icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

lenocka84
16. apr 2011

@jenie123 no noc des, a den je zatial tiez o hubu
a oslava? jedna rodinna a druha s kamoskami

julianka777
16. apr 2011

dievcence,dnes sme zistili po ustnej kontrole nasej malickej,ze jej sa netlacia len dva horne,ale aj dole uz ma jeden kulilincek vonku 😀

1anicka2
16. apr 2011

@jenie123 dakujem po tatinovi

1anicka2
16. apr 2011

@znamia ....stolicky? v 9 mesiacoch? wau.......to mate za sebou naozaj narocny mesiac...ja musim poklopat, zatial sme taketo potiaze od narodenia nemali...

basa23
16. apr 2011

@lenocka84 fuu tak to ste mali noc 😒 to je hrozne fungovat cez den ked si pomaly ani nespala,tak vela sil 😉 neskumala si ci to ma od zubkov ze plakal,teplota?

stelika
16. apr 2011

@majjka0806 mozem vediet o akych gulickach tu pisete? viem len tolko ze o homeo. ale neviem najst konkretne naco a preco 😉 kujeeem 🙂

lenocka84
16. apr 2011

@basa23 no aj den, az teraz prvykrat zaspal. ma aj horucku aj zuby idu ☹ desna kombinacia

basa23
16. apr 2011

@stelika homeo na zubky ked idu chamomilla vulgaris.
@lenocka84 no tak to je desna kombinacia.fuu az teraz ti od rana zaspal?chudatko male asi fakt ma bolesti.

lenocka84
16. apr 2011

@basa23 je hore od 7mej,a 14:50 zalomil
a uz je hore 😢 😢 😢 😢

basa23
16. apr 2011

@lenocka84 jej to teda nespal dlho 😒

lenocka84
16. apr 2011

@basa23 uplna bieda
ale je uplne v pohode, ziadne nervy nic
co sa cudujem

majjka0806
16. apr 2011

@stelika o homeopatikach ktore sa pouzivaju pri prerezavani zubkov

basa23
16. apr 2011

@lenocka84 snad ma len zly den a zajtra bude uz ok

stelika
16. apr 2011

@basa23 @majjka0806 dakujem za info a a zaberaju v pohode alebo ani velmi nie..

basa23
16. apr 2011

@stelika zajtra dam info dnes som jej ich len zacala davat 😀

jenie123
16. apr 2011

@stelika este neviem, zatial len zaciname, ale niektore baby tu to uz brali a ze boli drobci pokojnejsi..

majjka0806
16. apr 2011

@stelika no vies ja som konkretne tieto homeopatika nedavala malemu co sa tyka prerezavania zubkov, ale davala som homeopatika este ked mal myslim 2-3 tyzdne lebo moj malicky maval strasne koliky, ktore sme mali na dennom poriadku... a to nam vtedy poradila lekarnicka uzivali sme ich az do 3 mesiaca a mozem povedat ze cely ten cas co sme ich uzivali sme nemali koliku ani raz..... Takze nam pomohli a velmi

basa23
17. apr 2011

dobre ranko dievcence 😝
no mi noc otras hore asi 8 krat.takze tie homeo vobec nepomohli neviem ci ich dalej brat a pomozu 😒 ale spala este horsie nez spava,tak neviem.a vy aka noc?snaad lepsia 😉

marcovka
17. apr 2011

@basa23 oooh tak to ta lutujem to nepoznam moja prespi celu noc,ale ja už nekojim pijeme nutrilon,skus jej dat ine mliecko ako svoje a uvidiš 😉 mojej sestre sa tiež mali budil kazdu hodinu zistila že bol hladni a teraz je na sunare a pekne spinka 🙂

julianka777
17. apr 2011

@basa23 ahoj,my klasika,uz ani nedufame ze sa nieco na tom zmeni...dva zubky jej uz trcia,a dalsie dva sa jej tlacia...zeazu jej vychadzaju ako huby po dazdi 🙂 takze ani nedufam ze sa v najblizsej dobe vyspime

pucitko
17. apr 2011

Ahojte mamičky. Poctivo si vás čítam, len akosi nie je času na prispievanie. Neviem už ktorá z vás dala link, že feniklový čajík škodí, čo ma dosť prekvapilo. Bola to pre mňa novinka, lebo my ho pijeme dosť často. A tak sa chcem opýtať čo dávate drobcom piť? Ovocné šťavy? Ovocné čaje? Ale aké? Díky za každú radu 🙂

stelika
17. apr 2011

@basa23 @jenie123 @majjka0806 diky baby za info vyskusame kupit, no my sme zatial este stale s jednym zubkom 😀 druhy tam uz vydim prichystany, ale zatial nevykukol 😀 😀

stelika
17. apr 2011

@pucitko a kde si čítala, že škodí? 😕 ja som robievala feniklový čajik z dostupných surovín niekedy, ale pomahalo a hlavne ked nas bolelo brusko dlhsie sme nekakali, prípadne ani vetry nemal 😒 a ako škodí???

anjelicek26
17. apr 2011

@pucitko - neviem, nepocula som, ze by skodil, ale ja kombinaciu cajika rasca, aniz fenikel beriem ako - liek - nie bezny caj na kazdodenne pitie, je na bolenie bruska... podla mna neuskodi, len to moze byt navykove.

My davama uplne mierny ovocny ci zeleny cajik, normalne sacok vyluhovat asi dve minutky a hotovo, uz ani neprisladzame, pije aj tak, len to musi byt teple. Dzus ma len ked ideme von 100% jablckovy zriedeny 1/3 dzus a 2/3 voda...

@marcovka - to, ze sa kojene dieta budi v noci neni len o hlade a davat kojacej mamine tipy, ze ma dat ine mliecko je podla mna podpasovka 😝 Su take a take deti a to, ze da flasku jej ten pokojny spanok nezaruci. Len dietatko pripravi o cenne materske mliecko. Mozno sa teraz horsie vyspi, ale v buducnosti bude jej dietatko vybudovanu lepsiu imunitu, to za to predsa stoji. 😝 Vidim to na dcerke, je zdrava stale, antibiotika nemal v zivote, horucku tiez nie, choroby ju obchadzaju na mile a to je od 2,5 rocka stale v kolektive.

@basa23 - MM obsahuje jemne anestetikum, ktore zmiernuje dietatku tu bolest zubkov, jasne, ze sa ked idu zubky snazi co najcastejsie prisavat. Ho to boli, svrbi, je to pre neho ulava. Aj sa v noci pritulit k maminke je pre dietatko krasne. Uz skus vydrzat, od roka mozete zacat nocne kojenie rusit, ponukat vodicku v noci miesto prsnika, do roka by som uz nejako vydrzala, ja viem, ze je to tazke, dcerka bola presne taka. Maxik sa napriek kojeniu budil od porodnice 1-2x za noc. Kazde dietatko je ine, nevesaj hlavu, bude lepsie!

majjka0806
17. apr 2011

@stelika no zato my mame uz 8 zubkov 🙂 🙂 .... a myslim ze sa nam uz idu tlacit dalsie

stelika
17. apr 2011

@majjka0806 no musim dať aktuálne info predchvilou sme zistili, že už mame aj druhý 😀 ale horný ľavý, takže ľavé jednotky sú von zvláštne 😀

majjka0806
17. apr 2011

@stelika 😀 😀

piacere
17. apr 2011

ahojte 🙂

určite ste to tu už riešili... ale...

Uvažujete niektorá nad trojkolkou pre svojho chrústa? Ja slintám po takej s vodiacou tyčou... túto som si vysnívala 😀 http://www.samo-kociky.sk/smart-trike-leonardo-... ... ale čo som teraz pozerala nejaké postrehy práve na túto trojkolku, tak som sklamaná 😕 Mamičky s ňou vôbec nie sú spokojné... na to, koľko stojí 🙄

Máte nejaký iný tip?

julianka777
17. apr 2011

@piacere ahoj🙂 my tiez uvazujeme nad trojkolkou,chceme ju kupit malej na rok...este som moc nekukala po ziadnych,ale ta co sa ti paci vyzera byt sikovna...preco nie su maminky s nou moc spokojne?

basa23
17. apr 2011

@marcovka tak to zaavidim 😉 no len moja mi z flasky moc nechce uz som skusala aj nutrilon,sunar,beba a nic vypije max 40 ml a potom chce aj tak prso 😒
@julianka777 tak musime vydrzat.ja u malej navidim ze by jej sli zuby tak neviem 😒
@anjelicek26 ja viem do roka chcem urcite kojit ale po roku by som tiez aj pokracovala v kojeni len tie noci by som chcela bez kojenia ju neak naucit radcej cajik,vodu.uz som raz skusala ale zial ked flasa nieje jej priatel 😀 len si to neviem predstavit noci bez kojenia ked ona iba na prsku zaspava,snazila som sa aj inak ju oducit ale nezuspesne