Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 ahoj 🙂 nasa prve zvladla sice s placom,ale teploty neboli,pri druhom boli uz teploty a opuchnute nozky,tak som zvedava co bude teraz 😒 mala stale rovnako a ja som nakoniec nebola u lekarky,isla som ku mame a uz som celkom fit 😀
@jenie123 to je ak provokacia s tym stellinkinym spanim 😖
@julianka777
my sme dnes boli ockovat.... samozrejme rev, nemohla uverit, co to s nou robia, ale nastastie ju to rychlo preslo. reakcia ziadna, ale tu nemala ani raz.
minule som tu pisala, ze pribrala za mesiac 20g, no a tentokrat za necely mesiac 320g! tolko vela nepribrala snad od nov alebo decembra 🙂
@znamia ahoj 😀 som ta tu dlho nevidela,tak to ste pekne zvladli 🙂 a tiez pekne priberate,my mame okolo 8 kil
dobre ranko....tak po dlhom case bolo u nas aj noc aj zaspavanie mizerne...furt iba mrnkal a grgal, a mrnkal a krutil sa...a prsty hryzol...zase sa ozvali zuby...abo bolest hlavicky...tak sme spali prituleny na sebe...ale cici nedostal...zvladli sme to...negrckali sme nic...takze to je super...uz sme hadam z toho vonku...ako keby ste videli co som v noci spravila som sa zobudila chytila malemu rucicky a bum on ich mal studene...ja uz zachvaty ze on nedycha...ale sak nastastie dychal...no ako za trest...bo sa mi take chujoviny snivali do toho...
vidim ze sa bavite aj o ockovani...ja dufam ze termin dostaneme az po roku bo nechcem aby sme ho ockovali pred dovolenkou...nooo a ozik nemali vam detska humpolku abo homprlku ci jak sa to vola...tie supinky vo vlaskoch...my sme to teraz na "stare" kolena dostali...co najviac na to zabera?
@matkaasebko ahoj,aj nasa noc bola na prd 😒 stale sa budila co mala upchaty nostek...aj my sme o mali,ked mala adka asi 5-6 mesiacov...mali sme to asi 3-4 krat a zaberal nam na to olivovy olej z lekarne...som jej natrela hlavicku,a za pol hodinku som jej to s hustym hrebienkom povycesavala....robievala som jej to skor ked mi zaspala na rukach 😉
@julianka777 aj my sme huhnali...sak sme vecer o 23 zapinali vysavac a snazili sa odsat ale nehrozilo...bo tento bojovnik sa nedal...a pak sa naucil dychat tak aby mu sopliky nevadili... 🙂 a ked mame olivovy olej z tesca? 😀
@matkaasebko my sa uz skoro tyzden trapime,aj minule sme mali takuto nadchu skoror mesiac 😒 tak mi pozicaj sebka nech nauci aj nasu malu ako dychat aby jej nevadili sopliky 😉 ono je asi jedno,hlavne asi ked nie je ten olej na vysmazanie 😀
dobre ranko kocky..
@znamia u nas to bude s ockovanim podobne, naposledy po ockovani plakala este skoro hodinku, dokial nezaspala.. vobec sa na to netesim..
@basa23 no tolko mi spinkala.. 🙂 jest, no nic, ona neni jedlik.. keby este tak v noci spinkala.. to ma mrzi, ze ste tak zle spinkali.. u nas v pohodicke.. do polnoci bola hore 2 krat.. ale to som jej prso nedala, len som si k nej lahla a chytila rucicku a ona zaspinkala.. tak aspon nejaky uspech... po polnoci uz dostala a potom bola hore este 2 krat a to tiez dostala a vstavala o 6:15..
@matkaasebko uz ste z toho vonku, ja malej tiez stale chytam rucky a skusam ci dycha.. na hlavu.. supinky uz nemame, ale tiez sme ich dostali neskorsie a ja som malej hlavicku olejcekovala a hlavne vycesavat, vycesavat.. a ono sa to vycesalo.. 😀 tuto noc dostala mala len 3 krat prsko a 2 krat sa mi ju podarilo uspat bez cici.. uz aj to je u nas uspech.. 🙂 snad sa cez ten vikend polepsime uplne.. 🙂
@matkaasebko ja si na malu musim sadnut, aby sa vobec nemohla hybat a az potom mozem odsavat.. aj my mame teraz sopliky, ale je to zo zubkov.. ja som nedavala olivovy, davala som jej olejicek na telicko..
@jenie123 u mojej to nefunguje ze ju pohladkam a tak,ona je blazon ona sa hned dava na styri sadne si,ju sa neda tak utisit.boze strasne je narocne to dieta 😉 😒 uz mi spi som zvedava ci zas pol hodka ako vcera 😒 to je fakt uspech ze si ju 2 krat len tak utisila,zachvilu dosiahnes to ze ani kojit ju nebudes musiet.som citala taky clanok vcera ale ani neviem kde som ho nasla.ale tam pisala jedna mamicka ze ma tak stare dieta ako mi a sa pypala lekarky ze sa jej tiez stale budi v noci a lekarka povedala jej ze tak stare dieta sa uz nebudi na hlad ale ze to uz je zavislost 😒
@basa23 ja si to tiez myslim, nase baby niesu hladne, len su zvyknute v noci cucat a najhorsie je ich to odnaucit.. Stella sa zobudi a hned si sadne a potom vstane.. prisla som k nej, dala som ju lezat a zostala som pri nej a ona zaspala a aj druhy krat sme to spravili.. potom sa uz nedalo a uz som jej musela dat prsko.. ale skusim jej cez vikend nedat.. viem, ze bude krik, ale vyskusame to.. dam jej tak 2 krat a ostatne budeme musiet prespat.. uz vidim, budem vyzerat jak mumia cely vikend.. 😀 a to mame v sobotu 2 oslavy a v nedelu sme si chceli urobit vylet.. aby to nebol vylet do postele.. 😀 uz mam brokolicovu polievocku navarenu.. 🙂 dufam, ze uz konecne spapa vsetko..
@julianka777 teraz som mu to kukala a uz to nemal...ja neviem co to ma raz anio raz nie...pochybujem ze by raz olejovanie zabralo....tyzden by si to s nasim sebom nevydrzala...by si pak bola asik sediva...no nechcem si predstavit aku zlotu by tie nase detska spolu robili... 🙂
@jenie123 to mate super zaciatky... 🙂 zachvilu ju to nenapadne sa ani budit...ako môj Sebko uz normalne nechce cici, uz ked vie ze cici neni na spanie tak ho to normalne nebavi...a ani ho nepyta... 😀 aj u nas boli sople urcite zubky...abo som ho v trochen chladnejsie vode osprchovala jak je zvyknuty....
@basa23 takto isto sa my budime da sa na 4 pak si sadne a rev ako tur... 🙂 z toho si nic nerob my cez den spime vzdy max. hodku a pol rozlozene na dva razy....
@matkaasebko no mozno by si rozumeli a my by sme osediveli 😝
inak dnes som bola nakoniec u tej doktorky a dala mi antibiotika-duomox,kloktat slanu vodu a davat si studene obklady na hrdlo ☹
@julianka777 caf, ja ti skoro nestiham ani to tu cita(furt len tak posledne riadky)t... stale som taka unavena, ze mam pocit, ze to musim mat mononukleozu 🙄 drobec pekne v noci spinka a tak celkom tomu nerozumiem...
len sa rychlo uzdrav!
kamoska prihlasila moju malu na preteky lezunov a tak sa zajtra zase budeme trepat do pp. dnes sme tam boli na plavani.... povedala som, ze keby na konci tych 5m, co maju preliezt bol bazen, tak to urcite vyhra 😀
@znamia ahoj 🙂 ja byvam dost unavena tiez ked spim celu noc,ja si myslim,ze ked po dlhej dobe sa vyspim poriadne,tak to je ten problem...telo si zvykne na ten nedostatok spanku a zrazu bum,spis celu noc 😉 dakujem,uz ma stve ta nadcha,aj adka stale zasoplena a ten strasny kasel.....tvoja mala vie stvornozkovat?nasa nie,nozky vie pouzit,len este neprisla nato,ako ma rucky pouzivat 😅 nad plavanim som uz aj ja uvazovala,len mala sa v poslednej dobe nechce vobec kupat,len ju musime rychlo osprchovat...drzim palce nech je najrychlejsia tvoja bambulka 😀
@julianka777 diky 🙂 este neviem, ci pojdeme. drahy mi to iste zatrhne, lebo to je 50min cesty.... uvidime, segra sla do prahy, tak by som si mozno mohla pozicat jej auto.
s tym, ze baba nemaju radi vodu okolo 1r, to je uplne normalne a prejde to 😉 nasa chce plavat sama a tak mam az vycitky, kolko casu travi pod vodou, ale ona do nej sama hadze! na zaciatku mavame 10min rozcvicku a to sa s nou uz vobec neda, ale dnes sa ma uz ani nesnazili upozornovat 😅
@znamia jej,to musi byt zlate 😀taky maly plavcik🙂
tak baby, dnes budem opat provokovat s nasim spanim cez den.. 🙂 doobeda spala 2 hodinky a poobede 2,5 a to som ju musela opat zobudit.. 😀
@basa23 polievocka suprova.. konecne sa napapala.. rozmyslam, co jej dam zajtra take suprove.. teraz vecer som jej urobila bananovu kasu a dala si par lyziciek a koniec.. ale banan spapala aspon polku, uvidime aka bude noc.. Stellus uz spinka.. No a oslavy.. Maminam ideme odniest kvetinky a cokoladku, moj tatino ma narodeniny a svokrin priatel ma narodeniny, vsetko musime stihnut v sobotu a v nedelu ideme do Lesneeeeeej.... huuuura uz sa tesim.. 😀 😀 😀
@znamia teda mala tak stvornuzkuje.. moja svornozkuje, ale urcite to neni na sutaz.. ona tak lazo - plazo.. 🙂 a mala ti tak chce byt pod vodou.. to musi byt strasne zlata.. ja malu uz potapam, ale este to neni ono.. raz, dva krat super a potom sa jej to uz nepaci.. no musime trenovat.. 🙂
@julianka777 ono to mas pravdu, ak si telo zvykne v noci byt x krat hore, mozes v pohode fungovat aj cez den, ale ak sa celu noc vyspis, mozes byt naozaj unavena.. ja si to neviem ani predstavit, ze vyspat sa.. 😀 😀
@jenie123 noo, mi buduci tyzden zaciname uz 6. kurz. vychadza ma to hrooozne draho, a uz sme mali s drahym aj diskusiu, ale ked ju potom vidi ako sa ponara a pretaca vo vani a bublinkuje, tak mu to vezme rec 😀 a vobec sa netrap, ze po 2 razoch uz stella nechce ist pod vodu, teraz su nase deti v obdobi, ked sa nechcu od nas 'odlepit', ale to je normalne a netreba to tlacit 😵 citala si clanok o plavani v majovej mama a ja?
mia miluje bolognese omacku s cestovinou, co tak skusit to?
@julianka777 asi sa neviem vyspat, ked trdlo lezi vedla mna... som hore pri kazdom jej vzdychu, ale ona len dudel chce a tak nemozem ratat, ze je hore.... a ze tych vzdychov je teraz s tym soplom dost....
@znamia tak to uz mate kurzov za sebou.. my sme teraz len v druhom.. citala som ten clanok a moj postoj k tomu je, ze ak sa malej bude pacit pod vodou, necham ju ak by mala s tym problem, plakavala, tak toho nechame.. aj teraz sa potapame pokial sa jej to paci, ak sa jej to uz nepaci, prestaneme.. a uvidime, ci sa vycvicime ako vy.. 🙂 🙂 dufam, ze hej.. 😀 😀 bolognese milujem aj ja.. to si jej robila, ci kupila prikrm?
@basa23 no mne sa uz mala zobudila o 10 a dost plakala, tak som jej dala prsko, ale len na chvilku a potom isla hned do postielky este pri vedomi.. 🙂 a zaspinkala sama, teda s mojou rukou.. uvidime ako bude dalej.. 🙂
idem spinkat.. dobru noc.. a zajtra napisem, co sa dialo v noci.. 😀 😀 😀
@jenie123 to ano,teraz ked som chora,tak mirko spi s adkou na posteli a ja na madracoch,dam stuple a spim a rano som unavena ako keby som nespala celu noc 😒
@znamia toto dobre poznam,som aj mirkovi vravela,ze mu zvidim jeho spanok,on sa zobudi az ked adka hulaka na cely panelak,ja som hore pri kazdom jej suchnuti
dobre ranko
@jenie123 ci ju nebolelo brusko z kase,lebo vela deticiek som pocula ze ich bolievalo brusko z kase aj u mojej mam ten pocit.mi noc docela ok sla spat o 9 potom bola hore o 12,1,3 a o pol 5 uz chcela vstavat ale este pospala do pol 6.takze tato noc ok 😉 a vy ako?sme dobre spali snaad to nemalo vplyv zas na vas 😠 😉 ?
dobre ranko
@basa23 🙂 no malo to vplyv.. 😀 mala isla spat o 8, a bola hore kazde 2 hodinky.. a to aj plakala, takze tuto noc sa ziadne oducanie nekonalo.. a pila a pila a pila.. a zobudila sa o stvrt na 6.. takze tak.. a bola som si ista, ze ju to brusko bolelo z tej kase.. takze opat ju asi vyhodim.. 🙂 budem jej uz len varit.. uz sa tesis na dnesny hokej? 🙂 to budu opat nervy.. 🙂
@julianka777 a uz ti je lepsie..?
@jenie123 ahoj,no ani nie,necitim si hrdlo,huci mi v hlave...joj,chora som nebola ani nepamätam a teraz toto...ma to stve

@julianka777 jeej nezavidim moja straasne pritom plakala 😒 nas neviem kedy 23.5.ideme na poradnu ale nespominala ockovanie tak asi az v roku nas budu uz ted mam hruzu z toho 😒 a ako malinka uz lepsie?a ty ako sa citis?co elkarka?