Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko
@majjka0806 vsetko naj prajeme dopredu k narodeninam 🙂 naaadherna torta.
@jenie123 no tak tam bude mat veela rybiciek a este takych velkych 🙂 jeej to ste mali noc mi tiez zlu bola fu ani neviem kolkokrat hore 😒 mi sme vstavali o pol 7.aspon nieco ale sla az o 10 takze to nenaspala vela 😠 jeeezis mi normalne chodime 😀
vsetko naj detommm junovým......
@majjka0806 Sebinkovi prajeme vseeeetko najlepsie k prvym narodeninkam 🙂
dobre ranko
@basa23 Stella isla spinkat o 8 vecer, prisla k nam navsteva a mala sa zobudila, tak bola s nami do 10 hore.. potom bola hore asi 2 krat.. a vstavali sme o 6:15, takze celkom v pohode.. aj mne to robi, ze sa budi s placom.. tak dufajme, ze to su zubky a ked vyjdu bude pokoj.. Mala sa zdokonaluje este stale, vcera spadla vonku na tvaricku, ma odrane celicko a nosik.. kazdym dnom to bude lepsie a uvidis ako sa zdokonaluje.. Stella doma chodi len v ponozkach, tak mala trosku problem chodit v topankach vonku.. ale teraz uz chodi sama, ale stava sa, ze spadne, ale zasa sa zdvihne a ide sa dalej.. uz ma aj odrete konenko.. ani jej saty nechcem davat, vzdy ma nejake nohavice alebo leginy, aby nemala kolienka odrate stale.. 🙂
@basa23 ona si zvykne a bude urcite lepsie chodit doma ako vonku, ale ono sa to casom zlepsi.. vybrali, este musime zavolat do cestovky ci je vobec volne, ale nastastie sme vybrali viacej ponuk, tak snad jedna z nich vyjde.. ide nas 8 dospelych a 3 deti.. tak to bude sranda.. 🙂 ak si otvoris svoj album, kde chces dat tie fotky, uplne dole pod fotkami je tabulka pridaj fotky.. 🙂 aj ja som to teraz hladala.. 🙂
@jenie123 vidim, ze ste si vybrali Taliansko, mozem len odporucit a hlavne pre rodiny s detmi kvoli plazam, boli sme tam minuly rok a parada krasne plaze udrziavane tam maju. My sme boli v Lignano Sabiadorro neviem presne ako sa to pise, je to hned kusok od hranic nedaleko Bibione, ale je to nadherne mesto kde to zije a vela vela atrakcii pre deticky, krasna promeda na plazi tam je a vela dalsieho, ved skus vygoglit 😵
s tymi leginkami sme na tom rovnako nosime 68 tescacke ale aj Hmko je take velke 😒
@jenie123 http://www.topholiday.sk/ hodila som ti link na tu cestovku, zatial sme len cez tuto chodili na dovolenku. popozeraj a s tou pani sa dohodnut aj dobra cena a mozno aj volne bude mat nieco
@angie267 nieco som tam nasla, zajtra im tam skusim zavolat.. paci sa mi na ich stranke, ze tam uvadzaju, co je este volne.. 🙂
@basa23 jasne, ze spinka.. zaspala o pol 9, ale uz sa 3 krat zobudila s placom.. pridem k nej upozim ju naspat a v momente spinka.. musim ju naucit spat, nez pojdeme na dovcu.. 🙂 dufam, ze najdem.. ono uz aj z tej jednej cestovky hovorila, ze uz je dost neskoro a bude to problem.. tak uvidime, pre ktoru to problem nebude..
dobre ranko
@jenie123 ako ste spinkali?mi sme boli 3 krat hore ale stale s tak strasnym placom.prvykrat ako sa zobudila som ju vobec nevedela ukludnit.a vstavala o pol 7.inak su take cestovky aspon viem ze moja mama tak vzdy hlada dovolenku ze ide do cestovky povie áke kriteria dovolenky a ta pani jej v cestovke najde,lebo oni spolupracuju s viacerymi cestovkami.no len moja mama je zo Senca tam je taka cestovka az dve tusim.
dobre ranko
@basa23 vstavali sme o 6:15 a v noci bola tiez asi 3 krat hore.. Vivi asi idu zubky, ked tak chudatko place.. Stella ma este sopliky a v noci dost kaslala.. musim jej dat nejaky sirup.. my sme tak volali do tych cestoviek, ze sme im povedali, kolko nas je a aku predstavu mame a nech nam nieco najdu.. tak uvidime co dnes vybavime.. no ak nic nenajdeme, asi sa rozdelime a pojdeme len my a zoberieme sestru s frajerom, to nas bude len 4 osoby a to uz nieco najdeme.. a ked tak v chorvatsku urcite nieco najdeme.. 🙂

dobre ranko kocky..
@basa23 my sme dnes boli v noci kazdu hodinku a niekedy aj pol hore.. takze to vidim, ze vy ste prespali celu noc.. 🙂 od pol 6 sme hore.. a mame sopliky a zda sa mi zachripnuta.. takze len nas horucky presli, tak musi nastupit nieco ine.. tak ani kupat nejdeme.. ☹