Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julianka777 ako ja neviem co mal dnes...bo on mi uz krasne chodi na serbel kakat...ved kakame skoro dva mesiace uz len tam...a dnes sa zatrucoval a ze on nebude...ale tak co uz snim...no nech by nam to prinieslo stastie... 😀 alebo aspom jemu ked si aj poskakal po tom... 😀 a dnes sme stihli este aj hlinu papat ...hlavne ze obed mu nechutil...
@matkaasebko vidis to,a ty vyhadzujes peniaze za jedlo a plienky 😀
@julianka777 no sak asi mu nasadim dietu... 😀 na ranajky piesok a na obed hlina....a nech ma trosku zeleninky bude papat sedmikrasky, alebo ich mam zaradit medzi ovocie? 😀 ...bo aj tie mu velmi chutia... 😀
@matkaasebko noo, to s tym kakanim poznam... od januara do polovice aprila do nocnika a odvtedy sa ide odmotat niekde prec odo mna a tam to do pleny natlaci. a najlepsie je, ze to mam potom od nej uplny klud, nadherne sa sama zabava, len aby ku mne nemusela. ja na to pridem az ked ten smrad prelezie tych 5 metrov ku mne... ☹
a mia sa tiez zivi vsetkym, co sa vonku da najst a dnu jej staci toaletak cely den, prednost ma len ovocie 🙂
@matkaasebko no vidis to 😀 a bude sa zdravo stravovat 😀
dobre ranko kocky,
@matkaasebko no maly musel byt podareny s holou ritkou.. 😀
Ja som dnes ako dobita.. mala akosi stale buntosila.. a 6 sa rohodla, ze uz je vyspata dost a pod sa mamka so mnou hrat.. 😀
@basa vy ste sa ako vyspinkali..?
dobre ranko
@basa23 aka noc?mi v pohode 3 krat hore,ale uz o 6 buntosila 😒 cim neskor ide spat tym skor je hore 😒 Vivi ma taaaky tipel na hlave vcera sedela sa jasila a pochvili si prastila hlavu dopredu o zem skoro ma piclo taka rana ☹
@matkaasebko este ze ho nepapal 😀
ahojte babule 🙂 nasa noc bola na prd,ada vypila skoro celu termsku vody,rano samozrejme prcikana,aj gauc samozrejme 😒 celu noc sa budila a to som ju dala spat v bodyckach s kratkym rukavm a nozky som jej prikrila dekou...nepomohlo....my tu mame stale teplo,dusno,lebo v oboch izbach mame okna na jednej strane a to taj,kde stale svieti slnko ☹ krsny uz predvcerom objednal trojkolku a vcera mu ju uz doniesli...uz neviem kto ju tu presne daval,tak dakujem,lebo nam sa hned zapacila 🙂 kukala som toho psa v draciku a v tescu,som skoro odpadla ze 39e,ale na nete som nasla za nejakych 31+este postovne,tak to radsej objedname 🙂 som zistila,ze mala nema skoro ziadne letne veci 😅
@jenie123 jeej ockovanie snad dopadne vam dobre budem drzat palceky 😉 mi sa uz an poradni nevazime nakolko moja doki ma vahu do 10 kg sa mi to zda na hlavu ved kazde dieta ma do 10kg? 😠 esteze mame vahu 😉 dnes ideme za svokrom kuk do nemocnice nachvilku.inak ta trojkolka sa asi stratila vcera bola podat reklamaciu a ze do mesiaca sa vyjadria alebo ze mozno sa balik najde aaach naozaj ju bude mat az k narodeninam 😠
@julianka777 myslim, ze ja som posielala odkaz.. a som rada, ze sa zapacila.. 😀 ale krasna je.. som zvedava, aku budeme mat my.. 🙂 my nastastie este take teplo nemame, ale cez leto to caka aj nas.. bude tu neskutocne teplo, to byvame uplne hore.. uz sme uvazovali na klimatizaciou, ale tie ceny.. ☹ no za toho psika si niekde nevedia co vypytat.. ved nakom by sa malo najviac zarabat, na detoch.. ☹ ja som teraz malej kupovala leginky na 3-6mesiacov, ostatne su jej velke.. a ked som jej objednala 3/4 taky tak ich ma ako obycajne nohavice.. 🙂
@basa23 drz, drz.. ak to bude ako vsetky ockovania, tak budeme veeeeela plakat.. vidis ta vasa trojkolka.. to je strasne, ved je to velky balik, to nebol malicky, este ze ju pani poistila.. 🙂
@jenie123 tak dakujeeeem 😀 😀 ja som kukala minule v tecsu opalovacky na adku a ze 7e 😕 no ako fakt neuveritelne ceny uz....u nas bolo vcera 28 stupnov a dnes ma byt tak isto
@julianka777 som zvedava co budeme rbit cez leto.. co obliekas Adke cez den, ked noci spinka v kratkom body..?
@jenie123 dam jej bud bodynka s kratkym,alebo tenke s dlhym a tenke leginky
@julianka777 vcera som dala malej saticky s kratkym a pancosky a dnes som jej chcela dat tuniku s kratkym a leginky, len ideme k doky, tak dufam, ze mi nepovie, ze malu slabo obliekam.. Mala je strasne otuzila, ona s kratkym a ja s dlhym.. ja v noci po perinou a ona ani deku nema.. 🙂
dobre ranko.... 😀 my hadam dnes aj sebkovi maly bazenik napustime...bo u nas to je na nevydrzanie...tiez okolo 27 mat tak na dovolenke tak je to uchvatne...
@jenie123 ako kazde decko s holym zadkom...len som prisla na to ze mame mega velke stehna... 😀 take na opekanie a na spapanie... 😀
@znamia ale aspom vies ze si pekne uvedomuje ze ide kakat... 😀 a ze to nebola vsetko len nahoda ked chodila na nocnik...mozno im nechuti co im varime...tak sa budu radsej takto zivit... 🙂
inak baby rieste - mame to opieracie choditko Sebo chodil na nom uzasne az som ho dala na travu nech chodi v ponozkach s nim a odvtedy ako keby utalo ani sa ho chytit...ako to zmenit?obut nepomaha...dat ho s tym na beton tiez nie...
@jenie123 urcite nebude mala slabo naobliekana...nemôze byt pozababusovana...ako to niektory robia...nech si chyta dievca odolnost...
@matkaasebko ved to.. vcera som jej aj tie pancusky chcela vyzliect.. 🙂 my sme este na nocniku nesedeli..
@jenie123 tak by ste nan mali utekat...je to super kolko plienok sme usetrili neni az mozne....krpan si zvykol a je...nooo akurat ten vcerajsok... 🙂 a co si jej ich nevyzliekla?ved vyskusaj a ked bude mat studene rucky oblec...ako ja som mala vcera malemu sto chuti aj tricko vyzliect...banujem ze bazenik nemal uz vcera...
@jenie123 ved sa opytaj dotorky ako ju obleikat,lebo ja tiez niekedy neviem
@matkaasebko hmm, vie velmi dobre, dnes sa nechcela dat ani prebalit, tak vrtela hlavou, ze si ju skoro odkrutila 😅
to choditko neries, mozno stratil zaujem. nechaj ho tam a mozno sa opat chyti...
no, mozno aj u nas zacne leto, ale este nie bazenikove. vcera este tak fucalo, ze mala flisku a deku v kociku... no a zatial je v tieni 13 stupnov...

@matkaasebko sikovny chlapec 😀 nasa je taka ista,ked chcem nech cika,tak nic a ked ju neham sekundu na holo,tak mi ocura vsetko 😀