Kachličky v kúpeľni chytajú nádych domodra, čo s tým?
Dobrý deň,
chcem sa spýtať, či ste sa už stretli s takým niečim a z čoho to môže byť. Kachličky v kúpeľni nám začali chytať taký nádych domodra. najviac jedna pod otvorom, kde sa vypína voda, ale aj ostatné začínajú už chytať taký jemný nádych. Nakoľko je to novostavba a bývame tam len pol roka, tak by sa také niečo nemalo objaviť.
Ďakujem veľmi pekne za radu či pomoc.
Kachlicky su z materialu, ktory je vlastne porovity. Takze bud je to lepidlom, na ktorom su a s nim reaguju, alebo to, co je pod lepidlom s nim reaguje, a tak sa to postupne nasava do kachliciek.
Skus zistit, ci vam napriklad nevlhnu steny.
tazko povedat, ako mna tiez v prvom rade napadla nekvalitna kachlica. kde ste ich vlastne kupovali? ako ja neviem, no s tym nasavanim vlhkosti sa mi to teda nejak nevidi
@arcticcode a macher, ten co robil ten otvor. Toho by som k sebe ani do bytu viac nepustila. Och, tie novostavby. Odpracovat, odflaknut, vziat prachy a ide sa dalej!
Kachličky boli v rámci štandardu bytu, takže je mi jasné, že kvalita nebude nič moc, ale po pol roku aby sa to už takto ukázalo? Určite ich budem reklamovať, len som sa s tým ešte nestretla, taksom zvedavá, čo povedia na reklamáciu
Aký používaš čistiaci prostriedok?? Ináč chválim toho machra ktorý urobil ten otvor🤔🤐
Ja som kupil strk a zrobil z neho beton. Teraz vzdy ked poriadne poprsi, tak ten beton zozelenie. Je to vapenny strk, s kremicitym nemam tento problem. Takze asi to bude daco posobne
@arcticcode presne tak. Davnejsie sa tomu vraj vravelo, makka kachlicka. A ta podliehala kadejakym zavadam. Proste, taky standardny nepodarok. Zial.
@0hena0 dnes sa tomu hovori kachlicky 2. a 3. triedy.
V dvojke su tie, co maju drobnejsie zavady, ale nie je to moc viditelne. v trojke take, co maju viditelne chyby vo vzorovani, farebnom odtieni, odchylky vo velkosti a hrubke.
Aj cena je podla toho odstupnovana. Mozno tu pri stavbe bytovky pouzili tie z druhej triedy. Na pohlad su ok, chyby sa ukazu neskor. Ale stavitel usetril.

Asi budu nekvalitné kachlicky