icon

Kam by ste sa sťahovali?

1. okt 2023

Ahojte,ak by ste boli rozhodnuté sa sťahovať tak kam by ste išli? Dve deti do 5r .Vy a angličtina nič moc a byt by ste ešte nemohli predať.

Strana
z3
tiezjedna
2. okt 2023

@kvetinka75 keby sme mali spoločné témy, tak prečo nie? 😉 Ja som spoločenský tvor... a navyše je tu krásne, presne takéto ráno som potrebovala🙏☕

kvetinka75
2. okt 2023

@tiezjedna tak spoločné témy sa vždy dajú nájsť aj napriek rozdielnym názorom, ak by boli. Ja mám zase také etapy - spoločenskú a samotársku ale prispôsobím sa, ak by si chcela diskutovať, chodiť kade-tade, nie je problém a ak by si chcela mať kľud - ani by si o mne nevedela 🙂

sszuzu8
2. okt 2023

Sama s deťmi bez jazyka? Nikam moja. Najprv si urob kurzy a aspoň sa do toho dostaň. Ako si tam chceš nájsť prácu keď si ju nevieš na pohovore vykecať? Ako sa chceš spýtať na navigáciu keď budeš stratená v meste keď nevieš osloviť človeka a o pomoc požiadať? Naozaj urob si kurz začni rozprávať ono sa to potom nabali na teba samo. Tiež som chcela odísť ale našla som si bezva prácu a asi by som ju nedokázala nechať

stastnystastlivec
3. okt 2023

Ak vieš aspoň základy angličtiny, choď hocikde, naučíš sa rozprávať aj "za jazdy". Len Srbsko a Kosovo nie, tam letí nemčina. Kanada je zas pol na pol Ang/Fr ale anglicky sa dá všade.

Strana
z3