icon

Just - všetko z prírody. Poznáte tieto produkty?

zuzume
22. nov 2008

Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...

janana2013
29. aug 2018

Myslim, ze dcere sa nic nestane s dospelou davkou. 3 x pol. lyzica denne a malemu cajova. Ak nema maly ziadny problem, staci aj raz-dvakrat za den. A ano otvorene skladovat v chladnicke

aknelaenka
3. sep 2018

@janana2013
A je jedno ci pred jedlom..po jedle? Na lacno? Velmi pekne dakujem

elkakk
3. sep 2018

@aknelaenka ja viem ze hlavne zelezo netreba kombinovať s mliekom cca 2 hodinky po uziti nejesť/nepit mlieko

bohjelaska
5. sep 2018

Ahojte, baby čo by ste odporúčali pri strate hlasu. Pre dospelého. Vďaka

bazoskaa
5. sep 2018

@bohjelaska levanduľovy krém natierať a Ole 31 liečivých rastlín kloktat

wawrita
28. sep 2018

👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼 Kto máte zaujem o výrobky Just , kľudne mi napíšte spravu , som predajca, budem objednávať 👈🏼👈🏼👈🏼👈🏼👈🏼👈🏼

kvietok8
29. sep 2018

@wawrita Ja by som poprosila slezový krém 30ml. Ďakujem

krenzelak
30. sep 2018

@kvietok8 mám 60ml viem hneď poslať v prípade záujmu

lub89
30. sep 2018

@wawrita cena thymianoveho krému? Ďakujem

wawrita
30. sep 2018

@lub89 60ml je cena :15,90€

lub89
30. sep 2018

Ďakujem za všetky ponuky na thymianovy krém už som si vybrala a na tu spravu aj odpísala 🙂

danusska
30. sep 2018

Výrobky Just objednávam pravidelne. Kedykoľvek ma môžete kontaktovať.

danusska
4. okt 2018

Zajtra posielam objednávku, ak by mal niekto záujem, tak píšte IP.

klaudi86
13. nov 2018

Dobrý deň.4,5 ročná dcéra nosí domov zo škôlky ako suvenír zelené sopliky.Existuje niečo na ne z justu čo zaberá?Mám ešte 10mesacnu dcérku,ktorá trpí na opakované zápaly stredného ucha-kazdy soplik jej udrie do uší...ako by sa dal riešiť tento problém?vedel by mi niekto poradiť prosím?ďakujem

borka82
13. nov 2018

@klaudi86 na zelené soplíky je výborný Tea tree olej, ja to zvyknem kvapnut do Vincentky (majú v lekárni aj sprej do nosa) a takisto inhalujeme Vincentku a do toho kvapnem Tea tree olej 2 kvapky, pekne odhlieni a je aj na bakteriálne infekcie. Treba posilniť aj imunitu Echinacinou a môžte striedať s Narosanom Cucoriedkovym, plus ak si to chcete silnejšie poistiť tak je dobre pridať k sirupom aj Vivi Aloe dlhodobo aby sa imunita poriadne naštartovala. Narosan cucoriedkovy môže na imunitu aj mladšia. Tiež mám 10- mesačnú a dávam jej jednu mokka lyžičku denne. 😉

borka82
13. nov 2018

@klaudi86 ešte ma napadlo že malinkej môžte natierať okolo ušiek a ma dutiny tymianovy krém v takej mini vrstve a tiež môže inhalovať Vincentku, ja zvyknem dať malu do jedálenskej stoličky a nasmerujem na ňu inhalator aby to na ňu fúkalo a dýchalo to, cca 10 minút ju tak necham. Snáď som pomohla 😉

klaudi86
13. nov 2018

@borka82 veľmi pekne ďakujem😊

danusska
13. nov 2018

@klaudi86 na zelené sopliky odporúčam potierať dutiny tymianovym krémom s kvapkou tea tree oleja. Tymianovy krém pomôže s odhlienenim a tea tree olej je ako prírodné antibiotikum, pomôže preliecit zápal.
Na zápal ucha treba potierať Tea tree olejom v oblasti okolo usiek, ale ako podklad treba nejaký krém (aby nepodrazdit pokožku, hlavne u malých detí) alebo potierat Tea tree krémom.
Tiež odporúčam dať do aróma lampy alebo aróma difuzera pár kvapiek citronoveho oleja. Pôsobí antibakteriálne.

elmunda81
14. nov 2018

@klaudi86 okrem nižšie spmenutych, tannen sirup na sopliky a msa caps-extrakty z húb reishi, maitake a shitake, vysypeme kapsulu do tanen sirupu pomiesate a sups do pusky. Su uzasne pri chorobach ale aj posilňujú imunitu.

danusska
22. nov 2018

Ak niekto potrebuje tannen sirup, tak je teraz vo výhodnom balení
Sada Tannen sirup 250 ml + Oxydef Drops 75 g
alebo
Sada Tannen sirup 250 ml + Kapsuly s vitamínom D a vápnikom 37,5 g.
V obidvoch prípadoch je cena 40€.

elkakk
23. nov 2018

@danusska a teetree krémom keby potieram v nose? Dcera chytila moraxelu skolkarsky bacil ze by som aj sebe potierala

danusska
23. nov 2018

@elkakk tea tree krém sa môže používať aj na sliznice. Takže smelo aj na potieranie v nose.

mary737
25. nov 2018

@elkakk aj olejom... ešte lepšie ..

elkakk
25. nov 2018

@mary737 dakujem

elkakk
25. nov 2018

@danusska dakujem

zuzanka0018
12. dec 2018

Dobrý deň, je tu nejaký poradca, čo by mi objednal tymianovy krem a 31? Som z Oravy.

helen112
12. dec 2018

@zuzanka0018 písala som Vám správu 🙂

ninka1609
25. dec 2018

Dobrý večer ja by som poprosila nejaky vyborok pre dvojrocnu na opakovane sople ..a kasle mohli by ste mi poradit co z Just vyrobkov by nam pomohlo? Dakujem krasne

danusska
25. dec 2018

@ninka1609 na hlieny je dobrý tannen sirup a Narosan na posilnenie imunity alebo ak je to alergickeho pôvodu tak napríklad peľový sirup.

ninka1609
25. dec 2018

@danusska a ten tymianovy krem?