Ahojte chcela by som sa vas spytat ci poznate tieto produkty ci mate niektora s nimi skusenosti napr. Narosan cucoriedkovy je vyborny v tehotenstve na doplnenie zeleza a inych vitaminov...
Ahojte keby ste niektorá malí záujem o výrobky just nahrin rada dodam som odborná poradkyna
Poradím a pomôžem aj vzorky dodam
@simkamatko tee three
@stulrajterova potrebujete tea trii vzorku alebo informácie?
@jannali stipance, kozne problemy, mykozy..
@efke ja som poradca....infosky mam z pravidelnych skoleni....a vzorky si objednavam pravidelne
@efke ahoj, ja by som si prosila slezovy krem z justu. dakujem
@lucicka_lucik ahoj prosis si vzorku alebo informácie?
Krémy mám skladom ak niekto potrebuje, taktiež ak treba rada poradím viac info v IP
@efke dakujem pekne, už sa jedna kočka ozvala skôr. Chcela som normalne cely vyrobok, nielen vzorku či len info. Dakujem velmi pekne za záujem ešte raz
@efke inak trochu som ostala vydesena tym zlozenim.. lebo chcem to pre syna a on ma alergiu na soju. Teda ked ju spapa v hocicom.. ma ekzemy..neviem ci mu to navonok nemôže uškodiť ked je tam sojovy olej. hmm? co potom robit keby nahodou hej?
@lucicka_lucik keby mu to uškodilo tak nepoužívat preto sú vzorky kremikov aby sa najprv vyskúšalo.
@lucicka_lucik a inak aj niektorý kozny lekári poznajú just nahrin treba sa aj z nimi porozprávať😊
@derdia záujem...pošlite ponuku do správy
@stulrajterova dobry večer chcem sa spytať či ešte pracujete z vyrobkami od firmy just.Potrebovala by som surne poradiť a niake vyrobky
Aj ja dakujem @zuzanka264 produkty som mala rychlo a dostala som kopec darčekov a vzoriek 🙂
@adriana185 dakujem 😍🤗
@vilocka levandulovy je perfisny