Kam by ste si obliekli toto body?
Samozrejme nie k týmto kratasom 😅😄 sú to body skôr do postele alebo ich kľudne ku kratasom s vysokým pásom (do polky brucha) môžem vziať? Na prsiach je síce čipka ale zvnútra podsita. Az na bruchu a bokoch sú priesvitné. 🤷♀️ V obchode boli v oddelení medzi trickami nie v spodnom prádle (sú zo sekaca). Ďakujem. Do módy som antitalent. Hocičo kúpim a neviem co a kam s tým.

@kosicanka1 to uz radsej normalny korzet ako tento kus handry 😀
@bessie12 snažila som sa najst využitie, rozumej ironicky 🤣
@kosicanka1 jasne chapem, ale aj tak .. 😂
Na kolotoče do rimavskej soboty o 23:30h je to super 🙂. Máš krásnu postavu a tu človek pekne vidí, ako sa to dá pokaziť takýmto kúskom. Nesmierne pokaziť. Vždy sa riad heslom "v jednoduchosti je krása" tak je to aj s farbami. Keď si stratena v móde, radšej nesiahaj po tak výrazných farbách. Pôsobí to ako z toho najlacnejšieho bordelu...
Drzim palce
Okrem toho, že to vyzerá ako oblečenie šľapky z najlacnejšieho bordelu, ten vrch s tou šnúrou vo mne silno evokuje … topánku/tenisku 🤪
@kosicanka1 ja mám využitie tohto kúsku. Ja by som v ňom chodila utierať prach.... večer po tme.. do komory z kompótov 😆
Tu sa hodí komentár co som kdesi zazrela… “Dam ti 5€ ked to uvidím horieť”
Tu snuru skry nejako dovnutra a rifle a riflova bunda co najviac to zakryt🤣
Toto výhod prosim ta.. ja by som si to neobliekal ani doma na upratovanie
Ku kúsku sa vyjadrovať nebudem. Max. ak chceš nosiť, skús skrátiť tie šnúrky. Pokial nie si odvážny typ ženy (prečo si to prepanajanaotcaziveho kúpila?) a nechceš pôsobiť lacno a vyzývavo, tak len niečo veľmi decentne - čierne úzke nohavice či jednoduchá úzka sukňa, biele nevyzyvave nohavice.
Inak ťažko poradiť a kombinovať taký tip, strih, farbu..
Pri nákupoch sa už v kabínke sama seba pýtaj … ako to budem nosiť? k čomu sa mi to hodí? Odpoved neviem = nekupuj.
Ak by sa to skombinovalo s niečím iným než tými ružovými kraťasmi, nemuselo by to vyzerať zle. Osobne sa mi ten kúsok oblečenia celkom páči, a ak nie je z polyesteru, alebo iného plastu, kľudne by som ho normále nosila von (áno, viem nepopulárny názor, no berte ho s rezervou, keďže vyznieva od niekoho, kto sa často oblieka ako nepodarená Draculova nevesta).
90tky sa vracajú, či? Nepostrehla som🤔
Joj ale ste na ňu 🙈😂 autorke sa to páči a preto to zrejme aj kúpila. Ok, žiadnej z vás sa to nepáči a žiadna by to nekúpila.. Nuz ja som teda dnes v uliciach videla o dosť desnejsie a horšie vyzerajúce oblečenie ako toto a nositeľky sa pri tom tvárili ako sú in. Napr. Za mňa je o dosť horšie obliecť si cyklistické kratase k lodickam a k tomu hodiť flanelovu košeľu a crop top (aj to som dnes videla). To by som si fakt obliekla radšej toto.
Autorka, skrat tie šnúry, daj si k tomu obyčajné slim rifle a ak sa v tom dobre cítiš, tak to môže byť jedno, či sa to nosí alebo nie.
Nikam. 🫣
Píšeš "Do módy som antitalent. Hocičo kúpim a neviem co a kam s tým". Nabudúce siahni len po základných kúskoch,minimálnych aplikáciách a potlaciach a nemala by si urobiť chybu. Toto je hrozne.
Vulgarne sme nemysleli v tom zmysle,ze ti nieco vidno.
No, ked to chces veľmi nosiť, tak by som odstránila tie otrasné snurky, cvoky, celu tu strednu cast v dekolte odparala a skusila nasit nejakú transparentnu látku? A vznikol by ti kusok pre partnera do postele.
Myslim, ze v sekaci boli radi, ze sa tohto 'klenotu' zbavili 😅
niekde by to človek predsa len využil. na rohu ulice 😀
preboha baby, vy fakt na seba navlečiete hocičo? Len nech to je priesvitné, obtiahnuté a vyzerá to lacno. Totálny nevkus
Premyslal som, ze ako to napísať.
Ale kolotoce v rimavskej sobote to vystihli viacmenej dokonale ...
@bajka16 strasne dobre som sa zasmiala. Tie kompoty ma odrovnali.
Inak naozaj, autorka, toto nie je oblecenie, to je zufalstvo.
Je to z lacnej latky (ani na zaclonu to nie je pekne), mizerne usite, posobi to obhrublo, chyba tomu aspon ta lakava jemnost, ked uz tak. Je to bez tvaru, natrepane tri styly do jedneho kusu oblecenia.
Tipujem, ze je to polyester kde sa da. V teple sa napriek cipke budes v tom potit, a potom s placom riesit vyrazky na krizoch, ze si nemozes dat ani bikiny.
Snad to stalo iba 50 centov. Hod to do kosa. S tym ani prach, ani dlazky utierat nemozes.
Ver, ze este aj ti muzi nad tebou prevratia oci, ze je to trapne a lacne.
A jedini, co za tebou budu pozerat, budu ti, co budu premyslat, ci by si robila drahoty, keby ta prekotili (drsne povedane).
Na dedinsku diskoteku pred 20timi rokmi😅 prepac ale toto fakt nie
Nikdy som nerozumela výrazu 'nerozumiem sa móde'.. Konečne som to pochopila 😅
Inak kočky, urazili ste tu Rimavskú Sobotu a už aj Brezno! 😂😂😂😂
ja by som si to obliekla na taku tu pravu dedinsku didzinu na miestnom urade v spolocenskej miestnosti a k tomu latexove cierne kratase!!!! 😂 😂 Ale radsej to daj do kontajnera na oblecenie, toto fakt nenos.
Uprimne nerozumiem tymto komentarom, keby si to navliekla nejaka influencerka, tak by vsetky boli z toho paf a bezali do obchodu si to kupit. Ja ked vidim co sa dnes nosi, tiez sa mi panenky pretacaju, ale ludia si to kludne oblecu a idu spokojni, lebo sa pacia sami sebe a su so sebou spokojni. Ak sa ti to paci, tiez si myslim, ze k nejakym rifliam by to bolo v pohode. A ked to podla vacsiny je retro, retro sa aj tak kazdu chvilu vracia.
Vyhoď to kľudne. Toto nie je vhodné nikde.

Podla mna v pohode pod dlhe cierne saty s dlhým rukávom 🤣