Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 ja som trosku nervozna ale zatial v norme uvidime neskoe 🙂 dnes ideme nieco nakupit uz pomalicky nech toho potom neni naraz vela lebo potom zabudneme 🙂 aj mne uz spi cez hodinku nieco tak uz zachvilu bude vstavat 🙂 to je super ze ju tak mate dobre nacvicenu zvyknutu na vodu a este aj potapanie 🙂 aj ja som chcela ale neak sa mi samej nechcelo a muz nechcel ist 😒
@jenie123 fuuu tak to neviem ked budu taketo tepla tak neviem zalezi z coho bude cimarcipan alebo tak 🙂 boze slahne ma mala mi spala o 3 asi 15 min lebo sme boli prec som ju prekladala sa zobudila a ted mi nechce ist spat.len sa bojim nech vydrzi do vecera oooo dnes bude noc 😒 ja tortu neriesim svokra objedna a jednu pece mama 🙂
@basa23 nepredbehla 🙂 ale skoro jej to vyslo.. 🙂 uvidis, ze sa zobudi ako zvycajne, len mozno budete mat o jedno papanie navyse.. zajtra sa mi pochvalis.. Stella este spinka, ale cakam kazdu chvilku, ze sa zobudi a pricestuje ku mne do postielky.. 🙂 drahy sa prestahoval do detskej, potrebuje sa vyspat.. a mne je tu samej smutno 🙂
@angie267 viem co prezivate, my sme sice na cinziaku, ale uplne hore.. obavam sa leta, to tu bude neskutocne.. normalne zavidim ten bazen.. 🙂 aj si tam malu potapala? aby ste to nezabudli.. 🙂 my este chodime do Hodonina a dnes sme po dlhej dobe vydrzali az do konca kurzu.. 🙂
Dobre ranko..
@basa23 no dlho ste spinkali.. tak dufam, ze sa to Vivi zapaci a bude uz tak pekne chodievat stale spinkat.. 🙂 my sme boli 2 krat hore.. o pol noci a o 4 a zobudila sa o pol 7 ako Vivi.. 🙂 drzia kocky spolu.. 🙂 ja na to niesom naucena, doteraz sme spavali vsetci 3 v posteli a bolo super.. ale aspon sa manzel vyspi a boli ho aj zub, takze by nas celu noc budil aj on..
@jenie123 tak to ano musia sa chlapi vyspat ked to tahaju 😉 mi to mame podelene ja s Vivi v izbe a on v obyvacke s nasim psom lebo totizto aj on je nauceny spat v posteli 🙂 snaaad by sa jej to zapacilo a chodila by tak spat ale neveriiim 😒 tak to stekrasne spinkali len tak dalej 😀
@jenie123 sa mate mi ted uz riesime tento nas byt ale su neake komplikacie ale do konca roka by sme mali stihnut odist a kupit 3 izbovy tak potom bude mat izbu jaaaj nech uz to je 🙂 no sme boli na poradni malu ockovali jaaj tolko placu snad nebude mat teploty 😒 cudne ted ideme az 19.9. vobec nie na rocnu prehliadku.vy kedy idete k doki do poradne?
caute....ja mam doma dnes zas pilota opat mi zletel z velkej postele...som spala aj on pak sa zobudil a iba buchotu rachotu...a rev...ale dobre je...padol na brusko tak sa to este dalo...noci mame lepsie...zuby ustali ale ziadny zas raz nevysiel...slak ma z nich trafi...my mame ist na ockovanie 8.6 a v tom ma byt aj rocna prehliadka len sa musime prehlasit lebo nebudeme doma...
@jenie123 v casti dolne hony byvame.neviem moja doktorka je vsehovsudy cudna.takze mi az september.som sa jej pytala aj za toto kakanie ona ze to je ok 😒 a ona ze ake mliecko papa Vivi,ja ze kojim ale chcela som odstavit.ona ze ale nie len kojte dalej 🙂
@matkaasebko chudatko ale dobre ze sa mu nic nestalo zachvilu uz bude odolny voci padom 🙂
@matkaasebko vy sa idete 8.6 ockovat a my mame v tedy 1 rôčik 😀 😀 😀
ahojte kocky,
tak dnes bola mala taka urevana, ja vobec neviem co s nou bola.. nastastie sme isli von, doma by som z nej asi zosedivela.. ☹
@matkaasebko ja sa tych padov bojim.. uz minule som malu zachytila na poslednu chvilu, uz mala hlavu vo vzduchu..
@basa23 Vivi uz spinka, ci este buntosite? mala mi prave zaspava.. 🙂
dobre ranko kocky
@jenie123 no mi noc hrozna staaale sa budila,tepla bola asi z toho ockovania.som si teraz vsimla ze na jednej nozicke ako ju ockovali ma to trosku opuchle a take tvrde neviem co to ked jej to nezmizne volam lekarke 😒 a vy ako ste spinkali?kokso odvcera som zacala korculovat fuuu unavena jak pes po 2 rokoch co som na nich nestala 🙂 🙂
dobre ranko 🙂
@basa23 ahoj,nas dnes caka ockovanie,sa bojim co bude 😒 inak to opuchnutia mala nasa po 2.ockovani a davali sme jej na to studeny kapesnik,potom jej to zmizlo
Dobre ranko,
@basa23 ja davam na na nozicku po ockovani octanovu mast.. a ked tak jej daj a studeny kapesnik, urcite to pomoze.. horucky ste nemali? jeeee, aj ja by som isla korculovat.. musim to nejako vymysliet s malou.. uz som tiez 2 roky na korculiach nestala.. tusim to dnes vyslem tatina s malou na pivo a ja si pojdem pokorculovat.. 🙂 dnes spala celkom v pohode.. bola hore asi 2 mozno 3 krat ani neviem.. 😀
@julianka777 nech sa Adka drzi a nemate ziadne reakcie..
baby a o kolkej ste vstavali? dnes si Stellus pospala normalne do 7.. keby jej to tak chcelo vydrzat.. 🙂
a dnes mame 11 mesiacikov aj my.. 😀 😀 😀
@julianka777 ja som ani netusila ze ju idu ockovat len doki odrazu ze dnes ma ockovanie... ja hned v soku ale bolo to lepsie ze som to nevedela dopredu aspon som tolko nestresovala 🙂 no skusim jej dat nato obklad dakujem 😀
@jenie123 super to bolo tak si pokorculovat budem musiet to praktizovat tak 3 krat do tyzdna nech zhodim tie 2 kila co mam zas navyse 😀 v noci sa mi zdala dost vrela asi mala teplotu len ona v noci sa kvazi ani tak nebudila jak vzdy ona mala zavrete oci a mrncala preto som ju ani nebudila ze jej dam nurofen a rano ok uz nebola tepla vypotila to bolo strasne teplo a to mala vetracku otvorenu 😒 mi sme vstavali o 6 ☹ nech to len Stellke vydrzi
@julianka777 snad bude dobre ze nebudete mat teplotu.moja je este uplakana dost.ted spi uvidime ked vstane 😒
@basa23 o asi som to zakrikla,miestamy je nejaka nervozna 😒
@znamia @julianka777 dakujeme kocky
my sme mali dnes uzasny den, skoro stale vonku.. a konecne som bola aj ja korculovat 🙂 som si myslela, ze som to za tie 2 roky zabudla.. ale bolo super.. som sa dohodla s drahym, ze to budeme praktizovat stale.. on si isiel s malou na pivo a ja som potom za nimi prisla.. som zvedava, ci bude aj svalovica.. 🙂

@basa23 ja som z tej oslavy strasne nervozna.. 🙂 horsie ako pri svadbe.. 🙂 a pritom si to ani mala nebude pamatat, ale su to ich prveee narodeniny.. mala mi teraz spinka, zmorilo ju kupanie a taka bola uzasna aj pri potapani.. 🙂