icon

Just - všetko z prírody. Poznáte tieto produkty?

zuzume
22. nov 2008

Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...

stradivariuska
25. dec 2018

@ninka1609 tymianovy krem natierat hrudnik, chrbatik a dutiny. Mam dvojrocnu, nebyva casto chora ale ak sa stane ze hlieny su huste a nechcu vytekat, tak do miestosti kde spi dam hrniec s horuco vodou do ktorej som pridala za lyzicu soli na kupel noh a 3kvapky oleja z 31bylin. A necham odparovat. Na ulavu pri soploch taktiez eukasol alebo aj olej z jedle sibirskej do aromalampy. Robim s justom rok a pol s stale skusam nove veci.

danusska
26. dec 2018

@ninka1609 ak chcete vnútorne výživové doplnky, tak to co som spomenula vyššie. No a ak zvonku, tak tymiánový krém je za mňa pri zahlieneni najlepší pomocník. Môžem odporučiť. Natieram ho deťom na priedušky (aj pri laryngitide), potieram aj nosove dutiny. Deťom sa po ňom lepšie dýcha a hlieny ustupujú oveľa rýchlejšie. Tiež používam eukasol, ale aplikujem ho len do ovzdušia a veľmi opatrne lebo je silno koncentrovany. No a pri zahlieneni zvlhčujeme vzduch v izbe, kde spia. Keď sa prechladnutie podchyti hneď na začiatku, tak liečba je rýchlejšia a priebeh choroby je miernejší.

jannali
26. dec 2018

@danusska a môžem natrieť i 10 mesačne babo? Dakujem

borka82
26. dec 2018

@jannali určite môžte, moja mala ma 11 mesiacov a natieram ju od narodeniu pri chorobe alebo ako prevenciu keď niekde ideme 😉

ninka1609
26. dec 2018

@borka82 a pomaha?

danusska
26. dec 2018

@jannali určite áno. Len pri prvom použití treba vyskúšať prípadnú alergickú reakciu.

ninka1609
26. dec 2018

@danusska to ako?

chulieta
26. dec 2018

@ninka1609 ja pouzivam eukasol a tymian pri dcere od jej pol roka, bude mat 11r a pri synovi od narodenia. 🙂

ninka1609
26. dec 2018

@chulieta a pomaha vam?

elkakk
26. dec 2018

@ninka1609 ja tiež dávam tieto 2 veci minimálne choroba je oveľa miernejšia nemáva horúčky nezatekaju tak soplíky a dobre sa jej dýcha v noci sa vždy vyspí nemôžme čakať že nikdy nebudú chorý ale ten priebeh ich aj nás tak nevyčerpá a ja dávam ešte tannen sirup iné sirupy mi nechce

borka82
26. dec 2018

@ninka1609 áno, pomáha. Lepšie sa jej dycha, ak ma kašeľ tak ukľudní a lepšie spinka. Tiež ako píšu ostatne, vždy kombinujem s eukasolom. Aj eukasol dávam preventívne, do nákupných centier, obchodov, pre starsiu do škôlky...

jannali
26. dec 2018

@borka82 ďakujem, staršieho natieram, len som si nebola istá u bábätiek 😉

jannali
26. dec 2018

@danusska dakujem

jannali
26. dec 2018

@ninka1609 nám pri staršom pomáha, eukasol je pre neho silný, stačí skutočne stretnúť malo s tymianová masť len tiež malo, má výraznú vonu

jannali
26. dec 2018

@stradivariuska olej z 31 bylín sme ešte neskúšali. Aké má účinky, tiež pri chorobe?

ninka1609
26. dec 2018

@jannali Ked ide do skolky staci strieknut na tricko? Ci kam? Dakujem

danusska
26. dec 2018

@ninka1609 tak napríklad na predlaktie natrieť na kúsoček pokožky, či sa neobjaví začervenanie. Niekto s veľmi citlivou pokožkou, môže reagovať zacervenanim. Vtedy by som odporučila iný krém.

stradivariuska
26. dec 2018

@jannali olej z 31bylin ma všestranné využitie. V našej rodine ho používajú najmä dospelí na masáže bolavych klbov, chrbata, stuhnutej sije. Ja ho pouzivam na kupel noh pri soploch u starsieho 5rocneho syna. Ako som vyssie spominala do vody na odparovanie. Do aromalampy
U ziadneho z mojich deti som ho neaplikovala priamo na pokozku, je velmi silny. Pri zapchatych dutinach je dobre i plienky namocit do vody v ktorej su kvapky oleja 31 spolu so solou na kupel noh a dat na radiator, rozvesat po izbe

danusska
27. dec 2018

@stradivariuska ja ho používam aj pri deťoch. Napríklad 5-ročnému pred cestou v aute (bývalo mu zle) natriem na zápästia. Bez problémov zvládame aj dlhé cesty. No a pri bolestiach to aplikujem na pokožku s použitím podkladového krému (aj u detí).

jannali
27. dec 2018
stradivariuska
27. dec 2018

@danusska dakujem za podelenie sa so skusenostou

mary737
28. dec 2018

@ninka1609 tea tree olej ..

misulkakk
29. dec 2018

Rada poradim a poskytnem produkty v Kezmarku a okoli (PP, SNV). 😊😊😊 samozrejme aj ine lokality cez mail ci telefon. Rada poslem aj postou na moje naklady.

lucy55
26. mar 2019

Dobrý deň,predáva niekto produkty Just v Hc?

chulieta
26. mar 2019

@lucy55 viem zabezpečiť hc

mary737
26. mar 2019

@lucy55 Topolcany

bazoskaa
26. mar 2019

@lucy55 nie som z Hc ale viem poslať poštou .. mám mnoho produktov vždy skladom ak ste nezohnala...

danusska
26. mar 2019

@lucy55 ja som z Oravy. Poskytujem poradenstvo v oblasti výrobkov just a tiež predávam výrobky. Posielam aj poštou.

jankaa53
22. máj 2019

Ahojte prosím viete mi poradiť použitie levanduloveho krému?

danusska
Autor odpoveď zmazal