie je doma. 🙂

matkaasebko
11. apr 2011

@znamia to veru mame v poslednej dobe takyto...preto uz davame aj UM...ale to on pak musel este cicikom dorazit...a teraz tlaci chrumky...a to som kedysi pomaly plakavala ze mi nechce jest...a teraz to dobieha...ale sak nech papa pokial môze... 🙂

znamia
11. apr 2011

@matkaasebko mia nechcela ked jej sli horne zubky, ani flasu. aj ona sa konecne za posledne 2 tyzdne rozozrala 😀
ale zaroven sa aj rozbehla a dnes ma leginky a take su jej volne... este predminuly tyzden ich mala skoro spravne 'vypchate' a teraz ako teplaciky... 🙂 zajtra mame poradnu, tak som zvedava na prirastok...

matkaasebko
11. apr 2011

@znamia tak drzime palce nas caka v piatok...som zvedava co doktorka povie... 🙂 ako ja si myslim ze decka to vsetko vybehaju...ked vidim tohto môjho ako lieta a to nevie este ani chodit...tak neviem co to bude pak...:D nam je zas vsetko male..nie ze este volne.... 🙂

julianka777
11. apr 2011

@matkaasebko no veru aj mna by zaujimalo co si o nas myslia 😝 ja som ju tak naucila,ze sa jej opytam ako sa mas? a ona ukaze ruckou len tak-ako nou z boku na bok hybe 😀

julianka777
11. apr 2011

@znamia jejo to je zlatunke 😀 mame doma vsetky sikulky 😀 😀 😀

matkaasebko
11. apr 2011

@julianka777 ahaaa...vyskusame...my sa teraz ucime aky velky bude a posielat bocky...ale zas ako kompletna ignoracia...tak mozno za 2 mesiace mi to aj ukaze...ale teraz by som ho stela naucit aby vedel ktore hracky su ktore ked mu poviem ukaz auto tak ho ukaze a tak...telefon a zvieratka uz mame ako tak zmaknute...ale samozrejme zalezi od nalady...vies co ale mozno aj lepsie ze nevieme co o nas myslia bo by sme pak asik aj plakali.... 🙂

basa23
11. apr 2011

@julianka777 no mojej sa teda nechce este nic.akurat mi vie dat pusu,a papa inak nic opica leniva je 😉 mozem do nej to hucat a ona nic 😉
@matkaasebko aj moja ked nieje somnou tak nepyta az tak casto mlieko,no aky ma den niekedy zacen muzovi jacat a musim prist.lebo ja si zvyknem doobeda pospat a muz strazi 😀
@jenie123 zajtra jej idem dat kukurica tak uvidime ako ale jej zatial nic neskodilo.uz som skusala aj trosku mandarinky a nic nevyhadzala sa 😉

julianka777
11. apr 2011

@matkaasebko to s hrackamy sme neskusali,dobry napad 😀 to aky sme velky vieme e bozteky si davame akurat tak v zrkadle 🙂 podla mna si to naozaj aj hned zapamatuju a ked si povedia ze teraz vam to predvediem tak to na nas vybalia 😀

julianka777
11. apr 2011

@basa23 my sme tiez tak,najprv dlho ignoracia a ked sme to necakali tak zrazu to ukazala 😀

julianka777
11. apr 2011

ozaj dievcence,ake jogurtiky davate deturencom okrem zvolenskeho?my davame aj pribinacika...a robievate detom puding,alebo krupicku?ak ano ako im ju robite ked tam ide UM...kedze UM varenim straca vitaminy