Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julianka777 a vy ako po ockovani? aj ste mali teplotku?
@jenie123 ahoj,mali sme vecer 38,dala sompolu Panadolu cipku a teraz je tiez nekludna,tak som jej dala Fenistil,ma to cele cervene okolo ☹
@julianka777 chudatko Adka.. neskusala si davat na nozicku octanovu mast.. malo by to stiahnut..
caute baby
@jenie123 vidim ze si bola korculovat.... 😀 tak môzes chodit uz aj za mna...bo ved ja uz nemam ani kedy...
@julianka777 chudatko malinke nedch sa z toho rychlo dostanete....tak ale treba to brat tak ze na dlhuuu dobu uz je pokoj z ockovanim....
a ozik baby davate uz deckam sosovicou a fazulovu polievku?ak hej ako to pripravujete.....
dobre ranko kocky
@angie267 ja som jej raz uz dala syr ale to len raz,lebo som niekde citala ze uz mozu syry,aj mi prisla taka brozurka ze uz mozu syry ze ako mliecna davvka ale nebolo tam napisane ze ake 😒
@jenie123 mi sme spali ok bola hore 3 krat rano uz o pol 6 buntosila ale zaspala do pol 7.rovnako vstavali 😀 fuuu unavena hned z rana dnes ma Vivi meniny(aj ked je len v niekt.kalendaroch slovenskych 😠 ) tak hned z rana som upratovala 🙂
@julianka777 jaaaj chudatko Adka snad bude zachvilu dobre-
@basa23 prajeme Vivi krasne meninky.. a nech si to dnes uzije.. 🙂 🙂 mna upratovanie este len caka, az pojde mala spat..
@matkaasebko milujem korculovanie, vobec neviem ako som to celu tu dobu mohla vydrzat.. 🙂 ja som malej robila len hrachovu kasu.. ale v podstate by som mohla spravit aj polievku.. ja som ale kupila olupany hrach.. skusim kupit lupanu sosovicu a spravim jej polievku, super inspiracia.. 🙂
ahojte
@julianka777 dufam, ze sa adke uz dnes polepsi...
my este stale horuckujeme... noc bola zase hrozna, samy rev, aj zo spanku aj ked bola hore... ☹ ak to do zajtra neprestane ideme k doky...
@basa23 no parada.. tak uz chystate.. 🙂 to mate taku predpripravu pred narodeninami.. 🙂 Vivi sa urcite tesi a nechce ist spinkat, aby jej nieco neuslo.. 🙂 Stella uz spinka od pol 9.. v poslednej dobe toho vela nenaspi.. tak pocitam, ze sa kazdu chvilku zobudi, ale aspon som stihla oprat, ozehlit a navarit a naoko poupratovat.. 😀
@jenie123 no tak pak daj vediet ako sosovicka chutila... 😀 a jak si ju varila...ja som rozmyslala ze ake by to bolo aj s UM ze taka mliecna polievka...abo taka normalna len zahustena a trochen maska do nej a zemiaku...
a ja mam zase frei maly je u babky...len musim ist kosit...sa mi nechce ani h....
@matkaasebko ja som rozmyslala, ze by som ju uvarila s mrkvickou a k tomu rezance.. alebo by som ju uvarila so zemiakom a mrkvickou.. dnes ju kupim a zajtra by som ju spravila.. potom ti dam vediet ako to dopadlo a ci to malej chutilo.. ale v poslednej dobe malej skoro nic nechuti, ta by mohla jest len jogurt od rana az do vecera.. 🙂
@jenie123 ani mi moc nepapame, ale bude to tym teplom abo zubami...takze to neriesim...nooo vidis ozaj aj s mrkvou to môze byt ok...tak budeme cakat na referencie nech vieme ci aj my mame navarit...bo ved som prisla na to ze mu davam strasne malo druhov papat..ale ked ja vôbec neviem co môzem abo nemôzem...vcera sa mi zas vychadzal a to sa hral iba s kozou co mame na koberci...a nam buduci tyzden uz hadam aj bazen pride 😀 len dufam ze to do piatku stihne....
@matkaasebko ozaj, vy uz idete na dovcu, ze? aj ja mam taku obavu, ze malej davam stale to iste a nic nove.. ale od roka, to bude uz ok a uz budu papat skoro vsetko.. 🙂 som este zvedava, ci tu zozeniem lupanu sosovicu..
@jenie123 nooo veru veru uz sa nam to krati...neviem ci sa mam tesit abo bat ze ako to vôbec vsetko dopadne...ale tak dufam ze bude ok ze maly sa rychlo aklimatizuje...a nebudeme tam hlavne chory...sak v piatok ideme k doktorke..hadam nas nabali liekmi keby daco a pokuka ci sme v poriadku....
inak môze uz krpan ladovy salat?bo mi suseda dala zo zahradky...ze ci by si uz mohol hryzkat...
@matkaasebko
@jenie123
@basa23
@znamia ahojte,isla som ku mame,lebo by som adku sama nezvladla...stale plakala,davala som jej zase obklady,nurofen,bo aj horucku mala ☹ ani na rukach som ju nemohla mat,iba lezkala a teraz je zase ako vymenena 🙂 uvidim co bude neskor,takato nebola ani pri prvom ockovani
@julianka777 jaaaj chudatko to svinstvo ockovanie 😠
baby aj ja mam pocit ze jej davam stale do iste dokola aleved o chvilu rok tak to uz bude vse papat.dnes jej idem dat jahody doki povedala ze moze tak uvidime 🙂
ahojte maminky, opat sa na vas obraciam, aby som zistila ako to je u vas s kojenim?? ako casto? nasa slecinka, cez den sa to obmedzilo na 3 krat, co je uplne ze vpohodke, ale noc neprespinka, spinka pri nas a budi sa cca 3 krat... kamaratka mi radi, aby som ju nechala tyzden vyplakat, ze sa odnauci papat...ja by som jej este ten mesiac dopriala nocne kojenie, kolko krat chce... co vy na to?? co si myslite o odnauceni sa nocneho kojenia tym ze sa babo necha plakat ( inak si to ze bude plakat nechcen ani predstavit,asi ma bude musiet manzel niekde zamknut) ,ako to riesite vy??? inak, ak by som malu chcela okabatit, ze jej dam flasku s vodou, to bude kriku 🙂 dakujem a nech sa vm dari
@matkaasebko u nas by bola najhorsia cesta, Stella nevie nikde usediet.. to bude asi najhorsie, tam to prostredie si myslim, ze zvladnu super.. a ladovy salat, no neviem, este sme nedavali..
@julianka777 aj mne sa zdalo, ze toto ockovanie bolo najhorsie.. Nech sa Adka drzka..
@stastnevydatam no ja som to uz vyskusala.. zacala som v noci odstavovat.. jeden vecer som sa rozhodla a ideme do toho.. bolo to tazke, plakala a plakala, vodicku mi vobec nechcela.. (ona ju nechce ani normalne) a tak v tom placi zaspala.. o 3 nad ranom som jej mliecko predsa dala, ale len hlavne kvoli tomu, ze mohla byt aj smadna a aj hladna.. na druhy den som tiez dala len raz, ale budila sa mi stale, len som jej nedala, chvilku si poplakala a zaspala.. no a ked bola mala ockovana, tak mala horucky a vtedy som jej dala castejsie a uz teraz papa 2, 3 krat za noc.. ale som rada, lebo mala bola na prsku aj kazdu hodinku.. S doky som sa o nocnom odstaveni rozpravala.. ked sa rozhodnes odstavit od nocneho kojenia, musis uplne.. teda nedat jej vobec v noci.. len vecer a opat rano.. a samozrejme chlapa zo spalne odstahovat.. lebo drahy mi stale nadaval, ze jej mam dat, co ked je hladna a smadna a tak a co som to za mamu.. teraz ju idem odstavit na druhy krat na zaciatku juna.. drahy ide na 3 noci prec, takze sa opat do toho pustim.. a dufam, ze sa to tento krat zadari.. 🙂
Ahojte kocky , co noveho? ja len tak kuk ,citam co pisete o odstavovani, no ja toto poznam to kojenie a budenie kazdu hodinu alebo dve, ale odkedy je na umelom mlieku tak sa to tak upravilo ze sa budi len 2x a davam mu mlieko aj ked by som nemusela len vodu ale tak sa rozjeduje ze mi to nestoji zato , takto vypije mlieko a spi dalej a to aj do 9hod rano. cize jedno mlieko okolo polnoci to som este hore a potom tak okolo 5-6h rano...
ale nenechavajte ich vyplakat ja si myslim,ze si to same upravia ,neviem moj fakt sa dostane do takeho placu ze to az neni zdrave ,ale nechcem mudrovat je to na vas 🙂
dobre ranko..
@basa23 tak to ste fajn spinkali.. Stella isla spat o 20;15 a vstavala 7:15 🙂 ale.. o 1 sa zobudila so strasnym placom, nevedela som ju vobec upokojit, ani na rukach, ani mlieckom, vobec nicim.. som bola az zufala.. ukludnila sa az po vyse hodiny a to mi uz prisiel pomoct manzel z vedlajsej izby.. nakoniec sme jej dali nurofen a mala sa upokojila.. no ale uz bola tak hore, ze jej trvalo dalsiu hodinku nez zaspala.. takze mi sme mali takuto noc.. boli ma tak hlava, budem si musiet nieco dat..

@jenie123 super tak ste sa vetrali 😀 to bol iny relax na korculaich ze? 🙂
holky mam otazku davate detom syry?ak hej ake?