Just - všetko z prírody. Poznáte tieto produkty?
Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...
@janana2013
A je jedno ci pred jedlom..po jedle? Na lacno? Velmi pekne dakujem
@aknelaenka ja viem ze hlavne zelezo netreba kombinovať s mliekom cca 2 hodinky po uziti nejesť/nepit mlieko
Ahojte, baby čo by ste odporúčali pri strate hlasu. Pre dospelého. Vďaka
@bohjelaska levanduľovy krém natierať a Ole 31 liečivých rastlín kloktat
👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼 Kto máte zaujem o výrobky Just , kľudne mi napíšte spravu , som predajca, budem objednávať 👈🏼👈🏼👈🏼👈🏼👈🏼👈🏼
Ďakujem za všetky ponuky na thymianovy krém už som si vybrala a na tu spravu aj odpísala 🙂
Výrobky Just objednávam pravidelne. Kedykoľvek ma môžete kontaktovať.
Zajtra posielam objednávku, ak by mal niekto záujem, tak píšte IP.
Dobrý deň.4,5 ročná dcéra nosí domov zo škôlky ako suvenír zelené sopliky.Existuje niečo na ne z justu čo zaberá?Mám ešte 10mesacnu dcérku,ktorá trpí na opakované zápaly stredného ucha-kazdy soplik jej udrie do uší...ako by sa dal riešiť tento problém?vedel by mi niekto poradiť prosím?ďakujem
@klaudi86 na zelené soplíky je výborný Tea tree olej, ja to zvyknem kvapnut do Vincentky (majú v lekárni aj sprej do nosa) a takisto inhalujeme Vincentku a do toho kvapnem Tea tree olej 2 kvapky, pekne odhlieni a je aj na bakteriálne infekcie. Treba posilniť aj imunitu Echinacinou a môžte striedať s Narosanom Cucoriedkovym, plus ak si to chcete silnejšie poistiť tak je dobre pridať k sirupom aj Vivi Aloe dlhodobo aby sa imunita poriadne naštartovala. Narosan cucoriedkovy môže na imunitu aj mladšia. Tiež mám 10- mesačnú a dávam jej jednu mokka lyžičku denne. 😉
@klaudi86 ešte ma napadlo že malinkej môžte natierať okolo ušiek a ma dutiny tymianovy krém v takej mini vrstve a tiež môže inhalovať Vincentku, ja zvyknem dať malu do jedálenskej stoličky a nasmerujem na ňu inhalator aby to na ňu fúkalo a dýchalo to, cca 10 minút ju tak necham. Snáď som pomohla 😉
@klaudi86 na zelené sopliky odporúčam potierať dutiny tymianovym krémom s kvapkou tea tree oleja. Tymianovy krém pomôže s odhlienenim a tea tree olej je ako prírodné antibiotikum, pomôže preliecit zápal.
Na zápal ucha treba potierať Tea tree olejom v oblasti okolo usiek, ale ako podklad treba nejaký krém (aby nepodrazdit pokožku, hlavne u malých detí) alebo potierat Tea tree krémom.
Tiež odporúčam dať do aróma lampy alebo aróma difuzera pár kvapiek citronoveho oleja. Pôsobí antibakteriálne.
Ak niekto potrebuje tannen sirup, tak je teraz vo výhodnom balení
Sada Tannen sirup 250 ml + Oxydef Drops 75 g
alebo
Sada Tannen sirup 250 ml + Kapsuly s vitamínom D a vápnikom 37,5 g.
V obidvoch prípadoch je cena 40€.
Dobrý deň, je tu nejaký poradca, čo by mi objednal tymianovy krem a 31? Som z Oravy.
@zuzanka0018 písala som Vám správu 🙂
Dobrý večer ja by som poprosila nejaky vyborok pre dvojrocnu na opakovane sople ..a kasle mohli by ste mi poradit co z Just vyrobkov by nam pomohlo? Dakujem krasne

Myslim, ze dcere sa nic nestane s dospelou davkou. 3 x pol. lyzica denne a malemu cajova. Ak nema maly ziadny problem, staci aj raz-dvakrat za den. A ano otvorene skladovat v chladnicke