icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
15. apr 2011

@lenocka84 stihla soooom.. presne ako sa mala zobudila, gulicky sa dorozpustali.. 😀 tak prvu davku mame za sebou.. 😀

lenocka84
15. apr 2011

@jenie123 no super, tak nech pekne zaberu

majjka0806
15. apr 2011

@lenocka84
@jenie123 kocky ak vam mozem poradit ja som tie gulicky rozpustala v 2ml striekackach (mala som ich dve) najskor som si tam dala 5 guliek natiahla 1ml vody a parada, vzdy som mala gulicky rozpustene.... 🙂

basa23
15. apr 2011

@jenie123 uz som aj ja kupila ich, tak od zajtra zaciname.mne ale v lekarni zas povedala ze 3 x denne 3 gulicky.v kazdej lekarni inak.tebe povedala ze 3 x denne 5 guliciek?

jenie123
15. apr 2011

@basa23 hej, 3 az 4 krat denne po 5 gulickach..
@majjka0806 vidis, dobry napad.. 🙂
Stella sa teraz tak strasne buchla do hlavy.. normalne tam ma cervenu ciarku a zacina jej to mozoliet.. ☹ Ja som strasna mama.. chudatko.. a to som bola pri nej.. ☹

julianka777
15. apr 2011

@jenie123 ale co by si bola zla mama 😉 nase mainke len zacinaju vymyslat a my sme kolkokrat na ne kratke 🙂 ved ako sa hovori,pokym sa vyda tak sa zahoji 😀

matkaasebko
15. apr 2011

@basa23 @jenie123 no tak vidim ze ste nakupili homeopatika...dufam ze vam zaberu tak ako nam...inak ja som ich roztapat nedavala bo by to asik strasne dlho trvalo tak ja som mu iba dala 5 guliciek do lyzicky s vodou a bolo...sak ich vie prehltnut...
no tak my po dnesnej poradni vazime 11 kg, 75 cm, doktorka z nas nadsena ze aky sme pekny zdravy opaleny...ze mame cisto dedinskeho chlapca(myslela v dobrom)...pak som sa pytala na ovocne jogurty, ze ich nemame davat ze mlieko a ovocie nie je dobra kombinacia...pak som sa pytala na ryby ze tie radsej od roka...ze ako pstruh a take by aj mohol ale ze nech radsej pockame...a pak som sa pytala ze ci je dôlezite aby som este kojila...a ze uz kludne môzem maleho odstavit pretoze vitaminov uz ma odomna dostatok, ked sme neboli este ani raz chory tak ze môzem bez problemov....ale ze nemam ist nanho narazovo bo by to bolo vela na psychiku...a este aj povedala ze prevazne ma uz maly aj tak pouziva ako dudel....tak som odchadzala z tade ako pysna mamina.... 🙂

matkaasebko
15. apr 2011

@jenie123 vobec si neni strasna mama...ja som prisla na to ze mne sa Sebo bucha castejsie ked som pri nom ako ked nie...bo vie ze ked som tam môze viac spekulovat.... 😝 takze ja to neriesim...a mozolov este budu mat.... 🙂

jenie123
15. apr 2011

@matkaasebko no krasne miery mate, ved uz je to normalne velky chlap.. co doktor, to iny nazor.. no potom sa v tom vyznaj.. takze uz maleho uplne odstavis?
@julianka777 ja viem, zahoji.. ale sedim pri nej a tak skaredo sa buchne..

julianka777
15. apr 2011

@jenie123 mne sa raz stalo,ze ked sme sa prestahovali,tak sme mali veci v izbe a o stenu boli oprete dvere so sklom...malu som dala do pavuka,aby som trochu popratala veci...nejako do dveri buchla a par centimetrov od nej padli na zem na vysavac...cele sa rozbili,rachot jak hovado...mala sa strasne nalakala a ja s nou,ci sa jej nahodou nieco nestalo,no nastastie nic...revela som celu noc co som si predstavovala co sa jej mohlo stat....strasne a do smrti na to nezabudnem...odvtedy ju nenecham samu ani keby sa co stalo...vtedy som aj povedala ze keby to na nu nechtiac padne a stane sa jej nieco,tak sa tym sklom radsej sama podrezem...

matkaasebko
15. apr 2011

@jenie123 no asik pomalicky zacneme mozno nam to bude trvat este tak mesiac...ale v noci ma raz UM tak mu tam skusim dat 2 x...na nejaky tyzden a pak zacneme pomaly aj cez den...ale zas zavisi aj od toho kolko UM mi vypije...a hlavne ako to bude znasat ked nebude cez den zaspavat pri cici...ked je pekne tak sa to da zaspime vonku v kociari ale ked je takto skarado tak sa mi moc neste cely den byt vonku....sak jasne ze kazdy doktor povie inak...ale tak ja mojej doktorke plne dôverujem pretoze som k nej chodila aj ja cele detstvo a mala som minimum atb...nooo sak aj ked nas doktorka zbadala tak povedala ze uz zaciname muzniet...:D tak nas vazila na normalnej velkej vahe a merala nas pri stene na metre.. 😝 ako ozajstneho chlapa.... 🙂

matkaasebko
15. apr 2011

@julianka777 takych scenarov este bude...ja mam to iste ked maly je niekde vo vyske...ale asik si to tak nemôzme pripustat...si zoberte co bude za 15 rokov ked budu chciet ist na zabavu.... 🙂 a budu ako my tvrdit rodicom ze sak sa im nic nestane a tak... 🙂 to si uzijeme...

matkaasebko
15. apr 2011

inak baby mate uz niekto krpce v aute otocene normalne???

julianka777
15. apr 2011

@matkaasebko no toho sa veru bojim,teraz sa to da vstko ako tak ustriehnut,ale ked budu vacsi..no neviem,ale aspon konecne pochopim nasich ked vraveli ako sa o mna bali a kukali z okna ked som meskala 🙂 je pravda ze dieta moze mat aj 60 rokov,ale stale sa o neho budes bat ako o 1-roccne 😀

angie267
15. apr 2011

@matkaasebko nasa je este stale vo vajku v protismere jazdy, ale uz sa chystam kupit novu sedacku sa blizime k deviatim kileckam 🙂

znamia
15. apr 2011

@matkaasebko my uz tak cestujeme dva mesiace, aj ked ma len 8.5kg. mne sa tam proste nezmestila kvoli noham a este v tej kombineze... dr povedala, ze je to ok... ale pre jej priberani 20g mesacne by to trvalo 2 roky dostat sa na 9kg... 😒

jenie123
15. apr 2011

@matkaasebko no ved aj ja doverujem mojej doktorke.. 🙂 ja si to odstavenie neviem vobec predstavit, ale tebe uz maly pekne pije aj UM, takze to bude asi v pohode.. my sme dali malu len teraz do autosedacky, ale mame 2 auta, tak v jednom je vajicko a v druhom velka autosedacka.. len nasa ma 7,5kg, takze sa tiez asi tak skoro nedostaneme na 9 ako @znamia
@julianka777 radsej na to ani nemysliet.. ☹ ja som nikdy nemeskala, tak dufam, ze to moje dieta zdedi po mne.. 😀

basa23
15. apr 2011

@jenie123 ale co blaznis,to sa stava aj mala sa uz pri mne kolkokrat buchla a stala som vedla nej,toho este bude 😉 sranda a mne povedala ze 3 x 3 gulicky denne.jeej stelka tak malinko vazi?zavidim mna ruky bolia z toho mojho slonika
@matkaasebko pekne miery moja zachvilu dobehne teiz 😉 mi uz ju mame asi 3 mesiace vo velkej sedacky.odkedy sedi pekne.zo zaciatku bola nanuta jak vajicko ale ted uz normalne rovno v smere jazdy 😉

basa23
15. apr 2011

a dokedy tie homeopatika sa maju brat?

znamia
16. apr 2011

o co skor idem spat, o to skor krasavica vstava... musim asi dat namontovat zaluzie. prebrala sa o 5.40 na mleco, videla svetlo spoza zavesu a bolo dospane...aj ked sa ziva a este ju motka co by tak spala.

@basa23 mozno ju mas v inej koncentracii http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/cha...

1anicka2
16. apr 2011

@znamia ....myslim ze mame podobny problem, tiez sa mu tlacia vrchne zubky tak si asi potrebuje vzdy hryzkat... ;) dakujem

jenie123
16. apr 2011

dobre ranko,
tak ako ste sa vsetky vyspinkali..? my noc normal.. bola hore 6 krat.. takze tak v pohode.. Stelka ma na celicku len malu modrinku, nastastie sa mozol nekonal.. takze uz ma vedla seba dve.. 🙂 no nez bude vediet chodit, asi ich bude este kooooopa..
@basa23 ona je chustik maly, a aj papa, akosi sa to na nu nelepi.. vsetko vyskace.. v maji ideme na poradnu, som zvedava kolko priberie..
@znamia aj nasa ked vidi svetlo uz je hore aj cez zaluzky.. 🙂

basa23
16. apr 2011

dobre ranko
@znamia jaj to ma nepadalo,moze byt 😉 dakujem 🙂
@jenie123 na moju sa to lepi az moc,ale tak teraz musim uznat ze az tak uz nie,nacase 😀 no mi noc relativne ok dnes.sla spat o 9 zobudila sa o 10,potom o 2,4,6 a vstavala 6 45. takze ok dnes noc aj som vyspata 😀 som bola prekvapena ze spala od 10 - do 2 4 hodiny vkuse.potom ma napadlo ze sme boli vonku vcera a staaale chcela chodit za ruky asi sa unavila musim ju kazdy den tak unavit 😉 no uz rozpustam tie homeopatika vo vode 😉
a nevies dokedy sa maju brat tie hopeopatika?

znamia
16. apr 2011

@1anicka2 ona uz ma tie vrchne, tlaci stolicky, a s tym zase aj nadcha...
bilancovala som si vcera uplynuly mesiac a vyzeral asi takto: grcacka+hnacka(to obe), 2 zuby, nocny des, silne prechladnutie... a potom sa cudujem, ze ledva stojim na nohach, ved predsa vcera dobre v noci spala. ale, ze ti noci predtym nie, tak tak daleko mi uz pamat vacsinou ani nesiaha. a kafe uz nemozem a citit!

jenie123
16. apr 2011

@basa23 vobec neviem, uz som aj ja nad tym rozmyslala, az sa jej tie zubky prerezu, mozno vie @lenocka84.. uvidime, co nam povie.. 🙂 aj na mna sa vzdy vsetko lepilo, asi ma spalovanie po drahom, on moze zjiest vsetko a nikdy nic na nom neni vidiet.. 🙂 my chodievame stale takto za ruku a vecer vzdy, aby sa unavila.. a uz dve noci mi zaspala na prsku, aka bola chudatko unavena.. 😀

jenie123
16. apr 2011

@1anicka2 jeee krasne meno si dala syncekovi.. 🙂

basa23
16. apr 2011

@jenie123 mala doteraz chodila za ruky ale len troska.ale teraz sa jej to strasne zalubilo,len je to dobra zataz na chrbat 😒 no uz ma jednu davnu homeo zasebou no som zvedava na tuto noc.uvidime co povie ja jej to skusim davat tak 2-3 dni a ak to nezabere tak kaslem nato.no veu uvidime 😉

julianka777
16. apr 2011

dobre ranko 🙂 u nas to bolo dnes skoro kazde 2hodiny hore...no koniec ale jasne ze sme vysmiaty ako leco 🙂

lenocka84
16. apr 2011

dobre ranko
ak sa to tak da nazvat, hrozna noc za nami. nonstop hore, od 2:30 do cca 4tejvkuse, rev, pistanie, horucka, no des des
ja som spala asi 2hodky ak vobec aj tolko ☹

jenie123
16. apr 2011

@lenocka84 no tak to si mala strasnu noc.. ☹ pozeram, ze budete mat rocik.. 🙂 aj planujete velku oslavu?