icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
23. apr 2011

@julianka777 jaaaj, tak to hej.. ja by som im musela pribalit aj prso.. 🙂

julianka777
23. apr 2011

@jenie123 v pohode 😀 alebo zozenieme nejaku dojku 😀 😀 😀

basa23
23. apr 2011

@jenie123 mne mala dnes vynimocne dobre spala vonku ked bola odparkovana v kocari 😉 a docela dobre mala sa konecne prestala bat travy tak aj po nej lozila 😉 bolo tam vsade okolo vela psov co tam viac ludi na okolo chytalo ryby tak sa jej lubilo ze jej robili psy zabavu 😉 strasne palilo slnko som si malej krem natrela inak by som sa aj ja spalila.no tak uz mas odkukane co to,a mozes sa inspirovat na malej oslavu 🙂 mne uz mala spi isla 20 40 a uz bola raz hore ooo dnes to bude noc.a mozno bude spat lepsie po oslave unavena budem drzat palce nech pekne spinka 😉

jenie123
24. apr 2011

dobre ranko,
@julianka777 🙂, poslem ju tam balikom.. 🙂🙂🙂
@basa23 tak noc ako obycajne, prvy spanok potiahla do 23 a potom bola este 5 krat na mliecku.. 🙂 ako ste sa vyspinkali? aj my vcera na oslave sme mali vela ludi a 3 psikov a veeela slepiciek.. na vsetkych sa len usmievala a davala pa pa.. 🙂 to je super, ze sa uz neboji travicky 🙂 dnes ideme po rodinach, tak tu opat nebudeme.. ☹

julianka777
24. apr 2011

dobre ranko dievcence 😀
@jenie123 jasne,budem cakat postarku 😉

jenie123
24. apr 2011

@julianka777 ako ste sa vyspinkali? aj dnes ste mali nocnu opatrovatelku? 🙂
a aby som nezabudla, dnes mame 10 mesiacikov..🙂

basa23
24. apr 2011

dobre ranko
@jenie123 tak to ste mali v pohodke noc.u nas dnes noc docela dobra.bola hore 4 krat.ale vstavala o pol 6 ona je zas nastelovana na pol 6 😠 tak som ju vybrala a dala na zem a odstvornozkovala tatkovi do obyvacky a on s nou bol do pol 8 ale to som nespala lebo ty su tak hlucny ked sa hraju ale tak aspon som oddychovala 😉 ale zas mala vecer banan vtedy lepsie spi 😉 aj mi dnes ideme k mojim rodicom.ale to le nnachvilku.
jeeej tak gratulujeme k 10.mesiacikom 🙂

julianka777
24. apr 2011

@jenie123 ahoj😀 s tatinom sme sa vyspali vyborne 🙂 aj dnes babka s dedkom opatrovali,a ze sa zobudila iba 3-krat 🙂 a vsetko naaaaaaj 😀 😀 😀 😀

jenie123
24. apr 2011

@basa23 dakujeme..🙂 to ste mali krasnu noc.. len skoda, ze ti mala tak skoro vstava.. nasa sa nastavila na pol 7, tiez by si mohla pospat dlhsie.. to poznam aj ja, drahy si zoberie malu do obyvacky a ze si chvilku pospim, no jasne, krik, hluk a vymyslanie.. 🙂

jenie123
24. apr 2011

@julianka777 no super.. v utorok otvoria postu a hned malu posielam na vychod.. 🙂 🙂 dakujeme.. 🙂

julianka777
24. apr 2011

@jenie123 a malicko 🙂 a aj na buduce 😀

basa23
24. apr 2011

@jenie123 dufam ze jej dlho nevydrzi to skore vstavanie este teraz sa da kym je muz doma ale od utorka uz do prace to uz budem musiet aj ja o pol 6 vstavat 😒 obliekas uz Stellku normalne do kratkych rukavov?ja som vcera malu mala len taky cudny pocit ze kratke rukavy,som ju vkuse skusala ci neni studena.

jenie123
24. apr 2011

@basa23 chcela som jej dat, ale nakoniec som jej nechala dlhy, dost u nas fukalo.. bolo jej fajn.. dnes opat neviem.. mam nachystany dlhy, ale beriem jej so sebou aj kratky, tak uvidim.. das malej aj dnes kratky?

basa23
24. apr 2011

@jenie123 dnes mala mala kratky a leginky.teplucko bolo u nas,najprv spom jej dala teplaky ale potom som ju veru rychlo prezliekla lebo bolo teplo.dnes mala moja 3 spanky neak ju to teplo mori 😉

znamia
24. apr 2011

hmm, niekto sa ma, ked ma take letne pocasie.. u nas tak fucalo, ze mala mala na sebe bodik, triko, flisku a hrubsiu vetrovku 😖 a stale jej kvapkalo z nosa... aaach, snad zajtra neprechladne, ked ju dedo zleje... ☹

jenie123
24. apr 2011

@basa23 aj ja som jej dala kratky rukav, ale o 17 sa u nas zatiahlo, zacalo prsat a fukat, tak sme sa potom obliekali
@znamia tak to je pocasie na nic a mala je chora, ci jej rastu zubky, ked ma sopliky?

basa23
24. apr 2011

@jenie123 aj u nas tak okolo 17 tiez uz som jej vtedy dala mikinku.no mala uz spi som zvedava na zobudenie prve kedy pride 😉

jenie123
24. apr 2011

@basa23 aj nasa spinka, zaspala o 20:15, zatial drzi.. uvidime dokedy.. 🙂

basa23
25. apr 2011

dobre ranko
@jenie123 tak mi zatial noc stale tak isto 4 zobudenia nech jej to len vydrzi 😉 aspon sa ako tak vyspim 😀 a vy aka noc?jaaaj neviem co varit malej 😒
peknu sibacku vsetkym 🙂

jenie123
25. apr 2011

dobre ranko..
@basa23 ja som v noci na vas myslela, ze ako dobre sa vam urcite spinka.. o 23 sa zobudila.. a az do pol 2 bola stale na prsku a plakala a hnevala sa.. nakoniec dostala nurofen a do rana bola uz len 2 krat.. o pol 7 budicek, ako vzdy.. 🙂 musim sa jej kuknut na zubky a ked tak zacat brat tie homeopatika.. ani ja neviem co varit, ale asi vytiahnem kuraciu alebo hovadziu polievku z mraziaku.. 🙂
aj ja prajem krasnu sibacku a vela vody.. 😀

basa23
25. apr 2011

@jenie123 mne uz mala spi zas 😉 jeeej tak to ste mali nic moc noc.chudatko asi zuby jej idu,musi mat bolesti velke ked ste mali taku noc.aj mojej idu tusim 2 zuby zas ale neviem jej moc pozret do pusinky hned nervaci.ale urcite to budu zubky preto bola taka zla noc 😒 snad tuto budete mat lepsiu noc.tak ja vytiahnem slepaciu jej z mrazaku 😀

jenie123
25. apr 2011

@basa23 aj Stellka spi uz od 8:30 🙂 a takto chodi spinkat kazdy den.. vcera sa mi zobudila az o pol 12.. som zvedava dokedy potiahne dnes, kedze sa v noci moc nevyspala.. Ani ta moja mi nedovoli sa kuknut do pusinky, ale nasilu sme jej kukli a idu jej horne dvojky.. Kolko ma zubkov Viv? Ani nechci, aby sme mali lepsiu noc, lebo hned budete mat zlu vy.. 🙂 alebo to dame nastriedacku, jeden den vy, jeden my.. 😀 aj ja som vytiahla kuraciu.. 😀 a nam dospelym dnes robim hovadzi steak s opekanymi zemiakmi a studenou omackou tzatziki.. uz teraz slintam.. 🙂 🙂 🙂

basa23
25. apr 2011

@jenie123 mnaaam to znie dobre co dnes kuchtis.mi mame dnes salat a rezne od mami 😀 Vivi ma 6 zubov.jej strasne skoro zacali prve dva jej vysli 2 tyzdne pred 4 mesiacom.jeej to tak pekne ti spi cez den.no moja spala pol hodku a uz hore ale som ju uceckovala tak spi este no ale neviem dokedy 😒 aaa nevadi ved aj vy si musite oddychnut 😉 dnes ficim na kave tak vladzem,sem tam si dam kavu nie neak pravidelne 😉

jenie123
25. apr 2011

@basa23 dost skoro.. 🙂 Stellke vysiel prvy v 7 mesiacoch a mne v 14 mesiacoch.. 🙂 ja som na kave stale.. teda na kave, to si namyslam, lebo pijem caro, co s kavou nema nic spolocne, tej vypijem denne aj 6.. 😀 jeeeej a davas malu na nocnik..? Kamoska mi spominala, ze uz mam davat.. ja som malu este nedala.. Na wcku mame taky nastavec pre male ritky 🙂 a tam mi vobec nechce sediet.. tak vobec netusim, ci usedi na nocniku.. 🙂

basa23
25. apr 2011

@jenie123 jaaaj to som raz skusala to caro blee mne to nechutilo 😀 to fakt ma daleko od kavy 🙂 jeeej tebe tak neskoro vysiel prvy zub sranda.kolko ti mala spala?ja som ju raz skusala davat ale nic nechcela tam byt.ja planujem ak zacne na leto chodit ze ju encham len v gatkach a kazdu pol hodku ju budem davat na wc aby pochopila ze sa ma pytat.jedna pani mi to poradilo ona tak dcerky naucila cez den sa pytat za leto ich to stihla naucit mali tak rok jak mala bude mat tak uvidime.musim nakupit gaturok 😉

majjka0806
25. apr 2011

Ahojte kocky vidim ze sa bavite o nocnikoch...tak vam poviem nieco o mojom krpcovi.... Minule som ho posadila na nocnik vydrzal tam asi 2 sekundy a aj to prehanam....a normalne sa mi z neho postavil a odisiel 😀 😀 vymyselnik maly a to mi robi stale....sa smejem ze ho budeme asi prilepovat lepidlom k šerblíku 😀 😀 😀 😀

znamia
25. apr 2011

@jenie123 tie sopliky ma len zo zimy a z vetra, nastastie 🙂
@basa23
@majjka0806
my chodime na nocnik uz niekolko mesiacov a uspesne 🙂 teraz je uz taka proficka, ze z neho okamzite lezie dole akonahle urobi, co potrebuje. niekedy to trva len par sekund a uz sup dole, takze princip chape. ale na druhej strane jej nevadi mat spinavu plenu, to sa hra v pohode dalej, len co najdalej od nas 😉 cez vikend sme boli pozriet nasich na chate bez nocniku a ako som jej menila plenu, tak som ju vzala von na travicku a ze cikaj a maska mala cikala, no tak som to skusila este vcera a zas uspesne, teraz si robim nadeje, ze do augusta bude z plienok von 😎

basa23
25. apr 2011

@znamia tak to mas supe rze si ju naucila moja nevydrzi na nocniku par sekund pockam kym zacne chodit a pak skusim tu metodu co som pisala a uvidi sa 😉
@majjka0806 jak moja ta sa ale z neho zosupne lebo este nechodi 😀

marcovka
25. apr 2011

@znamia tak to je super že už nočnikujete 😀 ja som ešte neskušala,ale čakam na leto a necham ju bez plienky behat a sem tam jej podsrčim nočnik 😉 ako dobre že mame letne detičky... 😉

znamia
25. apr 2011

@basa23
@marcovka
tiez mam v plane to riesit az v lete rovnakym sposobom a tak to nechavam momentalne na nu, ale aspon nemusi nosit tolko v plienkach.
😅