Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 ja som vecerne krmenie riesila odstriekanim... tak som vedela, ze kolko si da. ale zacala som s tym od narodenia, potom po mesiaci alebo aj skor uz som ju dojcila vecer az do 4m a potom zase odstriekavanie. to preto, ze uz jej mleco nestacilo a ja som nechcela kase, co sa do vody rozrabaju, a tak som den pred vecer miesto dojcenia odstriekala a dala nasledujuci den s kasou. a fungovalo to perfektne a teraz este stale posledna flasa tej istej kase ale s um. 😉 ale nikdy sme nemali bolave brusko, z nicoho...
@julianka777 to uz jej idu stolicky? ci je to este od tej grcacky? nejako som stratila nit. nam idu stolicky-dolne, ale zatial len slinta... to horsie este len pride 😒
@znamia no mam pocit ze jej idu stolicky,lebo hore ma 4 a dole taktiez 4...a teraz si vsetko pcha do zadu a ma tam take bordove ciarky...
@julianka777 nam este nic nevidno, ale stale ma prsty pomaly az v krku a dudel tiez len tam zuje
@basa23 pozri trojkolky tu http://www.najnakup.sk/Porovnaj_trojkolky-stvor...
my mame tuto, a je super 🙂 vodiacou tycou mozes ty 'soferovat' a mala ma aj stupacky na nozicky, tie sa daju dat dolu, ked ich uz nebude treba. mala ju zboznuje, a s helmou, ta musi byt tiez! 😀
@znamia presna tak isto aj u nas
ahojte kocky, tak Stellka mi uz spinka, len ma nepokojny spanok, uz mi 2 krat zo sna plakala.. Dnes sme boli na nakupoch, uz som kupila malej baloniky do stana, teda este ten stan musim kupit.. 🙂 a boli sme v obchode pre deti a mali tam toto odrazadlo http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3364... mala si nan sadla a hned sa rozbehla, akoby vedela na co to je.. 🙂 jazdila po celom obchode, takze ho dostane od mojej sestry na narodky.. 🙂 🙂
@znamia dakujem za stranku pozrem 😉 vidis to by som mohla skusit s tym MM urobit tu kasu lebo zarabana s vodou to jej nerobi dobre.dakujem za radu 🙂
@jenie123 jaaaj pomoc mne mala este nespi nechce spat vstavala o 5 tak ted hruza ma ide picnut.jeeej fakt sikulka moja teda este to neskusa na odrazadku este nevie naco je 😒
dobre ranko
@jenie123 tak mi noc klasika 4 zobudenia takze spokojna a relativne vyspata nakolko sla spat o 10 az a ja tiez uz.s vstavala o 7 to sa da 😉 inak vcera sme boli na mini oslave u susedov prisli sme o pol 10 nevecerala nakolko sme prisli neskoro len o 6 mala jogurt a lepsie spala nez ked je najedena.a vy aka noc?aj sa bojim spytat ked mi sme kvazi dobre spali ☹
Dobre ranko..
@basa23 ani sa nepytaj.. Vivi krasne spinkala, ta nasa opica opat v noci plac, krik, bola stale hore a pricucnuta na prsku.. takze sme opat nespali.. o po noci dostala nurofen, plac prestal a potom bola hore este asi 4 krat, ale vobec dobre nespala.. stale sa prehadzovala.. a vy uz mate odrazadlo? a ktoru si si vybrala trojkolku..?
@jenie123 hej mame taky vlacik jej mama kupila alebo co to je 😉 este nie mam dilemu,nasla som taku v tescu stoji 100 eur len rozmyslame s muzom ze ci to neni dat vela a ci vobec by ju zaujimala,moja pri nicom nevydrzi dlho a ked zacne chodit ci vobec tam bude chcet byt.tak mam dilemu ci ju vobec kupit.ty ides malej kupit trojkolku?jeeezis tak to ste mali zlu noc,chudatko velmi ju bolia tie zubky,pri malej som este toto nezazila asi aj nas to caka v blizkej dobe.moja si to vybije cez den plac snad tuto noc radcej budeme mi buntosit nech si oddychnete 😉
@basa23 pozerala som jej do pusinky, na silu a uz to ma na krajicku.. uz tam zubky vidim, len este niesu prerezane.. akosi tieto dlho trvaju.. ☹ my trojkolku dostaneme od krsnych.. 100 ecek je celkom dost, urcite ju najdes niekde lacnejsie.. aku by si chcela, pokukam sa aj ja.. ved ked ju to uz prestanne bavit, predas dalej.. ja to tiez tak robim 😀
@basa23 tak to veru je...my sme teraz pred nedavnom davali, sice mal vacsiu autosedacku ale mal ju utocenu opacne bo som chcela aby aspom do tych 10 m bol otoceny...ale teraz uz aj my jazdime normalne...konecne...uz si aj bola soferovat?
@julianka777 tak ale zaklad je ze uz neni horucka 🙂 uz sopliky sa ako tak daju vydrzat...hlavne ze ste sa vyhli zabalom a tak...to je super...tak uz to bude hadam len lepsie a lepsie...
@basa23 my mame tuto trojkolku http://www.perinbaba.sk/hracky/detske-vozidla-k... ja som pokladala za zbytocne kupovat drahsiu tak isto by mi ju znicil ako tuto lacnu...sice hrkoceme ale na tu chvilu co tam vydrzime...ked ju mal novu bolo to super vozili sme ho a teraz ked sa naucil postavit tak ho to tam vôbec nebavi...takze som rada ze sme kupili tuto lacnu...a svagrinina dcera ma 3 roky a furt je v tej trojkolke..tu to bavi...
@matkaasebko no nastastie uz je🙂 je to zase stara dobra Adka 😀
@julianka777 a uz môze veselo lotrovat... 🙂
@matkaasebko ako si dodpadla s tymi gumami?
@jenie123 ani sa nepytaj...volala som na soiku tam mi povedali ze firma este nevyhlasila zatial krach ale uz ukoncili svoju cinnost ze môzem vyskusat im napisat dopis ale asik to nestihnu vyreklamovat a pak ze ked sa daju do konkurzu tak sa mam hlasit do konkurznej podstaty ci kde ale ze to je vsetko beh na dlhe lakte...a to som este volala aj na ministerstvo hospodarstva nejaky europsky institut, ale tam mi neporadili bo to bolo iba na nakup cez net cez hranice...takze tak ako obvolala som aj oneho a nic z toho...krasne slovenske zakony...tak vykaslat sa na to...
@matkaasebko no veru 😀 uz je to ta mala sibalka 🙂 som strasne rada,lebo ked som videla aka je umorena z teploty a soplikov,tak som bola smutna
@julianka777 tak to vie veru zamrzet...a tie noci prebdene pri nej ze ci neplota nejde hore a tak...ale zas aspom vtedy sa môj syn poriadne vyspal...ale aj to nechcel spat inde len na mne...bolo to take zlate ked bol taky umaminkovany bo on inak neni jemu je jedno s kym je...hlavne ze sa ma s kym hrat a lotrovat....
@matkaasebko aj nasa tak teraz spala,na mne 🙂 bolo to krasne a bolo mi jedno ze ja som nevyspata 😀inak som kukala tu trojkolku co mate a dost sa mi paci,budem musiet ukazat krstnej 😀
@julianka777 ako podla mna staci uplne sice drahy frfle ze to hrkoce ale ved to je pre to decko... 😀 a este ma vela hudby takze ked ideme vie o nas cela dedina... 🙂 a hlavne bola lacna... 🙂 my sme ju dostali na jeziska od nasich ale ja som vyberala....
@matkaasebko tak to ano.. je to strasne..
@julianka777 som rada, ze je vam uz lepsie..
@julianka777 @matkaasebko na mne mala uz strasne dlho nezaspala.. ako to robite..? aj ja by som sa chcela takto mamkovatiet.. 🙂
http://www.brendon.sk/Products/List/detské vozi... ja som nasla aj tuto.. sice tam niesu ziadne cacky macky, ale urcite postaci a nestoji vela..
@jenie123 u nas len ked boli horucky inak nehrozi... 🙂 iba sem tam v noci sa chce cickat ked sa zobudi na mrkanie tak to sa iba tak polubime a spime dalej... 🙂
@matkaasebko ved to,ze je aj lacna,zda sa mi sikovna 😀
@jenie123 dakujem :_D ja ani neviem ako to robim,mala ma niekedy take obdobie,za sa v noci zobudi a zaspi len na mne
@julianka777 tak a mate pekny darcek k prvym narodeninam... 😀

@matkaasebko tak to ma,nastastie uz nemala dnes teplotu,ale placeme stale od bolesti a nostek mame plny