Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 no celkom peknu ste mali noc.. a tusim si Vivi aj zvyka na dlhsi spanok rano.. uz to bolo davnejsie, ked som jej tu kasu dala, ale zdvihala si nozicky a celkove mala nepokojny spanok a stale sa budila.. ono to bola aj chyba, ze isla hned na to spat.. teraz jej davam veceru hodinu pred spanim.. Na sibacku sme dostali od sunarky prikrm na dobru noc.. dnes vyskusam a uvidime..
@julianka777 ahoj.. sa tesim s tebou, tiez som najradsej s malou doma, kde to pozname.. 🙂 vidis, tuto hojdacku nemame, ale poviem svokre, ona chcela kupit malej k nej na dvor.. dakujem za tip.. 😀
@lenocka84 u nas v tescu nic nemaju.. musim ist niekam do vacsieho mesta..
@jenie123 konecne si zvykla spava pol hodku 2 x denne to bol des.tiez sa v noci odkedy jej davam kasu trepe prehadzuje v postielke mam pocit ze z tej kase do ted nebola az taka.asi jej ju nebudem davat.mala tu ted robi zle psovi nasmu ten ma z nej radost 😉 no mi mame hojdacku ale neni ju kde dat,mu z ju nechce vrtat na zarubnu ☹ to je vyhoda ked ma niekto z rodiny dom 🙂
@lenocka84 musime pobehat a snad natrafime aj my.. 🙂
@basa23 akeho psika mate? Stella milujem havinou.. my nemame doma, aj som chcela to hopsadlo do zarubni, ale moj drahy to tam tiez nechcel dat, bal sa, ze to oderie steny.. my chodievame na hojdacky do mesta a u nasich ma jednu a aj svokra malej chce kupit.. este chcem malej kupit pieskovisko k nasim a doma bude mat stan s gulickami.. mne sa uz normalne sniva o oslave prveho rocka.. uz my z toho asi sibe.. 🙂
@jenie123 dam radu hopsadlo ani nekupujte...a ked ano tak si pozri ake mate zarubne aby ti tam pasovalo pripevnenie...bo my co sme kupili malemu na vianoce tak ho mal 2 krat z toho raz mu to skoro hlavu rozbilo a druhy krat ked to uz drahy prerobil na hak do zarubne tak pak uz maly tak llietal v tom ze si svacol hlavu o zarubnu....tak len cakam ze mi drahy spravi vonku na to nejaku tyc daleko od vsetkeho a az pak tam bude môct Sebo skakat...
@basa23 to iste sme mali s kasami my zo zaciatku...tak som hu najprv davala tak hodku dve pred spanim...pak uz ked si zvykol tak sme zacali skracovat intervali pred zaspanim a teraz hu dfavame uplne pred spanim...najprv sme potom este kojili ale pak sme to vynechali a spi tak dobre ako nikdy...nam velmi chuti kasa na dobru noc hami jablkova, abo nestle a sunarka bananove...ale trvalo nejaky cas pokiial si na ne zvykol...tiez sa v noci trepal ako keby ho to v brusku trapilo ale pak bolo ok...ja som to brala tak ze tam je UM na ktore neni zvyknuty, tak to potrebuje nejaky cas...aj tak bolo...
inak ako dobre ranko a noc mi plne zavidte...o 21:30 zaspal a zobudil sa rano o 6 a pak o 7 zalomil este do 8:20..ale ked sa zobudil tak mi stihol dogrckat postel a pak vyliat serbel na nu....tak aby som sa netesila len tak... 😉
@matkaasebko hopsadlo som chcela kupit davno, teraz uz nie.. 🙂 tak tu noc ti straaaaaasne zavidim a to ostatne uz nie.. 😀 tak mate veselo uz od rana.. mala mi zaspala o 8 a este spinka.. dufam, ze potiahne este aspon hodku..
@jenie123 fuuu tak to by riadne dobre spala keby tak dlho potiahla...ako ja dakujem tomu kto vymyslel ohradku...jedine miesto z kade mi neutecie a vie sa tam zahrat...bo hladam kontakt na jeden internetovy obchod kde sme gumy objednali a chcem ich reklamovat len tu v meste h o zrusili a nikde sa neviem k nemu dopatrat...normalne mam chut zavolat na soiku...
@jenie123 mame yorshika to je ten mini takze posero sa vsetkeho boji a durch malej.ma kilo a pol len 😀 no ved aj muz dnes ze zaspini,odere steny,zbytocne vrtat do zarubne chlapi 😀 muz uz vari malej polievku tak aspon nemusim dnes ja varit dnes pekne on vari 😀
@matkaasebko heeeej nemachruj aj mi raz budeme mat take noci 😀 😀 ale neee len nech ti tak pekne spi aspon si oddychnes,ale ticho zaaavidim 😉 no ved uvidim,dnes jej skusim dat normal veceru nie kasu uvidim ci mi nieco zje bo na vecer neni zvykla na normal stravu
@basa23 aj vy budete mat take noci...len treba asik fakt skusit bez toho cici...aj ked to bude zo zaciatku krute...tak ale my mame noci a ok a dni strasne...ja sa normalne furt v noci budim ze ci je maly ok ked tak dlho spi...mi to je furt take neprirodzene a divne...ale tak aj my v noci reveme ale zvladame bez cici...my mavame tak medzi 18-19 hod chleba...a pak tu kasu pred spanim...ono môze byt ze ti je mala aj hladna...bo predsa ju uz cicik tak nezasyti ako kedysi....
@basa23 tak to mas dobre, ze ti chlap obed vari.. moj sa k tomu akosi nema.. a ked nahodou nieco uvari, tak je to zo sacku.. 🙂 a aku polievocku bude mat mala..? ja som vcera varila na dnes.. varila som malej lupany zlty hrach.. mam celkom obavy, predsa prvy krat strukovina.. ale vobec neviem co navarim nam dospelym.. nic sa mi nechce.. lezim si na sedacke este v pyzame.. 😀
@matkaasebko preco chces dat reklamovat gumy?
@jenie123 spravil sa nam na nich pupak...a na to ze ich mame rok to je dost skoro....
@matkaasebko tak to ano.. tak dufam, ze ich zozenies.. a nasa herecka sa uz zobudila.. 🙂
@jenie123 uz som nasla 3 maily na nich, a 3 tel.cisla...- tie su odpojene, na maily neodpovedaju...teraz volam do dakej spolocnosti s ktorou spolupracuju...a ani tam ma nedvihaju...krpata si krasne pospinkala... 😀
@matkaasebko ved ja v to dufam ze pridu noci ze bude spat pekne.no co este musime vydrzat 😉 dnes jej skusim dat normal veceru a uvidime.chystam sa uz nato ze bez cici ale neviem,neviem.to ako len ho das do postielky a sam zaspi alebo ako ho uspavas bez cici?
@jenie123 kuracia jej varim,ale skor zeleninova muz jej nakupil kopu zeleniny a vsetku jej tam dal 😉 a on lubi varit aj ked vela nevie.mi sme taky tim ze on vse pripravi a ja dam do varneho stavu 😉 ale dnes vari sam to zvlada.ja som dostala chut na kura na kapuste a zemiacky tak muz musi uvarit mne sa dnes neak nechce,no mala uz chrni som zvedava kolko potiahne dnes 😉
@basa23 bojovne....u nas bojujeme ako sa len da ..kazdy vecer inak...3 vecere zaspal tak ze som ho dala do postielky na bok lazkat a drzala som ho(my mame z postielky danu jednu stranu dole a mam ho pricapeneho k postely) a rozpravala rozpravku,vcera zaspal tak ze vyse hodky skakal po mne a pak sa iba ulozil vedla mna a zaspal, predtym sme zaspavali tak ze som ho hongala na kolene...stale inak...ale nezaspi pokym neni uplne ze vystaveny...
@matkaasebko no musim zacat aj ja ale najprv oducit zaspavat na prse no mam z toho hruzu popravd neviem si to predstavit,lebo tento zavislak 😒
@matkaasebko
@basa23 Kocky aj my sme s tym bojovali, a nakoniec som to urobila tak ze som ho ulozila do postielky napapkal sa a lahla som si k nemu do postele....a robila som sa ze spim...ani som som sa nepohla.....sice este hodinku skakal po postielke ale potom zaspinkal ...teraz nam to trva cca 15min. a spinka 😀 😀 ....ale cez den spinkame v kociku 🙂 🙂
Kočky a ozaj nove info pridavam o zubkoch....idu nam spodne stolicky (obe) a este aby nebolo malo tak sa k nim pustaju aj obe spodne ocne zubky.... a myslim ze aj vrchne nam pojdu....len to neviem, lebo maly si nechce davat robit inventuru zubkov 😀 😀 😀
@basa23 @majjka0806 @matkaasebko baby mi zaspavame tak, ze najprv si nacuca z prska a potom ju ulozim do postielky a som celu dobu pri nej.. niekedy je to v pohode, inokedy place.. je to rozne.. spievam jej pesnicku alebo rozpravam rozpravku.. vcera, ked bola taka ubolena zo zubkov, nechcela som ju stresovat este postielkou, tak sme si lahli do postele a mala sa za chvilku ulozila a zaspinkala a potom som ju supla do postielky..
@basa23 mala zo zaciatku plakavala a potom to uz bolo lepsie, ale stale sa niekedy stava, ze place a niekedy zaspi na prsku, tak ju uz necham..
@majjka0806 kolko to uz mate zubkov?
ahojte pisete o trapeni so zubkami vasich drobcov a nasa Nici nema este ani jeden, ale ani vidiet, ze by sa nieco risovalo 😕
Aj mi sme stale bez zubkov ale nevadi aspon im dlhsie vydrzia 😎 😀 😀
@jenie123 no hej my uz mame 8 zubkov a teraz tie dalsie
@majjka0806 no musim to neak zacat ale neviem ona je strasna zavislacka.jeeej stolicky ocaky?joj toho sa bojim 😒
@jenie123 len to ze ona mi automaticky zaspi na prse a potom co?ju mam zobudit ? 😉 ona je tak nastavena 🙂
@basa23 no aj moj bol ja som ho dokonca uspavala na rukach ale pred mesiacom som si povedala ze dost.... ved moj maly ma uz vyse 10kg....a podarilo sa...
...no a hej je to hruza s tymy zubami, maly mi nechce poriadne jest 5 lyziciek maximalne a dost,zatne tie jeho zubaky a neotvori usta.... ale mliecko este chvalabohu chce...no ale aj s tym dnes strajkoval....uz neviem co budem robit s nim ak mi aj mliecko prestane chciet...no uvidime.... 😒
@majjka0806 moja jedlo lubi aj ked jej zuby idu 😉 jeeej no mi vrav moja ma tiez cez 10 a to je dievca.ale uz konecne sa to spomalilo priberanie o 99% 😉 bo uz moje krize aau uz niekedy nevladzem 😒
@basa23 co keby si dala malej mliecko za svetla, v obyvacke alebo v rozvietenej spalni.. aj pri svetle ti zaspi? a potom ju dat do postielky a uvidis.. ja som malej dala na veceru prikrm na dobru noc, tak som zvedava.. 🙂 dnes uz cez den nebola taka uplakana, dufam ze si to nenechava na noc ☹

@jenie123 ahoj, my sme stan kupili v tescu, motiv macko pu, a aj gulicky, 100ks za 9,95eur
cca tak nejako, tak maly bude mat na balkone, len to pocasie ☹