icon

Kaderníctva v čiernej zóne

12. nov 2021

Dobrý deň ako je to s kaderníctvami v čiernej zóne? Berú aj nezaockovanych alebo sú zatvorené?
Ďakujem

stakacso
12. nov 2021

Ahoj,, záleží v akom režime pracuje to kaderníctvo,,, keď má OTP,, a keď má režim základ tak nepotrebuješ nič,,, Zatvorený nie sme zatiaľ ani v jednom okrese

nafka0483
12. nov 2021

@stakacso Ale ved v ciernom okrese mozu byt v rezime zaklad iba esencialne sluzby. A v zozname som kadernictva nenasla. Takze mozu fungovat len sko OTP, nie?

stakacso
12. nov 2021

@nafka0483 Osobné skúsenosti s tým nemám, na stránke kde sme mi kadernícky registrované baby píšu, že pracujú aj v základnom režime,, takže najlepšie je sa opýtať v priamo v kadernictve kde sa chystáte, že v akom režime fungujú

nafka0483
12. nov 2021

@stakacso Ja som sa v mojom pytala - u kadernicky aj na kozmetike. V bordovom funguju v rezime zaklad, v ciernom uz nemaju na vyber - bud OTP alebo zatvorena prevadzka.

joja101
12. nov 2021

V čiernom okrese asi budú musieť pracovať v režime otp ak budú chcieť mať otvorené a myslím, si, že pomaly to tak bude v každej jednej pracovnej sfére

stakacso
12. nov 2021

Tak radšej si vyberú OTP režim ako zatvoriť,,, v tom režime už je aj tak menej zákazníčiek, ale vždy lepšie ako žiadne,,,,

natyreggae
13. nov 2021

Ja pracujem v kaderníctve v bordovej farbe a berieme len kompletne zaočkovaných

selema
13. nov 2021

Našťastie aj medzi kaderníčkami nájdeš takú, čo zoberie každého. Treba len hľadať.
Prípadne takú, čo veľmi rada príde ku Tebe domov.

janka1011
13. nov 2021

@natyreggae a z akého dôvodu beriete len zaočkovaných???

natyreggae
13. nov 2021

@janka1011 nariadenie z vedenia... my sme si to žiaľ nevymysleli🙄

nafka0483
13. nov 2021

@natyreggae
@janka1011
Prevadzka si moze urcit aj prisnejsi rezim. Nemoze ho mat volnejsi ako urcuje covid automat. Cize ak automat urci ze moze byt zaklad, znamena to, ze prevadzka si moze zvolit zaklad, OTP, len ockovani. Ak automat urcuje OTP, tak prevadzka si nemoze dat zaklad, ale "sprisnit" na len ockovanych moze.