Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili - ja som mala 4 zuby este navyse nad trvalymi a zarodky dalsich, vraj tiez rarita 😝 Mne ich davali operativne prec, ked som mala asi 10...
Maly mi tu blbne na deke, cele sa to natriasa, kde je to mimco, co sa ani nehlo??? Strasne sa uz zmenil, vsetko ho zaujima a zacina hukat 😅 😅 😅 Huuu a hoooo a haaaaau 😅 😅 😅
mne sa to tiez zda brutalne vela.. a ja osobne nie som zastanca ockovania...
@anjelicek26 Nooooo, 😀 chcelo to cas, kym sa zo spiaceho princa vykluje maly nezbednik, ze? 😉 😉 😉
kocky, kedy bude mat vyznam dat maleho pod zbavnu hrazdicku? Este je tusim skoro v 2 mesiacoch, ze?
Dnes ma boli brucho ,ako keby som mala mrchy.... ☹
serusteeeee!!!
hlasim sa absolutne vyspata a oddychnuta - spali sme dlho predlho - 8 hodin - takmer celu noc 😲 😵 ....a rano ani Hanka nedosla do spalne, tiez pekne potiahla - do 7.30 ..... kiez by sa to stalo pravidlom
@tibinka22 - v Dovere - bolo tam velmi pekne leporelko s versikmi, flasa na mliecko, cumlik, asi 10 Nivea vzoriek ... a uz ani neviem co 🙂
@cmuky82 kedy dame rande???
@zojec kraaasna.....a ake ma tmave okale!!!
@mojalili no my uz lezime pod hrazdickou asi tyzden 😉 , ale viac sa o nu zaujima Hanka 😀 😀 😀
@mojaili - no on je este stale zlaticko 😵 Ale na deke sa uz pohra ked je hore 😵
https://www.youtube.com/watch?v=ssgyZYhjsUQAhojte babule 🙂
tak sme sa vrátili z poradne , máme 4200g a 56cm 🙂 , ale máme podozrenie na reflux, tak ideme na sono 😝
babule ako zvýšiť produkciu mliečka? čo robíte? , lebo sa mi zdá, že je ho pomenej ☹
babule kedy ste dávali dievčatkám naušničky?, treba ich pred tým aj nejako nezinfikovať? díky
@takyna - ved mate pekne miery 😎 A s mlieckom - mne pomaha jedine psychicka pohoda, potom je mliecka viac nez dost...ale to sa lahko povie... hlavne vela pit, ja kazdu hodinu vypijem 2dl vody, inak na to zabudam. Mam postavenu 2 l z vodou a riedim si to s litrom jablkoveho dzusu...
hlasim, ze konecne mi dorazila satka.. 🙂 som ju hned naviazala, vopchala malu a uz spi.. 😀 😀 😀 som vedela ze to takto bude super fungovat.. mame aj pozicanu sedacku, ale to je teda absolutne o nicom.. mam dlzku 4,7 a bohate staci aj na mna.. odporucali 5,2... to by som uz za sebou tahala vlecku 😀 ..
@takyna nausnicky treba namocit aspno 24h do liehu a tak doniest k lekarke, alebo kde ti to budu pichat... moj nazor som napisala vcera.. 😉
@takyna, ja sa tiež snažim vela piť, jem vela bielkovin a polievok (ale nie v tých horkách 😝 ) a ešte su vraj dobre homeopatiká.... a časte prikladanie, moja ninka teraz zalomila na dost dlho, tak som si odsala, nech prsia nezleniveju....a tiež mam stale pocit, že nemam dost mlieka 😖
naušničky vraj maju byť namočené v liehu
@riska a kolko si si ml odsala? ja nemam ani sajnu kolko mala vypije, este ani raz som neodsavala.. lebo ona ked je takto horuce pije skoro kazdu hodinu cez den... a stale tecie... tak neviem.. a stale je taky maly chrust, dufam ze nam doktorka nenakaze prikrmovat na bud. tyzden, lebo asi budem musiet protestovat, ale aj tak budem vnutorne nepokojna ze nerobim vsetko tak ako mam...
@zojec jaj moja, kedy ako sa mi podari - raz je hore, raz dole a raz som sa nejak zle poviazala -dvojity kriz a zviezla sa mi celkom dole chudatko 😀
hlavku ma dnu - bojim sa jej ju nechat vonku, aby nou nesvihla dozadu, ale len scasti je dnu - ked sme vonku a prazi slnko, dala som jej klobucik, ktory viac padal ako drzal na hlavicke
no teraz sme sa dlhsie nenosili, lebo bolo chladno, doma ju nemusim nosit - je to zlatusik - polozim a spi 😵 a ked boli tie strasne horucavy, tak sa tam uboziatko parila, hoci bola len v plienke a ponozkach, takze sme sa kocikovali
@riska - ja tiez odsavam, ked sa on nezobudi...lebo on je schopny tahat aj 5 hodin a to je na kojenie blbe.. teraz spi od pol deviatej rana a uz bude pol jednej... to je o nicom... teda je to fajn, ale kvoli kojeniu...prsia mi idu prasknut. Obe. A on vypije len jedno. Takze jedno budeme odsavat 😖

@flamenga AJ ja som mala po 600 nedeli este krvave spinenie, bolo to neprijemne, ale same to preslo 🙂
@anjelicek - aj Dankovi zvrchu vypadali vlasky, ma riadne kuty a muz hovori, ze uz sa zacina podobat na neho 😀 😀
Dnes som bola s LILI na prvej preventivke u ZUBARA - nevedela do coho ide, tak bola vysmiata, spolupracovala. MA zubky uuuuuplne zdrave a dozvedela som sa jednu zvvlastnost......LILI MA 3 JEDNOTKY - PREDNE ZUBY, tej jeden ma taky stoceny bokom.....doktor vravel, ze to je rarita... 😕 😕 😕 Som spokojnejsia, lebo tento zub ked vypadne ci ho vytrhu, tak mozu tie dve jednotky rast dobre... 😉
o 2 hodiny ideme cvicit Vojtovu metodu na rehabilitacne,tak som zvedava na tie cviky, len aby mu to pomohlo...