Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 ozik ved ty si blavacka neives mi povedat aka je prva pumpa na rakuskej dialnici od blavy?? som to chcela poslat tebe a poslala som to sebe... 😀
@matkaasebko no musime nieco vymaknut 😀
@matkaasebko fuuuuu vies ze neviem niesom moc vsimava v aute 😉 no sak budem musiet menej.ja moc kasi sa stitim lebo mala je dost bucka a este viac mi bude priberat a moj chrbat to uz nezvladne 😉 tvoj maly kolko vazi?
ahojte kocky, pouzivate nejaky sampon pre babatka?ak ano, ktory je podla vas dobry?
@ivanka85 ahoj 🙂 my pouzivame uz od narodenia Johnson na cele telo i vlasky 🙂 nestipe na ocka 🙂
@jenie123 cez noc Nici spi vyborne cca o 24h papa a potom az rano, niekedysa este medzitym pomrvi dame cumlik a spinka dalej. Ale takto to je nastastie asi 3 mesiace, lebo dovtedy bola nocny vtak kazdu chvilku hore a celkom ako novorodenec a asi do stvrteho mesiaca vela vela plackavala uz som bola niekedy na pokraji zufalstva, takze ja si to teraz takto uzivam 🙂
@julianka777 aka paradnica v tych satockach 😵
@angie267 jej 🙂 dakujemeeee 😀
ozaj baby,mate trojkolku?aka je dobra a nestoji majland? 🙂
baby mne dnes mala spala cez den spolu 5 hodin a keby som ju nezobudila spi dalsiu hodinu.. tolko mi naposledy spala ked bola malicka, som zvedava, ako bude spat v noci..
@angie267 no krasne ti spinka.. dufam, ze sa aj Stella polepsi.. aj si pozehlila..? 😀
@ivanka85 my pouzivame tiez johnson na telo a vlasky
@julianka777 musim aj ja pochvalit, krasnucke satocky.. 🙂 a uz ti je lepsie?
@jenie123 dakujeme 🙂 ten spanok bude asi tym pocasim,mne tiez dnes adka spala viec ako inokedy...no adopovala som sa panadolom,tak som si aj porobila trochu,ale hlavu mi ide stale roztrhat,a to tiez moze byt z toho pocasia...mame v rodine nizky tlak,aj mama,aj sestry,tak ked je taketo pocasie ide ma roztrhnut 😒
@jenie123 hanbim sa nezehlila som tak zajtra uz musim urcite, jaj moja najneoblubenejsia cinnost 😝
@julianka777 nemame trojkolku ale tiez nad tym uvazujem, len ake su drahe strasne, uz som pozerala aj po bazare ale aj tak sa mi to zda teda dost drahe, kamoska ma Smart Trike sa to tusim vola a ta je suprova, ale stoji okolo 80 ecok 😝 😝 😝
@basa23 vivi fandi? moja opicka uz spinka.. dnes by len spinkala, keby jej to vydrzalo aj v noci.. tak mate aspon nejaky uspech, budem drzat palecky, nech sa dari aj nadalej.. 🙂
@matkaasebko tak drahy zavelil a ideme skusat uz tento vikend.. tak na nas mysli.. bude to tazke.. ☹ dufam, ze to dokazeme.. len sa bojim, ze nakoniec jej to prso dam alebo na mna drahy nakrici, nech jej ho dam.. ☹
@angie267 tak to je dost...chce to kupit krsna,ale je mi blbe aby jej take drahe kupovala..tiez som kukala na bazare,ale na narodeniny by som chcela radsej nove 🙂inak tie veci na zehlenie mi dones,ja rada zehlim tie mini vecicky 😀
@angie267 ved aj moja, ale ked uz nemame co nosit, musim.. 🙂 aj mne sa ta trojkolka paci, ale je to dost.. nam ju kupia krstny.. 🙂
@julianka777 ja mam rada taketo pocasie, nic sa mi nechce, mala pekne spinka, skvely den.. ale uz sa tesim aj na slniecko.. 🙂 zajtra by malo vyjst slniecko, tak sa ti polepsi.. 🙂
@jenie123 bodaj by 😀 uz zacinam mat ponorkovu chorobu a to som doma zavreta iba 2dni
@julianka777 aj ja ti ich poslem.. 😀
@jenie123 fandila len prvu tretinu uz ted spi 😉 zatial sa nezobudila este zazrak a to uz bude spat skoro hodinu 😉 jeej tolko ti mala spala,vau mne uz tak veelmi dlho nespala.ale vravi sa cim lepsie cez den spi tak aj v noci bude lepsie spat.tak snad to tak bude u Vas 😉
@angie267 ja som tu smart trike objednala z bazaru 4 mes pouzivana za 48 eur v tescu ju maju co stoji 100 eur.este ma ta baba jednu ciernooranzovu.je na modrom koniku tiez stoji 48 eur.
@jenie123 jasne,poslem ti adresu? 😀
dobre rano 🙂
no furt mi je na prd,nebudem sa uz sama trapit a idem ku doktorke,vobec sa mi tam nechce ist 😒
dobre ranko
@jenie123 no mi noc docela ok 4 krat hore ale uz o 6 buntosila.a vy ako vyspinkane?vcera sme akurat sa s muzom bavili ze este pockam s odstavovanim ona este neni nato pripravena,uvidim ked zacen chodit mozno uz nebude taky zavislak 😉 dam potom vediet 😉 ta trojkolka mi ma dnes alebo zajtra prist no som zvedava ci v nej bude chcet byt vobec 😒
dobre ranko,
@basa23 to ste sa dobre vyspinkali, my no mala sa zobudila uz v 3. tretine, hned zaspala a potom sa zobudila okolo 1 a vymyslala opat nejaku hodinku mozno viac.. nakoniec zaspala a to bola uz len raz hore.. takze okrem tej prestavky to bola fajn noc.. 🙂 i ked je hore tiez od 6.. to si dobre napisala, urcite ani moja neni pripravena na odstavenie a v podstate este ani nechcem.. len ju chcem odstavit od nocneho kojenia..
@julianka777 prajem rychle uzdravenie, snad ti doktorka pomoze.. aj u vas je slnecno?
@jenie123 az natu dlhu prestavku super noc ste mali 😉 no mne uz ta opica 2 krat cucala od rana 😉 no co uz 😉 konecne je dnes slniecko ale dost chladno je jak som bola na balkone a dost aj u nas fuka 😒 uz by mohlo prist teplo 😉 ten hokej jak som sa tesila ked vyhravali a jak sa to otocilo 😒
@basa23 mala si dala teraz pred chvilou, ale pocitam ze do pol hodinky pojde spinkat.. 🙂 aj u nas vyslo slniecko, aj by som chcela ist s malou von, ked sa vyspinka.. ako ti spinkala po tej kasi? nebolelo ju brusko..? rozmyslam, ci neskusim este malej kupit nejaku kasu.. hokej mi ani nespominal, tak som im drzala palecky, no co uz, ale hrali dobre.. 🙂
@julianka777 abo povedz vsetkym ze si mala praje k 1. narodkam pobyt pri mori.... 😀 mozno sa zlozia.... 😀
@basa23 pred mesiacom sme mali na poradni 11 kg...ale uz sme urcite pribrali...to sa z kasi tak vela pribera?to pocujem prvy krat....tak keby si raz isla okolo tak vsimni si tu pumpu.... 😀
@jenie123 budem na vas mysliet... 🙂 abo skus tak ze odides spat do vedlajsej izby a drahy bude pri malej...u nas to tak byt sice nemohlo lebo drahy za nezobudi ani keby mu maly reve na ušoch....nedajte sa zlomit... 🙂 a zmaknete to... 😀 ale mozno nebude stacit len jeden vikend... 🙂 len jej nedaj sancu vyhrat.... 😀 bo pak bude vediet ze ma prevahu nad maminou... 😝

@matkaasebko ozik ved ty si blavacka neives mi povedat aka je prva pumpa na rakuskej dialnici od blavy??