icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
20. máj 2011

@basa23 vies, ja som chcela 2 aj 3 deti, ale drahy uz druhe nechce, ze ma malu neskutocne rad a uz druhe tak mat rad nebude.. manzel je z 2 deti a ja som z 3.. a neviem si to predstavit, keby mala bola jedninacik.. ma to svoje vyhody aj nevyhody.. 🙂 viem, ze rodia aj v 40, ale neviem si predstavit, ze budem davat detom v dochodku na diskoteku.. 😀 😀 😀

basa23
20. máj 2011

@jenie123 uvidis mozno casom bude chciet ved chlapi menia nazory aspon ten moj teda meni casto 😉 aj druhe by mal tak isto rad 😉

matkaasebko
20. máj 2011

@jenie123 ja som si nasla taketo http://www.tomsta.sk/product/sun-baby-jeep-4x4-... len musim kuk na metri ake je to velike....
nooo dievca to bude mat tazke...a nedaj boh ze natrafi na takeho jak nas sebo....bo ja som povedala radsej nech mi s prepacenim trtka ako ma brat drogy...radsej mu dam na kondomy ako na travu....a ja som jedinacik a vobec nemam nasledky 😀 😀
@basa23 to su chlapi....uvidime co ten moj na doolenke.... 😀 bude potrebovat pak este jednu ....

julianka777
20. máj 2011

@basa23 som videla v tescu odrazadlo za nejakych 10e 🙂

jenie123
21. máj 2011

Dobre ranko kocky..
tak dnes mame rekord.. vstavali sme o 4:45.. ale noc bola fantasticka.. zaspala nieco po 8, prvy krat sa zobudila o pol 12 a potom o tej 5.. len skoda, ze potom uz nezaspala.. a teraz uz opat spinka.. 🙂 to bude dlhy den.. 🙂 🙂 🙂
@julianka777 dufam, ze dnes Adka nedrzala s nami a spinkali ste o nieco dlhsie..? 🙂
@basa23 vy ste ako spinkali?

julianka777
21. máj 2011

ahojte 🙂
@jenie123 tuto noc vstaval tato,tak ani neviem ako buvala 🙂 ale vstala asi okolo tej 6,ja som hore uz od pol 6 🙂

jenie123
21. máj 2011

@julianka777 moj ani nevedel, keby bola mala v noci hore.. ale rano si ju chvilku zobral a mna nechali az pol hodinku dospat.. 🙂

julianka777
21. máj 2011

@jenie123 aky zlaty 🙂 u nas ma tato skoro stale len rannu,tak spava sem-tam pri adke,ale rano ked vstanee sa supnem ja k nej pod perinu 🙂

jenie123
21. máj 2011

@julianka777 🙂 a mala ti spi v posteli ci v postielke..?

julianka777
21. máj 2011

@jenie123 nie,teraz ked sa stale budieva,tak spi so mnou alebo s mirkom na gauci a jeden z nas na madracoch 😒 som rozmyslala,ci jej nekupit velku postel,lebo v postielke sa raz pretoci a uz sa budi,lebo nemoze dalej cestovat

jenie123
21. máj 2011

@julianka777 ja som tiez uz rozmyslala nad postelou pre malu.. ked sme teraz tyzden spavali bez tatina, tak jej bola aj nasa postel mala, stale sa prehadzovala a pretacala.. 🙂

basa23
21. máj 2011

dobre ranko
@jenie123 takze to sa ti 2 krat len zobudila?to je supeeer no az nato ze uz o tej 5 nechcela spat 😒 inak malinka ti pekne spinkala doteraz pomaly 11 hodin,neviem ci uz neprechadza nato ze jej staci aj menej.moja tiez tak spavala ale potom to uz klesalo o hodinu a ted jej staci spat 8 hodin.vcera sla spat o 10 a hore uz bola o 6.v noci bola 3 krat hore takze super 🙂
@julianka777 to je aky luxus ze tato vstaval 😀

julianka777
21. máj 2011

@jenie123 tak isto je to aj u nas,jej treba asi ihisko na spanie 😀

julianka777
21. máj 2011

@basa23 tato rad vstava,vraj je viac vyspaty ako ked spi a ja som len rada 😀

jenie123
21. máj 2011

ahojte kocky, tak u nas tak kraaaasne prsi.. Dali sme si vyletik a este sme stihli dojst domov a nezmoknut.. 😀 len skoda, ze neprsalo v noci, hned by sa lepsie spalo.. 🙂
@basa23 ale aj vy ste krasne spali.. este pred nedavnom sme si stazovali, ako sa kazdu hodinku budia a hop, uz je to len par krat a to si ju ani nemusela nechat trpiet v noci placom ako ja.. 🙂 no len, aby som to nezakrikla.. hned pojdu dalsie zubky a my sa opat nevyspime.. ☹
@julianka777 doma mame este 2 madracky v detskej asi jej to zrovna necham a moze tam pekne spavat a cestovat a cestovat.. 🙂 uz teraz tam pekne vylezie a polozi si hlavicku a ze haja.. 😀

anjelicek26
21. máj 2011

Nas maly spal dnes tiez podozrivo dobre - hore bol len 1x... spal od osmej... o pol desiatej bol hore, sople ho budili, ale siel bez vsetkeho po stvrt hodke zasa do postele a teda aj zaspal, mlieko mal len o pol druhej a rano o pol siedmej - vtedy vstavame 😝 No ale na to, ze ma sople, fakt ze fajn 😵

U nas je divne vonku, fuciiiii strasne, prsat neprsi, ale je tak, ze ma clovek pocit, ze ho tie oblaky pritlacia k zemi...

julianka777
21. máj 2011

@jenie123 no my by sme potrebovali este jednu izbu a tam by bola len postel..tam by sa jej spalo :o))

jenie123
21. máj 2011

@julianka777 tak tomu verim.. 🙂 to by sa aj mne dobre spalo.. 🙂
@anjelicek26 tak to ste pekne spinkali.. a hlavne na to, ze ma maly soplik.. Jeee a ako si si uzila svadbu..?

julianka777
21. máj 2011

@jenie123 musime nieco vymysliet 😉

znamia
21. máj 2011

cafte 🙂

@julianka777 zrus gauc a majte len matrace a mozte vsetci pekne spolu na kopke bubat 😉 my sme tak mali z matracov v prvom byte postaveny gauc... jooj, to uz je 10 rokov, som si prave spomenula 😅
nase trdlo minulu noc spalo to snad 2 tyzdnoch do 3am v jednom kuse u seba v postielke!!!! sme z toho boli mierne v soku.... ale dnes sa to iste nezopakuje... 😖 a aj ca zaspavania sa nam posunul so 7pm na tak 7.30 - 8pm, ale zato prestala vstavat o 6am, ale tak po 7.20 😀 uz som to nezvladala, ked byvala v noci tolko hore a rano tak zavcasu...

julianka777
21. máj 2011

@znamia len to by uz potom nemala navsteva kde sediet 🙂

jenie123
21. máj 2011

@znamia a ako to robis, ze ti tak pekne spinka..? nevaris nahodou makovy odvar 😀😀? potrebujem rychlo poradit.. zajtra ideme na kupanie a hodilo by sa, keby mala spala aspon do 7.. minule sme sa ani nemohli ist kupat, lebo skoro vstavala a bola urevana a nez sme vyrazili, uz isla spat 🙂

znamia
21. máj 2011

@jenie123 jooj, ale mne mala spi cez den 2x 30 min, a mozno kazdy druhy den hodku v jednom kuse. ja si malu beriem do postele, ak uz v nej nespi od zaciatku, ked sa v noci okolo 3am zobudi na mlieko a tak potom vydrzi spat dlhsie...
ja som miu vzdy davala spat vecer v rovnakom case, od narodenia. a najprv sice vymyslala, ale nemilosrdne sme proste boli od 7pm v jej izbicke. ci revala, ci nie. ja si myslim, ze nemju co byt hore s nami do desiatej. ak chcu byt hore, tak v postielke pri zatiahnutych zavesoch. teraz ju uspavam bud lezanim v nasej posteli s nou, ak ma zly vecer(zuby) alebo stojim/sedim pri jej postielke a uz si zvykla. uz sa jej nemusim dotykat. ale s tym dlhym dennym svetlom je to aj 30 minut 😠

znamia
21. máj 2011

@julianka777 musis to zahrat na ten orientalny vankusovy styl 😉

julianka777
21. máj 2011

@znamia ty kokso,to by sme boli jak v oriente 🙂

basa23
21. máj 2011

@jenie123 no ved to pojdu zubky a zas sa vratia zle noci ale nevadi zatial si ich uzijem 🙂 aj mi sme mali vylet boli sme opekat a potom na oslave 1.rocku.tak sme prejedeni a unaveni 🙂 ale bolo super ale straaasne teplo som sa slnila a ted ma boli hlava 😒 mala mi este nespi ale je uz unavena dnes malo naspala

jenie123
21. máj 2011

@znamia mala mi chodieva spavat medzi 7:30 a 8:30.. vecer pekne zaspava v postielke, vzdy s nou ostanem nez zaspinka.. a s tym svetlom mame ten isty problem a preto si aj myslim, ze tak skoro vstava.. cez den mi krasne spinka, vacsinou 3-4 hodinky..
@basa23 aj si sa inspirovala k vasej oslave?🙂 . dnes mi Stellka spala dokonca az 3 krat, spolu 3,5 hodinky.. ona je tak vzdy unavena a nie aby si sadla a chvilku oddychla, ona musi stale chodit a chodit..

znamia
21. máj 2011

@jenie123 booze, ani si neviem predstavit ake by to bolo, keby nasa tak cez den spavala.... aaach. to by som nemusela este teraz riad umyvat, pratat a prat 😅

jenie123
22. máj 2011

Dobre ranko kocky..
tak dnesna noc bola celkom fajn.. zobudila sa mi 2 krat na papanie, ale o pol 2 sa rozhodla, ze sa jej spat nechce a polhonku buntosila, nastastie zaspala a spala do pol 7.. 🙂
@basa23 vy ako? dufam, ze som to vcera nezariekla.. 🙂
@znamia tak aspon to som rada, ze mi mala krasne spinka cez den.. by som nic pri nej neporobila..

basa23
22. máj 2011

dobre ranko
@jenie123 mne vcera moc nespala lebo iba v aute lebo sme boli cely den prec 😒 hej inspirovala 🙂 uz hlave premietam co a ako 🙂 mi docela ok 4 krat bola hore a natrvalo sa zobudila po pol 7.to ste mali krasnu noc krajsiu nez mi 🙂