Juvenilná justícia
Pred nedávnom sa ku mne dostalo toto video. Je určené všetkým, ktorým nie je ľahostajné čo sa v mnohých štátoch EU deje. Ivana Boorová a jej dve deti v tejto vojne vyhrali, ale jedným vyhraným bojom sa ako vidno vojna nekončí. Za hranicami nášho maličkého štátu nie sme v bezpečí...
@bubulka722 som sa skoro dogrcala a ľudia sa stále tvária, že sa ich to netýka. Aj nejaký psychológ sa tam vyjadril, že prílišná sexualizácia v rannom veku vedie k psychickým poruchám v dospelosti. Proste je to o znížení počtu ľudí na zemi! Nebudem sa tu rozpisovať kto je za tým, koho to zaujíma, už to vie .... ☹
Ľudia, otvorte oči, toto je novodobá genocída nafarbená na dúhovo či ružovo!
Btw. tu je stránka "úžasnej" p. Pietruchovej venovaná práve sexualizácii detí a je tam aj vzdelávacia príručka: http://sexualnavychova.wordpress.com/2011/10/24...
@ivus78 som presvedčená, že toto nedopadne dobre akokoľvek sa ľudia k veci postavia. Cestou bezduchej tolerancie obetujeme vlastné deti, cestou odporu poukazujeme na seba ako na netolerantných extrémistov, s ktorými sa musí táto vysoko hodnotovo postavená demokracia rýchlo popasovať a zneškodniť ich. Pripomína to niekomu niečo??? Mne fašizmus!
Cesta je už zaplánovaná, dlho sme spali a vlak už nemožno zastaviť. Nechcem byť pesimista, ale naivná tiež nie som.
@ivus78 Fajn článok http://www.auria.sk/blog/kinseyho-pedofilne-a-p...
@bubulka722 podľa mňa sú to všetko len konšpiračné teorie... šírenie poplašnej správy... nič iné. Zamestnávajú nam mysel aby sme sa zaoberali týmito vecami, pretože vedia, že deti sú pre nás všetko, aby sme nevideli iné machinácie ktoré sa točia okolo peňazí... (nie detí.. tie našich hodnostárov nezaujímajú)
@megie Ani neviem čo ti na toto napísať. Pozri, mysli si čo chceš, ja nemám potrebu nikoho o ničom presviedčať. Stačí konečne vidieť očami, počuť ušami a začať rozmýšľať tým čo má každý z nás na krku a pochopíš. Nevidela a ani nepočula si doteraz o ničom čo by túto vraj konšpiračnú teóriu potvrdzovalo??? Je toho okolo teba málo, alebo máš pocit, že to čo sa deje vo viacerých štátoch EU je len výmysel nejakej chorej hlavy, alebo že je to od nás dosť ďaleko a sem to nepríde??? Ono to tu už je aj napriek tomu, že si ozajstné dôsledky uvedomujú len tí čo to naozaj veľmi dôsledne sledujú. Začni sa o veci viac zaujímať a prestaneš rozmýšľať týmto štýlom. Priamo na wikipedii si môžeš prečítať o Alfredovi Kynsey, alebo aj to je pre teba málo? Skús si prelúskať viac vecí a zamyslieť sa nad tým čo máš denno-denne pred očami a napriek tomu to nevidíš.
@bubulka722 ja som sa týmito vecami zaoberala asi pol roka.... bola som aj v skupimne juvenilna justícia tu na koníkovi, aj na fb. 3 mesiace som bola kvôli tomu MAXIMALNE vystresovaná, pomaly som nemohla spávať. Počúvala som aj Slobodný vysielač a nie jednu reláciu. Takže asi NIEČO o tom viem. Mala som možnosť sa rozprávať aj s osobou, ktorá takéto veci riešila aj tu na SVK a tiež som sledovala prípad rodiny Boorových. Jedna vec je, že sa socialka v UK vyplašila kvôli jednému hroznému prípadu, a už nikto z nich nechce mať svoje meno vycapené na titulke, takže ked už načnú nejaký prípad, aj ked b y neskôr zistili, že rodina deti netýra, tak to proste dokončia aj keby čo bolo, vymyslia si na rodinu debiliny, len aby nikto na nich prstom neukázal že zase pochybili. A druhá vec je nafukovanie toho do globálnych rozmerov. A vyučovanie sexuálnej výchovy na školách je zas vec iná. A ináč, taktéto pochybenia socialky mame aj tu na slovensku a sú v každej krajine, to neznamená že sa hromadne kradnú deti. Tomuto všetkému som skutočne verila asi pol roka... Teraz mam skôr dojem že to využíva cirkev aby na seba pritiahla viac pozornosti, a aby sa na tomto chaose kde kto priživil... takže asi tak.
@megie Všetky veci do seba zapadajú a mňa nikto nepresvedčí. Stačí mi vypočuť si p. Pietruchovú. Každopádne je u nás soc. ochrana detí dostatočne právne zabezpečená, takže prečo sa tu dnes presadzujú ďalšie zákony na elimináciu násilia na deťoch a ženách? Prečo sa násilne proti vôli väčšiny občanov presadzujú práva LGBTI skupín? Prečo sa nepríjme po viacerých iniciatívach jednoznačná právna úprava na ochranu rodiny ako jedinečného zväzku muža a ženy?
@bubulka722 ja ťa nepresviedčam. Hovorím-píšem svoj názor. Ešte pre pár mesiacmi by som s tebou súhlasila. Nehovorím že nič sa nedeje ale ani to, že to má až také globálne rozmery. Myslím si, že pravda je niekde uprostred.
@ivus78
@bubulka722
@eela
@tara
@marika6
STOP Juvenilnej justicii - Nenechajme si vziať deti
Musime to zastavit! Kto môžte podpíšte petíciu proti dokumentu ESTRELA REPORT, ktorý prechádza čítaniami v EP príliš hladko, naposledy dokonca bez možnosti oponentov sa vyjadriť a zahŕňa i povinnú sexuálnu výchovu detí vo veku 0 – 4 rokov, zahŕňajúcu pojmy ako „interaktívna výuka“, „ukážky dieťa-učiteľ“ a „včasná detská masturbácia“.
Pozor, tomuto návrhu sa bude európsky parlament venovať opäť 10. decembra 2013 o 11:30h
Petíciu nájdete aj tu
http://citizengo.org/en/895-estrela-report-back...
Odkaz na dobrý článok týkajúci sa danej problematiky
http://www.cestaplus.sk/cestaplus/clanok/otvore...
Ďakujem
Martin B.
Proti odoberaniu detí nórskou sociálkou sa bude zajtra protestovať aj v Prahe a Bratislave:

@eela @megie @marika6 @ivus78 Ak by chcel proti tomu niekto oponovať poukazovaním na konšpiračné teórie, tak tu má informácie z druhej strany, z wikipédie http://sk.wikipedia.org/wiki/Alfred_Kinsey.