Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julianka777 podobne.. pockaj az sa zdokonalia v chodeni, budeme za nimi staaaale behat.. 🙂 Stella mi uz od 7 opat spinka, tak si lezim na sedacke a pozeram gumkacov.. 🙂
@jenie123 aj nasa konecne zaaspala a tiez sedim na gauci a gumkacov kukam 😀 som to nevidela 100rokov 😀
@julianka777 😀 co si teraz zacat.. nechcem moc buchotat aj manzel este spi.. by som zacala uz aj upratovat.. 🙂 hlavne, ze sa uz perie.. este musim vymysliet, co si dnes navarime.. co mas dnes na plane?
@jenie123 mne uz doprala pracka,len to nechcem ist vesat,lebo sa bojim ze sa mala zobudi...neviem co budeme dnes robit
dobre ranko holky
@jenie123 mi noc docela ok spala do 7 medzitym sa zobudila asi 4-5 krat dalo sa 😉 Stellke urcite pojdu zubky,alebo ze by este po tej teplotke bola taka.ale az ted som vyliezla z postele muz si ju o 7 zobral a ted je s nou v tescu 😉 konecne vcera vecer zacala ze sa zdvihla a spravila tak 3-4 krocky snad sa uz rozbehne 😀 doteraz som ju ja volala ku mne az vtedy isla sama sa nepustila.tak som zvedava ci to nebola vcera nahoda ci aj dnes sa jej bude chciet.dnes to u nas nevyzera na neake krasne pocasie 😒 neviem co s malou vymyslime.
@basa23 uz teplotu nema, len je stale akasi uplakana.. teraz si ju drahy zobral von, ze si mam oddychnut.. no jasne, varim, periem, upratujem.. 🙂 Stella prve kroky spravila v 9 mesiacoch, odvtedy viac ako 5 krockov nespravila a mala aj obdobie, ze nechcela spravit ani jeden. a potom z nicoho nic a sup a urobila ich 20.. 🙂 a teraz sa pusta staaaale.. 😀
@julianka777 na tie modrinky si budes musiet zvykat.. Nasa ich ma stale, najhorsie je ked ich ma na celicku.. jedna zmizne, objavi sa druha a stale dookola.. Ale aka je Adka sikovna, uz sa ti bude pustat stale.. 🙂
@julianka777 aj moja ma 3 a z toho 2 na cele 😉 tych este bude vela 😉
@jenie123 tak to teda odychnes ked musis tolko toho porobit 😀 mne mala spala ted 40min kosia tak sa ani neda spat 😠 Vivi tiez mala take obdobie ze ani krok to uz je za nami,no musim pockat kedy sa zacne pustat vcera vecer sa pustala sama ale dnes sa len stava a sadne opica jedna 😀
@jenie123 no a ako ja som bola vcera v tescu a mali tam nasr....e...same akcie ale nic o tom ze 2+1 zadarmo...a to len na hami a tie su totalne drahe aj s akciou tak sme zase nakupili len hamanek...a plienky a tricka a minula som nanho 60 eur...a nic kupene...parada ....
@basa23 nooo kokso veru zachvilu...sa to suchne a uz budeme aj doma...jasne ze budu foto... 😀 a kooooopa...to uz moja mamina vymyslala ze ked tam prideme tak ja pojdem po ceste spat a ona s malym von...tak som ju hned sfukla ze bezomna nikde lebo ja musim vsetko fotit bo sak tam bude prvykrat krpan... 🙂 a vy kam sa chystate?
@znamia bodaj by si ju ani nepotrebovala...aj ja som mu kupila teplomer na celo a do ucha a som rada ze som ho zatial nemusela pouzit...radsej nech su to vyhodene peniaze ako to potrebovat...ako mne to je jedno nech si robi bordel sak to prevazne papame vonku na deke a tam sa to rychlo vyprasi a psi pak popapaju... 😀 predchvilou si cvicil motoriku ako vyberat obrusky na rit...:D vybral ich vsetky na komplet par nechal na spodu...a kazdy jeden musel ovonat...bo sme sa ich ucili vonat... 😀 a stymi zubami to poznam nam uz vyse mesiace take stavy robia ze az...dnes jak sto certov...a aj tak nikde nic...ale pokial nehoruckujeme je ok...
@matkaasebko mi ideme do chorvatska do Zadaru no som zvedava ako zvladne cestu.idete vecer alebo cez den?
@basa23 tam ideme na noc...a naspak pojdeme cez den...ja dufam ze noc bude ok...mohol by ju celu prespat...a den no sak s nim bude moja mamina vzadu tak nech sa trapi.... 😀
@matkaasebko tak to hej mama sa potrapi a mozno bude posluchat 😉 mi ideme tiez na noc a naspät asi cez den ako vy.uvidime 😉 uz mate zajednanu?
Dobre ranko kocky..
@basa23 ako ste sa vyspinkali.. my celkom ok.. mala zaspala o 8, o 9 sa zobudila a to som isla spat hned s nou.. uz sa mi to dlho nestalo, ze by som isla tak skoro spinkat.. 🙂 o pol 1 dostala mliecko a rano sa zobudila o 6.. tak celkom v pohode.. 🙂 ale dufam, ze vy ste to nemali o to horsie.. ☹
Teploty uz nemame, takze uz mame po ockovacej reakcii.. Na dalsiu sa uz neviem dockat.. ☹ Teraz uz u nas poprcha.. to bude zas den uprsany.. Ideme sa kupat a potom stvrdneme doma alebo u svokry.. vcera mala sa tak spadla, ze si kusla do pery a to bolo krvicky a placu.. ale nastastie stale mame so sebou prsko a to je na kazdu boliestku.. hned bolo po placi.. 🙂
dobre ranko
@jenie123 mi tiez ok noc bola hore 2 krat potom buntosila o 5,o 6 ze chce vstavat ale potiahla este do 7.takze super noc ste mali takze do rana do 6 ti bola hore len 2 krat?to je super 😉 no dnes to bude hrozny den mi strvdneme asi cely den doma 😒 strasne pocasie jeden den teplo,druhy zima aach
@basa23 od rana je opat nejaka uplakana, ja vobec neviem co jej je.. tak sme nakoniec ani kupat nesli.. ostali sme doma.. Teraz ju drahy uspava na balkone.. bude sa jej krasne spinkat, ked tak prsi.. a mozno si schrupneme pri telke aj my.. 😀 v podstate bola len 2 krat.. sem tam si zaplakala, ale to len chvilocku, dala som cumel a spala dalej.. Ale akosi sa neviem donutit ju odstavit uplne.. my pojdeme k svokre, aspon nam cas trosku utecie a mala bude mat zmenu..
@jenie123 výborne, sme mali tiež toršku zvýšené teplotky, ale to už bolo naše tretie očkovanie pri ročnej, menej mu chutilo papať, tak len na prsníku bol, som čítala, že by sa nemalo dávať nič na zmierňovanie horúčky po očkovaní, že to znižuje jej účel, ale som to čítala asi 5 dní po tom🙂 a Stellka sa má ako?🙂
@fatimuska aj nase to bolo tretie a pri kazdom sme mali problemy.. teplota by sa nemala znizovat do 38,5, tak mi to aj doky hovorila.. Stellka sa ma super, dnes je teda nejaka uplakana, asi sa zle vyspinkala.. 🙂 teraz opat spi, tak snad sa vyspi dobre a bude opat nas smejko.. 🙂 vidis, ty kojis, ze? ako ti Max spinka v noci?
@jenie123 no tie nase sa dnes asi dohodli lebo aj moja bola taka odkedy vstala rano,tlacila choditka pritom plakala,pozerala si knizku aj pritom plakala,cokolvek robila tak plakala.neviem musim jej kuk do ust lebo si tam chytala jedno miesto prstami.ted spi uz hodinu a pol cakam ze uz vstane.
@fatimuska tak to vitaj v klube.. 🙂 sme tu aj s @basa23, obe kojime a v noci nespime.. 🙂 teda, ja som zacala malu odstavovat na nocne kojenie, nechcem skoncit s kojenim, len tu noc trosku povolit.. zacala som pred tyzdnom a uz mi papa len raz za noc.. ale aj tak je este vela krat hore.. Stella tiez spinka s nami.. 🙂 teda je tam aj drahy.. mame velku postel, takze sa tam vsetci zmestime.. 🙂
@basa23 neboj ono to casom pride.. ani nebudes vediet ako.. poobede dale len hodinku a zobudila sa s placom.. a bola tak uplakana opat a uz teraz spinka.. som zvedava co to bude za noc.. inak dnes sa mi 3 krat pokakala, to sa jej vobec nepodoba.. tak dufam, ze to su zubky a rychlo jej vyjdu.. Ale ked som jej pozerala do pusinky, vobec nic tam nema..
ale ste toho popísali my sme tu neboli pekne dlho ako pozerám.....................
dobre ranko kocky 🙂
zobudili sme sa fajne precikany,ved vypila skoro celu termosku 😒 ale tatino ju naucil bocku posielat,taka je zlata ked to robi 🙂 a vy co mate nove,ja ani nestiham moc citat,lebo ked adus nespi nemam sancu si to tu precitat,lebo uz po mne krici 😀

@jenie123 aj u nas...odkedy vie ze ma nohy,tak chce len chodit a ked nie,tak len mrnci ☹