icon

Kaderníčka - trocha poctivosti by neuškodilo

rutyruth
13. okt 2021

No vytočena som na totalku. Ako ja chápem že situácia je kadejaka ale a už fakt neviem či mám na čele napísané že som BLBA, ale také šťastie mám na "poctivé" kaderníčky 😫😫😫. No včera som bola u jednej. Celý rok som si vymyvala vlasy, v lete nefarbila nech sa mi zosvetlia prirodzené lebo ich mám dosť suché. Sadnem k nej, ukážem foto svetlejšie od mojich. Ok, že dáme balayage prip niečo kde výsledok bude podobný. A výsledok? Hnedé s troška svetlejsimi pramienkami ktoré sú nebadatelne tmavšie, sedela som tam hodinu a pol zo všetkým a že 95 eur. No skoro ma vystrelo. Ako v pohode ja som rátala s podobnou cifrou ale že tam budem sedieť cca 4 hodiny a spraví to ako sa to má. Ešte dala poznámku že tam išlo veľa materiálu, pritom nemám dlhé vlasy a jediné čo dala bola farba, v alobalale som mala 3 pramene a Balayage sa robí na celú hlavu. Tak ako o akom materiále točila. Ako nič v zlom ale trošku počet poctivosti by neuškodilo. A to nie je prvá ktorá robí podobnym štýlom. 😭 Ospravedlňujem sa za výlev, ale musela som 😔

Strana
z2
diewcatqoo
13. okt 2021

@rutyruth nejako nechapem.. nie si spokojna s cenou alebo s vysledkom alebo s casom?

rutyruth
autor
13. okt 2021

Áno, za tú cenu som čakala profi účes...

rutyruth
autor
13. okt 2021

Jednoducho sa tvárila ako proficka vo farbení aj cena tomu zodpovedala no výsledok by som docielila keby som si doma plesla farbu sama

daridari11
13. okt 2021

@rutyruth Možno by bolo dobré ísť k takej, ktorej prácu si mala možnosť vidieť na nejakej kamarátke, známej. Balayage sa dáva do alobalov? Myslela som, že iba melír sa balí, nemá byť balayage na voľno? Ide o "maľovanie vlasov". Ale nie som v tom odborník, možno sa mýlim.
A chápem, je to na porazenie, keď výsledok nezodpovedá predstave☹

h2
13. okt 2021

@rutyruth Tak a jej si nič nepovedala? Zaplatila si, odišla a teraz sem píšeš?

rutyruth
autor
13. okt 2021

@daridari11 áno, ide aj do alobalu

rutyruth
autor
13. okt 2021

@h2 áno, lebo som jej verila že sa to tak robí. No keď som si pozrela na nete ako je to originál tak ma skoro slahlo.

vulka
13. okt 2021

@rutyruth Veď to reklamuj. Alebo sa začni oháňať SOI.

rutyruth
autor
Autor odpoveď zmazal
h2
13. okt 2021

@rutyruth Lebo si jej verila, že sa to tak robí?! No ale výsledok si hádam videla hneď, nie? Tak ak to nezodpovedalo Tvojej predstave, mala si jej to hneď povedať. A ešte bez bločka... 😕

smajcii
13. okt 2021

Balayage za hodinu a pol? To sa mi nejak nezdá, ja mám vlasy po plecia, veľmi riedke a sedím tam zakaždým 4 hodiny. Cena záleží od toho či mi musí sťahovať farbu z prirodzených vlasov (tých príliš nízko odrastených) trošku do svetlejšia a následne na to robiť balayage alebo môže rovno farbiť formou balayage, keďže nemám príliš veľký odrast. Cena pri prvej možnosti je okolo 70 €, cena pri druhej možnosti 45-50 €.

rutyruth
autor
13. okt 2021

@h2 no lebo presne to je to. Ona to spravila len zvrchu. Čiže to vyzeralo že áno spravila to podobne. Lenže všetky tie ostatné vlasy na spodu sú jednofarebné. A ja nie som kaderníčka aby som mala zmaknute tie techniky. Čiže keď sa povie balayage tak sa tak spraví. Ak melír tak to isté. Ale aby vám niekto spravil melír a zhrabol za balayage tak to už je sila. A tam je ozaj veľký rozdiel v spotrebe materiálu. Ja ako neodbornik si mám najprv naštudovať ako sa robí dana technika a kontrolovať kaderníčku? No asi áno. Ale doplo mi to až doma.

rutyruth
autor
13. okt 2021

@smajcii pekne...no ano hodinu a pol som tam bola. A ona mi to nezosvetlila. Ale šla do tmavšej. Aj keď vedela že chcem zosvetlit 🤦 A dáva ti pramene z celej hlavy do alobalu, resp, odfarbuje?

h2
13. okt 2021

@rutyruth No ja neviem, ja tiež nie som odborníčka, ale u kaderníčky sa riadim tým, či sa mi to páči a či som s výsledkom spokojná. Tiež neovládam postupy, čo sa ako má robiť.
A ona sa Ťa aj pýtala, či si spokojná? (Mňa sa zvykne pýtať. Keď sa mi niečo nezdá, doriešime na mieste.)

smajcii
13. okt 2021

@rutyruth tak už tam urobila chybu na začiatku, čo je to za ... ? 🙈 Veď to vie aj blbec, že keď mám vlasy tmavšie a chcem svetlejšie, tak treba najprv zosvetliť normálne peroxidom základ a na to dať farbu podľa výberu. Ja si vždy vyberám zo vzorkovníka, preto mám raz tmavšie, inokedy svetlejšie ako na fotkách vyššie, podľa výberu 🙈 a áno, komplet celá hlava ide do alobalu, vždy začína od spodu, nechá dole rad vlasov, oddelí špilkou a zvyšné zapne na vrchu hlavy, vezme prameň tých spodných, podloží alobalom a farbí rovno na ňom, pekne poskladá alobal a takto pokračuje po celej hlave

trema
13. okt 2021

Uz len kvôli tomu, ze ty si to chcela svetlejsie a ona ti to urobila tmavsie by som tam zostala sediet kym by mi to neopravila.. a ked nie, tak by som jej dala 5€ za ostrihanie a dovidenia

rutyruth
autor
13. okt 2021

@smajcii no presne. A mne vzala ofinu poprierodzovala a časť dala do alobalu. Takto to spravila ešte s troma pramienkami na vrchu a to bolo všetko čo mi odfarbila a dala do alobalu 😫 A tadaa, balayage hotový. 😡

rutyruth
autor
13. okt 2021

@trema 😔 Ooch keď ja som v tomto taká zaostala 😁🤦. Ja si neviem dupnúť.

sasanka605
13. okt 2021

Ja som si naposledy odsedeli skoro 4 hodiny na balayage a vyzeralo to ako malo. Cela hlava bola v alobalu a krásne prechody. Mala si reklamovať.

smajcii
13. okt 2021

@rutyruth ojoj, to ma mrzí, že si takto dopadla 🙈🙈 nemáš fotku pred a po, že aspoň porovnáme?
Ináč ja som zvedavá vždy, keď mi prvýkrát robila bez odfarbovania a druhýkrát s, tak som sa vypytovala počas toho ako robila, že čo to robí a prečo, lebo to bola pre mňa novinka, niekedy o balayage ani nechyrovalo :D možno by si sa mala aj ty troška viac počas úkonu zaujímať a keď sa niečo nezdá, tak aj "mudrovať" šak nech vie, keď sa ti niečo nepáči

rutyruth
autor
13. okt 2021

@smajcii No uz som prišla na to, že musím aj ja do toho nos pchať...ale dohodli sme sa, že dnes prídem a ešte mi to zosvetli. Keďže moja predstava bola iná. Takže aspoň fajn prístup...

rutyruth
autor
13. okt 2021

@smajcii pošlem do ss

rutyruth
autor
13. okt 2021

@sasanka605 no už si dám pozor veru nabudúce.

sunshine_007
13. okt 2021

Ak ma ta kadernicka web stranku, alebo ju je mozne najst cez google, daj jej negativnu kritiku! Hlavne sa snaz detailne a zrozumitelne napisat, s cim si nebola spokojna. Takto pomozes buducim zakaznikom a snad sa nad tym kadernicka zamysli, ked si to precita alebo ti ponukne, ze ti vlasy prerobi. Mnohe sluzby na SK potrebuju zlepsenie, a to nenastane pokial sa ludia nezacnu stazovat, moj nazor. 😉

rutyruth
autor
13. okt 2021

@sunshine_007 Ja som jej dnes písala a je super, že je ústretová a hneď navrhla že nech prídem a opraví to. Tak som rada, že sa s ňou dá dohodnúť, lebo naozaj sú u nás niektoré služby na nízkej úrovni...

whatever1
13. okt 2021

@rutyruth Choď za ňou, slušné je povedz že nie si vôbec spokojná, nech ti vráti peniaze že ideš k inej kadernicke. Ak ti to bude chcieť opraviť sama, povedz že v žiadnom prípade nebudeš na svojich vlasoch robiť experimenty. Ak ti bude chcieť vrátiť len časť z peňazí, trvaj na celej čiastke a nech je rada že nepytas ešte aj odškodné. Mohla by si priložiť fotku?

trema
13. okt 2021

Aj mna by zaujimala fotka.. tie 3 zafarbene pramene

lelluska
13. okt 2021

@rutyruth Neviem či je to dobry napad ísť opäť k nej😕 Aby to nedopadlo ešte horsie. V každom prípade, pohladaj si kadernicku ktorá ma FB/IG plny fotiek svojich prác a dopredu si zisti ceny. Drzim palce, nech sa vlasky dajú doporiadku❤️

rutyruth
autor
13. okt 2021

@lelluska ďakujem pekne 😉

rutyruth
autor
13. okt 2021

@whatever1 Dohodli sme sa 😉

Strana
z2