icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
21. apr 2011

@basa23 ono zajtra sa vyspite vy.. 😀 ked si to uz chytila aj ty, tak to bude asi nieco vo vzduchu.. tak sa rychlo z toho dostan.. do ktorej casti chorvatska chcete ist? my sme chceli ist do talianska tvoli pieskovym plazam, nech si to mala uzije, miluje piesok.. tusim aj v chorvatsku su sem tam pieskove.. ked sme boli v chorvatsku 3 roky dozadu, tak tam bola kamienkova plaz alebo velke kamene a dokonca 5 metrova sukromna pieskova plaz.. 🙂 Ja si tiez neviem predstavit tu cestu. ked mala 3 mesiace, isli sme do tatier a v pohode to zvladla.. len teraz neviem, neviem.. ☹

basa23
21. apr 2011

@jenie123 az teraz som sa sem dostala od rana vraciam a hnackujem.koniec nevladzem som jak vypluta.jaaaj slahne ma 😒 volala som lekarke za malu povedala ze jej mam dat banan,zemiak alebo mrkvu.ze nie mlieko.ona je pacnuta jak mam malej povedat ze nedostane mlieko,na hlavu 😠
ideme niekde okolie Zadara ani neviem presne lebo to nasi vybavuju 😀 ale zevraj je tam plaz s pieskom 😉
no sme chceli ist cez den lebo muz nerad soferuje v noci a ani moja mama ale nakoniec ze pojdeme v noci to bude aspon mala spat teda snad lebo ted je taka ze hned v aute zaspi 😉

jenie123
21. apr 2011

@basa23 vobec ti nezavidim.. my sme sa teraz vratili z vonka.. take teplo tam je, rozmyslam, ze dam nabuduce malej kratky rukav.. 🙂 no a tym mlieckom neviem, ved ale materske by aj mohla, nie..? Aj my sme vtedy isli na noc.. mala sa ti aspon vyspinka a nebude vam po ceste prazit slnko.. uvidime ci aj my pojdeme..

basa23
21. apr 2011

@jenie123 teplo je aj ja uz malej dam kratky rukav aj zajtra ma byt 25 stupnov bude aj viac myslim si.no mi sme ko aj s muzom aj on uz vraca.mala len hnacky ale mi ko.neviem jak v noci ja uz nevladzem ju zdvihat co zjem to ide zo mna von.uvidime nakoniec budeme aj mi utekat zajtra na pohotovost.ja ju normalne kojim to sa neda ju nekojit a ted chce este viac jak tak kaka.

matkaasebko
21. apr 2011

@jenie123 a kam ste chceli ist do talianska?my ideme do bibione teraz 4 juna, uz len cakam kedy padnu ceny a zajednavam...cesty sa neobavam horsia ako ked sme s 3mesacnym po ockovani islo 8 hodin na vychod to nebude...u nas je nevyhoda akurat to ze som ja sofer...
@basa23my sme v kratkych rukavoch uz od vcera, bo to bolo totalne teplo...ale zas my mame otuzene dieta, ale zase ho furt natieram 30 faktorom....

jenie123
21. apr 2011

@basa23 ked som bola chora aj s malou, bola som rada, ze mi s nou pomohol drahy, ale u vas je to horsie, kedze ste chory vsetci.. nemoze vam niekto pomoct s malou, nech sa z toho dostanete? no urcite je viv dehydrovana.. prajem vam dnes v noci tu najlepsiu noc, nech sa my nevyspime..🙂

jenie123
21. apr 2011

@matkaasebko bibione a okolie.. 🙂 no teda, tak potom na mna opat mysli a napis ako bolo.. ja by som si na tu cestu netrufla ako soferka, ale tam sa ide skoro stale po dialnici, ze? moja mala je tiez otuzila, oproti tuto nasim detickam, dnes mala body s dlhym rukavom, satocky a pancusky.. zajtra ideme do kratkeho aj my.. 🙂

matkaasebko
21. apr 2011

@jenie123 ved to je to najhorsie ze sa ide po dialnici... 🙂 bo to je dost monotomna cesta, ale tak zvladla som ju raz tak aj druhy...akurat tie alpy su dost neprijemne v noci ked je hmla...teraz bude akurat nevyhoda to ze pojdem nevyspata z krpateho...ale dako zmakneme...otuzovat je zdrave 🙂 doktorka nas aj chvalila za to ... 😝

jenie123
21. apr 2011

@matkaasebko tak to mas pravdu, monotonne - na zaspanie.. 🙂 ale cez tie alpy to musi byt krasa cez den.. Prave som kecala s drahym a mozno nam to vyjde.. tak az tak ti zavidiet nebudem.. 🙂 maly ti este stale tak pekne spinka? moja po straaaaaasnom placi zaspala.. chudatko skoro hodinu sa nevedela do spanku dostat.. ☹

basa23
22. apr 2011

dobre ranko
@matkaasebko no aj mi dame uz do kratkych teplo je.ja som malej kupila 50 faktor tiez uz ju radcej natieram 😉 fuuu soferujes do talianska,no ja by som to teda nezvladla ja uz som nejazdila vyse roka neviem neaky strach som dostala ale muz ma uz tlaci musim zacat ale bojim ☹
@jenie123 no mi noc otras hore kazdu pol hodku hodinu ani neviem.som vstavala jak namesacna.tak dufam ze vy ste sa teda vyspali aspon 🙂 mne uz je dnes relativne lepsie,ale muz ten je ko dnes.mala rano srajda stale no uvidim ak neprejde pojdem s nou na pohotovost.ako mam mamu ona by mi prisla pomoct ale zas bojim sa nech to nechyti,lebo co mame susedku tak jej mala 1,5 r to chytila grca a tak ☹

julianka777
22. apr 2011

ahojte kocky🙂prva noc v Bardejove bola strasna ☹ tatino bol po nocnej,tak spal v izba a ja sama s Adkou v spalni....bola tala nepokojna,kazdu chvilu bola hore ☹ som totalne unavena...no co uz,takto to je vzdy ked spi niekde inde,musi si zvyknut🙂

matkaasebko
22. apr 2011

@jenie123 je to krasne cez tie alpy naspak sme isli z tade cez den...ale to uz nebolo az take teplo, to sa trochen pocasie pokazilo tak sme sa tak neparili v aute....ale to bolo dost aut, v noci to bolo predsa len take kludnejsie...a kedy by ste chceli ist?cez leto abo takto pred sezonou?nooo krpan spinka celkom pekne v noci...dost nam pomaha to UM, a zaspavanie bez ciciku...len zaspatie nam trva aj 2 hodky ale neriesim...keby bol tak strasne unaveny tak zaspi aj skôr...dnes rano som ho 3 hodiny uspavala, bo uz odnaucame pomaly aj cez den od cici, lebo rano ak ma 8 krat nekusol, a to uz bolo totalne ze narocky...tak nebude mat ked robi mamine zle...

@basa23 treba zacat soferovat bo aj moja mamina sa jedneho pekneho dna zacala bat a pak zacala soferovat az o 19 rokov, naraz so mnou...a teraz banuje ze tie roky nejazdila...my sme dnes boli uz aj v 3/4 nohaviciach... 😀 inak chorobu vam nezavidim...ani neviem ci ked kojis si môzes dat zivocisne uhlie...skusala si?

basa23
22. apr 2011

@julianka777 aj moja je taka ze inde sa budi ked spi este viac nez doma snad dalsie noci budu lepsie 😉
@matkaasebko nakoniec sme boli dnes na pohotovosti,pichli mi injekciu proti vracaniu,takze uz relativne ok.len muz ten stale grca ten je natom horsie.hej musim zacat uz muzovi pilim nervy nech ide somnou niekede na opustenu cestu nech sa dotoho dostanem trochu 😉

julianka777
22. apr 2011

@basa23 no,veru som zvedava aka bude tuto noc....a to sme chceli nech spava s babkou,aby sme si my oddychli 🙂

basa23
22. apr 2011

@julianka777 tak budem drzat palce nech je noc lepsia 😉 no ja som zvedava aj na nasu noc tato noc bola katastrofa 😒

julianka777
22. apr 2011

@basa23 dakujeme 🙂 zase drzia spolu kamosky 😀

basa23
22. apr 2011

@julianka777 tak to teda drzia opicky jedny 😉 uz by si mohli povedat ze aspon par dni budeme sekat dobrotu v noci 😀

julianka777
22. apr 2011

@basa23 no mohli by byt charakter a spravit to pre svojich rodicov 😀

basa23
22. apr 2011

@julianka777 no moja uz spi sa mi ju podarilo uspat az 21 15 no som zvedava aka bude noc.zajtra zvestujem 😀

jenie123
22. apr 2011

ahojte kocky, cely den sme neboli doma a teraz nam odisla navsteva, takze si vas konecne mozem precitat..
@basa23 my sme mali tuto noc taku normal, ale nic strasneho.. som rada, ze ti je uz lepsie, nech to rychlo prejde aj manzelovi.. a s tym soferovanim.. ja som tiez dlho nejazdila.. nasla som si robotu a tam som musela nejako jazdit. drahy mi poziciaval jeho a o par tyzdnov som si isla pre svoje do nemecka 🙂 naspat som si to svoje soferovala sama cez cele cechy.. to bola najvacsia skola..
@matkaasebko tie noci ti zavidim.. u nas to vyzera na dlhe ceckanie.. 🙂 neviem kedy pojdeme, ale asi cez sezonu.. uz mate ubytko zajednane, ci cakas na poslednu chvilu?

jenie123
23. apr 2011

dobre ranko kocky, tak dnes sme mali noc tak v normale, bola 5 krat hore a od pol 7 sme hore uplne..
@basa23 ako vam je dnes? a ako ste spinkali..?
dnes ideme zasa na cely den prec.. moje krsniatko oslavuje 2 rocky a rodicia jej chystaju velku party.. musim sa inspirovat na nasu oslavu.. 🙂 jeee a baby ta nasa opicka sa tak uz pekne pusta, spravi 2, 3 krocky sama.. vcera to urobila neskutocne vela krat.. tak som na nu pysna.. 🙂 🙂

basa23
23. apr 2011

dobre ranko
@jenie123 no uz nam je konecne lepsie aj muzovi aspon to malo neaky efekt aj ja aj muz sme schudli 2 kg 😀 noc bola dnes ok bola hore 4 krat ale rano uz od pol 6 bola hore.a pritom sla spat neskoro.jeeej sikulka gratulujem. ta moja vie spravit 1-2 kroky ale neak sa nehrne sama spustat 😒 no snad to pride 😉 aj mi dne sme cely den prec ideme za svokrom na ryby grilovat.

jenie123
23. apr 2011

@basa23 tak to naozaj malo nejake pozitiva.. ale ty vyzeras, ze si chudunka dost, ani ti netreba kila dole.. mnaaaam grilovane rybky.. aj das ochutnat malej? my budeme mat dnes cerstvo udenu rybku.. ja som este malej rybku nedavala a tak by som chcela, len musim natrafit na nejaku cerstvu.. Uvidis, zacne sa.. ja len teraz stale beham za nou, lebo sa pusta chodit vsade 🙂

julianka777
23. apr 2011

@basa23 no dnes spala mala s babkou a dedkom a konecne sme sa vyspali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

basa23
23. apr 2011

@jenie123 tak hej ja mam len neake 2 kila navyse ale aj tie chcem dat prec 😉 dala som malej ochutnat chutilo jej ale iba trosku som jej dala som sa trochu bala 😉 aka bola oslava?
@julianka777 zavidim 🙂 a dobre spinkala?

julianka777
23. apr 2011

@basa23 ze ani nie,ale mamina s tatinom sa aspon vyspali 😀

jenie123
23. apr 2011

@julianka777 jeeee, aj ja by som sa chcela vyspat.. 🙂
@basa23 tak oslava bola super, som toho pozrala.. 🙂 aj mala to celkom v pohode zvladla, len mi malo dnes spinkala.. len hodinku doobeda a hodinku poobede.. tak som zvedava na noc.. a inak strasne mi zhorel chrbat na slniecku, tak bude noc vesela aj u mna🙂 ako ste sa mali vy dnes? a skoro som zabudla, dnes ma mala par krat kusla.. ☹ snad ju to prejde..

julianka777
23. apr 2011

@jenie123 posli malu na vychod 😀 postrazi starka 🙂

jenie123
23. apr 2011

@julianka777 a to uz sa vobec nevyspia.. 🙂 ty malu kojis, ze? ako to rodicia zvladli?

julianka777
23. apr 2011

@jenie123 ale zvladli 🙂 nie,ja nekojim,a mala mi uz ani v noci nechce mliecko,iba cajik pyta